Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
csak jön valaki.. 😄 Legalábbis Gill papa nagyon titokzatos volt a nyilatkozatában.

kulabácsi
félõ h nem fog, így meg necces lesz nagyon 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Saha az Evertonban folytatja

Az Everton sikeres tárgyalásokat folytatott Louis Saha ügyében, így a Manchester United francia gólfelelõse a liverpooli gárdánál folytatja pályafutását. A transzfer összegét nem hozták nyilvánosságra.

Amennyiben az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton minden rendben lesz, akkor Saha egy két évre szóló szerzõdést írhat majd alá, amely opcióval további egy évet tartalmazhat.

A francia csatár 2004-ben érkezett az Old Traffordra a Fulham együttesétõl 12.8 millió fontért cserébe, és ezidõ alatt 124 mérkõzésen 42 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Az utóbbi idõben folyamatosan sérülésekkel bajlódott, a tavalyi szezon során csak hatszor jutott kezdõként lehetõséghez a “Vörös Ördögök” szerelésében, utoljára a Bolton ellen lépett pályára, még márciusban.

Louis Saha váratlan eladása minden bizonnyal azt jelenti, hogy Sir Alex Ferguson még biztosan szerzõdtet egy új támadót az átigazolási idõszak lejárta elõtt.

Sok sikert neki! Mostmár hozzánk is jöhetne valaki..

kulabácsi
lol el is felejtettem h játszunk velük 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
rotálásrol hallottál már? szerinted Tevez, Rooney lebír játszani egy teljes idényt amiben ennyi porondon indulunk? Nekik is muszáj pihenni.. És akkor a sérülésekröl még nem is beszéltem.

HunnernesKonge
Csak ne ma, és ne minket <#zavart1>
kulabácsi
én bízom benne h a zenit vkit meg tud szorítani

BlueJersey
én csak azt szeretném kérdezni,h ha berbatovot tényleg leigazolja a MU, akkor ki lesz a két csatár,sõt ezáltal ki az aki kimarad? ennyi pénzért vszinu berba nem marad ki,tehát rooney vagy tevez?? nem értem,h gondolják

Atti12
jaj elõre is elnézést, de én hatalmasat nevettem mikor elolvastam <#idiota>
manutdfanatics.hu kommentjei között:
"amúgy nem lett volna vicces, ha Terry elcsúszik mikor a díjat átveszi? XD"

<#hehe>

John Cena
egyértelmûen szerintem Juve real megy tovább

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
thx 😊

Darthmushroom
szerintem is az a kettõ egyértelmûen a halál csoport a többi azokhoz képest elbujhat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
Azért a D se semmi 😊

A D és a H csoport a legdurvább

Atti12
A csoport: Chelsea, Roma, Bordeaux, Cluj
B csoport: Internazionale, Werder Bremen, Panathinaikosz, Anorthosis Famagusta
C csoport: Barcelona, Sporting Lisszabon, FC Basel, Shakhtar Donetsk
D csoport: Liverpool, PSV Eindhoven, Marseille, Atletico Madrid
E csoport: MANCHESTER UNITED, Villarreal, Celtic, Aalborg
F csoport: Lyon, Bayern München, Steaua Bukarest, Fiorentina
G csoport: Arsenal, FC Porto, Fenerbahce
H csoport: Real Madrid, Juventus, Zenit Szentpétervár, BATE Boriszov

Év kapusa: Chech,
Év védõje: Terry
Év Csatára: Roni
Év Játékosa: hát persze hogy Roni.. -.-

Naggyából ennyi 😊

kulabácsi
õõõ Real Madrid,Juventus,Zenit? jah ezek tényleg gyenge csapatok 😄

kulabácsi
lájtos csoportoknak tûnnek, H-csoport viszont odabasz 😄

John Cena
E-csoport: Manchester United, Villarreal, Celtic, Aalborg
F-csoport: Olympique Lyon, Bayern München, Steaua, Fiorentina

Csoportokat mondanám "Halál csoportnak"

kulabácsi
mind1 én most lusta vagyok leûlni a tv elé 😄

simán tovább kell menni

football without ultras is nothing

John Cena
A-csoport: Chelsea, Roma, Bordeaux, Kolozsvár

B-csoport: Inter, Werder Bremen, Panathinaikos, Anorthosis Famagusta

C-csoport: Barcelona, Sporting, Basel, Sahtar Donyeck

D-csoport: Liverpool, PSV, Marseille, Atlético Madrid

E-csoport: Manchester United, Villarreal, Celtic, Aalborg

F-csoport: Olympique Lyon, Bayern München, Steaua, Fiorentina

G-csoport: Arsenal, Porto, Fenerbahce, Dinamo Kijev

H-csoport: Real Madrid, Juventus, Zenit, BATE Borisov

John Cena
pont m,sot lett vége!!

gyemant04
meg az év csatára

... Mixed Martial Arts

John Cena
Még megy! év playere C.Roni

kulabácsi
vki zúzza majd be plz h mi volt

John Cena
fasz ki van lemarattam asorsolásról:S:S vagy még nincs?😄

gyemant04
szerintem nem nehéz csoport...villarealt már elvertük celticet is aalborgal meg nem hiszem hogy lesz különösebb baj...de azért biztos jó meccsek lesznek nem hiába jutottak be a csoportkörbe ezek a "kis" csapatok 😄

... Mixed Martial Arts

Rash87
Abramovics keze hosszú.... látszik 😄 3ból 3😄
Terry legjobb védõ,pff ^^ miatta bukják el a kupát,eleve kizárt😄

Glory, Glory Man. United!

John Cena
okok köszi

Atti12
természetesen nem kerülhetünk össze azokkal akik az elsõ kalapban vannak. 😊

nofene
nem is tudtam h a Kolozsvár is bejutott a BL csoportkörbe

John Cena
legalább
Chelsea (ENG), Liverpool (ENG), FC Barcelona (ESP), Arsenal (ENG), Olympique Lyon (FRA), Internazionale (ITA), Real Madrid CF (ESP)

velük nem kerülünk össze vagy pedig vissza térnek majd az 1es kalapra? és akár onnan is lehet ellenfelünk? Bár úgy tom 1 csoportba 2 ugyan olyan nemzet nem lehet

Atti12
1. kalap: Manchester United (ENG, címvédõ), Chelsea (ENG), Liverpool (ENG), FC Barcelona (ESP), Arsenal (ENG), Olympique Lyon (FRA), Internazionale (ITA), Real Madrid CF (ESP).

2. kalap: FC Bayern München (GER), PSV Eindhoven (NED), Villarreal CF (ESP), AS Roma (ITA), FC Porto (POR), Werder Bremen (GER), Sporting Lisszabon (POR), Juventus (ITA).

3. kalap: Olympique Marseille (FRA), FC Zenit Szentpétervár (RUS), FC Steaua Bukarest (ROU), Panathinaikosz FC (GRE), Girondins Bordeaux (FRA), Celtic FC (SCO), FC Basel 1893 (SUI), Fenerbahce SK (TUR).

4. kalap: FC Shakhtar Donyeck (UKR), ACF Fiorentina (ITA), Atletico Madrid (ESP), Dinamo Kijev (UKR), CFR 1907 Cluj (ROU), Aalborg BK (DEN), Anorthosis Famagusta FC (CYP), FC BATE Borisov (BLR).

John Cena
faszaa ezt meg nézem!😊 tavaly tavaly elött AS RomaXD

Atti12
MA ESTE 18:00 TÓL BL SORSOLÁS AZ EUROSPORTON!

Kilehetne írni banner alá 😊

jaaa huh jólvan, a sport1 adja élõben és az eurosport2 meg felvételrõl éjfélkor 😊

Atti12
Vidic tagad

Épphogy megjelentek a róla szóló pletykák, miszerint elvágyódik Manchesterbõl, Nemanja Vidic máris kategorikusan cáfolta azokat.

“Szeretném tisztázni, hogy nem hangoztak tõlem el ezek a szavak. Mindössze arról beszéltem, hogy milyen nehezen éltem meg eleinte a manchesteri mindennapokat. Egy szót sem ejtettem és nem is utaltam arra, hogy most rosszul érzem magam.”

“Nagyon jól érzem magam futballistaként Manchesterben, és nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a nagyszerû klubnak. Azt hiszem ezt játékommal minden héten bizonyítom a meccseken. Ezen felül pedig mélységes tiszteletet érzek a manchesteri, és egyáltalán az angol emberek felé. Eszem ágában sincs kritizálni õket.”

na legalább benne nem csalódunk 😉

Rash87
emo-s lesz(köv. meccsre😄) <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
a csapatot is utálja, sõt az életét is, öngyilkossággal fenyegetõzik 😞

Mayorpapa
amikor a hír címét olvastam csak, azt hittem a durvaságból lett elege szegénynek, hiszen folyton lekönyöklik, tört már ki foga, szinte minden arcfelülete felrepedt már, legutóbb a hétfõ esti meccsen kapott egy szépet...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Forza Italia
ehhez képest manchester hawai:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atti12
ja és hol is játszott azelõtt?
Csak nem Oroszországban?<#ravasz1>

Látjátok milyen szépen süt a nap? 😄

Atti12
hihetõ, nem rég nyilatkozta hogy imád itt játszani, és Rio pedig a legjobb barátja. Õ tanította meg angolul is.. Nem hiszem hogy ilyet nyilatkozna. mellesleg az NSO még szarul is fordította le..

Forza Italia
Nso meg a sok hülyeség😄 Nem kell elhinni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mayorpapa
Nemanja Vidics utálja Manchestert, elege van Angliából!
A Manchester United védõje, Nemanja Vidics legutóbbi interjújában elég világosan kijelentette: a minimálisan szükségesnél egyetlen perccel sem akar többet eltölteni Manchesterben. Az ok prózai: utálja a várost, utálja az angol életstílust, és legfõképp tele a hócipõje az idõjárással – már pedig az aztán igazán angolos. Na jó, de mégis mire számított?!
/FORRÁS: NSO/

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

John Cena
Manchester kivel játszik majd a Liga kupában? mert 2forduló már elkezdõdött tegnap is voltak pár meccsek
Swansea-Hull (h.u.) 2-1
Bolton-Northampton 1-2
Hartlepool-West Bromwich (h.u.) 3-1
és még sport 1 adta ezt a meccset:
Coventry-Newcastle (h.u.) 2-3
Bár itt az elsõ osztályú Newcastle szerepelt de meg kellett rendesen szenvednie(Tavaly azt hiszem pont a Coventry-tõl estünk ki
1-0 vagy 2-0ra:S)

John Cena
25millánál többet nem ér a játékos ez itt a lényeg!

modera<#felkialtas>

Mayorpapa
de még 25-öt se...inkább örülne, hogy megkörnyékezte a MU, és örömmel aláírna azonnal, meg a vezetõk is, hogy kapnak 25 milkót egy kb 10-et érõ játékosért...

Atti12
inkább ugy mondanám, hogy mi cigánykodunk az 5 millióval, de teljesen igazunk van, mivel Berba nem ér 30 misit..

Barnabyka
inkább a MU...("kicsit" jobbak az anyagiak)..Berbatov jó meg mindne de annyit nem ér...te meg megint buta vagy..jóljönne neked az a "pár" millió font...