Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha 7-0 összesítéssel megússzuk, akkor mondhatjuk, hogy a Barcával egy szinten vagyunk 😄
HA
http://www.powerplaymanager.com/r57633
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A müncheni dologról meg ennyit.
city-t jobban utálom jelenleg, mint bármely más angol csapatot. azt kívánom, hogy inkább az arsenal nyerje az idei bajnokságot, mint a city, chelsea, pool trióból bármelyik (az utóbbi 3 sorrendje megfelel az utálatom sorrendjének 😊 )
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
bárkit is kapunk, ha továbbmegyünk az már ajándék 😊

Nyilván értelmetlen innen utálni õket, de ha te Manchester United drukker vagy, és ahhoz a nagy családhoz tartozol amihez mi itt mindannyian, akkor el kell fogadni, hogy vannak a családnak vérmesebb utálkozó, meg nyugodtabb, nyitottabb tagjai is.
Egészséges rivalizálás van a fociban, mert gyõztes itt is csak egy lehet, de az meg 90 percig tart.
Bár ez az én véleményem, mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy kit-mit nem szeret.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ha ezen múlik, h végre nyerjünk meccseket, hát legyen 😄
a továbbjutóknál senki nem számolt a chelsea-vel. róluk mit gondoltok? lenne esélyünk továbblépni?
"Tudjátok mi lenne a legjobb? Ha a United megnyerné a BL-t, a Liverpool pedig a 4. helyen végezne a bajnokságban."
Mondjuk nekem elég ha a pool nem lesz bl-es....
Azt pedig nem tudom elfogadni, hogy csak azért nem akarjátok, hogy továbbmenjen a csapat, mert egy RM-tõl vagy Bayerntõl hatot fog kapni. Úristen. Ezt mondták tavaly is meg idén is az Arsenalra, amikor megkapták a Münchent. Kiesni kiestek, de nem kaptak 6-ot. Ugyancsak izzadt a Bayern, fõleg tavaly. Szóval menni kell elõre.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Nem kell egyébként a képmutató szöveg, hogy mit vagyok ilyen pesszimista, amiket képesek voltunk az idén elõadni, inkább vértezem fel magam elõre a csalódás ellen.
egyéb.... RvP szerintem ennyi volt a szezon és szerintem a vbje is kérdéses
Már a szezon eleje óta te rinyálsz itt az egyik legtöbbet, folyamatosan sír valamiért a szád. Ha a kikap az MU az a baj, ha nem játszanak jól az a baj, ha nem adnak meg tizit az a baj, ha ellenük adnak tizit az a baj, ha Moyes ül a padon az a baj, ha nincs motiváció az a baj, ha kiesnek a BL-bõl az a baj, ha továbbjutnak akkor meg az a baj.
Nem tudom milyen mérkõzést néztél, de ég és föld volt ez az MU meg a hetek/hónapok óta játszó MU. Valóban benne volt a játékukban a pontatlanság, de urambocsásdmeg nem kis teher alatt kellett most játszaniuk (bár nem csak most), de ez lett volna a hab a tortán, ha ebben a vérciki szezonban egy Olympiacos ejti ki õket. Van egy frusztrált edzõ, aki elvileg már az állásával is játszik, van egy frusztrált RvP, aki meg nem érzi jól magát az Old Traffordon és van egy seregnyi motiválatlan, képességeik alatt játszó játékos, akik sokszor azt se tudják, hogy milyen rendezvényen vannak. És jön ez a mérkõzés, amit ha megnyernek és továbbjutnak, akkor engedhetnek kicsit a torkukra szorított hurokból, hogy kapjanak némi levegõt, fellélegezhessenek és erõt vegyenek magukon. És ezért mindent meg is tettek. Akartak, hajtottak, nem lazsáltak, futott mindenki, ahogy csak bírt. Giggs 40 évesen legendaként irányította a csapatot, Rio lassan szintén múmiaként hiba nélkül lehozta a meccset, Evra és Rafa szétfutották a széleket, Jones óriásit melózott a védelemben, Rooney szintén fel-alá rohangált és amennyit támadott annyit védekezett is, RvP meg megtette azt, amit várnak tõle: ha nem is játszik jól, de azt a kevés helyzetét kegyetlenül kihasználja.
Olyan akarás, olyan tûz volt most ebben az MU-ban, hogy öröm volt nézni. Ja és hogy hibáztak...tudod csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Bár nem mondom azt, hogy hõstettet vittek véghez, mert elég cink az, hogy egyáltalán ilyen helyzetbõl várták a visszavágót, de a klub nevéért és a szurkolókért, azaz ti értetek bazdmeg megtették, amit ha beledöglenek is, de meg kellett tenniük. Vert helyzetbõl továbbjutottak.
Én most úgy szurkoltam nekik, mintha csak az Arsenal játszott volna.
Nyilván ezért nem kell megbocsátani az idei szerepléseket, de útmutató legyen a játékosok és a szurkolók elõtt is, hogy képességeik tekintetében van potenciál az MU-ban, csak meg kell cibálni a faszukon a bõrt, hogy beizguljanak.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Barca --> megúszhatjuk kevesebbel is
PSG szerintem esélytelen
Dortmund nem olyan erõs mint tavaly, de õk is sokak valszeg
Athletico talán.
reménykedjünk, hogy ez a gyõzelem és egyben továbbjutás kicsit rendbe rakta a srácokat 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/