35611

• Darthmushroom
    @Agent_Edward: Done Deal: Jordy Clasie to Manchester United.

Hivatalos lesz sírok :D kb. soha nem sikerült még olyat igazolnunk akit már régóta nagyon kedvelek, és kedvencnek számít a csapaton kívüliek közül.
  • Darthmushroom
    Sok sikert Neki edzőként!!!
  • Tyler1
    És ezzel együtt Ryan Giggs hivatalosan is bejelentette visszavonulását a futballtól, nem lép többet pályára tét meccsen. Kicsit sajnálom, de kívánom, hogy az edzői karrierje is legalább ilyen hosszútávú és sikeres legyen.
  • Tyler1
    Ma hivatalosan is megerősítették, VB után ő az új menedzser, asszisztense Giggs lesz.

• rooney8
    Van Gaal named United manager
  • Darthmushroom
    RvP tegnapi gólja.. gólpassz Clasie. Mint már írtam nagyon remélem h Őt hozni akarja majd az új edző
  • Zenszkij
    Hatalmas szerzemény :D. Vele jövőre tuti a bajnoki cím.
  • Darthmushroom
    Hivatalos: Milinkovic a United játékosa!

A Manchester Unitednek sikerült megállapodnia az FK Vojvodinával, így a szerb U17-es válogatott kapus, Vanja Milinkovic a Vörös Ördögökhöz igazol.
  • Darthmushroom
    durva összegeket kaptak a klubok idén. Az utolsó Cardiff is többet kapott idén mint mi tavaly bajnoki cím után
  • Darthmushroom
    mostanában már a Nike nem is tud értelmes mezt összehozni, azért bízok benne h váltunk majd adidasra mert sokkal jobb mezeket készít mostanában.
  • Zenszkij
    Nem baj az. A mez nem számít, ha Van Gaallal visszatérünk megérdemelt helyünkre én elnézegetem a Chevit is.
  • Tyler1
    Vannak már neten képek az állítólagos mezekről, hát nem tudom, szerintem a kockásat is alulmúlja a Nike és a Chevi közös kreálmánya, ha valóban az a hivatalos.
  • Zenszkij
    Nah, abból fix, hogy rendelek :D Meg ugye tudjuk, hogy a Glazer ellenes sál is milyen színű ;).
    Tessék.
  • Darthmushroom
    elméletileg ha igazak a pletykák (képek) jövőre a harmadik számú mezünk zöld-sárga lesz a régi idők emlékére.
  • Zenszkij
    Ma sokat gondolkodtam miért is szeretem ezt a csapatot. Megverték 99-ben azt a Bayern Münchent amelyik csapatot szívből gyűlöltem, nem is akárhogy. Csodálatos élményt adtak nekem ezzel. A szívem örökké vörös lesz, meg zöld a Fradi miatt ;). És ugye tudjuk, hogy régen a United színe zöld volt, nem lehet véletlen. Hajrá fiúk, jövőre megmutajuk. Glory glory MAN UNITED! Ma pedig hajrá Sevilla, minél tovább él a magyar átok annál jobb.
  • pilboy
    nem biztos, h csak a védelem volt a gyenge...
    én inkább a csapat védekezését mondanám gyengének
  • Tyler1
    Hát ha maradtak volna is totál új védelmet kellett volna felállítani, mert leggyengébb pontja volt már a csapatnak. A fiataljaink is borzasztó sérülékenyek.
  • Darthmushroom
    várható volt, szinte még pletyka szinten is alig volt szó a hosszabbításáról. Új védelemet kell majd építeni mert Vidic,Rio és valszeg Evra is megy.
  • rooney8
    Reds defender Rio Ferdinand will leave Manchester United this summer after 12 seasons at the club.
  • Tyler1
    Na Rio is bejelentette a továbbállását.
  • Darthmushroom
    hát azért ez nem teljesen így van h nekik nevelünk ki embereket... közel múltban Realba távozok:
    -Beckham: összeveszett Fergivel mindenképp menni e kellet és még jó árat is kaptunk
    -Heinze: már messze nem volt alap ember, ráadásul nálunk ezek a dél amcsik nem is tudnak megragadni
    -Nistelrooy: már kezdett benne lenni a korba is meg ráadásul túl egy síkú volt tőle a játékunk
    -Ronaldo: végig tudni lehetett h a Madrid az álma, így is egy évvel tovább maradt Fergi kérésére, árba meg annyi pénzt kaptunk érte h hülyék lettünk volna nem elfogadni.

ebből 1 saját nevelés van az elmúlt 10+ évbe szóval messze nem nekik nevelünk.
  • Tyler1
    Dehogy felesleges, 80-100m euroért már megéri kinevelni őket
  • Zenszkij
    teljesen felesleges az utánpótlás, ha a reálnak eddzük ki őket
  • cabell2
    Moyes ittlétének talán egyetlen pozitív hozadéka volt a srác (mármint januzaj) felfedezése. (jó, vlaszeg nem ő fedzte fel, de akkor is ő dobta be mélybe)

remélem a következő edző is jól tudja majd terelgetni a srácot, mert tényleg nagy a potenciál
  • Darthmushroom
    150-200mval majd lehúzzuk a hülyéket :D
  • pilboy
    ja, mert elviszi a real...
  • attiGT
    csalódott vagyok, hogy utolsó meccsen nem tudják odatenni magukat egy ilyen szezon után, kibaszott szar ezt látni.
  • Darthmushroom
    eleg ha klasszis lesz, nem muszaj vilagklasszisnak lenni
  • Tyler1
    Őszintén, kétlem hogy olyan magasságokig elérhet, de nem is elvárás. Bőven elég ha jó csapatjátékossá válik, és egy évtizedre megoldja nálunk a szélső munkát.
  • Darthmushroom
    Ronaldo foleg nalunk eszmeletlen plusz munkat vegzet az edzesek utan h ezt a szintet elerje. arrol nem is beszelve h neki az egoja is csak jot tett mert mindig jobb akart lenni
  • contraste
    Kérdés, hogy mennyi esély van arra, hogy fejlődjön annyit, mint Ronaldo!? Sok tehetség, meg ígéret folyt már le a lefolyón.. Természetesen én is drukkolok, hogy kapjon a futball világ még egy nagy játékost!
  • Tyler1
    Én is így gondolom, hogy hasznosabb, mint CR volt ennyi idősen.
  • Darthmushroom
    Januról egy másik fórumról vélemény:
    "viszont Adnan teljesen lentről úgy, hogy már most láttunk tőle klasszis megoldásokat és minden okunk meg van rá, hogy elmondjuk azt hogy ez az ember nagyon nagy játékos lesz. ő milliószor többet tesz hozzá a csapat játékához 18 évesen mint tette azt CR."

maximálisan egyet értek ezzel a véleménnyel.
  • MR ME
    énis néztem, de mostmár úgyse történik semmi a végéig :D
  • Darthmushroom
    akkor még jó h nekem letöltve van meg :D
  • ReszegKoldus
    sajnos Knézy hang nélkül megy ez most :(
  • Darthmushroom
    nem lehet betelni vele, főleg mert crazy jenő kommentálása valami zseniális :D "erre csak a Manchester képes" :D
  • ReszegKoldus
    bár tulajdonképpen elég csak kb másfél óra múlva odakapcsolni pár percre :D
  • ReszegKoldus
    sport 1-en a '99-es BL döntő
  • Tyler1
    Volt hasonlóság, de CR eleve más felfogásban játszott. Én annyira nem látom benne az új Ronaldot, remélem nem is lesz az, ellenben a fiatal Ryan Giggsre annál inkább hasonlít. Januzaj legtöbbször ésszel focizik, ezért tudott ilyen fiatalon bekerülni a felnőtt csapatba, és ez a legnagyobb különbség.