Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A spanyol sajtó szerint a Manchester United szeretné leigazolni a Real Madridtól Sergio Ramost és Robinhot.
Sergio Ramos ügynöke Pedro Bravo nyilatkozta a Marca munkatársainak, hogy a United érdeklõdik a spanyol jobbekk iránt.
Robinho már korábban kijelentette, hogy szereté õt leigazolni a két angol óriás a MU és a Chelsea is.
Könnyen elképzelhetõ, hogy Sir Alex Ferguson a két játékost a Ronaldo transzfer részeként kaparintaná meg, köztudott ugyanis, hogy a Real nagyon szívesen látná soraiban a portugál szélsõt, míg a Vörös Ördögök ha esetleg eladják õt valószínûleg igen borsos árat kérnek érte.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
SAF tud vmit
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
“Május 27-én a Manchester United érthetõen tudtára adta a Real Madrid vezetõségének, hogy amennyiben tovább próbálkoznak Cristiano Ronaldo szerzõdtetésével, feljelentést tesz a FIFA-nál.
Sajnálatos módon a Real Madrid mindezt nem tartotta tiszteletben, így a klub úgy érzi nincs más választása, minthogy a mai nappal elkészült panaszt hivatalosan is benyújtja az igazgató tanácsnál.
A bõvebb tartalom bizalmas marad.
S nem csak rád gondolok,mindenki maradjon saját topikjába,ha értelemsen nem tud hozzászólni,thx,bye.
Glory, Glory Man. United!
"majmozás"-sal, "húzz innen"-ezéssel csak nevetségessé váltok a normális fórumozók szemében.
mi eztán kerüljük a MU-topikot, Ti pedig kerüljétek(ha már 1x nem megy kultúráltan)az Arsenal-fórumot.
talán ezzel véget vethetünk egymás fikázásának a fórumon.
köszönet azoknak, akik megértették, és FEL IS FOGTÁK a lényeget.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
/on
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
annyit hozzátennék, igazából nem csalódott vagyok, elismerem a MU idei teljesítményét, nálunk sajnos több gátló tényezõ volt a bajnokság elnyerésében, mint a hasonló nagycsapatoknál, ez volt a döntõ azt hiszem.
Rash87-szerintem túlspilázod magad, nem várok a válaszkommentedre, ne gondold, igazából inkább fáraszt egy 20évessel a vita, mint feldobna.
10éve azt sem tudtad sztem, mi az a Premier League, de ne add fel!!
Arcból meg kicsit vissza, a United lett bajnok, nem Te a dumáddal...<#integet2>#integet2>
elnézést minden MU-szurkolótól, hogy majdnem vitába szálltam a topikban, igazából értelmetlen lett volna ilyesmivel rongálni errefelé, so sorry!
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szerintem Rooney gyenge szereplése nagyban köszönhetõ annak, hogy Ronaldo ilyen formában volt, mert nem játszhatott az eredeti posztján. Azért nézzük meg, hogy Rooney hányszor volt elõkészítõ, és Ronaldo hányszor volt középen, ennek pont fordítva kellett volna lennie. Rooneyt sérülések is hátráltatták emellett persze, de nem véletlen, hogy mindig kezdõ volt, amikor nem volt sérült, mert Õ tényleg kihagyhatatlan. Biztos vagyok benne, hogyha Ronaldo elmegy,akkor õ is szállítani fogja a gólokat, és végre majd a saját posztján játszhat.
Eduardo sérülése tényleg sokat dobott a latba, és annak is örülhettünk, hogy RvP nem keserített minket jobban. Meg persze annak is, hogy Walcott csak a vége felé kezdett brillírozni.
De ezek megint csak "ha" címszóval feltûntetett feltételezések, amibõl mi is sokat felsorolhatunk. Mi van, ha nem sérült egész szezonban Saha, mi lett volna, ha nem egyenlít nem kis szerencsével ellenünk az Arsenal?
De inkább mi van, ha az elsõ három meccsünkön két pont helyett kilencet gyûjtünk? Ezt szerintem egy Arsenal drukkernek sem kell bemutatni, õk is tudják, milyen, amikor egy félidõn keresztül folyik a csapatépítés, csak egyedül a szerencse hiányzik. (Arsenal - Boro 1-1 pl) Nekünk három ilyen meccs volt, így kezdtük a szezont, és kiesõ helyen voltunk, ahelyett, hogy vezettük volna a tabellát. És akkor több meccsen keresztül sérült volt Ronaldo és Rooney.
Az ESPN "unlucky" rovatában általában minden héten bekerült néhány jelenet MU meccsekrõl, ez is sokat elmond.
Persze lehet méltatlankodni, hogy ki mellé állt Fortuna, és mikor, de azt hiszem, a MU drukkerek ugyanilyen csalódottak lettek volna, ha az Arsenal lesz a bajnok...
És? Rooney-nak is volt egybõl a 2-3. meccsen,h elrepedt vmelyik csontja,és több meccset is ki kelett hagyni. Ilyen a foci,nem tudom mit sírsz.
Ám arra se vagy érdemes,h többire reagáljak ,szal ha ennyire elfogultak vagyunk,menj vissza a saját topikotokba,és ott oszd az észt a hülyeségedrõl.
"örülhet az arsenal h 3. lett így is." ezt pedig szimplán megmosolygom, a tavaszi forduló elõtt, ép játékoskerettel a hátunkat néztétek, sztárok garmadájával a csapatban. gondolom kissé gyengébb volt akkor a "csapatszellem", ugye?!
mind1, amúgy is csak a helyi szurkolóknak lehet igaza, mindenki más hülyeségeket beszél itt. ennyi, be is fejeztem, 21:00-tól lehet kövezni, amennyiben gondoljátok esetleg.
<#phone>#phone>
No one can stop Death!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Csak mert a bajnokságon a góllövõlistán elsõ helyezett Ronaldo volt,ez ok,de ott van még a 9. helyen Tevez is a 14 góljával vagy Rooney a 12. helyen 12 góllal... Nálatok meg Adebayor van a 2. helyen 24 góllal,és az elsõ 20 helyezettbe nincs is más Arsenal játékos... szóval kicsit ellentmondásos amit írkálsz ezzel kapcsán,örülhet az arsenal h 3. lett így is.
Az meg szerintem nem meglepõ,hogy Ronaldo most ilyen kelendõ lett,mivel én sztem egyik legjobb játékos,és ez köszönhetõ az idei szezonjának is.
ott a lényeg, mert be is kell lõni, ezek szerint neki sikerült ez a legjobban nálatok. a 11emberbõl egyedüliként toplistás a pali, kár tovább magyarázni, azért nálunk Deba szinte egyedüli csatárként osztotta, nincs rooney sehol, sem tevez(de, õ befért a legjobb 15közé azért...)
õsszel a helyszínen is néztem meccset, a livescore-helyett pedig élõben nézem, ill. rögzítem a meccseket, éppen 8.éve már.
nem divatból megy ez, amíg megy a csapatnak,mint másutt....
No one can stop Death!
Aki meg megnézett egy meccset, láthatta, hogy ha valahol mindenkin múlik a gól, akkor az az Arsenal. Ugyanez van itt is, Ronaldo volt abefejezõ, Carrick, Scholes, Giggs, Hargreaves, zseniális elõkészítõk, Ronaldo is milliószor hangsúlyozta, hogy ha ilyen labdákat kap, akkor biztosan be fogja lõni.
No one can stop Death!
viszont rajta kívül MU-játékos a top10 közelében nem volt a góllövõk listáján, ez sokat elárul. no meg a Real-féle 100milla, ha lelép tõletek.
valakit hajtanak ennyire most Európában rajta kívül??!
a "keveredettsége" a nyilatkozataiban nem tetszik, de egy Real-t nehéz visszautasítani, fõleg ekkora fizetés mellett. sokat köszönhettek neki idén, õ pedig emelt fõvel távozhat, ha elmegy onnan.
No one can stop Death!
Ne hogy már azt mondd,h egy emberen múlt a bajnoki cím.
kurvára semmi köze nincs ahhoz, amirõl szó volt. én teljesen normálisan írtam egy hszt, erre te jössz a hülyeségeiddel. megvan a szint bazm
No one can stop Death!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
különben most mindenki ezen mosolyog, hogy ez csak kamu, hogy mi nekünk már nem hiányozna Ronaldo. Pedig nekem tényleg nem, egyszerûen egy ellenszenves személlyé vált a számomra. Ha valaki a Realban akar játszani, nehogymár erõvel a klubhoz kössük...ennél kevés szánalmasabb dolog lenne, ez nem demonstrálná a MU nagyságát.
de neked olyan hûdejó kedved lenne, ha nagyon szeretnél menni egy csapathoz, de az egyesületed semmiképpen nem akar elengedni. nem hiszem...
ez a címe: Ferdinand: Együtt kell maradnunk!
Manchester, június 6., 18.15 Ronaldo távozásával visszaeshet a United.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul