Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liverpool-Middlesbrough néztem az Eurosport 2-õn ismerõsömnél 75perc 0-1 Middlesbrough tippmixen csináltam fogadást azt azt hittem már el vezstettem azt fordítzott apool bár 75 perc után nem si néztem kajak olyan punnyadós meccs volt hogy vagy 1-1 lesz avégi vagy 0-1 Blackburn-Hull-nak örülök😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
(fulham,sunderland)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Augusztus 23., szombat
Blackburn-Hull 1-1
Liverpool-Middlesbrough 2-1
Newcaslte-Bolton 1-0
Stoke-Aston Villa 3-2
Tottenham-Sunderland 1-2
WBA-Everton 1-2
Fulham-Arsenal 1-0
A hazaiaknál a legnagyobb kérdés, hogy vajon pályára tud-e majd lépni a horvát klasszisuk, Niko Krancjar miután a hétközi válogatott meccsen kisebb sérülést szedett össze. Krancjarral szemben bíztossá vállt, hogy amennyiben Harry Redknappnek szüksége lesz Lassana Diarrára, a gall játékos már a rendelkezésére tud állni, a Chelsea ellen elszenvedett térdsérülését követõen.
A Vörös Ördögöknél is kezdjük elõbb a hiányzókkal. Anderson, az olimpián bronzérmet nyert brazil válogatott középpályása immáron visszatért Manchesterbe, de hétfõn még biztos nem küldi õt pályára Sir Alex Ferguson; mint, ahogy Michael Carricket sem, ugyanis az angol válogatott játékos még mindig bokasérülésével bajlódik, Carricket minden bizonnyal John O’Shea helyetesíti majd a középpálya tengelyében. Naninak ez lesz az utolsó mérkõzése, amit a tavalyi West Ham elleni piros lapja miatt ki kell majd hagynia. De, hogy jó hírrel is szolgáljunk: újra a csapattal van az argentín támadó, Carlos Tevez, miután a nyító fordulót kihagyta családi tragédia miatt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sir Alex Ferguson ezt az ajánlatot tegnap tette le a Spurs asztalára, s könnyen elõfordulhat, hogy végre megszerezheti elsõszámú célpontját. Berbatov a héten beszélt a londoni klub vezetõivel távozási szándékáról, s minden bizonnyal ennek is köszönhetõen Juande Ramos tegnap nem nevezte õt a Sunderland elleni meccsre.
A United 10 nappal ezelõtt tett egy 20 millió fontos ajánlatot, azonban azt a Tottenham visszautasította. Az akkori hírek arról szóltak, hogy Levy 30 milliót szeretne a támadóért.
Egy közeli forrás szerint a felek között megszülethet a megállapodás, mondván mindenkinek az lesz a legjobb ha minél hamarabb véget vetnek a találgatásoknak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A támadó köztudottan a BL-gyõztesnél szeretné folytatni a pályafutását, azonban a két klub továbbra sem tudott megegyezni a vételárról. Legutóbbi akciója mind a klubot, mind a szurkolókat feldühítette, igaz, fel lehet tenni a kérdést: talán vissza kellett volna utasítania egy autogramot kérõ szurkolót?
lolXD
nem semmi,kivi vok most milyen eredmény születik 😄
24 - Exile -Nov.23
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!
hát ha láttál tavaly Arsenal meccseket, akkor láthattad, hogy Traore még nagyon-nagyon bizonytalan. Clichy meg nem játszhat egy szezonban 60meccset egyedül.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Elõbb eladja Piquét. Hát baromság volt én azt mondom, 10 év múlva lehet hogy már kéne a csapatba.
Aztán a végre jó teljesítményt nyújtó Eagles is elmegy. Ez közel sem akkora baklövés mint Pique eladása, de sztem ez se a legjobb döntés fõleg nem annyi pénzért, amennyit kaptunk érte.
Már a vak is látja, hogy kéne egy csatár, hiába vannak fonttízmillióink, nemtom hogy hova spórolunk, de nem lett volna elõnytelen, hogyha van egy gólvágó a keretben a szezonkezdetre.
Erre eladjuk Silvestret. Komolyan nem értem ezt az embert. Lehet hogy egy zseni, de egyszerûen ezen a nyáron folyamatosan hozza a rossz döntéseket.
Esküszöm, mint a Milan egy éve. Mégis mit gondol Fergie, hogy majd decemberbe elég lesz, ha rájövünk, hogy Evrának nincs cseréje? Elképesztõ, a nyáron még csak távoztak játékosok...mire várunk mégis? Hogy Ronaldo megint rúg 42 gólt? Ha igen, hát okosak vagyunk...
cole szidta még mellé, amit õ csinált az pofátlanság. mondhatjuk ezt is annak, de a MU-nál nem lett volna jövõje, itt meg valahogy lesz majd, talán játszik. egy 31éves játékosnak ritkán ajánl Wenger szerzõdést, valamit láthat benne, amire nekünk pont szükségünk van, és ezt Silvestre is tudja, ezért is írt alá, no meg az anyagiak is gondolom szemelõtt voltak.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Szal azért ne hasonlitgassuk már õket össze.😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
vékonynak érzem a kispadot...és ha CR nem lesz formában, még nagy baj is lehet...de adjunk még pár fordulót a csapatnak, hogy megmutassák, valóban jó a csapatösszhang, és ez elég lesz címeket gyûjteni. Én azonban továbbra is azt mondom, ha két erõs játékos nem jön még 31-ig, akkor nem lesz esély több fronton.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Dimitar Berbatov körül egész nyáron folyt a találgatás: valóban menni akar-e, elengedi-e õt a Tottenham, elképzelhetõ-e, hogy nem a Manchester Unitedbe igazol? A bolgár csatár mindezidáig semmit nem nyilatkozott az ügyben, a nyilvánosság elõtt kizárólag az ügynöke beszélt. Most Berbatov is megtörte a csendet.
- Jelenleg a Tottenham játékosa vagyok, de senki sem hibáztathat azért, hogy igyekszem valóra váltani az álmaimat - mondta a csatár.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2