35611

• Darthmushroom
    közbe:
    #mufc also close to completing a deal for Luke Shaw.
  • Darthmushroom
    Üdv.

• Tyler1
    Kivásárolta saját magát. Legalább ennyit megspóroltunk.
  • Darthmushroom
    Na ennyit az idő húzásról, Bilbao honlapján fent is van h kifizettük a kivásárlási árat.
  • Darthmushroom
    mert mi meg cselesek voltunk egy picivel a kivásárlási ár alatt ajánlottunk, h valami adózást megúszunk, természetesen ők egyből elutasították. Nekik csak jó ha elhúzzák mert 1.től nő a kivásárlási ára. Ők egy ilyen klub mindenkiért megkérik a pénzt mivel kicsi a merítési lehetőségük a baszk vonal miatt.
  • Tyler1
    Az Athletic hivatalosan is elutasította a 29 milliós ajánlatot. Kicsit sokra tartják ezt az embert...
  • Darthmushroom
    Én személy szerint nem vagyok nagy Koke fan
  • attiGT
    megvárja, míg jövőre BLben indulunk
  • HRC Dodi
    Koke se fog eljönni az AM-ból, +12 hónapot nyomtak a szerződésébe!
  • Magic Boy
  • Darthmushroom
    Szerintem lassan tényként vehetjük Herrera érkezést. Minden nagyobb hírportál tényként közli, még az ügynöke is megerősítette. Vannak források akik szerint már angliában is tartozkodik a kötelező orvosi vizsgálat miatt.
  • attiGT
    én nem esek hanyatt ettől a Herreratól. Semmi bizonyíték nincs, hogy menni fog neki a PL... ha csak őt igazoljuk középpályára eléggé nagy szarba leszünk.
  • Darthmushroom
    Nekem az a bajom/gyanúm h a vezetőség akarja Őt és nem LvG.. tavaly is meg idén is akarjuk mind1 ki az edző azért sokat elmond..
  • Tyler1
    Wikipédiáján már hivatalos
  • Darthmushroom
    közben a BBC meg a Sky is megerősítette h tárgyalunk a spanyolokkal mivel júl. 1től nő a kivásárlási ára 40 millióra
  • Zenszkij
    nah ez ényleg egy jó hír, micsoda szűrés lesz a középpályán, ha Fellaini is magához tér
  • Darthmushroom
    Több spanyol forrás szerint megegyeztünk Herrera ügyében akit tavaly is nagyon akartunk az átigazolási szezon végén.
  • Smithie
    '12-ben az év játékosa díjat megnyerte, hátha VG ki tudja hozni belőle amire valóban képes...
  • Tyler1
    Kiegészítő embernek tökéletes pedig :) Hátha ezzel a szakmai stábbal új erőre kap, ő legalább már bizonyított, és több poszton is bevethető.
  • Zenszkij
    pedig nem hiányzott volna túlságosan :D
  • Darthmushroom
    BREAKING: We're delighted to announce Antonio Valencia as signed a new three-year deal at ‪#‎mufc‬.
    Valencia: "I am so happy to have signed a new deal and I'm looking forward to working with Louis van Gaal."

na Ő se fog így távozni...
  • Tyler1
    Nyilatkozatából ítélve, csakis az új menedzser miatt távozik. Szerintem maradt volna, mert a végére egész jó teljesítményeket hozott, pl. a Bayern ellen. Evra hosszabbított, de lassúsága már sok esetben hátrányt jelent a védelemben, szóval ha jön is posztra ember, 2 játékossal sem életbiztosítás elkezdeni a szezont. Könnyen lehet, hogy a fiatalok már Evra elé kerülhetnek a sorban, de elmondása szerint őt nem kamázza VG, valószínű a Unitednél sem erőltetné a játékát.
  • Darthmushroom
    várható lépés volt, mert bár Evra hosszabbított 90% h jönni fog egy bal hátvéd. Harmadiknak felesleges itt maradnia.
  • Tyler1
    Na Büttnernek ennyi volt, nem akar Van Gaal-al dolgozni, a Dinamo viszi.
  • contraste
    Csak arra akartam utalni, h nem kene ot temetni, meg elkotyavetyelni.
  • attiGT
    shots fired :D
  • contraste
    Ebbol latszik, h talan masban kellene keresni a hibat. 1. Most jatszott azon a poszton, ahol az Evertonban 2. Olyanok a csapattarsai, akik kuzdeni is akarnak es futnak.
  • ReszegKoldus
    szerencsétlen Fellaini fél félidő alatt többet csinál, mint egész szezonban a MU-ban :)
  • Tyler1
    Kimaradt egy -e a nevéből, szokni kell még.
  • Tyler1
    Vermalen elvileg megegyezett a klubbal, 8-10m körüli összegről van szó, annyit simán megér szvsz, de furcsa lesz megint rivális játékost United mezben látni.
  • ReszegKoldus
  • yalagerd
    Sziasztok,

Akinek van kedve, töltse ki e két tesztet,
    az elsőben tájképeket lehet pontozni:

https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj9..

A másodikban pedig divatképeket:
    https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1k..

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KITÖLTÉST!
  • pilboy
    azért egy ilyen kaliberű tipp, hozhatna nagyobb odds-ot is :)
    mégiscsak az "aktuális" világbajnok ellen játszottak... :o
  • Tyler1
    Fú az brutál volt, nyertem 3 üveg sört mikor Alonso büntetőjénél mondtam, hogy lesz még 2 RvP gól :)
  • attiGT
    aztán a pacsi LVGvel sem rossz előjel számunkra. ha tudnánk rendesen igazolni, szerintem topon lennénk ismét.
  • rooney8
    kis gólt fejelt RVP :D
  • Darthmushroom
    zseniális nem bírok betelni vele.
  • pilboy
    vb előtt, közben, amíg van gaal készül a hollandokkal, nem nagyon kell igazolásokra várni :)
  • Zenszkij
    senki nem jön
  • Darthmushroom
    szűkül a kör, most már biztos se Fabregas se Müller nem jön.