35611

• Darthmushroom
    nem saját, facen találtam így leszögezve. én más képre raktam volna :D
  • MR ME
    ennyi :D
  • HRC Dodi
  • attiGT
    :D
  • Darthmushroom
    :D:D:D:D
  • attiGT
    Semmi sem hivatalos még, nem tudom honnan veszitek a sok hülyeséget.
  • contraste
    Azt az eget:O Igazabol akkorsem ertem, mert mondta, h csak a Utd.ben akar jatszani, annak ellenere, hogy CFC drukker volt mindig. Szoval nem volt mitol felnie a MU-nak. Nagy vetel amugy, a jo meg, hogy nektek nem kell fajjon a fejetek az ara miatt:D
  • Darthmushroom
    arról nem is beszélve h angol, briteknek Anglián belül nagyon felment az ára mostanában elég megnézni az elmúlt évekbe Carroll 30m+, Henderson 20m+, Downing 20m+, Jones 20m, Zaha/Powell 10m+
  • Tyler1
    Inkább vitték volna ők ennyiért.
  • Zenszkij
    pff az a játékos még gyerek, majd elszáll az agya a gyorsan jött pénztől, ennyit nem ért!
  • Darthmushroom
    tuti fostunk a chelseatől és azért az ekkora fizu
  • Tyler1
    A Goal.com beszámolója szerint Luke Shaw megegyezett a Vörös Ördögökkel, így elképesztő, 160 ezer fontos heti bért kap majd átigazolása után.
    A United a szezon végén 27 millió fontos ajánlattal indított Shaw megszerzéséért, ám a Southampton nem fogadta el azt, most azonban minden bónusszal együtt 40 milliós összegről olvasni.

Az kicsit erős. Hagyján, hogy 40m a vételár, de mire fog 160 ezret keresni ez?
  • Magic Boy
    Van Gaal: Vagyok, aki vagyok!
  • pilboy
    az orosz-vonalról jó emlékeink lehetnek (tudom, h ő ukrán, de egyre megy :D ), kanchelskistől :)
  • Zenszkij
    baba, jó lesz ő
  • Darthmushroom
    az első igazolás? mondjuk 12mért ajándék lenne az ukrán Messi, de ha már ukránok én valahogy jobban kedvelem a másik szélsőjüket Yarmolenkot.
  • Darthmushroom
    Barkleynak szerintem sokan örülnék, de sajnos pletyka szinten se volt róla szó. Pedig én jobban örülnék neki mint akiről írogatnak pl. Kroos,Koke,Fabregas stb.. stb..
    Barkley+Clasie maga lenne az álom :D

Közbe Clasie ügynöke tagadta h van e már megegyezés, de mellé elmondta h Jordy nagyon örülne ha máshol is együtt dolgozna a Gaallal (enyhe célzás). Am simán kinézem h tényleg senkivel nem egyezkedünk a VB miatt meg h meg h Gaal sincs még a klubnál, De viszont azt is kinézem h le van már kötve egy-két igazolás csak nem jelentjük be h ne zavarják a játékost a VB-n ezzel kapcsolatban. Hasonlót csinálunk már De Gea leigazolásakor is.. szinte minden újság megírta h megvettük, de a klub felől semmi hír mert nem akarták az ifjúsági torna vége előtt ezzel nyaggassák a játékost.
  • Patrick
    Nem értem miért beszélnek itt sokan a klasszisok igazolásáról, ez a csapat nem a Real Madrid/Man City.
    Innen nevelődnek a klasszisok, vagy fiatalon jön akiből hamar az lesz.

Pl ott van az Evertonos Barkley, a srác mint Scholes és Keane egybegyúrva, box to box, erős, passzolni is jól tud és harmincról vágja a gólokat. Iyen kaliber kell ide, cserébe meg visszakaphatják Fellanit... :)
  • Zenszkij
    van még elég Glazer sajnos
  • Darthmushroom
    A tulajdonos, Malcolm Glazer 85 éves korában elhunyt.
  • Tyler1
    Annyira nem noname, és nem is szar. A jelenlegi védőinknél biztos jobb, de benne van a korban ő is, az a baj.
    Bár ha azt nézzük, hogy a lehető leggyorsabban vissza kell kerülni az élpozícióba, akkor ilyen rövidtávú, de hasznos igazolásokkal lehet.
  • pilboy
    egyébként nem is gondoltam volna, h már lassan 30 lesz
    így egyébként csak átmeneti megoldás lenne a védelembe
  • Jim Morrison
    De a klasszisok nem akarnak a MU ban jatszani :s

Atleticora meg mondhatod, hogy tele van "noname szarokkal", megis megnyertek a spanyol bajnokit es majdnem a bl t is...
  • Darthmushroom
    Depay would like to join Van Gaal at United
    Memphis Depay would love to join Netherlands manager Louis van Gaal at Manchester United, according to a Dutch report. His agent refuses to comment on all speculation.

Source: Voetbal International
  • attiGT
    úgy örülök, hogy ilyen noname szarokkal akarunk erősíteni. Igaz LVG fényévekkel jobb edző mint Moyes valaha is lesz de nem ártana ha klasszisokkal bővülne a csapat.
  • pilboy
    most éppen az atletico-s miranda nevét olvastam, h megpróbáljuk megszerezni
  • Darthmushroom
    Kiko aláírt a Cardiffhoz, sok sikert Neki, és köszi a bajnoki címet jelentő gólt (persze átvitt értelembe)
  • Tyler1
    Most nézem, tényleg Pochettino lépett le előbb. Pedig már azt hittem pontot raknak legalább ennek az ügynek a végére :)
  • Darthmushroom
    Spursbe ment az edzője szóval ez semmit nem jelent. Inkább az a gáz h a hírek szerint a chelsea is bejelentkezett érte.
  • attiGT
    sztem csak azért búcsúzkodik, mert megy a Spurshöz
  • Tyler1
    Na most már igazán...

• rooney8
    :D
  • Tyler1
    Nagyobb értéke van a klub számára, az sajnos már kiderült. A vezetőség semmilyen szinten nem fogja hagyni az elégedetlenkedését.

Sőt, 99%, hogy ő lesz az új kapitány.
  • Zenszkij
    tudom, tudom, Moyes egyik nagy húzása volt, szerintem el kellett volna engedni és úgy gondolom ha önérzeteskedik Van Gaal ki is vágja
  • Tyler1
    Rooney 3 hónapja hosszabbított 5 évre.
  • Zenszkij
    meg kell tartani, Rooneytól szerintem megválik Van Gaal és akkor a fiatalok, akikben nagy a bizonyítási vágy előretörhetnek
  • pilboy
    én is imádom welbecket, nagyon nem szeretném, hogy eladjuk
    ha mégis, remélem nem ligán belül tesszük...
  • Tyler1
    Ha még támadó is érkezik, ami valószínű(plusz Powellt is visszahívják), akkor felesleges a maradásuk Chicharitoval együtt. Nem padra való játékosok. Welbeck már egészen más szint lenne, ha megkapná a folyamatos lehetőséget.
  • rooney8
    nekem is tetszik a játéka, kár lenne, ha elmenne, de hát igen, RVP és Rooney mellett nehéz a dolga. sajnálnám, ha elmenne, de meg is érteném, mert megérdemelné a játéklehetőséget
  • attiGT
    megint jönnek a hírek, hogy welbeck el akar menni. na most ha ez megtörténik, esküszöm klasszissá válik, akárhova is kerül. kibaszott erős, gyors csak sajnos eddig a szélen el lett hanyagolva a tehetsége. nehéz berakni Rooney és RVP elé de valahogy meg kéne oldani.