Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
rádcáfoltak 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
nagyon nehéz fél óra lesz ez, nagyon jól játszik a West Ham... kellene lõni még egyet nagyon... azzal eldõlne
Darthmushroom
A walsei varázsló ismét varázsolt!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giornalista
RYAN GIGGS!!! RYAN GIGGS!!! RUNNING DOWN THE WING!!!

mekkora gól!!!
Atti12
GIGGSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Golyo69
thx

GGMU

giornalista
abszolút. az elsõ negyedórában sokkal jobb volt a West Ham, de azóta már mi is a pályán vagyunk. kifejezetten jó az ellenfél egyébként, remekül össze vannak rakva, tudják a dolgukat nagyon (érdemes összevetni a Chelsea-vel õket...)

kiemelném még a bírót is, aki szerintem remek felfogásban vezeti a meccset, sok mindent enged, és ebben a játékosok is partnerek, mert kevés a durváskodás. egészséges hangulatú a mérkõzés, most már csak meg kell nyerni (vagy elhozni legalább az egyik pontot).
MR ME
jó kis meccs ez

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
meg kell követnem egyelõre Scholes-t. csapatjátékban nem a legjobb ma, mezõnyben eltûnik, de a játékfelfogása nagyon tetszik. sok meccsünkön zavart, hogy mindig túljátsszuk az akciókat és soha nem lövünk távolról... na ma végre lövünk, és Scholes az élen jár ebben. remek!

Giggs legtöbb beadása viszont kritikán aluli ma...
giornalista
http://www.rojadirecta.org/

itt keresd ki a meccsünket (17 óránál van) és válogass
Golyo69
vmi stream..nincs eurosport 2 õm .....

GGMU

giornalista
Giggs és Scholes sem a régi már. a Chelsea ellen valóban óriásit játszott az öreg walesi, de ettõl függetlenül a kezdõbe már nem tenném. a 60. percben beállva viszont sokat tud lendíteni a csapat játékán, meccseket tud eldönteni.

Scholes más tészta, róla még rosszabb már a véleményem. egyrészt mindig esélyes, hogy kiállítják, másrészt egyre kevesebbet fut és tesz a pályán.

félre ne értsetek: óriási tisztelet nekik, az elmúlt évtized hatalmas hõsei, de a csapatnak ma már nincsenek mindig hasznára.

reméljük, ma rám cáfolnak és nagyot játszanak! (az meg a másik, hogy az Uptonban velük és nélkülük sem feltétlenül vagyunk esélyesek a gyõzelemre...)
MR ME
sztem nincs vele baj h õk kezdenek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
Edwin - Rafael, Rio, Vidic, O'Shea - Ronaldo, Sholes, Carrick, Giggs - Tevez, Berbatov

padon nincs se Evra, se Rooney, ez azért meglepõ.

pad: Foster, Park, Nani, Welbeck, Fabio, Fletcher, Eckersley.

nem örülök Scholes és Giggs kezdésének... egyszerre, az elsõ perctõl nem sok jót jelentenek a csapatnak már. nehéz meccs lesz, én most aláírnék egy 0-0-át...
giornalista
na igen... mi is nyertünk az utolsó pillanatokban meccset az idén, de az akkor nem úgy esett, hogy az ellenfél lövetett 2-3 gólt velünk teljesen feleslegesen.

a Pompey tegnapi teljesítménye után egyrészt remélem, hogy az Old Traffordon még Adams ül majd a kispadjukon, illetve azt is, hogy kihullanak a másodosztályba úgy, ahogy kell.
John Cena
szerintem max cserék lesznek

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

giornalista
(sziasztok, az SG-n a Chievo topikban voltam aktív, a Manchester Unitedrõl az index törzsasztal-topikján írtam. remélem, nem haragszotok, ha ide is befészkelem magam)

a mai meccsünk roppant nehéz lesz. a West Ham remek formában van, mi hetek óta csak nyerünk, Edwin formája sem fog a végtelenségig kitartani... ezért lett volna kifejezetten elõnyös, ha a Pompey nem BLASZ III-azza el a tegnapi meccsét, de hát ez van.
penészthozópára
Remélem ma is nyerünk és Edwin folytatni tudja a góltalansági rekordját. Elvileg Nani, Evra és Rooney is egészséges már.

One Love, One United!

John Cena
mai meccs tuti nem 1-0 -ás cucc lessz

Atti12
úgylegyen, bár elég valószínûtlen hogy ilyen arányban nyerjünk

pAtOcA
Aki nyer de inkább a MU-nak xD

Kemény meccs lesz a WHU ellen de sima gyõzelem számítok mondjuk olyan 3-0 Berbatov,C.Roni meg Tevez ^^

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Mi ez a csend itt ? ma 5-tõl idegenben játszunk

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

4. Chelsea
5. Arsenal

😊
én örülök, h felzárkózott anagyok mögé a villa, meg az everton
itt azért nehezebb hosszú gyõzelmi sorozatot lejátszani, mint a spanyoloknál a barcának...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
az h az MU-nak mert õ fog nyerni 😄

Barnabyka
és mi volt a válasz?

MR ME
ezt már énis kérdeztem tõle 😄D

Barnabyka
egy kérdés..te Man.utd-Inter meccsen kinek fogsz drukkolni?<#idiota>

MR ME
na vazz komoly meccs volt 😄

Atti12
Az lett volna a csoda, ha ilyen hibák mellett még nyernek. De az tény, hogy nekünk jobb lett volna ha a pompey gyõz, de még egy X is :S

Barnabyka
hát fiam apád mondogatja ezt a vak Torres dumát? fejemet rá ,h tõle hallottad..gondolkozz már..én sem örülök ,h nyertek de azért értelmesen és okosabban is meglehet nyilvánulni

pAtOcA
Azért volt mer utálom a Pool-t és nagy MU-s a szívem 😄 De akkoris vicc h nem húzták ki..Simán nyerhettek is volna!

Atti12
Miért volt ez undorító? a 3 gólból a pompey 2õt csak magának köszönhet.. Egy liverpool ellen ez nem fér bele..

pAtOcA
Csicska Pool az utolsó percben a vak Torres góljával megnyerte a meccset... -.- undorító,hnap a gyõzelem kötelezõ!

Atti12
2-3 -.-

Juhiii
2-3 😮

GO GUNNERS!

Atti12
Pompi 2-1 😊

Rash87
már 1-1

Glory, Glory Man. United!

Huszi84
remélem nem hozza vissza a meccset a pool

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
pool - pompi 0:1 62.perc

pAtOcA
Szép volt Hull City ^.^

Matthew Prosac
0-0 maradt, az idei Chelsea-tõl már nem kell félnünk sztem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Chelsea - Hull a 77. percben 0-0. Ezaz már csak negyed órát bírjanak ki!

a pl-ben vidic lett, és saf a hónap menedzsere 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
ez jóó 😄

pAtOcA
Hmmm..Berba a hónap játékosa.

Player of the Month results
We asked who you thought was United’s Player of the Month for January, and you responded in droves…

Dimitar Berbatov 56%
Nemanja Vidic 29%
Michael Carrick 7%
Edwin van der Sar 6%
Ryan Giggs 3%

John Cena
nem tudom látta- már valaki😮 Sir Bobby Charlon reklám

John Cena
február 7., szombat
Manchester City-Middlesbrough 13.45
Blackburn-Aston Villa 16.00
Chelsea-Hull 16.00
Sunderland-Stoke 16.00
Everton-Bolton 16.00
Wigan-Fulham 16.00
WBA-Newcastle 16.00
Portsmouth-Liverpool 18.30

február 8., vasárnap
Tottenham-Arsenal 14.30
West Ham-Manchester United 17.00

pAtOcA
R.I.P.

MR ME
<#szomoru1>

Atti12