Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kiemelném még a bírót is, aki szerintem remek felfogásban vezeti a meccset, sok mindent enged, és ebben a játékosok is partnerek, mert kevés a durváskodás. egészséges hangulatú a mérkõzés, most már csak meg kell nyerni (vagy elhozni legalább az egyik pontot).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Giggs legtöbb beadása viszont kritikán aluli ma...
Scholes más tészta, róla még rosszabb már a véleményem. egyrészt mindig esélyes, hogy kiállítják, másrészt egyre kevesebbet fut és tesz a pályán.
félre ne értsetek: óriási tisztelet nekik, az elmúlt évtized hatalmas hõsei, de a csapatnak ma már nincsenek mindig hasznára.
reméljük, ma rám cáfolnak és nagyot játszanak! (az meg a másik, hogy az Uptonban velük és nélkülük sem feltétlenül vagyunk esélyesek a gyõzelemre...)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
padon nincs se Evra, se Rooney, ez azért meglepõ.
pad: Foster, Park, Nani, Welbeck, Fabio, Fletcher, Eckersley.
nem örülök Scholes és Giggs kezdésének... egyszerre, az elsõ perctõl nem sok jót jelentenek a csapatnak már. nehéz meccs lesz, én most aláírnék egy 0-0-át...
a Pompey tegnapi teljesítménye után egyrészt remélem, hogy az Old Traffordon még Adams ül majd a kispadjukon, illetve azt is, hogy kihullanak a másodosztályba úgy, ahogy kell.
a mai meccsünk roppant nehéz lesz. a West Ham remek formában van, mi hetek óta csak nyerünk, Edwin formája sem fog a végtelenségig kitartani... ezért lett volna kifejezetten elõnyös, ha a Pompey nem BLASZ III-azza el a tegnapi meccsét, de hát ez van.
One Love, One United!
Kemény meccs lesz a WHU ellen de sima gyõzelem számítok mondjuk olyan 3-0 Berbatov,C.Roni meg Tevez ^^
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
5. Arsenal
😊
én örülök, h felzárkózott anagyok mögé a villa, meg az everton
itt azért nehezebb hosszú gyõzelmi sorozatot lejátszani, mint a spanyoloknál a barcának...
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Player of the Month results
We asked who you thought was United’s Player of the Month for January, and you responded in droves…
Dimitar Berbatov 56%
Nemanja Vidic 29%
Michael Carrick 7%
Edwin van der Sar 6%
Ryan Giggs 3%
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Manchester City-Middlesbrough 13.45
Blackburn-Aston Villa 16.00
Chelsea-Hull 16.00
Sunderland-Stoke 16.00
Everton-Bolton 16.00
Wigan-Fulham 16.00
WBA-Newcastle 16.00
Portsmouth-Liverpool 18.30
február 8., vasárnap
Tottenham-Arsenal 14.30
West Ham-Manchester United 17.00
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul