Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: fölöttem egyel: Akkor én se, beccsszó <#vigyor2>#vigyor2>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Rio Ferdinand ennek nem túlzottan örülne. Szerinte, ha együtt marad a csapat, akár a klub történetének legsikeresebb együttese is lehet.
- Ez a csapat még ennél is jobb lehet, ám ahhoz, hogy sikeresek legyünk, együtt kell maradnunk! - mondta Ferdinant. - Keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig, ám még ennél is sikeresebbek szeretnénk lenni. Ez azt jelenti, hogy minden játékosnak a csapatnál kell maradnia.
Cristiano Ronaldo a United egyik legjobb játékosa volt a pár hete véget ért szezonban, 42 góljával kulcsszerepet vállalt a "Vörös Ördögök" duplázásában.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
ilyet nem lehet tenni, ha menni akar sajnos elkell engedni egy játékost, mert különben nem fog sokat érni
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Igen jól mondod,ebbõl látszik,hogy ki a klubhû és szavatartó.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Annyi történt, hogy így bebizonyosodott, hogy emberileg eléggé nulla a srác. Aminek persze most a Realosok jobban örülnek.
pedig nagyon kellett volna az egyetlen hiányposztunkra..<#shakehead>#shakehead>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Djemba-Djemba, Kléberson, Verón, Barthez, Saha (aki még mindig overrated + ultrasérülékeny), hirtelen õk jutottak eszembe..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ReaL MaDRid x siempre
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Ti szegény klub vagytok? Ez új 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jaj de felvitte isten a dolgotok a BL menetelés miatt, megértem, de hogy 2 bajnoki cím sorban semmi, elég meredek gondolkodás.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
elég csak andersonra, vagy nanira gondolni, akik még nem kiforrott játékosok...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
K@rv@ra utálom, hogy azok a klubbok akiknek rengeteg pénzük van összevásárolnak egy csomó jó játékost és azok közül pedig a fele a kispadon van.Nem értem, hogy mi értelme van ennek inkább keressenek fiatal tehetségeket.Mert sajnos így csak azért veszik meg Ronaldót sztem , hogy minél több nézõ nézzé illetve vegye meg a mezeket meg stb stb és nem a csapatok érdekeit nézik.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://www.powerplaymanager.com/r57633
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ramost + casillast adhatják cserébe <#hehe>#hehe>
nekem spec. robinho nem hiányzik..
ramos/casillas + 50/60 milla is megteszi <#eljen>#eljen><#nezze>#nezze>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mi akartuk quaresmat erre kötnek a portoval opcios jogot kiváltõ szerzõdést, most tõletek viszik el ronaldot..
Oda linkelek ahova akarok.<#idiota>#idiota>
És lehet hogy van olyan aki nem unja, és nem néz naponta minden külföldi hírportált. Nem értem miért zavar ez téged. Eldöntötted nem érdekel ami pletyka, ok. meglátod Ronaldo nevét egy linkben és ignore hsz... Senki nem kényszerít rá hogy megnézd...<#nemtudom>#nemtudom>
<#taps>#taps>