35611

• Magic Boy
    Manchester United: szerdán bejelentik Van Gaal érkezését - sajtóhír
  • Magic Boy
    Louis Van Gaal egy rossz akcióhős
  • Darthmushroom
    Boldog Születésnapot Becksnek!!! A valaha volt legnagyobb kedvencnek!!!
  • DasIsFuck
    ez azt jelenti, hogy még az amcsik "rekord" ajánlatától is nagyobb pénzt zsebeltek be?
  • Magic Boy
    Van Gaal egyéni tökéletes, de kemény is
  • attiGT
    Az biztos, hogy jobban járunk bármi történik, mint Muringyóval :D
  • Zenszkij
    Jaj hagyjuk már ezt a Giggset a United élére szöveget gyerekek! Viccnek is rossz. Jó poén, én is elnéztem milyen jól áll neki a zakó, de ennyi. Move on!! Elég volt egy bohóc év is. Jövőre Van Gaallal esélyünk lesz végre valami olyat látni, mint Münchenben vagy Madridban. A jó öreg Sir is kicsit becsökevényesedett a végére. Meg kell újulni nem vitás. Komoly szaktekintély kell ide.
  • Magic Boy
    Ryan Giggs, Ryan Giggs, Standing By The Bench
  • contraste
    Irreleváns, mi ugye Adidasosok vagyunk: Anno Drogba ugye nagy Nike reklám arc volt, most is Hazard, Luiz pl. Nike szponzoráltak, lehet többen is, de róluk tudom.

A csapatoknál általában mindnél, de itt a PL-ben tuti, úgyvan, hogy a cipőn kívűl mindent a szponzor ad és nem is vehet fel mást. Erre példa, hogy Cech mikor elkezdte a fejvédőt használni, először egy rugby márka (Canterbury) termékét használta, aztán gyorsan kapott egy Adidas-ost, előtte lehet nem is gyártott ilyet az adidas, ezt nem tudom.
    Torres egyszer meg egy Nike fejpántott vett fel a Napoli ellen, akkor szólt is az Adidas, hogy nono.
  • Darthmushroom
    am ha jól veszem ki ha végül az adidassal kötünk szerződést az csak 2015től jönne mert addig érvényes a mostani Nike szerződés.
  • Darthmushroom
    igen nyártól jön a chevi.
  • Tyler1
    Végülis lehet :)
    Chevrolet egyébként most nyártól lesz mezszponzor, vagy még az AON marad?
  • Darthmushroom
    jó kérdés gőzöm nincs :D lehet h attól a cipője pl. lehet Nike.
  • Tyler1
    És aki a Nike-al áll szerződésben? Pl. Rooney? Mert nekik klubtól függetlenül az a szponzoruk.
  • Darthmushroom
    hoppááá lehet még se a Nike-kal lesz a rekord mez szerződés hanem az Adidas-sal. Mondjuk mostanában stílusra szebb mezeket terveznek mint a Nike legalább is számomra.
  • Magic Boy
    Solskjaer már letett valamit az asztalra, de még egy középcsapatnál se volt, pláne nem nagy csapatnál, így előbb ezt tapasztalja meg.

Giggsnek ez a pár meccs nagyon jó lecke lesz és én örülnék a legjobban, ha maradna a stábban, mert Van Galltol rengeteget tanulhatna, de utána még egyedül is meg kéne, hogy állja a helyét, mint edző!

Van Gall úgy kell ennek a csapatnak, mint egy falat kenyér és minél tovább marad, annál fényeseb lesz a klubb jövője vele és az utána következő években is!
  • Magic Boy
    Ha egy Van Gaalhoz képest senki Moysnak megengedtük, hogy hozza a stábját, akkor a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) edzőjének engedjük már meg, hogy azt hozzon magával akit csak akar!

Van Gaalnak én simán eltolnék egy 5 éves szerződést és nagyon happy lennék, ha aláírná.

Azzal viszont egyetértünk, hogy Giggs jó lenne, ha lehetőséget kapna Van Gaal stábjában, de nehogy már egy edzői ambícióval bevallottan nem rendelkező Scholes vagy egy Phil Neville, Nicky Butt miatt akardékéskodjon a vezetőség!
  • Tyler1
    Giggs is azért túl lett fényezve egy olyan kieső helyen álló ellenfél legyőzése után, amit nem ő hozott le, hanem a játékosok akarata. Persze lehet, hogy hatalmas edzőfenomén lesz, csak neki aztán pláne nulla tapasztalata sincs.
    Én itt ki lettem röhögve, mikor Solskjaert felhoztam, aki azonkívül, hogy sorra nyerte az utánpótlás bajnokságot a klubnál, és úgy ismeri a mostani fiatalokat ahogy talán senki a csapatban, fennállása óta először vezette bajnoki győzelemre és vitte BL főtáblára a Moldét, ezenkívül már PL tapasztalattal is rendelkezik.
    Legyen akkor tényleg Van Gaal, 63 éves, elért már mindent, nem nagyon lenne hova feljebb lépnie innen, szóval akár nyugdíjig menedzselhetné a csapatot, ami bőven lehet 4-5+ év, aztán utána ráér mindenki gondolkodni, hogy ki folytassa a munkát.
  • Darthmushroom
    Ő alapból nem lenne itt addig, meg nem is lehetne h a konkurense legyen. Ő idejöhet rendbe rakhatja a klubot de nem hosszútávú megoldás... és mi végig csak azt fogjuk keresni még ha Ő itt is lesz. Bár pletyka de igaza van a vezetőségnek a követelésével.
  • Magic Boy
    Van Gaal köztudottan az a személy aki szeret megtartani valaki(ke)t az előző stábból, így ha Giggs nem marad az egyértelműen annak köszönhető, hogy a nyilatkozatok miatt azt hiheti, hogy Giggs konkurense.
  • Magic Boy
    Nem bírni kell, de jelenleg ő szinte egyedül az az ember, aki képes folytani SAF munkáját az átalakítással és a csapatot is képes visszavezetni a sikeresség útjára!

Ráadásul olyan ember, aki minden körülmények között a támadójátékot igyekszik erőltetni a csapataival, szereti megadni a fiataloknak a lehetőséget, stb...
  • Darthmushroom
    őszintén, én a dán kapusunk nyilatkozata után azt mondom, leszarom h lesz 1-2 szarabb évünk de ha tényleg ott van Giggsbe az a plusz akkor Ő kell és kész, legyen Ő az edző, ha nem is rögtön edzőként hanem segédedzőként akkor ebből nem szabad engedni...
  • Jim Morrison
    Remélem kacsa, nem bírom azt az embert :/
  • Darthmushroom
    A friss hírek szerint Van Gaal megállapodott a Uniteddel (szerződés hossza, fizetés).
    Bökkenő: Van Gaal a saját stábját akarja alkalmazni, ami azt jelenti hogy legalább 5 embert hozna magával, köztük Kluivertet, mint asszisztens. Ezzel szemben a United a Class of '92-t valamilyen formában és létszámban mindenképpen az edzői stábban szeretné tudni, értelemszerűen a kettő együtt nehezen megvalósítható.
  • Darthmushroom
    NEM LEHET BETELNI VELE!! HÁT MI VAN VELED GERRARD?? :D :D nyomi pool, kellet nektek Moyes szobrot csinálni.. egyből felkerültetek a sz***rollerre!! :D
  • Darthmushroom
    én is örülnék neki, de nagyobb kockázat van mint anno nálatok volt, mivel Giggsnek nincs tapasztalata még Pep legalább a Barca B-t irányította egy dbig.
  • bakkerman
    külső szemlélőként én nagyon örülnék,ha nyáron Giggs kapná meg nálatok a padot,rizikós húzás lenne,de mivan ha az sül ki belőle,mint nálunk 2008 nyarán Peppel? Simán benne van a pakliban. Ilyen alázatos emberek kellenek a nagy múltú,és jelenű csapatok padjára,nem a zsoldos,csak nagy pénzekért vállaló "sztár" edzők
  • Rash87
  • Zenszkij
    Gyanús nekem, hogy edzőbuktatás volt nálunk, ami igen szomorú, mert ráment a szezon. A sok sztárcsicskától meg kell szabadulni és újjáépíteni a csapatot.
  • HRC Dodi
    Visszanyal a fagyi!
  • Darthmushroom
    ez az kikapott a pool..
  • pilboy
    nem láttam a meccset (csak az öf-t), de ha a 11-est megítélte miért nem volt kiállítás?
  • banok
    összefoglaló
  • pilboy
    nem láttam a meccset, de sztem is ez lehetett
  • Tyler1
    Nem örülök, hogy ez kellett a szép játékhoz. Bizonyítani akartak ma, vagy szimplán felszabadultak, de számomra egyértelmű, hogy a játékosok közrejátszottak az idei eredménytelenségben. BL-t akarták végig, azonkívül semmit. Ég és föld volt a mai játék az eddigiekhez képest, nem csak taktikai változásokban, hanem hozzáállásban is. Giggsnek gratula, szép bemutatkozás volt azért.
  • pilboy
    gondoltam giggsynek játszanak majd :)
  • banok
    bejött
  • pilboy
    2500-öt raktam a győzelmünkre
    most már csak bejön :)
  • Darthmushroom
    iden csak a leverkursen ellen jatszotunk csak igy...
  • Darthmushroom
    hulye kommentarnal a lerantas az nem szabalytalan....