35611
-
#33729 ha láttad a hétköznapi meccset akkor érthető, teljesen ugyanaz volt a stílusa mint anno a fiatal Ronaldonak. Jobban kijött mint bármelyik más meccsen, mert látszott h kicsit szabadabb meg nincs nyomás rajta h a "nagyoknak" muszáj passzolnia. -
#33728 Érdekes stat Januzaj és CR első szezonjáról, bár értelmét nem látom, hogy mindig a portugálhoz hasonlítják.
-
#33727 -
Zenszkij #33726 hetedikek vagyunk, ez mindent elárul :( -
#33725 mostanában úgy látom minden sz@r... -
Zenszkij #33724 arra is kaphatna achievementet, hogy jól megqrta a tesója feleségét, számomra emberileg leszerepelt -
#33723 Lifetime Achievement Award for Ryan Giggs
zseniális videót kapott utána, Pelétől Del Pieroig mindenki gratulált neki videón, a végén még Ronaldo is üzent. Azért jó látni ő se felejti el a klubot és az itt lévő embereket, mindig mindenkinek küld egy rövidke üzenetet. -
#33722 szurkolok szerint is Ő. (Sir Matt Busby díj) -
#33721 mindent elmond a szezonról, De Gea az év játékosa! De grat Neki, egy két hibától eltekintve jó szezont ment, főleg a többi játékoshoz képest. -
#33720 Na igen.
Nagyon jó, ha egy játékos nem fél a szituációktól és tud harcolni küzdeni, de az nem, ha eszetlenül teszi. -
#33719 lassan Jones is így jár... kicsit tanulhatna már Ő is az ilyenekből. -
#33718 Hihetetlen nagy harcos volt!
Sajnos ez lett a veszte is! -
#33717 Van gaal: A Manchester United a világ legnagyobb klubja -
#33716 a számomra ajánlott videók között vettem észre:
Hatalmas kedvenc volt. Nagyon sajnálom azt a Pool elleni törést, lehet többre vihette volna nálunk ha az nincs. Viszont a visszatérő gólja nagy volt a Roma ellen így is. Kastélyban is szurkoltam Neki de sajnos ott se lett már az igazi. -
#33715 de előtte azért elmondta h hülye kérdés :D -
#33714 Már most imádom -
#33713 "It's the biggest club in the world and it's a fantastic challenge. You (the media) are thinking I'm the man but the most important thing is whether Manchester United are thinking that," - Van Gaal
Na akkor ez eldőlt! -
#33712 -
#33711 Suarez egy olyan zseni, akikből kevés van manapság, olyan mint Ibra, lehet utálni a viselkedése miatt, de a képességei elvitathatatlanok.
Én rohadtul örülnék egy Suareznek a csapatomban és le sem szarnám hogy hogy viselekdik egyébként. -
#33710 Szerintem jó volt, csak néha suta, mint az állat. De folyamatosan játékban volt. Ezt a fizikumot simán kilehetne használni jobban. Mikor sérülés után visszatért az egyik legjobb volt, azóta megint visszaesett.
Mondjuk Evertonban is ilyen volt, mai napig nem értem miért hozták ide, de ha már itt van akkor jó lenne kihasználni. -
#33709 Jó én nem mondom, hogy idén nem volt 1 fokkal jobb, de egy féreg volt és az is marad, ezek nem változnak. Nyilván nem hülye és visszafogta magát erre a szezonra, mert kapott a fejére tavaly. Szvsz csak a liverpool csapatát jellemzi, hogy nem dobták ki a faszba a csapatból egy olyan harapás után. Szégyen az a csapat. -
#33708 U.i.: Ebben a videóban egyébként a Norwich játékos érkezése/becsúszása önmagában megér egy misét, még ha nem is talált lábat. Már maga a mozdulat megért volna egy szabadrúgást. -
#33707 És? Harapott? Rúgott? Ütött?
Ja, hogy eldobta magát. Értem.
Más nem szokta. Ááhhh....fociban különösen ritka, hogy a játékosok eljátsszák a nagy halált.
Cinizmust félretéve.
Ugye azt te is érzed, hogy ez egy nagyon gyenge érv arra, hogy egy féreg. Ha kockáról kockára végignézed Suarez összes idei megmozdulását, akkor sem tudsz olyat felhozni, ami tavaly vagy régebben volt rá a jellemző. Idén egy tökéletes szezont fut mindenféle allűr nélkül. Az ilyen rájátszások meg....tele van vele a futball, csak Suarezre nyilván jobban ki vannak hegyezve és már arra is ugranak, ha a kelleténél nyúlósabbat köp a pályára.
De nekem végül is 8, hogy ki mit gondol róla. -
#33706 tegnapi meccshez még annyit a sok jó mellé, hogy fellaini 0 volt megint. semmi work rateje nincs, nem látszik rajta az akarás, lassú, lomha, passzolni sem tud. igaz szezon vége van és tét nélküliek a meccsek, de csak tudhatná, hogy a következő menedzser amennyiben LVG lesz, nem fog válogatni, akik nem teljesítenek azok repülnek. -
szia -
#33704 Nem akarom védeni Suarezt, de idén példaértékűen focizott. Elnézve a játékát és a pályán mutatott viselkedését, az eltiltása óta igen csak átértékelt magában egy-két dolgot. Természetesen pozitív irányba fejlődött. Eddig is szenzációs labdarúgó volt, de amit idén művelt egy kvázi középszerű Poolban, az brutális. Aláírom, hogy voltak aljas, féreg, rohadék momentumai, amit én is elítélek, de ebben a szezonban az égvilágon semmi kritika nem érheti. Aki nem így látja, az vak. És ha valaki sokat tett azért, hogy a Pool bajnokesélyes legyen, akkor az ő (+ Sturridge). Gerrard legenda, minden tisztelet az övé, hogy ennyi időn keresztül kitartott a klubja mellett és ínséges időkben sem ment el máshova (pedig biztos lett volna helye jobb formában lévő csapatoknál is), de ez a Liverpool már nagyon nem róla szól. -
#33703 én se tudom.. de a 3 szituból egyet illet volna befújni arról nem is beszélve h amit a végén kapott Janu az miért nem lap?? még ha nem piros...és ez kap majd fifa jogot... te jó isten de örülnek majd neki. -
#33702 Ez a mai bíró volt a legalja esküszöm... hogy állíthatnak ilyet premier league meccsre? -
#33701 ünneprontó ez a kapus :D -
#33700 mit véd ez a szemtelen kapus... ott volt a Giggs gól :( :( :( -
#33699 gólpassz van -
#33698 ott van a második kérdéses 11s.. az első biztosról nem is beszélve... és rúghata volna Giggs. -
#33697 na ez az, Giggs rúgjon gólt :) -
#33696 Wilson dupla!! OMG mit játszik am Januzaj, és még Ő van hypolva... mint anno fiatalon Ronaldo úgy sz*pat mindenkit. -
#33695 Lawrence-Wilson-Januzaj eddig elég jók, bár elég kaotikus a stratégia. -
#33694 WILSON!!! vártam a támadó bemutatkozó gólt tőle :) mint anno Welbeck,Kiko,Eagles stb.. :D -
#33693 "Liverpool and Everton haven't won since Moyes got sacked. #MoyesEffect"
mondom h gyanús valami :D -
#33692 úgy legyen,meg úgy se láttunk még olyat h valaki öltönyből áll be :D -
#33691 Giggs remélem beállítja magát és megrúgja a k*rva gólját most már :) Lehet ez lesz az utolsó meccse hazai közönség előtt. -
#33690 Nem tudom, én ezt a dolgot onnan közelítem meg, hogy a Liverpool még sose nyert PL-t és nem bánom, ha ez még legalább 1 évig így is marad :)