35611
-
#33769 @Agent_Edward: Done Deal: Jordy Clasie to Manchester United.
Hivatalos lesz sírok :D kb. soha nem sikerült még olyat igazolnunk akit már régóta nagyon kedvelek, és kedvencnek számít a csapaton kívüliek közül. -
#33768 Sok sikert Neki edzőként!!!
-
#33767 És ezzel együtt Ryan Giggs hivatalosan is bejelentette visszavonulását a futballtól, nem lép többet pályára tét meccsen. Kicsit sajnálom, de kívánom, hogy az edzői karrierje is legalább ilyen hosszútávú és sikeres legyen. -
#33766 Ma hivatalosan is megerősítették, VB után ő az új menedzser, asszisztense Giggs lesz.
-
#33765 Van Gaal named United manager -
#33764 RvP tegnapi gólja.. gólpassz Clasie. Mint már írtam nagyon remélem h Őt hozni akarja majd az új edző
-
Zenszkij #33763 Hatalmas szerzemény :D. Vele jövőre tuti a bajnoki cím. -
#33762 Hivatalos: Milinkovic a United játékosa!
A Manchester Unitednek sikerült megállapodnia az FK Vojvodinával, így a szerb U17-es válogatott kapus, Vanja Milinkovic a Vörös Ördögökhöz igazol. -
#33761 durva összegeket kaptak a klubok idén. Az utolsó Cardiff is többet kapott idén mint mi tavaly bajnoki cím után
-
#33760 mostanában már a Nike nem is tud értelmes mezt összehozni, azért bízok benne h váltunk majd adidasra mert sokkal jobb mezeket készít mostanában. -
Zenszkij #33759 Nem baj az. A mez nem számít, ha Van Gaallal visszatérünk megérdemelt helyünkre én elnézegetem a Chevit is. -
#33758 Vannak már neten képek az állítólagos mezekről, hát nem tudom, szerintem a kockásat is alulmúlja a Nike és a Chevi közös kreálmánya, ha valóban az a hivatalos. -
Zenszkij #33757 Nah, abból fix, hogy rendelek :D Meg ugye tudjuk, hogy a Glazer ellenes sál is milyen színű ;).
Tessék. -
#33756 elméletileg ha igazak a pletykák (képek) jövőre a harmadik számú mezünk zöld-sárga lesz a régi idők emlékére. -
Zenszkij #33755 Ma sokat gondolkodtam miért is szeretem ezt a csapatot. Megverték 99-ben azt a Bayern Münchent amelyik csapatot szívből gyűlöltem, nem is akárhogy. Csodálatos élményt adtak nekem ezzel. A szívem örökké vörös lesz, meg zöld a Fradi miatt ;). És ugye tudjuk, hogy régen a United színe zöld volt, nem lehet véletlen. Hajrá fiúk, jövőre megmutajuk. Glory glory MAN UNITED! Ma pedig hajrá Sevilla, minél tovább él a magyar átok annál jobb. -
pilboy #33754 nem biztos, h csak a védelem volt a gyenge...
én inkább a csapat védekezését mondanám gyengének -
#33753 Hát ha maradtak volna is totál új védelmet kellett volna felállítani, mert leggyengébb pontja volt már a csapatnak. A fiataljaink is borzasztó sérülékenyek. -
#33752 várható volt, szinte még pletyka szinten is alig volt szó a hosszabbításáról. Új védelemet kell majd építeni mert Vidic,Rio és valszeg Evra is megy. -
#33751 Reds defender Rio Ferdinand will leave Manchester United this summer after 12 seasons at the club. -
#33750 Na Rio is bejelentette a továbbállását. -
#33749 hát azért ez nem teljesen így van h nekik nevelünk ki embereket... közel múltban Realba távozok:
-Beckham: összeveszett Fergivel mindenképp menni e kellet és még jó árat is kaptunk
-Heinze: már messze nem volt alap ember, ráadásul nálunk ezek a dél amcsik nem is tudnak megragadni
-Nistelrooy: már kezdett benne lenni a korba is meg ráadásul túl egy síkú volt tőle a játékunk
-Ronaldo: végig tudni lehetett h a Madrid az álma, így is egy évvel tovább maradt Fergi kérésére, árba meg annyi pénzt kaptunk érte h hülyék lettünk volna nem elfogadni.
ebből 1 saját nevelés van az elmúlt 10+ évbe szóval messze nem nekik nevelünk. -
#33748 Dehogy felesleges, 80-100m euroért már megéri kinevelni őket -
Zenszkij #33747 teljesen felesleges az utánpótlás, ha a reálnak eddzük ki őket -
cabell2 #33746 Moyes ittlétének talán egyetlen pozitív hozadéka volt a srác (mármint januzaj) felfedezése. (jó, vlaszeg nem ő fedzte fel, de akkor is ő dobta be mélybe)
remélem a következő edző is jól tudja majd terelgetni a srácot, mert tényleg nagy a potenciál -
#33745 150-200mval majd lehúzzuk a hülyéket :D -
pilboy #33744 ja, mert elviszi a real... -
#33743 csalódott vagyok, hogy utolsó meccsen nem tudják odatenni magukat egy ilyen szezon után, kibaszott szar ezt látni. -
#33742 eleg ha klasszis lesz, nem muszaj vilagklasszisnak lenni -
#33741 Őszintén, kétlem hogy olyan magasságokig elérhet, de nem is elvárás. Bőven elég ha jó csapatjátékossá válik, és egy évtizedre megoldja nálunk a szélső munkát. -
#33740 Ronaldo foleg nalunk eszmeletlen plusz munkat vegzet az edzesek utan h ezt a szintet elerje. arrol nem is beszelve h neki az egoja is csak jot tett mert mindig jobb akart lenni -
#33739 Kérdés, hogy mennyi esély van arra, hogy fejlődjön annyit, mint Ronaldo!? Sok tehetség, meg ígéret folyt már le a lefolyón.. Természetesen én is drukkolok, hogy kapjon a futball világ még egy nagy játékost! -
#33738 Én is így gondolom, hogy hasznosabb, mint CR volt ennyi idősen. -
#33737 Januról egy másik fórumról vélemény:
"viszont Adnan teljesen lentről úgy, hogy már most láttunk tőle klasszis megoldásokat és minden okunk meg van rá, hogy elmondjuk azt hogy ez az ember nagyon nagy játékos lesz. ő milliószor többet tesz hozzá a csapat játékához 18 évesen mint tette azt CR."
maximálisan egyet értek ezzel a véleménnyel.
-
#33736 énis néztem, de mostmár úgyse történik semmi a végéig :D -
#33735 akkor még jó h nekem letöltve van meg :D -
#33734 sajnos Knézy hang nélkül megy ez most :( -
#33733 nem lehet betelni vele, főleg mert crazy jenő kommentálása valami zseniális :D "erre csak a Manchester képes" :D -
#33732 bár tulajdonképpen elég csak kb másfél óra múlva odakapcsolni pár percre :D -
#33731 sport 1-en a '99-es BL döntő -
#33730 Volt hasonlóság, de CR eleve más felfogásban játszott. Én annyira nem látom benne az új Ronaldot, remélem nem is lesz az, ellenben a fiatal Ryan Giggsre annál inkább hasonlít. Januzaj legtöbbször ésszel focizik, ezért tudott ilyen fiatalon bekerülni a felnőtt csapatba, és ez a legnagyobb különbség.