Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
#KloppIN

Kloppot ha megszereznénk én eskü bevásárolnék 11 mezt a Unitedtõl (idei csapat kedvenc 11 játékosáról) :-D

Darthmushroom
igen de pl a BBCnek meg elzárkózott a hírekre való reagálástól, szóval még bármi lehet.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Mégse... nincs szerencsénk.

ManUtdFanatics.hu
10 perce ·

A Manchester United a Sky Sportsnak megerõsítette: továbbra is David Moyes a klub menedzsere.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Végre egy jó hír lenne...

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
egybe hangzó hírek szerint kirúgták Moyest, hivatalos bejelentés is bármikor megtörténhet 😮

Darthmushroom
hát ez egy érdekes kérdés, mert akár meg is lehetne nyerni (max a vége nehéz) +ha sok új igazolás lesz akkor könnyebb összeszokás a +meccs, mivel 1.kalap meglenne ott is nem valami komoly csoportot kapnánk, ami még önbizalom növelõnek se rossz. Viszont ha meg nincs akkor lehetne 100%ba a bajnokságra meg a hazai kupákra koncentrálni. pl. egy FA gyõzelemnek már nagyon ideje lenne. Ligakupába meg megrázhatnának magukat a fiatalok anno mindig õk vittek minket döntõig.

bakkerman
Aha értem köszi,azért kérdem,mert én Moyes helyében már nem mennék rá mindenáron a 6. helyre,ahol most a Tottenham van,az EL szinte semmi pénzt nem hoz,meg presztizst,és õsszel az csak nyûg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
szerintem nem fog. arsenal bl-es lesz akkor mindenképp a hull fog indulni akár nyer akár veszít az fa kupába. ha viszont az everton lesz 4. és arsenal megnyeri az fa-t akkor viszont tudtommal igen a 7. is indul.

rajkonnen92
a 7. már nem indul

Glory Man United Go Kimi Go

bakkerman
a 7. még indul az EL-ben?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
viccen kívül, pár hónappal ezelõtt a Fourfourtwoban volt egy cikk, ami Moyesról szólt, és valaki az Everton környékén megemlítette, hogy sokan nehezteltek Moyesra, mert túlságosan kishítû volt, mindig megelégedett a középszerrel, habár olyan játékosok voltak alatta (Fella, Baines, Mirallas, Jelavic, Pienaar, Arteta stb.), akikkel magasabb célokat is el lehetett volna érni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

attiGT
akár cska ezt a 2 és fél percet megmutathatnák Moyesnak és azzal le is léphetne innen. szégyent hoz a csapatra...

Darthmushroom
ma 10kor az m2n

Még a végén kiderül, hogy az Everton eddigi gondja is Moyes volt, nélküle lett volna nekik jó pár BL fõtábla az elmúlt években. 😄
Tyler1
Kõkemény nulla ez a mai produkció, 100%-ban Moyes hibája. Ráadásul pont az Everton ellen, röhej.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
Moyes mindig megtud lepni... máskor ezzel a kezdõvel mostanában szinte parádéztunk idegenbe... most meg azt se tudjuk merre vagyunk arccal, egyetlen komoly helyzetünk sincs hiába a magas labdabirtoklás

Tyler1
Érthetetlen, hogy Moyes saját excsapata ellen képtelen hatékony taktikát pályára vinni. Bár 8 védõ ellen nehéz helyzetet kialakítani, de azért a Mata-Kagawa-Rooney trió tudna kreativitást vinni a támadásokba. 2 kontra támadás, 2 védelmi hiba, ez megint mi?

Darthmushroom
ohh igen 2:0... Büttner alig ragadt be...

Darthmushroom
nani fantasztikus.. nem értem h miért kezdett... végül is 100 éve nem nyert de kezdeni kell egy ilyen meccsen... adná az isten h sikerüljön eladni

ReszegKoldus
Bravo Jones szép védés....

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gyors ellentámadásokra igencsak hangsúlyt lehet fekteteni, csak ne kapjunk gólt 😊
érdekes=meglepõ
ugyebár fõleg fellaini miatt, meg azért danny jó formában van

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
nekem bejövõs a kezdõ. ezzel a támadó szekcióval meg középpályával elég tetszetõs is szokott lenni a játékunk

érdekes a kezdõ, kicsit aggasztó, h nincs bekk a padon...

ez eddig az idényig okés... de mi lesz, ha nyáron mi is bevásárlunk?
egyébként én is pluszegyezem

Tyler1
+1

aztán ha esetleg jövõre bajnokok leszünk (adja isten) moyes-szal, az ilyenek az elsõk, akik recskáznak rá és marha büszkék és nagyképûek

Darthmushroom
"Nehogy nyerjünk már baszki. 😞

Mekkora lenne, hogy #MoyesOut-ot kétszer leszopatja az Everton és elõttünk is végeznek a tabellán. Ezt érdemli ez a pöcs, szóval gyerünk Everton!!! "

vérbeli szurkolói mentalitás... nem értem az ilyen minek szurkol még nekünk

ReszegKoldus
Inkább lenne bajnok a Chelsea vagy a City

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Eddig a hétvégén csak 1 csapat nyert hazai pályán, gondolom most jön majd a 2. 😊

Darthmushroom
hát tényleg ritka nagy öröm h lesz meg lesz a 19. nekik... többi még 100 év múlva se érne utol minket kit érdekelne ha nyernének

bosco05
én meg pont hogy szurkolok nekik! nehogymár az összevásárolt szarok legyenek a bajnokok! minden olyan meccsen ahol kikap a real a barca a city a psg és a chelsea illetve a monaco ugrándozok örömömben! go pool!
Darthmushroom
no comment.. az év játékosa...
Suarez

egyébként tök furcsa, szokatlan, h nem vagyunk ott a végelszámolásnál a ki-ki meccseken

Darthmushroom
na ne már bajnok lesz a pool.... inkább legyünk tizedikek de õk ne legyenek már bajnokok.... mi még top 4be se õk meg bajnokok ettõl rosszabb szezon nem is lehetne..

DasIsFuck
nem tudom sztem nem ti vagytok azok ahol nagyon aggódnának az árak miatt😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

még a vb kezdete elõtt jó lenne nyélbe ütni az igazolások nagy részét, h ne legyenek még magasabbak az árak

kellene mint a falat kenyér

Darthmushroom
hát én is remélem.

Magic Boy

Egy védõ, aki jól bánik a labdával és még beadni is tud!
Reméljük tényleg a miénk lesz!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Vezették a bajnokságot is még februárban, ha télen jól igazoltak volna, akkor talán tartani tudták volna a helyüket tavaszra is.

Rockynhooo
Szép lenne. De kérlek az Arsenalt ne sorold az erõs csapatokhoz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
Everton kikapott, ha hozzuk a meccsünket, meg utána a Norwich ellen is, akkor 3 pontra jövünk fel tõlük, és nekik még lesz többek között egy City meg egy S'oton is terítéken.
5. helyre befuthatnánk, ami szvsz új menedzserrel egy ilyen erõs tabella mellett(Pool, Chelsea, City, Arsenal) már nem nagy szégyen. BL hely nem lenne, de EL Moyesnak jó tapasztalat lenne elsõ körben. Matematikailag 4. is összejöhetne, de annyira már nem fognak leereszteni az Ágyúsok.

Mindenesetre húzzuk meg ezt a hátralévõ pár meccset.

rajkonnen92
+1

Tyler1
Videó alapján komoly, de jutubénak nem hiszek, ott Zaha is sztár volt 😊 Mindenesetre tényleg kellene már egy ilyen utánpótlás a középpályára, több értelmét látnám, mint Kroosnak, de megint egy méregdrága portugál zsákbamacskát venni, hát...

Magic Boy
Az akadémiánkon ott vannak a tehetségek:

5 fiatal akikre figyelnunk kell

rajkonnen92
mMg a mozgása is full olyan mint Yaya Tourének. Ha hasonló kaliberû játékos lesz mindenképp jól jártunk vele.

Magic Boy
22 éves játékos nekünk szükségünk van egy ilyenre Carrick utódaként.
Az árát én is sokallom, de nem nagyon van jobb aki elérhetõ lenne a posztján és egy nem BL résztvevõ csapathoz el is jönne.
A Sportingal jó a kapcsolatunk így lehet, hogy jóval olcsóbban is megszerezhetõ.

A csapat gerince kiöregedett.
Új csapatot kell építenünk ami nem megy olcsón.

Ha nem nyerünk az Everton ellen akkor játszon a jövõ csapata és a tehetséges fiataljaink.

A jövõ csapata most nálunk kb.:
------------------- De Gea ------------------
Rafael, Evans, Smalling, Büttner
------- Fellini, Jones/Cleverly -------
----- Kagawa, Mata, Januzai --------
--------- Rooney/Wellbeck---------------

A csapatnál a max. 28 éves játékosainkat vettem figyelembe.

Ezt kell erõsíteni.
William Carvalho egy ilyen erõsítés Fellaini mellé és akkor Jones mehet vissza védõnek.

Darthmushroom
elméletileg a liga legjobbja idén, ilyen Yaya Touré felépítésû meg stílusú játékos. az árát én is sokkalom de hát arra fele nagy divat ez a min. kivásárlási ár a szerzõdésbe. Ahogy olvastam a Sporting nagyon sokat köszönhet neki idén így h 2. helyen állnak. videók alapján védekezésben és támadásban is jól játszik.

Tyler1
"Manchester United 'agree £35m deal' for Sporting star William Carvalho"

<#nemtudom>

Effe88
aha
kösz