35611
-
#33809 15 éve történt, és a hideg még mindig kiráz tőle!!
-
#33808 A Bayern Munchen volt edzője előszeretettel alkalmaz egy irányítót az egyszem csatár mögött és erre a posztra nyilvánvalónak tűnik, hogy Rooney-t fogja választani a holland. Ebben az esetben lehetséges, hogy Mata fel lesz áldozva az anyagiak oltárán.
Az jó lenne -
#33807 Az szép! Nem semmi csóka ez sem. Van némi rúgótechnikája.
-
#33806 Azért más szint az utánpótlás liga, meg a felnőtt. Ott könnyebb kitűnni. Bár az látszik, hogy már most nagyon jó játékos, és pár év múlva válthatja a RvP-generációt, azért Welbeck-el szerintem nem érdemes összehasonlítani.
De annyira biztos felfigyeltek rá, hogy ha lehet, akkor bedobják kicsit a nagyok közé, látszólag nem volt legutóbb sem megilletődve. -
#33805 érdemes végig nézni, számomra meglepő h mennyi érzi a srác a kaput szinte bárhonnan már 18 évese. Welbeck hiába idősebb tanulhatna tőle egy kis higgadtságot meg befejezést is. Másik dolog ami tetszik h nagyon okosan használja a srác a testi adottságait (gyorsaság,erő) -
#33804 kíváncsi vagyok Ő jövőre több lehetőséget kap-e, bár szerintem ha nem adunk el támadót akkor nem hiszem hiába szereti a holland a fiatalokat
-
#33803 Közbe hivatalos is lett h marad +1 évet. -
#33802 Azért Evra már közel sem kirobbanthatatlan, sőt... :) -
#33801 Az baszna már fel de nagyon. Evra csere, Shaw mentora, kész punktum. -
#33800 Ha ez igaz, akkor Shaw se jön, mert cserének nem igazol hozzánk! -
#33799 A premierleague.com hivatalos, a kluboktól bekért játékosállománnyal kapcsolatos infói alapján Evra szerződését meghosszabbította a klub!
"We can confirm that Patrice Evra has extended his contract at #mufc for another year." -
#33798 kezd olyan érzésem lenni, mint tavaly. senkit nem szerzünk meg, de viszont VG-ben ezerszer több bizalmam van mint DM-ben valaha is volt. -
#33797 kacsa kacsa hátán. engem nem hoznak már lázba ilyen hírek. majd amikor united mezben áll az álmok színházában, akkor elhiszem. -
#33796 Mai pletyidömping:
- Van Gaal-nál Strootman az egyértelmű célpont középpályára
- Kroos (fél)hivatalosan is lenyilatkozta, hogy a United "sose volt célpont"
- német források szerint a United ajánlatot tett Schweinsteigerért, amit akár el is fogadhat Pep, lévén előnyben részesíti Kroos-t a játékbeli sebessége miatt (hozzátéve Basti egész családja United-fan)
- Müller is visszautasítaná a Unitedet
- Fellaini 15 millió fontért eladó bárkinek a hírek szerint
- Nyilván Snejider is szóbakerült :lol: :lol: :lol:
- Még Vidal és Cesc is felmerül alternatívaként -
#33795 10 tipp amivel tulélhetsz egy interjút a rettegett Van Gaallal -
#33794 Ronaldo kéne még :P -
#33793 szerintem am Shaw már 90% jön mellé szerintem Büttner maradhat mivel Ő holland meg fiatalabb mint Evra. Ha jönne Kroos akkor szerintem Strootman,Clasie kettősből csak az egyik jönne mellé, viszont ha nem jön a német akkor esélyes a két holland együtt. Nagyon úgy nézz ki szeretnénk szélsőt is a pletykák alapján (Konoplyanka,Robben,Reus stb..) szerintem ezekből Depay lehet a befutó mivel olcsóbb fiatalabb mint a több és holland. Középhátvéd kérdés az már nehéz mert elméletileg Hummelsért nem is tettünk ajánlatot meg elméletileg maradni akar. Itt úgy nézz ki egy hollandról lemaradunk mert elméletileg De Vrij már megegyezett a Lazioval csak még a kifizetés módjáról egyezkednek a felek (ára 8m euro, egyezkedés arról szól h egybe vagy részletbe fizessenek)
aztán lehet nem lesz igazam :D :D -
Én is azon a véleményen vagyok amúgy, hogy az esete olyan, mint Mattaé.
Ha a Bayern van akkora barom, hogy egy Gardiola által favorizált, de a Bayernhez egyáltalán nem illő játékrendszer miatt eladja a világ talán jelenleg box to box játékosát, akkor mindent el kell követni, hogy a miénk legyen.
A hír amúgy szerintem is kacsa (csak érdekességként raktam be) vagy elterelés, hogy más csapatok ne verjék fel Kroos árát!
Ráadásul tudtommal Van Gaal egyik kedvenc játékosa. -
#33791 ez is csak pletyka mint kb. minden hír.. másik hasonló lap meg azt írta h ez elterelés és közel a megegyezés. -
Zenszkij #33790 tudja az öreg, hogy mi kell, én bízok benne -
#33789 Nagyon nem felesleges, mindenáron meg kellene őt szereznünk. Középpályásból nekünk nem 1-2 kell hanem 3. -
#33788 Van Gaalnak mégsem kell Kroos?
Mondjuk, ha Strootman kell neki vagy tényleg hozza Clasie-t, akkor tényleg felesleges! -
#33787 "Az első, akit megszereznék, Toni Kroos lenne. Ő egy első osztályú középső középpályás, ám a Unitednek 5-6 játékosra is szüksége van ahhoz, hogy ismét a Premier League elejének közelében legyen." - Scholes.
Emellett Shaw már szerintem a bejelentésre vár, Strootman és Müller megszerzésének szándékát maga Van Gaal nyilatkozta. -
pilboy #33786 érdekes iromány -
#33785 Van Gaal mesterterve a Manchester United számára -
Zenszkij #33784 Végre igazolunk, el se hiszem. Rájöttek, hogy máshogy egyszerűen nem lehet a topban maradni. -
#33783 200 millióból rabolná ki a Bayernt a Manchester United -
#33782 kis gólt vert Pogba -
#33781 Kik Van Gaal stábjának új tagjai? -
#33780 Van Gaal eddigi története -
#33779 elméletileg jó forrásai vannak, de volt már ami nem jött be neki :D -
#33778 megbízható ez a fickó? -
#33777 Ryan Giggs bejelentette a visszavonulását!
Ég veled, mint játékos és sok sikert, mint leendő menedzser!
-
#33776 Én ismerem mivel régóta követem a Feyenoordot. -
#33775 -
#33774 -
#33773 Van Gaal a Manchester United élén
Hivatalos Van Gaal a Manchester United új menedzsere!
Van Gaal hároméves szerződést kötött
Giggs visszavonult a játéktól Van Gaaltól tanúlna
-
pilboy #33772 még feyenoordosként hosszú raszta (vagy inkább fonott) hajú volt
így már meg sem ismertem olyan régen láttam -
#33771 Wijnaldum, Ő is volt Feyenoord nevelés, de jelenleg a PSV-be játszik. -
pilboy #33770 a 10-es számú holland ki volt ecuador ellen?
elég jó mozgásúnak tűnt... (néhány perc alapján)