Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
kajak "pár millio fonton" cigánykodik a Tottenham...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
26 2008
Lapszemle: Berba a tartalékoknál?

Lapértesülések szerint a Tottenham nem adja el Dimitar Berbatovot 30 millió font alatt a Manchester Unitednek. Ha nem jön létre az üzlet a Spurs vezetõi inkább a tartalék csapatba számûzik a bolgár támadót, mintsem áron alul eladják a játékost.

A United állítólag megtette új ajánlatát, amely a hírek szerint 25 millió font lehet. Ettõl magasabb összeget a Vörös Ördögök vezetõi állítólag nem akarnak adni a támadóért.

Forrás: The Sun

nevetséges....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Éjfél? 20:45-re van mindenhol kiírva :|

Glory, Glory Man. United!

a zenit meccset miért éjfélkor adja akkor a tv?

azért monacohoz képest csak nincs akkora idõeltolódás 😄

a pompi elleni meccs tényleg irtó gyenge volt, a lényeg a 3 pont, de azért vmi kreatívabb középpálya elkellene...

football without ultras is nothing

elnézést a zavarásért MU drukkerek
az alábbi mezek eladóak ha érdekelne esetleg vmelyikõtöket.

Atti12
bocsánat 😄 viva la sanyi <#idiota>

Matthew Prosac
Sanyi feltámadt, ontja a szebbnél szebb gólokat, tisztelet neki! 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
miez az air sanyi õrület? 😄 Meghallgattátok Hortit? ^^

Matthew Prosac
Megoldjuk. <#puszis>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

PS3Fun
gyerekek!Azért amíg Flatcher veri a gólokat ne aggódjatok.
Ha gólerõs csatár kell akkor ott van a mi Sanyink!Torghelle Sanyit a MU-ba!
Viccet félre téve csatár(ok) nélkül nehéz lesz!
de azért GRT!

PSN: hun_tigoo

Jagumo
egész jómeccsvolt

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Rash87
<#banplz>

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
te meg ma már ne igyál többet sztem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
igaza van.. gyenge meccs volt. de majd legközelebb o.O

limperatore
zomg xDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Cabell
Hogy beszelhetsz igy a MANCHESTER UNITEDROL? Szemem ele ne kerulj, mert haragom megtalal...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
_:AS?D_:AS?D_:?AS_😄?ASDASD_:AS?_D:?AS

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Fiuk, csak irok, hogy en Angliaba vagyok, ha akartok tudni vmit a focirol csak szoljatok, en mindenkinel tobbet tudok, en itt vagyok a varos sziveben...az angol foci fantasztikus, nekem elhihetitek, hiszen en kint vagyok Angliaban, es ha vmit tudni szeretnetek a focirol csak kerdezzetek engem, hiszen en itt vagyok a varos sziveben. John Cena, en sem ertem a commentedet. Pilboy, te rendes srac vagy. Atti12, te is okés vagy.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
jó nagy szar meccs volt ez is, de legalább megvan a 3 pont...

Atti12

gyemant04
ha lehetne egy tanácsom a bannerhez akkor: a manutd-t külön is lehetne írni és az utd helyett united

szal: manutd= man united

... Mixed Martial Arts

gyemant04
nah megvan a 3pont

... Mixed Martial Arts

Barnabyka
áá de nembirom..hát én a hejedben megkérném a modikat ,h a nevemet írják át "Mama3"-ra...😄

John Cena
mennyél is faszomat..

gyemant04
😄!

... Mixed Martial Arts

Barnabyka
vicces télleg hogy 2lött akartam utání írni

WTF?!

részemrõl ennyi a flamebõl pussz

John Cena
fárasztó vagy anyukád nem szokott néha el küldeni a francba?:S

Barnabyka
jaj ne itt folytassuk mert a végén még én kapok bant😄...pedig ez a HSZ-ed jobb mint az elõzõ <#idiota> (annyi baj van vele ,h örülök ha 2szót megértek belõle)

John Cena
vicces télleg hogy 2lött akartam utání írni
#10746 szar zsák

Barnabyka
bocs az offért de már nembirom...valahol mindig rátalálok ezekre a HSZ-eidre és lerí róluk ,h te mekkora egy gyökérpalánta vagy...hihetetlen egyszerûen iylenkor ledölök a székrõl nevetés közben...O.o

Atti12
nem, 12-0, és fletcher lõtte mindet -.-'

John Cena
LOOL kajak 1-0?😄 és flecser?XD

fletcher gólkirály lesz 😄
1-0-ra vezetünk szünetben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
a támadók is :|
de azért 1 gólt összehoztak nekünk a védõk 😄

gyemant04
érdekes a védelem eddig..

... Mixed Martial Arts

gyemant04
kezdõdik😄

... Mixed Martial Arts

kulabácsi
no lássuk mit tudnak a fiúk 😊

gyemant04
jaja 9tõl lesz mert angliába egy órával korábban van -.-

... Mixed Martial Arts

Atti12
na látod az lehet o.O.

kulabácsi
idõeltolódás? 😊

Atti12
banner 😊 premierleague.com rol van az infó.

kulabácsi
am a meccs 9tõl lesz nem? aztat írja az újság

Zenszkij

Õ az...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Mateus Alberto Contreiras Gonçalves. 25 éves, bal lábas. 23 válogatottság/13 gól. A Panathinaikos-ban 2008 tavaszán: 5 meccs (1 be-, 3 lecserélés); 3 gól 😊, 1 gólpassz. Majd kiderül milyen, ha játszik az MU-ban!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kulabácsi
és nem szakadunk le a chelsea-rõl sem annyira, elég jónak tûnnek idén is...

Atti12
így van. Megelõzhetjük az arsenalt.

kulabácsi
ha berba nem jön akkor nagy szarba leszünk...
ma este meg mindenképpen ynerni kell!!!

Atti12
panathinaikos asszem. De elvan most törve a lába. Szóval még mindig nincs tul sok csatárunk.

John Cena
Manucho ez meik csapattól jött?

Atti12
Manucho megkapta a munkavállalási engedélyét

Egyes sajtóértesülések szerint Manucho megkapta a munkavállalási engedélyét, így az angolai támadó hamarosan Manchesterbe költözik majd.

Az elõzõ félévet Görögországban légióskodó játékos a 26-os dresszt kapta Sir Alex Fergusontól. Egyébként ha Manucho jövõre pályára lép a Vörös Ördögök csapatában, akkor õ lesz az elsõ angolai labdarúgó a Premiership történetében.