Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Dream 😄 egyértelmûen a legjobb választás Evra utódnak, fiatal+brit+tehetséges és szerintem árba Bainestõl olcsóbb. az se elhanyagolható h 18 évesen 60+ felnõtt meccse van a szenteknél és már válogatottba is bemutatkozott.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Közben 2 klubhoz közeli forrás szerint is célegyenesben van Luke Shaw szerzõdtetése, és már az új otthonát keresik Manchesterben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Elcserélném ezt a visszavágót a maradék 5 bajnoki gyõzelemre. Szebben nézne ki a visszatekintésben egy BL negyeddöntõ és egy 4. hely BL selejtezõvel, mint BL elõdöntõ és bajnoki 6. hely EL indulással. Persze 4. hely sem lenne biztos, de hogy a BL döntõ is csak kósza illúzió jelenleg, az is fix.

úgy legyen ámen

http://www.powerplaymanager.com/r57633

DasIsFuck
Szinte érzem hogy ki fogtok ütni minket, annó 2011-ben szintén egy pokolian szar formában lévõ,épp szétesõ intertõl estünk ki egy 0-1-es idegeni gyõzelem után otthon...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
elnézve a formákat fõleg az elõbbi kettõjét simán benne van annyi botlás. Meg így szezon végén pont a "kicsikkel" legrosszabb játszani mert nekik életben maradásért minden pont számít.

azért óriási szerencsének kellene lenni ahhoz, h bejussunk a 4-be. és hát minden meccsünket hozni kellene
lássuk csak:

tottenham (1 pont elõnyünk van, de egy meccsel többet játszottunk):
sunderland (o) mai meccs
west brom (i)
fulham (o)
stoke (i)
west ham (i)
aston villa (o)
(szvsz stoke és west ham rabolhat pontot)

arsenal (7 pont hátrány, azaz legalább 3 meccsen bukniuk kellene):
west ham (o)
hull (i)
newcastle (o)
west brom (o)
norwich (i)
(szvsz nem buknak 3at. a "nehezebb" meccseik otthon lesznek. max idegenben norwichnál)

everton (6 pont elõny, eggyel kevesebb lejátszott meccs):
sunderland (i)
crystal palace (o)
man utd (o)
soton (i)
man city (o)
hull (i)
a legnehezebb sorsolás, csak akkor van esélyünk elõzni, ha megverjük õket

Darthmushroom
Roo játszhat szerdán, várható volt h ijesztgetés volt csak. Én simán kinézem h sérült se volt, csak pihent mert mostanában sokat játszott, így utólag nem is baj mert nyertünk nélküle is.

Két nagyon fontos meccs jön fõleg h nyert az Everton az Arsenal ellen, mivel most Bayern utána meg Everton idegenben, egy "kis" szerencsével még a végén tényleg becsúszhatunk a 4.helyre. Meccseink:
-Hull lenne itthon de fa kupa miatt eltolva 05.06ra
-Everton idegenbe (jövõ hét)
-Norwich otthon
-Sunderland otthon
-Hull meccs ide kerül (otthon)
-Szentek idegenbe az utolsó

Tyler1
De eredménye nem volt az akaratnak ott sem. Én szerintem Moyes sokkal korszerûbb focit játszat SAF-nál, csak egyelõre az eredményeken nem látszik nálunk sem, ezért várom, hogy hozzáillõ játékosok igazolásával körvonalazódjon, hogy mire mehet vele a csapat.

Darthmushroom
Rodgers munkáján már tavaly látszott h mit meg milyen focit akar, én talán legjobban ezt hiányolom Moyesból. De szerintem a keretük rosszabb mint a miénk csak Suarez eszméletlen formában játszik, és ha bajnokok lesznek ez nagyobb %ba fog szerepet játszani mint az edzõ munkája. Mert szép focit játszanak, de tavaly is ezt játszották csak hát nem volt ennyire hatékony. Abba viszont igazad van h korai minket középcsapatnak titulálni, fõleg úgy hogyha nem lesz bl jövõre azt anyagilag idén még meg se érezné a klub az új szponzori szerzõdések miatt.

Tyler1
Rodgers sem elsõ szezonjában csinált dobogós (jelenleg élen álló) csapatot a Liverpoolból, tavaly 8. helyen végeztek. Lehet mondani, hogy ez a csatárduó érdeme, de azért ennél sokkal komplikáltabb egy csapat mûködése, amit végsõ soron a menedzser irányít, és ha bizalmat kap valaki, akkor betud érni a munka. Korai még középcsapatként emlegetni a Unitedet.

contraste
Érdekes, hogy Moyes elmegy odakerül egy taktikus intelligens edzõ és rögtön képben a 4-ik hely... Lehet, hogy kivették a féket?:p Moyes erõs középcspatot csinált az Evertonból... és most a MU-ból is...

ain't got no history

Tyler1
Everton meg beérhet BL selejtezõre, az csúnya lenne. Arsenal, United 5-6. hely. Mondjuk minket még a Spurs beelõzhet...

HRC Dodi
Ezzel én is így vagyok... <#idiota>

Én nem szítanám fel a reményeket. A sérülések rákényszerítették Moyest arra, hogy valamivel normálisabb felállásban küldje ki a csapatot a pályára, mint szokta. Ha felépülnek a szent tehenek, akkor attól félek, vissza jön a gyenge játék is. Ne legyen igazam, de ez az év eddig nem azt igazolta, hogy Moyes tanulna abból, amikor véletlenül valamit jól csinál.
Tyler1
Idén már sehova, de bõven elég ha összeáll a csapat jövõre. Lenyugszanak a kedélyek kritikusi és szurkolói fronton, és érdemi munkát kezdhet meg Moyes a brigáddal.

MR ME
dejó 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hajtunk az 5-6. hely valamelyikére 😛

MR ME
csak már hova?...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

na ma sem néztem a meccset, ismét sima gyõzelem 😊

Tyler1
B csapattal sima 0:4 a Castle ellen, valami elindul így a szezon végére.

Effe88
😄
na majd meglátjuk szerdán, kinek volt igaza....

Tyler1
Én megeszem ismerve a játékosokat, a szerencsénket, meg az orvosi stábot 😊 Kulcsjátékosok lesérülése fontos meccsek elõtt menetrendszerû nálunk.

Effe88
mi kamu😊
dehogy hagyja ki a Bayern ellen
tuti ott lesz
ki eszi ezt meg?😄

Tyler1
Nem tudom majd az amerikai diákoknak leesik-e, hogy ki tart nekik elõadást 😊

Más: Rooney kihagyja a mai meccset, de ami nagyobb érvágás, hogy a Bayern ellen sem valószínû hogy bevethetõ lesz.

bakkerman
SAF már egy jó ideje üzletember,és médiamogul,nem meglepõ hogy tanítani is fogja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
A mester a Harvardon fog tanítani😊

Respect neki. Ilyet, a valljuk be a nem túl intellektuálisnak vélt futball világából nem sokan érnek el.

ain't got no history

Magic Boy
Én Raffaelre és Smallingra gondoltam elsõsorban, mint visszatérõre.
RvP kivételesen szerintem se lenne jó döntés.

Ha visszatérne a két védõnk, akkor legalább ülne védõ a padon és RvP is ülhetne a padra, ha esetleg szükség lenne rá alapon.

Fellaini szerintem kell, mert nagyon jól szûr, ahogy ezt jó párszor bemutatta már (most nem ment neki az tény) inkább Giggs helyett Kagawa, de az is kérdés, hogy a hétvégén kiket játszatunk, mert a Newcastle ellen is nyernünk kellene és Ferdinándba mér nincs benne 3 meccs 8 nap alatt, ahogy Vidicben se. De lehet, hogy Rooneynek és Carricknak is sok lenne.

A Bayern viszont sajnos akár az U21-el is kiállhat az Augsburg ellen, hiszen az esetleges rekorddöntéseken kívül számukra az égadta világon semmi tét nincs a bajnokságban Sajnos!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Nem valami komoly elõny, tekintve hogy a Bayern cserepad is jóval erõsebb nálunk. Mi pedig sokat nem is erõsödnénk szerintem, tökéletesen lett pótolva minden hiányzó ember. Büttner egy komolyabb hibát vétett csak a gólnál, de egyébként nagyon jól teljesített, és gyorsabb is Evránál, ami Robben esetében nem egy hátrány. RvP meg hogy lesz vagy nem, engem nem érdekel ilyen mezõnymunka után amit Welbeck bemutatott. Nekem erõs a gyanúm, hogy a hollandot nagyon kikapcsolnák a bajorok.

Ha ez a komplett keret állna fel a visszavágón Fellainit kivéve, én nem lennék csalódott.

Magic Boy
Azt azért ne feledjük, hogy náluk nem lesz a visszavágón Bastian Schweinsteiger (aki ugye a középpályájuk lelke) és Javi Martínez se.

Martínez helyett ott lesz a visszatérõ Dante, de Bastian Schweinsteiger kiesése nagy veszteség nekik. (és nagy esély nekünk)

Na meg nálunk több sérült is visszatérhet és Evra is letöltötte az eltiltását.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Azért most a hazai pálya nekünk játszott, de Allianzban visszavágót játszani hát...
Hallotta mindenki, hogy pár ezer német, hogy énekelt túl 70 ezer angolt, na most ezt képzeljük el Németországban. A Bayern pedig címvédõként hazai közönségnek tuti iszonyat hajtást fog demonstrálni.

Szép volt ez a tegnap 1:1, de maradjunk meg a realitásoknál, még mindig a németek az erõsebbek és esélyesebbek a visszavágóra. Aztán reménykedhetünk, hogy ott is hasonló helytállásra leszünk képesek.

nem hinném, h odakerült volna... welbeck sokkal gyorsabb és a mozgását sem tudta lekövetni a védõ, azért is csúszott el

grat a csapatnak. van ilyen, h ilyen taktikát kell választani és megéri, mert eredményesek voltunk. a visszavágón bármi lehet
ugyanúgy az esélytelenek nyugalmával, óriási fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet eredményt elérni

Darthmushroom
másik fórumról:
"Olyan szánalmasak tudnak lenni az emberek. Mindenki azt várta, hogy a Bayern feltörli velünk a padlót, de, hogy nem történt meg, mindenki azt szajkózza, csak azért, mert a németek nem akarták. Miért olyan nehéz elismerni, hogy kiharcoltunk egy döntetlent. Nem mondom, hogy simán ment, de sikerült."

azért van benne igazság.

Rash87
Elsõ mérkõzésre is sokan 0-3 meg 0-4eket mondtak 😊
Még semmi se dõlt el.

Glory, Glory Man. United!

Jakuza1
Kar a bekapott golert, lehetett volna a 2. merkozesen akar egy meglepetes tovabbjuto is, igy sajnos nagyon kicsi lesz az eselye.

Darthmushroom
na haza értem, nagy büszke vagyok a csapatra, de csalódott is egyben... nagyot küzdöttünk, ami látszott is ezért nagyon büszke vagyok h nem kaptunk ki (gólokkal), viszont kicsit csalódott vagyok h akár nyerhettünk volna is..tudom h egy hányadék taktikával de akkor is...

mellékesen már legalább örülhetek h nincsenek divatdrukkereink... rajtam kívül megint 1 ember szurkolt a MU-nak.

Mor3llo
ez jó 😄

egyébként grat az MU-nak, látszódik, hogy egy Bayern-MU mindig is többet fog érni, mint egy P$G-Chel$ea...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
végül is ma nem tudott nyerni az Old Traffordon a világ legjobb csapata
és a Bayern sem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
Akárki akármit mond, büszkék lehetünk a csapatunkra!

Tyler1
Komolyan nem értem mi ez a geci gyáva hozzáállás? Másodszor fordul elõ. Emberelõny, hosszabbítás, nálunk a labda, Jones meg idõt húzva hátul passzolgat.

Na mindegy, a végeredmény szerintem több mint jó, az elõzetesen várhatóakhoz képest. Vezetést szereztünk, és végig tartottuk az egyik, ha nem a legerõsebb támadófocit játszó csapatot. Moyes képes jól megszervezni ezt a csapatot, kérdés hogy akkor a bajnokságban mi a fasz folyik...
Ennyit számít a játékosok hozzáállása. Ebben még hisznek, ilyen egyszerû.

Rash87
Tudnám Fellaini-ben mit eszik ennyire Moyes... 50. perctõl gyalogol a pályán,és nem cserélné le. Az meg már másodlagos,hogy a gólban is benne volt,mert nem tudott az emberével menni.
De az 1-1 bejött,még ott lehetünk 😊))))

Glory, Glory Man. United!

rooney8
mivaaaan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
he comes from Serbia 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

asszem ha ez után kapunk 3 gólt, én elégedett vagyok. nagyon tisztes helytállás eddig, büszke vagyok a csapatra
ReszegKoldus
kétlem, ha látott volna akkor egy félidei 0:2-t is sikernek könyvelt volna el...

ez a hegyi iván hihetetlen mennyire nem képes látni a kontextust. persze, az old traffordon 73-27 a birtoklási arány, de könyörgöm. lépjünk már ezen túl. látott ez az idén United meccset?
Tyler1
Csak veszélyes játék miatt ítéltek, kéz nem volt.

Jól össze lett rakva a csapat, kis szerencsével vezethetnénk, de rohadt masszív ez a Bayern labdabirtoklás, a gyors passzjáték pedig életveszély a kapu elõtt. 45 perc alapján ezt SAF sem oldotta volna meg jobban.

Effe88
Neuer mit fogott

ReszegKoldus
RvP berúgta volna

rooney8
basszus welbeck.....

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.