Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Nani <#ijedt> komolyan féltem hogy mi lesz vele.

szerk: fölöttem egyel: Akkor én se, beccsszó <#vigyor2>
John Cena
XDjó van ne csesztessé máXD és en mírtam oda hogy NB1 logomat me gne csesztessed én csináltamXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
egyáltalán nem mondtak ilyet, azt mondták hogy 100 millióért pályáznak Ronaldora..

Cabell
John Cena új logóóóó😄 meg új nb1.hu-s hír - azt hiszem, eddig nem értékeltelek kellõképpen, de zekdelek komolyan venni😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
ez igaz!

eb idejére jó lenne hanyagolni a ronaldos témát, ugyanis szinte biztos vagyok benne, h nem ezzel fog foglalkozni...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
portugál sztárt, Cristiano Ronaldót hetek, hónapok óta ostromolja a Real Madrid. A szélsõ mostanra úgy tûnik, hogy beadta a derekát, csütörtökön elmondta: amennyiben a Real megfizeti neki is és az MU-nak is azokat az összegeket, amelyekkel eddig a szavak szintjén dobálózott, szívesen játszana Madridban.
Rio Ferdinand ennek nem túlzottan örülne. Szerinte, ha együtt marad a csapat, akár a klub történetének legsikeresebb együttese is lehet.
- Ez a csapat még ennél is jobb lehet, ám ahhoz, hogy sikeresek legyünk, együtt kell maradnunk! - mondta Ferdinant. - Keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig, ám még ennél is sikeresebbek szeretnénk lenni. Ez azt jelenti, hogy minden játékosnak a csapatnál kell maradnia.
Cristiano Ronaldo a United egyik legjobb játékosa volt a pár hete véget ért szezonban, 42 góljával kulcsszerepet vállalt a "Vörös Ördögök" duplázásában.

Zenszkij
Igen és azt is hozzátette, hogy a Marca értesülése szerint. Marca egy nagy LOL kacsamagazin...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

John Cena
én is így vagyok remélem most nanit be teszik majd😊

kulabácsi
egészségére

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
hát õõ most monta M1-en a kommentátor csávó hogy megy a Realhoz:S 5éves szerzõdéssel:S:S

Atti12
photoshop az egész 😄.

Darthmushroom
ja kimaradt spanyol bajnokságtol mit várok....xd

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
kicsit mitha nem lennének meg ronaldo izamai!! reálba már nem kell annyira az erõ!!😄Xd

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vagyunkXD

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Nem nem vagyok szegény klub sõt nagyon is gazdag de valahogy mi a csapat érdekeit elõtérbe helyezzük és nem vásárolunk öszevissza

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

Cabell
😄Az lenne a szép, ha menni akarna, és nem engednék el😄

vmvr
és abban nektek mi hasznotok lenne? szar morállal biztos kurva jó lenne a pályán is...

ilyet nem lehet tenni, ha menni akar sajnos elkell engedni egy játékost, mert különben nem fog sokat érni

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zenszkij
LOL, Ronaldo, ha a feje tetejére áll sem lesz elengedve 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Barnabyka
Daniel Alves 2013ig szerzõdést írt alá a Barcelona-val KB. 30 millió euróért

Grove4
"Annyi történt, hogy így bebizonyosodott, hogy emberileg eléggé nulla a srác. Aminek persze most a Realosok jobban örülnek."

Igen jól mondod,ebbõl látszik,hogy ki a klubhû és szavatartó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cabell
Elvileg nemrég még mi voltunk hozzá a "legközelebb"<#shakehead>

Cabell
RvN nálunk is gólkirály lett volna, azért ment el, mert összeveszett Fergivel. Mellesleg szerintem nem menne tönkre ott Ronaldo pályafutása, maximum azért, mert minden meccsen õt akarnák lerúgni...Angliában azért nincsenek ilyen Betisek, akik ha rúgnak egy gólt, akkor két lábbal szállnak méterekrõl, amikor csak labdába ér egy Real játékos...de tulajdonképpen mindegy is, engem onnantól, hogy elmegy, nem nagyon érdekel, hogy megy-e neki, vagy sem😊

Annyi történt, hogy így bebizonyosodott, hogy emberileg eléggé nulla a srác. Aminek persze most a Realosok jobban örülnek.

Matthew Prosac
ja és Daniel Alves már gyakorlatilag a Barcáé..
pedig nagyon kellett volna az egyetlen hiányposztunkra..<#shakehead>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
azért nálunk is megfordultak "jó" vételek..

Djemba-Djemba, Kléberson, Verón, Barthez, Saha (aki még mindig overrated + ultrasérülékeny), hirtelen õk jutottak eszembe..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
pl RvN-t is padról vettük tõletek...nálunk meg gólkirály lett,erre varrjál gombot 😛

ReaL MaDRid x siempre

Zoz083
<#taps> <#taps>

Pase lo que pase, ESPA&Ntilde;A SIEMPRE!!

Atti12
annyi különbséggel hogy akik nálunk fociznak azokból nem lesz roncs... Példának ott van Giggs. És tudatosan vásárolunk.

Rolka
Jogos mind a kettõ!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

azok a klubbok akiknek rengeteg pénzük van összevásárolnak egy csomó jó játékost

Ti szegény klub vagytok? Ez új 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de focit meg nem igazán mutat a csapatuk,

Jaj de felvitte isten a dolgotok a BL menetelés miatt, megértem, de hogy 2 bajnoki cím sorban semmi, elég meredek gondolkodás.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kulabácsi
persze, reklámbevételbõl nagyot profitálnak, erre mennek, de focit meg nem igazán mutat a csapatuk, becham ugyanez volt, be is fásult, ha jó neki akkor menjen, keresse magát degeszre, menjen õ is amerikába focizni milliárdokért azt 1 szót se haljunk róla...sztem a manchester szurkolóinak a 90%nak már elege van ebbõl a huzavonából, és sokan mondják azt (köztük énis) h menjen a csába, azt legalább nyugalom lesz, ebben a csapatban még nélküle is van elég kraft h bajnokságot, sõt még l-t is nyerjen
elég csak andersonra, vagy nanira gondolni, akik még nem kiforrott játékosok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idõk eddigi legnagyobb futballistafizetését, heti 300 ezer fontot - csaknem 92 millió forint - kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának." bõvebben az origón

K@rv@ra utálom, hogy azok a klubbok akiknek rengeteg pénzük van összevásárolnak egy csomó jó játékost és azok közül pedig a fele a kispadon van.Nem értem, hogy mi értelme van ennek inkább keressenek fiatal tehetségeket.Mert sajnos így csak azért veszik meg Ronaldót sztem , hogy minél több nézõ nézzé illetve vegye meg a mezeket meg stb stb és nem a csapatok érdekeit nézik.

ffxi
A labda a drágasszágaaaaa 😄

Fákjúal!

John Cena
😄😄

Golyo69

GGMU

John Cena
ehh😄 ez jjóó😄

limperatore
nah van der sar szaros 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Golyo69
Van Der Sar-ról Egy érdekes kép :😄

GGMU

errõl az egészrõl ez a véleményem:<#bohoc>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Grove4
nekem nagyon nem szimpi a real játékospolitikája,de legalább bûnhõdnek is azzal hogy a blben nem nagyon tudnak maradandót alkotni mostanában.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Matthew Prosac
vigye csak a reál.
ramost + casillast adhatják cserébe <#hehe>
nekem spec. robinho nem hiányzik..
ramos/casillas + 50/60 milla is megteszi <#eljen><#nezze>

Cabell
Milyen szép lenne, ha jövõre kivernénk a Realt Ronaldoval a fedélzeten😄

Grove4
Ugye?

limperatore
király

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Nézeteink általában eltérnek,de a Real-ról nekem is hasonló a véleményem(nehogyazthidd rólatok se jobb,de nem veszekedni akarok.)

limperatore
ez a real annyira szánalmas h vmi hihetetlen...
mi akartuk quaresmat erre kötnek a portoval opcios jogot kiváltõ szerzõdést, most tõletek viszik el ronaldot..

HunnernesKonge
Arról nem is beszélve hogy nagyon úgy néz ki hogy ez nem pletyka hanem az a bejelentés amit ígért hogy 2-3 napon belül kapunk...
HunnernesKonge
Zozo szavai kicsit átszerkesztve:
Oda linkelek ahova akarok.<#idiota>

És lehet hogy van olyan aki nem unja, és nem néz naponta minden külföldi hírportált. Nem értem miért zavar ez téged. Eldöntötted nem érdekel ami pletyka, ok. meglátod Ronaldo nevét egy linkben és ignore hsz... Senki nem kényszerít rá hogy megnézd...<#nemtudom>
Rash87
Nem unjátok még ezt a Ronaldo-s dolgot? egyik nap azt linkelitek,h maradni akar,másik nap meg h menni akar... Sok mindent összeírnak,amibõl fele nem igaz. Majd ha konkrét dolog van,inkább azt... <#pardon1>

Glory, Glory Man. United!