Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Áá az úgy esélytelen. Rakják át Rafaelt, Smallingot meg jobb szélre és akkor esetleg 5 kapott gól alatt maradunk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
ja de nem mentek túl mert kaptok v 10-et 😄 D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

attiGT
Robben vs Büttner :-D

Ha 7-0 összesítéssel megússzuk, akkor mondhatjuk, hogy a Barcával egy szinten vagyunk 😄

nézzük a jó oldalát: ha rajtuk túlmegyünk, bárki más ellen is továbbjuthatunk a késõbbiekben 😊
HA

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
na ebbe belehúztak, legalább annyi szerencsénk lehetett volna h ne otthon kezdjünk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mu-bayern 😄

Tyler1
Parasztságért a United drukkereknek sem kell messze menniük.
A müncheni dologról meg ennyit.

pénzéhes k*rva<#eplus2><#vigyor3>

Darthmushroom
én egyszer kezdtem velük valamelyikben mert rohadt sok pénzük volt az elején, de már már a felkészülési meccsek alatt abbahagytam mert rosszul voltam tõlük 😄 jó mondjuk én nagyon válogatós vagyok az fmben is, kell valamilyen szintû szimpátia a csapattal h tudjam élvezni, legyen az 1 játékos, vagy 1 régi játékos, múlt, jelen stb..

én sem gyûlölöm õket. "egészséges" unszimpátia van feléjük, de ez fõként akkor, amikor ellenük játszunk vagy közvetlen riválisunk az éppen aktuális szezonban

city-t jobban utálom jelenleg, mint bármely más angol csapatot. azt kívánom, hogy inkább az arsenal nyerje az idei bajnokságot, mint a city, chelsea, pool trióból bármelyik (az utóbbi 3 sorrendje megfelel az utálatom sorrendjének 😊 )

Zenszkij
Kövezzetek meg én nem gyûlölöm a Liverpoolt, a hülye szurkolóikat meg lexarom. Ettõl függetlenül az FM-ben képtelen lennék velük kezdeni egy szezont 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
hát igen arról ne is beszéljünk mekkora parasztok a szurkolóik, mikor nem rég a müncheni katasztrófán lovagoltak meg sorolni lehetne az egyéb ilyen dolgaikat..

ma délben sorsolás
bárkit is kapunk, ha továbbmegyünk az már ajándék 😊

Barnabyka
"Ryan Giggs mosollyal fogadta azt a képet, amin megmutatták, hogy a mostani csapattársai hány évesek voltak, amikor õ már debütált a Manchester felnõtt csapatában. De Gea és Welbeck például három hónaposak voltak."

HunnernesKonge
Azért hagy döntsem már el én innen a kis nyugatbalkáni kuckómból, hogy utálhatom e a tetves liverpoolt azokért a kedves rigmusokért amikkel majd minden meccsükön megemlékeznek a MI csapatunkról, amikor egyetlen egy lehetõséget sem hagynak ki, hogy az orrunk alá dörgöljenek bármit ami épp nekik kedvez.

Nyilván értelmetlen innen utálni õket, de ha te Manchester United drukker vagy, és ahhoz a nagy családhoz tartozol amihez mi itt mindannyian, akkor el kell fogadni, hogy vannak a családnak vérmesebb utálkozó, meg nyugodtabb, nyitottabb tagjai is.
Zenszkij
<#eljen>

Tyler1
És ehhez a magyaroknak mi a picsa köze van? Hagyjuk már. Ez nekik nem a futballból indult, csak meccsnapokon ott teljesedett ki, tehát max. a 2 város lakóinak hagyományos gyûlölködése ez, de rohadt nagy kamu, képmutató érvelés ezzel jönni akármelyik csapat szurkolóinak is. Attól nem lesz nagyobb drukker senki, hogy beáll egy olyan sorba, ahová nem is tartozik és nem is tud róla semmit.
Egészséges rivalizálás van a fociban, mert gyõztes itt is csak egy lehet, de az meg 90 percig tart.

Bár ez az én véleményem, mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy kit-mit nem szeret.

Darthmushroom
Manchester is ipar város, szóval ez ugyan mind1. Innen is alakult ki a rivalizálás eleinte. Am nem értem miért kéne nem utálnom õket, nincs semmi szimpatikus bennük, õk vissza fele utálják a mi klubunkat, olyan õsi rivális mint kb. a Fradinak az Újpest csak nem egy város, csak szomszéd város.

én nem szimpatizálok velük, de én sem értem mi ez a gyûlölet...nekem tendenciám van azt nem szeretni, aki épp a rivális a bajnoki címért, most ennek hiányában lényegében édes mindegy, ki nyer..talán a rekordok miatt ne a Liverpool, de ennyi
HunnernesKonge
Zenszkij
Nem sok fogalmad van a Liverpoolról. Liverpool egy gyárváros, Liverpool focicsapata a munkások focicsapata. Nem tudom mi ez a gyûlölet. Mu drukkerként én szimpatizálok velük.

nem néztem a tegnapi meccset. az elsõ félidõt szándékosan, a 2. játékrészt meg szó szerint elb@sztam<#vigyor5>
ha ezen múlik, h végre nyerjünk meccseket, hát legyen 😄

a továbbjutóknál senki nem számolt a chelsea-vel. róluk mit gondoltok? lenne esélyünk továbblépni?

Darthmushroom
felõlem lehet a legsikeresebb de nálam a leggyûlöltebb is a pool... mellette meg a shity a másik... bár a shityt jobban leszarom mert majd megunja a tulaj és menne csõdbe, csak idõ kérdése és mennek a pompey után a 4.vonalba, meg nekik annyira 0 felé húzz a múltjuk h azt kikéne találni.. büszkék lehetnek arra h a 2.vonal legtöbbszörös bajnokaik... szóval nálam a kacsák akarom mondani kakasok számítanak csak igazán hely szerinti riválisnak.

Tyler1
Pool még mindig az egyik legsikeresebb angol csapat, inkább nézném õket BL-ben, mint pl. a Cityt.

Darthmushroom
EGYÉRTELMÛEN AZ ÁLOM LENNE A SZEZON VÉGÉN:
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban."

Mondjuk nekem elég ha a pool nem lesz bl-es....

Darthmushroom
jó ebben nagyon igazad van de Mi máshoz szoktunk az évek során, és Én már régebben hangoztattam (idén) ha választani kéne akkor Ti legyetek bajnokok ne a két új gazdag paraszt meg a c*gány pool, de am nekem a "kis" kedvenc a Lazio és így tudom milyen csalódni évrõl évre (mikor ígérgetnek fût meg fát is) vagy mondhatnám h nagyon szimpatizálok a Feyenoorddal is stb... szóval ezt átérzem az ilyen fájdalmat is. De lényeg a lényeg Köszönjük Szépen h szorítottál Értünk a mai meccsen.

6unn3r
Ne vedd magadra, nem akartalak megsérteni. De nem tartom képmutatónak, amit írtam. Ha valaki tudja milyen folyamatosan csalódni és a semmit nézni, akkor az én vagyok, mint Arsenal szurkoló. Azt gondolom, hogy tudom mit érez a legtöbb MU drukker. Nem kevés eredménytelen, kiábrándító szezont kellett már végigszenvednem. És ilyenkor igenis örültem egy-egy ilyen sikernek, ami ha másra nem is volt jó, de arra igen, hogy felnyissa a szemem, hogy mennyire szeretem a csapatot.

Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy csak azért nem akarjátok, hogy továbbmenjen a csapat, mert egy RM-tõl vagy Bayerntõl hatot fog kapni. Úristen. Ezt mondták tavaly is meg idén is az Arsenalra, amikor megkapták a Münchent. Kiesni kiestek, de nem kaptak 6-ot. Ugyancsak izzadt a Bayern, fõleg tavaly. Szóval menni kell elõre.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

ez meg a másik amit félve mondok már csak, de a magyar válogatott esetét látva pl., néha az elvitathatatlan, gyalázatos kudarcokból többet profitálhat egy csapat, mint a valahogy összekapart gyõzelmekbõl. Ígyhát igen, a meccs elõtt, ahogy írtam is, úgy voltam vele, hogy essünk csak ki és verõdjön bele minden érintett orra a lehetõ legkeményebben a gázba, hogy minnél elõbb az újjáépítésen járjanak az agyak, ne pedig az átmeneti örömködésen. És igen, persze, ettõl még most én is marha boldog vagyok.
Darthmushroom
az elejét tanúsítom mert Te is kb. addig kitartottál Moyes mellett mint Én. a 2.részre Én is utaltam h addig még 3:0 nem lett jók voltunk és kár átadni ennyire a kezdeményezést, és ez a baj h idén a bajnokságba legalább 12+ pont ment el azon h a végén teljesen átadtunk minden terültet vezetésnél, és Én is úgy paráztam a végén h gólt kapunk h eszméletlen pedig Én nem is akartam a továbbjutást.

amúgy köszi a kedves szavakat a csapatról
egyrészt kikérem magamnak, hogy nekem sír az egyik legtöbbet a szám a szezon eleje óta. ha figyelted itt az eseményeket, sokáig én harcoltam az egyik legtöbbet a Moyes-out mozgalom ellen, és én voltam az egyik legtürelmesebb. Az utóbbi idõben fejeltem csak be, és mint láthattad, a végére én is megenyhültem. És a 2-0-ának nálam jobban nem örült senki, ugyanakkor bosszantó volt látni az utolsó pillanatig, hogy jókora mák kell hozzá, hogy nem kapunk be valami balfasz gólt a végén.
Nem kell egyébként a képmutató szöveg, hogy mit vagyok ilyen pesszimista, amiket képesek voltunk az idén elõadni, inkább vértezem fel magam elõre a csalódás ellen.
Tyler1
<#eljen><#worship>

Darthmushroom
Nekem az a véleményen h végre jól játszottunk mentünk mint állat (kivéve 3:0 után), ez kellet volna az egész évbe (2014) és nem lenne semmi baj. Ha már továbbmentünk 1 kívánságom van csak a Madrid és verjük ki õket a tavalyi év bosszújaként (amire szerintem esély van az edzõn kívül mert a csapat feltüzelt lenne) és onnan leszarnám h utána kiesnénk vagy 10. lennénk.

egyéb.... RvP szerintem ennyi volt a szezon és szerintem a vbje is kérdéses

Tyler1
Spanyolok ellen még szerencsénk sincs, plusz jelenleg erõsebb focit is játszanak, mégha bajnokságon belül gyengébben is szerepelnek. Franciák bika kerettel rendelkeznek, de olvasható focit játszanak, amit szerintem kilehet taktikázni. Ráadásul eddig komoly ellenfelük nem volt BL-ben.

attiGT
<#eljen><#eljen><#eljen> Couldn't agree more :-)

6unn3r
Már ne vedd sértésnek, de nem értem mit vársz...
Már a szezon eleje óta te rinyálsz itt az egyik legtöbbet, folyamatosan sír valamiért a szád. Ha a kikap az MU az a baj, ha nem játszanak jól az a baj, ha nem adnak meg tizit az a baj, ha ellenük adnak tizit az a baj, ha Moyes ül a padon az a baj, ha nincs motiváció az a baj, ha kiesnek a BL-bõl az a baj, ha továbbjutnak akkor meg az a baj.

Nem tudom milyen mérkõzést néztél, de ég és föld volt ez az MU meg a hetek/hónapok óta játszó MU. Valóban benne volt a játékukban a pontatlanság, de urambocsásdmeg nem kis teher alatt kellett most játszaniuk (bár nem csak most), de ez lett volna a hab a tortán, ha ebben a vérciki szezonban egy Olympiacos ejti ki õket. Van egy frusztrált edzõ, aki elvileg már az állásával is játszik, van egy frusztrált RvP, aki meg nem érzi jól magát az Old Traffordon és van egy seregnyi motiválatlan, képességeik alatt játszó játékos, akik sokszor azt se tudják, hogy milyen rendezvényen vannak. És jön ez a mérkõzés, amit ha megnyernek és továbbjutnak, akkor engedhetnek kicsit a torkukra szorított hurokból, hogy kapjanak némi levegõt, fellélegezhessenek és erõt vegyenek magukon. És ezért mindent meg is tettek. Akartak, hajtottak, nem lazsáltak, futott mindenki, ahogy csak bírt. Giggs 40 évesen legendaként irányította a csapatot, Rio lassan szintén múmiaként hiba nélkül lehozta a meccset, Evra és Rafa szétfutották a széleket, Jones óriásit melózott a védelemben, Rooney szintén fel-alá rohangált és amennyit támadott annyit védekezett is, RvP meg megtette azt, amit várnak tõle: ha nem is játszik jól, de azt a kevés helyzetét kegyetlenül kihasználja.

Olyan akarás, olyan tûz volt most ebben az MU-ban, hogy öröm volt nézni. Ja és hogy hibáztak...tudod csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Bár nem mondom azt, hogy hõstettet vittek véghez, mert elég cink az, hogy egyáltalán ilyen helyzetbõl várták a visszavágót, de a klub nevéért és a szurkolókért, azaz ti értetek bazdmeg megtették, amit ha beledöglenek is, de meg kellett tenniük. Vert helyzetbõl továbbjutottak.
Én most úgy szurkoltam nekik, mintha csak az Arsenal játszott volna.
Nyilván ezért nem kell megbocsátani az idei szerepléseket, de útmutató legyen a játékosok és a szurkolók elõtt is, hogy képességeik tekintetében van potenciál az MU-ban, csak meg kell cibálni a faszukon a bõrt, hogy beizguljanak.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Rockynhooo
SZerintem PSG is iszonyat bika. Dortmund - Atleticot mondanám inkább.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bayern/Real --> 7-es, 8-ast kapnánk
Barca --> megúszhatjuk kevesebbel is
PSG szerintem esélytelen
Dortmund nem olyan erõs mint tavaly, de õk is sokak valszeg
Athletico talán.
attiGT
+ a kisebbik madrid is jobb lenne mint Barca/Munich/Real...

Tyler1
Dortmund-PSG még talán talán, többi ellen esélytelen a mostani csapat. Azért szép volt a mai teljesítmény, szurkolók is odatették végre magukat, szóval taps mindenkinek. Kíváncsi leszek innen felfelé vezet az út, vagy megrekedünk megint és visszagurulunk.

rooney8
ja am végre gyõzelem, bár kicsit félek, hogy következõ körben csúnyán kipicsáznak
reménykedjünk, hogy ez a gyõzelem és egyben továbbjutás kicsit rendbe rakta a srácokat 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

attiGT
faszomat, RVP formába kerül, erre meg is sérül... így számomra meg sem éri a továbbjutást 😞

na bazdmeg hát negyeddötõben vagyunk, ha másért nem tavaly után megérdemeltük..
rooney8
szegény RVP

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
fellaini jó csere volt 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rockynhooo
RVP-t a padra!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ReszegKoldus
úgy tûnik RvP összeszedte magát mára

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
ez is mekkora mák volt...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hoppá 😄
bocs lehet én látok itt rosszul valamit, Gary Nevillék is agyon dicsérik épp a csapatot.