Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ennek van valami jelentése?
Szerintem az egyenlítõ gól nem azon múlt, hogy a Bayern akkor jobban felpörgette a támadását, ugyanaz történt ami elõtte is, a beadásból született fejes meg inkább a mi hibánk, mert levegõben jobbak voltunk, tehát ott eleve kevesebb eséllyel tudtatok volna megverni. Nem volt akkora ritmusváltás egy esetben sem, ami törvényszerûen gólt eredményezett volna, ha úgy játszotok az elejétõl. Megkockáztatom, hogy ha Büttner és Evans kap helyet a védelemben, akkor nincs 3 gólotok. Jól volt megszervezve a védelem, de Vidic és Evra már nem képes felvenni a tempót ilyen szintû játékosokkal, mindhárom gól rajtunk ment el.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Guardiola egy alapvetõen nem mûködõ taktikát választott, mert ha a jelenlegi világ legjobb csapata ellen egy kivételesen soha nem látott rossz MU partiban van és irányítja a meccs ritmusát, az nem megengedhetõ és nem fordulhatna elõ.(az más kérdés hogy jól reagált a csapat amikor kellett, de ez nem téma)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nyilván azért mert mind 2 esetben a csapat azon nyomban kapcsolt,jól reagált és mienst hátrányba került feladták a lassú,körülményes passzolgatós játékot és átálltak a gyors,lendületes és gólra! törõ játékra.
Szerintem ez döntött.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amikor lett volna lehetõség egy-egy gyors támadásra szándékosan lefékeztük az akciót.
Amikor megkaptuk az elsõ gólokat az után szinte rögtön váltott a csapat és egy jóval gólra törõbb gyors klasszikus bayernes játékra állt rá, ami mind kettõ esetben viszonyalg gyorsan eredményre vezetett és jóval veszélyesebb lettek a támadásaink.
Én így láttam.
Ha az elsõ perctõl kezdve eleve ezt a játékot játszottuk volna, akkor nem hiszem hogy mûködött volna moyes taktikája olyan sokáig mint a lassú passzolgatós játék ellen.
persze lehet hogy hamarabb gólt is kapunk, de hát így is 2 gólt kelett volna normál esetbe kapnunk(wellbeck gólja szerintem teljesen szabályos volt...) az elsõ mérkõzélen, akkor egész más lett volna a müncheni meccs ha elõnybõl kezdhetitek, szóval annyira nem vált be ez a óvatos játék mert így is kaptunk 2(3) gólt a két meccs alatt.
Fociban nincsen ha. Ha Welbeck az elsõ meccsen nagyobbat emel, ha Rooney tegnap ajtó-ablakban a kapuba gurítja a labdát...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy sajnálom az MU-t, de valljuk be, hogy merész vizekre eveztünk (igen, én is), azzal a reménnyel, hogy kiejtheti a Münchent. Látható, hogy mennyi kell nekik ahhoz, hogy ritmust váltsanak és megfordítsák a meccset. Ez a képesség az, ami a többi csapat fölé emeli õket az egész világon. És ezért vérzett el ismét a Barcelona, mert képtelenek átlépni a saját korlátaikat és ritmust váltani.
De azért szép volt, így is túlszárnyalta magát az MU a BL-ben az idei szezont tekintve.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Én is büszke vagyok, a gyors egyenlítés böki a csõröm, ahogy mindenkiét, ez talán az egyetlen dolog amiért kérdõjelek maradhatnak bennünk, hogy mi lett volna, ha...
"Ez volt David Moyes 50. mérkõzése az MU kispadján. Az 50 meccsen 50 különbözõ (!) kezdõ tizenegyet küldött fel a pályára."
Gyakorlatilag csak akkor volt a bayern veszélyes mikor feladta ezt a meddõ passzolgatást.
Ha alapból így áll ki guardiola, akkor szerintem simább dupla gyõzelemmel juthattunk volna tovább.(fõleg ezen a meccsen kellett volna, hisz látszott hogy kint sem mûködik ez a játék)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sajnálnám ha jövõre nem indulnánk, ezért remélem bajnokságban is mindent megteszünk a hátralévõ fordulókban.
Csak teng leng a pályán, Wellbeck meg kifutja a lelkét,ez a különbség.
Glory, Glory Man. United!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A védekezésünk különben viszonylag rendben van most a meccsen, de a második félidõben gólt kell szerezzünk.
Glory, Glory Man. United!
Abba meg egyet értek mintha valami változott volna Moyesnál mióta ez a rengeteg sérült van és nem tudja a 442t játszatni.
Az egyértelmû, hogy sokkal modernebb focit akar játszatni a csapattal, mint SAF-de ehhez még nincs minden embere, hogy eredményes is legyen vele.
A nyáron elsõsorban védõ kell és a többi esetleges igazolás csak ráadás lehet.
Micah Richards el akar jönni a Citytõl olyan csapathoz, ahol több játéklehetõséget kap.
Én ésszerû keretek között mindent megtennék, hogy hozzánk kerüljön.
Más:
Ma este szerintem akkor van esélyünk, ha kibírjuk az elsõ félidõt kapott gól nélkül, mert a Bayern a hazai közönségétõl hajtva biztos nekünk fog esni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szurkolok nektek, mi megcsináltuk tegnap, remélem nektek is sikerül, és onnan már csak egy ugrás a döntõ és jöhet a moszkvai visszavágó 😊
A real meg... évek óta nálam a vicc kategória és kövezzetek meg, de tényleg, egyszerûen röhögök... Undorom azoktól akik felvásárolnak mindenkit, különleges jelzõket tesznek magukra (galaktikusok), és oké, hogy össze is hoztak jó pár dolgot, de ott a költségvetés, és a háttér mindig is ezt igényelte, ehhez képest néha úgy leoktatják õket, illetve utóbbi idõkben, ami elég hosszasan kiterjed csak lesik a dolgokat...
Klopp&Dortmund <#worship>#worship>