35611
-
#33889 közbe:
#mufc also close to completing a deal for Luke Shaw. -
#33888 Üdv.
-
#33887 Kivásárolta saját magát. Legalább ennyit megspóroltunk. -
#33886 Na ennyit az idő húzásról, Bilbao honlapján fent is van h kifizettük a kivásárlási árat. -
#33885 mert mi meg cselesek voltunk egy picivel a kivásárlási ár alatt ajánlottunk, h valami adózást megúszunk, természetesen ők egyből elutasították. Nekik csak jó ha elhúzzák mert 1.től nő a kivásárlási ára. Ők egy ilyen klub mindenkiért megkérik a pénzt mivel kicsi a merítési lehetőségük a baszk vonal miatt. -
#33884 Az Athletic hivatalosan is elutasította a 29 milliós ajánlatot. Kicsit sokra tartják ezt az embert... -
#33883 Én személy szerint nem vagyok nagy Koke fan -
#33882 megvárja, míg jövőre BLben indulunk -
#33881 Koke se fog eljönni az AM-ból, +12 hónapot nyomtak a szerződésébe! -
#33880 -
#33879 Szerintem lassan tényként vehetjük Herrera érkezést. Minden nagyobb hírportál tényként közli, még az ügynöke is megerősítette. Vannak források akik szerint már angliában is tartozkodik a kötelező orvosi vizsgálat miatt. -
#33878 én nem esek hanyatt ettől a Herreratól. Semmi bizonyíték nincs, hogy menni fog neki a PL... ha csak őt igazoljuk középpályára eléggé nagy szarba leszünk. -
#33877 Nekem az a bajom/gyanúm h a vezetőség akarja Őt és nem LvG.. tavaly is meg idén is akarjuk mind1 ki az edző azért sokat elmond.. -
#33876 Wikipédiáján már hivatalos -
#33875 közben a BBC meg a Sky is megerősítette h tárgyalunk a spanyolokkal mivel júl. 1től nő a kivásárlási ára 40 millióra -
Zenszkij #33874 nah ez ényleg egy jó hír, micsoda szűrés lesz a középpályán, ha Fellaini is magához tér -
#33873 Több spanyol forrás szerint megegyeztünk Herrera ügyében akit tavaly is nagyon akartunk az átigazolási szezon végén. -
#33872 '12-ben az év játékosa díjat megnyerte, hátha VG ki tudja hozni belőle amire valóban képes... -
#33871 Kiegészítő embernek tökéletes pedig :) Hátha ezzel a szakmai stábbal új erőre kap, ő legalább már bizonyított, és több poszton is bevethető. -
Zenszkij #33870 pedig nem hiányzott volna túlságosan :D -
#33869 BREAKING: We're delighted to announce Antonio Valencia as signed a new three-year deal at #mufc.
Valencia: "I am so happy to have signed a new deal and I'm looking forward to working with Louis van Gaal."
na Ő se fog így távozni... -
#33868 Nyilatkozatából ítélve, csakis az új menedzser miatt távozik. Szerintem maradt volna, mert a végére egész jó teljesítményeket hozott, pl. a Bayern ellen. Evra hosszabbított, de lassúsága már sok esetben hátrányt jelent a védelemben, szóval ha jön is posztra ember, 2 játékossal sem életbiztosítás elkezdeni a szezont. Könnyen lehet, hogy a fiatalok már Evra elé kerülhetnek a sorban, de elmondása szerint őt nem kamázza VG, valószínű a Unitednél sem erőltetné a játékát. -
#33867 várható lépés volt, mert bár Evra hosszabbított 90% h jönni fog egy bal hátvéd. Harmadiknak felesleges itt maradnia. -
#33866 Na Büttnernek ennyi volt, nem akar Van Gaal-al dolgozni, a Dinamo viszi. -
#33865 Csak arra akartam utalni, h nem kene ot temetni, meg elkotyavetyelni. -
#33864 shots fired :D -
#33863 Ebbol latszik, h talan masban kellene keresni a hibat. 1. Most jatszott azon a poszton, ahol az Evertonban 2. Olyanok a csapattarsai, akik kuzdeni is akarnak es futnak. -
#33862 szerencsétlen Fellaini fél félidő alatt többet csinál, mint egész szezonban a MU-ban :) -
#33861 Kimaradt egy -e a nevéből, szokni kell még. -
#33860 Vermalen elvileg megegyezett a klubbal, 8-10m körüli összegről van szó, annyit simán megér szvsz, de furcsa lesz megint rivális játékost United mezben látni. -
#33859 -
yalagerd #33858 Sziasztok,
Akinek van kedve, töltse ki e két tesztet,
az elsőben tájképeket lehet pontozni:
https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj9..
A másodikban pedig divatképeket:
https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1k..
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KITÖLTÉST! -
pilboy #33857 azért egy ilyen kaliberű tipp, hozhatna nagyobb odds-ot is :)
mégiscsak az "aktuális" világbajnok ellen játszottak... :o -
#33856 Fú az brutál volt, nyertem 3 üveg sört mikor Alonso büntetőjénél mondtam, hogy lesz még 2 RvP gól :) -
#33855 aztán a pacsi LVGvel sem rossz előjel számunkra. ha tudnánk rendesen igazolni, szerintem topon lennénk ismét. -
#33854 kis gólt fejelt RVP :D -
#33853 zseniális nem bírok betelni vele.
-
pilboy #33852 vb előtt, közben, amíg van gaal készül a hollandokkal, nem nagyon kell igazolásokra várni :) -
Zenszkij #33851 senki nem jön -
#33850 szűkül a kör, most már biztos se Fabregas se Müller nem jön.