Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
na meg Stoke 😄
Liverpool-Middlesbrough néztem az Eurosport 2-õn ismerõsömnél 75perc 0-1 Middlesbrough tippmixen csináltam fogadást azt azt hittem már el vezstettem azt fordítzott apool bár 75 perc után nem si néztem kajak olyan punnyadós meccs volt hogy vagy 1-1 lesz avégi vagy 0-1 Blackburn-Hull-nak örülök😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Darthmushroom
az igen voltak jo mecsek ugy láttom és meglepõ eredmények.
(fulham,sunderland)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

John Cena
Srácok ez a tegnapi fordulóó OMG...
Augusztus 23., szombat

Blackburn-Hull 1-1
Liverpool-Middlesbrough 2-1
Newcaslte-Bolton 1-0
Stoke-Aston Villa 3-2
Tottenham-Sunderland 1-2
WBA-Everton 1-2
Fulham-Arsenal 1-0

Zenszkij
A II. forduló zárómérkõzésére hétfõn este kerül sor, ezt a találkozót akár tekinthetjük a Community Shield visszavágójának is, ugyanis a Fratton Parkba a Portsmouthoz látogat a Manchester United.

A hazaiaknál a legnagyobb kérdés, hogy vajon pályára tud-e majd lépni a horvát klasszisuk, Niko Krancjar miután a hétközi válogatott meccsen kisebb sérülést szedett össze. Krancjarral szemben bíztossá vállt, hogy amennyiben Harry Redknappnek szüksége lesz Lassana Diarrára, a gall játékos már a rendelkezésére tud állni, a Chelsea ellen elszenvedett térdsérülését követõen.

A Vörös Ördögöknél is kezdjük elõbb a hiányzókkal. Anderson, az olimpián bronzérmet nyert brazil válogatott középpályása immáron visszatért Manchesterbe, de hétfõn még biztos nem küldi õt pályára Sir Alex Ferguson; mint, ahogy Michael Carricket sem, ugyanis az angol válogatott játékos még mindig bokasérülésével bajlódik, Carricket minden bizonnyal John O’Shea helyetesíti majd a középpálya tengelyében. Naninak ez lesz az utolsó mérkõzése, amit a tavalyi West Ham elleni piros lapja miatt ki kell majd hagynia. De, hogy jó hírrel is szolgáljunk: újra a csapattal van az argentín támadó, Carlos Tevez, miután a nyító fordulót kihagyta családi tragédia miatt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
A Manchester United megtette utolsó, 25 millió fontos ajánlatát a Tottenhamnek Dimitar Berbatovért.

Sir Alex Ferguson ezt az ajánlatot tegnap tette le a Spurs asztalára, s könnyen elõfordulhat, hogy végre megszerezheti elsõszámú célpontját. Berbatov a héten beszélt a londoni klub vezetõivel távozási szándékáról, s minden bizonnyal ennek is köszönhetõen Juande Ramos tegnap nem nevezte õt a Sunderland elleni meccsre.

A United 10 nappal ezelõtt tett egy 20 millió fontos ajánlatot, azonban azt a Tottenham visszautasította. Az akkori hírek arról szóltak, hogy Levy 30 milliót szeretne a támadóért.

Egy közeli forrás szerint a felek között megszülethet a megállapodás, mondván mindenkinek az lesz a legjobb ha minél hamarabb véget vetnek a találgatásoknak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
EZ mit jelent?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hahaha<#gonosz1>
John Cena
A hírek szerint Dimitar Berbatov, a Tottenham csatára kivívta klubja haragját, miután a bolgár válogatott szerdai barátságos mérkõzését követõen a szófiai reptéren aláírt egy Manchester United-mezt, amit egy szurkoló nyújtott felé.
A támadó köztudottan a BL-gyõztesnél szeretné folytatni a pályafutását, azonban a két klub továbbra sem tudott megegyezni a vételárról. Legutóbbi akciója mind a klubot, mind a szurkolókat feldühítette, igaz, fel lehet tenni a kérdést: talán vissza kellett volna utasítania egy autogramot kérõ szurkolót?

lolXD

II Rocky II
vááá most nézem a pompeyel egymás utan most 3szor mérkõztök 😄dddd
nem semmi,kivi vok most milyen eredmény születik 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Silvestre elvágyódik az ördögi körbõl ?😄

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
berba meglesz sztem, nagyon kell 1 támadó, ezt fergi is tudja, szal legvégén úgyis megállapodás születik majd sztem, ha nem akkor meg nagy szarba vunk :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
és akkor nem lennének problémák:Sés spórolna is a MU

John Cena
vagy ha télelg támadót kell megint hozzuk kölcsönbõl Larssont

Rash87
Nem volt meghatározó játékos,meg szerintem nem is játszott jól,utóbbi években alig játszott,szóval sokat nem vesztett a csapat.

Glory, Glory Man. United!

passatgt
vagy

Az Arsenal a MU-tól igazol védõt: Silvestre Londonban folytatja

passatgt
Az Arsenal az MU-tól igazol védõt: Silvestre Londonban folytatja

<#gonosz3>
vmvr
" akinek legnagyobb erénye, hogy Adam Sandlerre hasonlít." 😄DDDdddddd

hát ha láttál tavaly Arsenal meccseket, akkor láthattad, hogy Traore még nagyon-nagyon bizonytalan. Clichy meg nem játszhat egy szezonban 60meccset egyedül.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Majdnem mindenben igazad van, de szerintem az Arsenalnál semmivel sem lesz nagyobb jövõje, mint a MU-nál lett volna. Ott van Clichy, aki kb egy szinten mozog Evrával, és ott van egy igen tehetséges Traore, Wenger szerintem megvette, mert 750.000 fontért miért ne? Ha a szezonban 10 meccsen játszik, már meg fogok lepõdni, mert feltételezem Traoret be akarják építeni a csapatba, Silvestre nem tudom, hogy kap majd lehetõséget...itt nem volt csere Evra mellé, csak O'Shea, de õ egy tutyimutyi srác, akinek legnagyobb erénye, hogy Adam Sandlerre hasonlít. Úgyhogy erõsen cáfolnám állításod. Ja, és azt sem hiszem, hogy jobban meg fizetik majd ott azért a kis epizódszerepért, amit ot kap majd, mind esetleg a Bordeauxban, vagy a PSG-ben tették volna vele, neadjisten továbbra is a MU-ban...

Cabell
Most már komolyan kérdezem, Fergie mi a rákot csinál a nyáron?
Elõbb eladja Piquét. Hát baromság volt én azt mondom, 10 év múlva lehet hogy már kéne a csapatba.
Aztán a végre jó teljesítményt nyújtó Eagles is elmegy. Ez közel sem akkora baklövés mint Pique eladása, de sztem ez se a legjobb döntés fõleg nem annyi pénzért, amennyit kaptunk érte.
Már a vak is látja, hogy kéne egy csatár, hiába vannak fonttízmillióink, nemtom hogy hova spórolunk, de nem lett volna elõnytelen, hogyha van egy gólvágó a keretben a szezonkezdetre.
Erre eladjuk Silvestret. Komolyan nem értem ezt az embert. Lehet hogy egy zseni, de egyszerûen ezen a nyáron folyamatosan hozza a rossz döntéseket.

Esküszöm, mint a Milan egy éve. Mégis mit gondol Fergie, hogy majd decemberbe elég lesz, ha rájövünk, hogy Evrának nincs cseréje? Elképesztõ, a nyáron még csak távoztak játékosok...mire várunk mégis? Hogy Ronaldo megint rúg 42 gólt? Ha igen, hát okosak vagyunk...

vmvr
szidta a MU-t egy szóval is? nem. akkor meg?

cole szidta még mellé, amit õ csinált az pofátlanság. mondhatjuk ezt is annak, de a MU-nál nem lett volna jövõje, itt meg valahogy lesz majd, talán játszik. egy 31éves játékosnak ritkán ajánl Wenger szerzõdést, valamit láthat benne, amire nekünk pont szükségünk van, és ezt Silvestre is tudja, ezért is írt alá, no meg az anyagiak is gondolom szemelõtt voltak.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Azt sem értettem, hogy az Arsenal drukkerei miért voltak felháborodva, mikor Cole elment onnan, mikor Gallas is a Chelseabõl ment hozzájuk, most Silvestre...lehet csûrni csavarni, hogy Cole titokban üzletelt, meg, hogy miket nyilatkozott az ágyusokról...szerintme az sem jobb, hogy most Silvestre azt nyilatkozza, hogy reméli, tudja segíteni a fiatalokat...egyik kutya másik eb...de mindkettõ korcs.

Cabell
Szerintem nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy õ itt alapember volt 8-9 évig, most szorult ki, és ez nem szép dolog...ha Piquet oda megy ez után az egy év után, hát istenkém....de õ itt már lassan kezdett a nagyöregek közé emelkedni, ez egyáltalán nem egy szép húzás...

Atti12
pff hát ez nagy csalódás :S. Most aktív francia játékosok közül 2 volt akit szerettem. Az egyik Evra, a másik pedig Silvestre VOLT. Igen volt, mert ez árulás a javából, szerintem még ronaldonak se fordult meg a fejében hogy az arsenalhoz vagy bármely másik rivális csapathoz szerzõdjön. Mind1, remélem jól megdobáljuk majd egy MU-arsenal meccsen, mint anno Figot a Barca drukkerek <#papakacsint>. Oké, Oké hogy nem kapott sok lehetõséget, de akkor lehetett volna benne annyi hogy nem egy riválishoz igazol.

báttyó02
<#kocsog>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

azért Henry az Arsenal karizmatikus figurája volt. kb mint nálatok Giggs, Scholes, mostmár talán Rooney is.

Szal azért ne hasonlitgassuk már õket össze.😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

HunnernesKonge
<#wilting> Gratulálok. Igazán értelmes vagy. Remélem a szüleid büszkék rád
SzakYy
Silvestre az Arsenalba igazolt. <#wow1><#levele>

Cabell
-moderálva-

sygmaBlueJersey
liverpool

Atti12
persze ugy értem hogy a zenit elleni meccset nem vesszük figyelembe.

Atti12
kérdés: portsmouth után liverpoolal vagy fullham el játszunk? Mert premierleague.com-on liverpoolt ír, manutd.com-on meg fullhamet :S

John Cena
Barátságos meccsnek nézett ki vagy ilyen jótékonysági izé😄 azt lehet a fasz riporter meg eltévett

Atti12
már csak az a kérdés, hogy az a riporter mért kolbálszolt ott? :|

John Cena
😄

Atti12
hehe <#idiota>

Atti12
hát az tuti hogy kell egy csatár

Mayorpapa
a próféta beszéljeten belõletek, és mindent vigyünk idén, és félreértés ne essék, én is MU drukker vagyok, de nagyon félek ettõl az idénytõl...
vékonynak érzem a kispadot...és ha CR nem lesz formában, még nagy baj is lehet...de adjunk még pár fordulót a csapatnak, hogy megmutassák, valóban jó a csapatösszhang, és ez elég lesz címeket gyûjteni. Én azonban továbbra is azt mondom, ha két erõs játékos nem jön még 31-ig, akkor nem lesz esély több fronton.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

John Cena
Ferdinand is szerintem meg hát majd idõvel Wes Brown Evra

kulabácsi
tavaly h nyertünk meg mindent? az MU mindig is a nevelésekre fordított nagyobb figyelmet, minthogy leigazoljon akárhány nagy sztárt, lásd becham, ronaldo, rooney, gigs, scoles, és még sorolhatnám h hány nagy játékosunk volt aki itt lett sztár, és nem úgy érkezett ide h én vagyok az isten, szeressetek...a csapatözhang sokkal jobb ha meg kell verekdeni a helyekért és nem "poszta igazolunk pár sztárt mert megtehetjük" focit játszunk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HunnernesKonge
<#eljen>
Atti12
mert mi nem vagyunk real és próbáljuk megtartani a csapatösszhangot. Nincs szükségünk 5 sztárra, csak egy tapasztaltabb csatár kell, aki valószinüleg Berbatov lesz. Vagy maximum még egy középpályást, hogyha ilyen helyzet van mint most, legyen egy tartalék, de neki se kell sztárnak lennie. Huntelaarra pályázott Fergi, de mivel az ajax menedzsere akinek most az istenért nem fog a neve eszembe jutni (<#idiota>) nem nagyon akarja eladni és ha jól tudom oda adta neki a csapatkapitányi karszallagot is. Eto'o nem kell ide, Benzema pedig a realba vágyik. Egyébként még van 12 nap, szóval van idõ 😉

Mayorpapa
No, egy valamit én nem értek: a MU a világ legjobb és leggazdagabb csapata. Elvileg özönlenie kellene a csapatba a jobbnál jobb játékosoknak, pénz van, a csapat jó, hogyhogy nem vágyik ide senki? Miért nem vett sir Alex legalább 5 sztárjátékost? Miért nem környékeztek meg nagyobb sztárjátékosokat? Van der Vaart, Huntelaar pl. a MU-ba is mehetett volna. Eto'o, Trezeguet, Benzema, senki nem akar a MU-ba játszani? Hogy akarunk így az idén mindent vinni? Posebbonnal meg Rafaellel? Nem értem...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Atti12
ezt már tudjuk 😄. Ha ronaldo is így kezdte volna az egész átigazolási hercehurcát akkor semmi gond nem lett volna -.-'

John Cena
Hoppá ecsém!<#idiota>

Dimitar Berbatov körül egész nyáron folyt a találgatás: valóban menni akar-e, elengedi-e õt a Tottenham, elképzelhetõ-e, hogy nem a Manchester Unitedbe igazol? A bolgár csatár mindezidáig semmit nem nyilatkozott az ügyben, a nyilvánosság elõtt kizárólag az ügynöke beszélt. Most Berbatov is megtörte a csendet.
- Jelenleg a Tottenham játékosa vagyok, de senki sem hibáztathat azért, hogy igyekszem valóra váltani az álmaimat - mondta a csatár.

kulabácsi
ezt ebben a topikban nem is fogja vitatni senki 😄

balljuggler
szvsz...azért õ az aktív focisták közül a legjobb támadó...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Atti12
Boldog szülinapot! Sok Berbatovot kívánok <#idiota> Hopsz msot látom már nem aktuális o.O Mind1, azért felköszöntöttelek xD na jóéjt.

köszönöm<#pias>
kulabácsi
am meg HBD paranoia