Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az attitûd most rendben van, de 3 emberhez menõ passzt egymás után azért most sem képesek bemutatni. egyébként meg az olympiakos kb most is meggyõzõbb volt elõl. örülök én a vezetésnek, csak épp érdemtelen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RvP alul teljesít már több hete, Giggsi még oké... Valenciat is öröm látni DE HOL VAN KAGAWA BASSZA MEG. Miért nem meri padoztatni RVPt a kurva életbe komolyan... Wazza lenne elõl mögötte Shinji...
Legalább a bl t nyerje meg a csapat... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert utána lévõ csapatoktól teljesen mindegy ki lenne,de minimum 4-5-el úsznánk meg minden egyes mérkõzést.
Glory, Glory Man. United!
Cserék: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Young, Hernandez
cseresor--> mindent bele ha szarul állunk, tuti egybõl jön majd Borsó,Kagawa,Janu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Bár számomra nem baj h kiesünk legalább nem idegesítem magam azzal h mennyit kapnánk egy jobb csapattól,+talán így még h egy front lenne talán 5. helyet meglehetne a bajnokságba célozni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na erre kíváncsi leszek...
Bár hogy felejthetetlen lesz, azt még el i tudom képzelni, csak nem a mi javukra.
Az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen!
Glory, Glory Man. United!
Moyesal nem tudom mi lesz. Megkedveltem az embert, egy szerethetõ figura számomra. Lehet a sajnálat beszél belõlem ugyanakkor...nem tudom. Sajnálnám ha nem jönne neki össze, azért is mert ezt hajkurászta Fergi is egész évben, hogy mennyire gáz kivágni egy menedzsert pár hónap után. Érdekes különben, hogy reddit-en csomó hírt olvasni, hogy rezeg a léc Moyes alatt és a szurkolók és szívesebben látnák kívül.
Év végéig most már nem szabadna kivágni, lesz ami lesz. Év végén viszont, ahogy lejátszottunk az utolsó meccset már mennie is kell, ugyanis ISZONYÚ GYORSAN KELL EGY MENEDZSERT TALÁLNI AKI KÉPES NYERNI A UNITEDDEL, mert a nyáron be kell vásárolni. Ha nem találunk quality replacement a helyére akkor inkább maradjon Moyes jövõre is és õ költekezzen. Ez a véleményem.
olympiakos
hétvégén west ham
kedden city
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ain't got no history
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amúgy szar meccs volt, a 3 gólos különbség túlzó, de 5 db 11-es gyanús szitu volt nekünk, nektek 1 db. Vidic eltiltását meg szerintem majd visszavonják.
Dum spiro, spero.
Talán Mata leigazolása helyett az õ szerzõdését kellet volna meghosszabítani és elõrébb lenne a MU.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megnyugodhatsz Stevie, Premier League medálod sem lesz.