Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Igazi finálé hangulat van

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Te vagy a hülye😊

az attitûd most rendben van, de 3 emberhez menõ passzt egymás után azért most sem képesek bemutatni. egyébként meg az olympiakos kb most is meggyõzõbb volt elõl. örülök én a vezetésnek, csak épp érdemtelen.
attiGT
Most nem tudom mit fikázol, akarás ott van, kétségtelenül.

Rash87
Te hülye vagy 😊

Glory, Glory Man. United!

uramisten, ennél érdemtelenebbü nem lehetne...😄 ez hihetetlen, undorító förtelmes mákolás amit mûvelünk, az a büdös nagy igazság
Jim Morrison
mi lesz itt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

röhejes a játék. még csak azt sem mondom h nem hajtanak...csak épp 3 emberhez menõ passz nincs. mint egy jól küzdõ everton.
ReszegKoldus
hú pedig tutira vettem hogy kihagyja 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tyler1
Szerintem Kagawa már nem is kap sok szerepet ennél a csapatnál, nyáron lelép. Ha nem, akkor hülye.

személy szerint én remélem h ma ér véget a dolog szépen vagy kicsit csúnyán, de 7et 8at kapni egy top-csapattól késõbb már sok lenne a gyomromnak...
attiGT
Meg máskülönben mi a faszom ez a kezdõ...
RvP alul teljesít már több hete, Giggsi még oké... Valenciat is öröm látni DE HOL VAN KAGAWA BASSZA MEG. Miért nem meri padoztatni RVPt a kurva életbe komolyan... Wazza lenne elõl mögötte Shinji...

Jim Morrison
Micsoda?
Legalább a bl t nyerje meg a csapat... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

attiGT
2-0 a végén hajtsunk azt kész. ártana nekünk a tovább jutás sajnos ezt kell mondani.... elég gáz de ez van.

Rash87
Én azt kívánom,hogy nyerjünk,de ne jussunk tovább.
Mert utána lévõ csapatoktól teljesen mindegy ki lenne,de minimum 4-5-el úsznánk meg minden egyes mérkõzést.

Darthmushroom
Kezdõ: De Gea - Rafael, Jones, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Welbeck - Rooney, Van Persie

Cserék: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagawa, Young, Hernandez

cseresor--> mindent bele ha szarul állunk, tuti egybõl jön majd Borsó,Kagawa,Janu

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Jól mondta Hajdú B, Moyesnak nincs tekintélye, nem tudja feltüzelni a csapatot, a játékosok is elhiszik, hogy esélytelenek.

Darthmushroom
Én félek h este nem ott fog elmenni h nem nyerünk, hanem gólt fogunk kapni, sõt az elején is kapjuk mert mindenki görcsös lesz, taktika ugyanúgy nem lesz, akkor meg már 4 gól kéne ami meg nem lesz meg. Tippem 2:1 vagy 3:1 ide.
Bár számomra nem baj h kiesünk legalább nem idegesítem magam azzal h mennyit kapnánk egy jobb csapattól,+talán így még h egy front lenne talán 5. helyet meglehetne a bajnokságba célozni.

MR ME
esetleg az szólhat a mi javunkra, hogy igazából sztem senki nem vár már tõlük semmit, vhol esélytelenként lépnek pályára, remélem hoznak vmit végre

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
"Azt mondtam nekik, hogy itt az ideje törleszteni a közönségnek, és jobban teljesíteni. Azon kell dolgoznunk, hogy felejthetetlenné tegyük ezt az estét. Minden tõlünk telhetõt el fogunk követni azért, hogy kiharcoljuk magunknak a továbbjutást.” - DM

Na erre kíváncsi leszek...
Bár hogy felejthetetlen lesz, azt még el i tudom képzelni, csak nem a mi javukra.

Darthmushroom
Tavaly ilyenkor Moyes Evertonjának 29 meccs után 48 pontja volt, miközben 46 gólt rúgtak és 35-öt kaptak. Moyes Unitedjének 29 meccs távlatában jelenleg 48 pontja van, 46 rúgott gólja, DE: csak 34-et kaptak.
Az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen!

attiGT
Az a gond, hogy szinte mindenki abba a hibába esett, hogy hitt a gyõzelemben hétvégén. Pedig egyértelmû volt, hogy kikapunk. Szarul játszottunk egész szezon alatt, pont most játszanánk jól? Kiesünk a BLbõl, west hamet lehet leverjük, de a citytõl akár egy zakót is simán kaphatunk. És az a legrosszabb, hogy már mérgelõdni sem tudok ezen, sajnos beletörõdtem, hogy idén pocsék szezonunk lesz és kész.

Moyesal nem tudom mi lesz. Megkedveltem az embert, egy szerethetõ figura számomra. Lehet a sajnálat beszél belõlem ugyanakkor...nem tudom. Sajnálnám ha nem jönne neki össze, azért is mert ezt hajkurászta Fergi is egész évben, hogy mennyire gáz kivágni egy menedzsert pár hónap után. Érdekes különben, hogy reddit-en csomó hírt olvasni, hogy rezeg a léc Moyes alatt és a szurkolók és szívesebben látnák kívül.

Év végéig most már nem szabadna kivágni, lesz ami lesz. Év végén viszont, ahogy lejátszottunk az utolsó meccset már mennie is kell, ugyanis ISZONYÚ GYORSAN KELL EGY MENEDZSERT TALÁLNI AKI KÉPES NYERNI A UNITEDDEL, mert a nyáron be kell vásárolni. Ha nem találunk quality replacement a helyére akkor inkább maradjon Moyes jövõre is és õ költekezzen. Ez a véleményem.

azt hiszem ismét siralmas hetünk lesz...
olympiakos
hétvégén west ham
kedden city

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
RESPECT!!!

Rash87
Elsõ 3 igaz az utóbbi 30 mérkõzésre 😊

Tyler1
Hátha meg lesz a 2. kaput eltaláló lövés 2 másik kapott gól mellé? Biztos morálisan jó tett volna a BL meccs elõtt egy 4-5 gólos zakó a legnagyobb riválistól. Ez nem az utolsó cserével lett elbaszva, ha már a kezdõ sípszó elõtt.

contraste
Háát sztem meg seggmindegy! Inkább támadjon, hátha. Egyértelmûen feladta.

ain't got no history

Tyler1
Mert a 0:3 még mindig szebben néz ki, mint a 0:5.

contraste
87. ik percben egy támadó lehozásával pótolja a kiállított védõt 3 gólos hátránynál??? Ez hülye? Akkor már mi a fasznak? Inkább támadjon a csapat, menjen elõre, nem mind1, hogy kap-e még gólt? esetleg szépíthettetek volna, neadjisten egyenlítetek.

ain't got no history

Jim Morrison
ez volt Ferguson utolsó nagy húzása. Így, hogy Moyes lett az utódja még nagyobbnak tûnik, mert õ ezzel a csapattal meg tudta nyerni a bajnokságot...

Zenszkij
Ideje végre leigazolni egy edzõt is. Nem is értem mi volt ez a bohócszezon? Rooneyval szerzõdést hosszabbítani? Kiöregedett csapat lettünk, pár agyonfizetett kényelmes sztárral, meg egy két tehetséges csikókölyökkel. Valami agresszív felfogású nagy tiszteletet élvezõ edzõ kell.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
A végén mit énekeltetek? Moyes out vagy Merseyside jött le belõle.

Amúgy szar meccs volt, a 3 gólos különbség túlzó, de 5 db 11-es gyanús szitu volt nekünk, nektek 1 db. Vidic eltiltását meg szerintem majd visszavonják.

Dum spiro, spero.

Oziris666
Hát ha a görögök ezt nézték akkor nagyon nem izzadnak...

attiGT
Moyes ilyen meccseken bizonyíthatná be, hogy taktikailag fejben United szinten van, ma bebizonyosodott, hogy nem. Viszlát!

Tyler1
Rosszul megválasztott kezdõ, rossz taktika, gyenge teljesítmények, gyenge játékvezetés, 1 db kaput eltaláló lövés, megérdemelt Liverpool gyõzelem.

Nohát pedig eddig Clattenburg MU mezben tolta a bírói gúnya alatt.

Talán Mata leigazolása helyett az õ szerzõdését kellet volna meghosszabítani és elõrébb lenne a MU.
Egy 4. is adhatott volna, az viszont 10000% os 11-es volt 😄

Darthmushroom
elmehetsz a f*szomba te nyomorék senkiházi clattenburg... 3db 11st adni ennek a sz@rházi poolnak...

limperatore
jogos

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Darthmushroom
Ez milyen 11s volt????? elmegy a f4szomba clattenbug is

Tyler1
Hát kétlem, eleve fizikálisan is jóval gyengébb, annyit meg akármelyik megcsinálna, amit eddig a belga.

Darthmushroom
még mindig jobb mintha Young/Valencia játszana

Tyler1
Ilyen meccsre miért kell Januzajt kezdõbe rakni, nem is értem. Játékunk meg szimplán gyenge, ami várható is volt.

attiGT
COME ON UNITED!

Darthmushroom
Igen a múlt meg a közelség miatt. Hiába a City a másik városbeli õk túl sokat voltak alsóbb osztályba és csak elmúlt évekbe mióta gazdagok számítanak igazán riválisnak.

limperatore
mu-nak a pool elleni meccs a legnagyobb derbi?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

attiGT
õt hívják sore losernek

Darthmushroom
Steven Gerrard: "Majdnem minden klub játékosának van meze kollekciómban, de Manchester United mez soha nem lesz a házamban"

Megnyugodhatsz Stevie, Premier League medálod sem lesz.

attiGT
Én nagyon érzem ezt a pool elleni derbit, Vidic, Ferdinand, Evra, Giggsy, meg kitudja még kinek az utolsó pool elleni derbije, oda fogják tenni magukat 😄

Darthmushroom
ilyen hosszú kihagyás után? ezt Te se gondolhatod komolyan. Max padról beállva kaphat 10-20 percet.