Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12

😞

pAtOcA
Gosling ^^ gondolom ifi

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

John Cena
fasza😊 kilötte a gólt??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

pAtOcA
Everton 3x szopatta meg a Poolt <#mf1>

Rash87
Az jó 😊) Ideje volt... 😄

Glory, Glory Man. United!

pAtOcA
aham 😄

Rash87
Kiestek?😮

pAtOcA
Everton-Lpool 1-0 xD hehe

Huszi84
csak bedobtam egy videót..
nem kellett volna?

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
ez most mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Huszi84
http://www.youtube.com/watch?v=ZzkresBOxnQ

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84

<#mf2>

- javitva -

ReD DevilS 4 LifE

HunnernesKonge
Úr isten ilyen eset után a pályán lehet maradni?
Minimum elzavarnám 6-7 osztállyal lejjebb az ilyen játékvezetõt, a játékos aki pedig ilyet tesz nem játszana többet az élvonalban. Legalábbis ha én hoznám a döntéseket
John Cena
A "The theatre of dreams", azaz "Az álmok színháza" számos legendát láthatott soraiban, elég, ha csak néhány nevet említünk: Eric Cantona, Roy Keane, Bobby Charlton, vagy éppen Ryan Giggs...
Nos, a Manchester United hivatalos lapja, az Inside United mégsem közülük választotta ki a klub valaha volt legnagyobb egyéniségét, a gyõztes ugyanis Sir Alex Ferguson lett!
A lap az olvasóit kérdezte meg az ügyben, és Sir Alex végzett a dobogó elsõ helyén, mögötte Cantona és Keane kerültek még dobogóra.
Cristiano Ronaldónak tehát még várnia kell egy kicsit...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

az asszisztens úgy lengetett, h majd kiesett a zászló a kezébõl 😮

http://www.powerplaymanager.com/r57633

FA azzal indokolta, hogy nem tiltják el bosingwat, hogy nem jelezte a partjelzõ az esetet. ez eleve egy nevetséges kifogás, ráadásul tényleg nem jelzett, mi?

szánalmas

football without ultras is nothing

Cabell
igen, én is szégyellem magam, hogy a chelsea topicba nyomtam, nem õk tehetnek errõl, egyszerûen az FA ki tudja miért, de az utóbbi idõben õket támogatta a döntéseivel.

Terry esete is határeset volt szerintem, mert hogy nem volt utolsó ember, de Lampard akárhogy is nézzük, rácsúszott nyújtott lábba az ellenfelére, oké, a piros erõs, de ilyen miatt marhára nem szoktak pirosat eltörölni. Úgy csinálunk lassan, mintha az év botránya lenne.

Ha Alonsot állítja ki akkor mûesésért, még megértem ezt a felhajtást.

Lampard felmentés felvételek alapján, Bosingwát nem tiltják el, mert a felvételek a fociban nem léteznek. Tényleg annyit mondhatok rá sejtelmesen, "érdekes."

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Oziris666
Nyugodtan írhattad volna oda is ,mert ezzel még a legelvakultabb Chelsea drukkerek is egyetértenek, simán sok meccses eltiltást érdemelt Bosingwa!

Lampard piros lapját meg nem törölték el,mert piros lapot nem lehet eltörölni,a 3meccses eltiltást törölték el😊

Ezekkel mind a játékvezetõk ,illetve a partjelzõk hibáit akarná kompenzálni az FA ,dehát ez nem így mûködik!
Inkább vezessenek korrekt módon a bírok és a partjelzõk akkor az FA-nak nincs dolga!
A sok béna bírót kéne eltiltani inkább...

Matthew Prosac
Hát azért ez a pofátlanság teteje ( Bosingwa )

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Ettõl függetlenül a bírók is egyre szarabbak 😄

ezzel igazából nem a chelseare, nem a bírókra, hanem sokkal inkább az fa-re célzok, hogy mennyire "érdekes" a felfogásuk

Atti12
Ez így van, Bosingwa minimum 5 meccs, Lampardnak pedig még a sárga is csak akkor ha nagyon szigorú a bíró. Hiába, a mai bírók egyre szarabbak..

pAtOcA
de mondjuk Lampard piros lapja meg nem volt jogos..ezt be kell látni! Bosingwát inkább eltiltottam volna..mondjuk Frank-et se tiltják el..

nem akartam a chelsea topicba...

bosingwa megmozdulása minimum 5 meccset ér sztem, de lehet több millió fociszeretõ ember ezt mondaná, kivéve az fa
lampard piros lapját eltörlik. vsz is max sárga lapos volt, de mikor töröltek el utoljára mu pirosat (mondjuk roniét, vagy rooneyét)???

nem túl régrõl: evrát eltiltják a bajnokság legfontosabb szakaszában (december közepétõl), mert egy provokáló chelsea pályamunkásnak nekiment... érdekes kedves fa

kicsit régebbrõl: scholest és rooneyt is kiállítják a csapat utolsó barátságos meccsen nyár végén. erre az fa elmeszeli mindkettejüket 3 (!!!) meccsre. BARÁTSÁGOS meccs után a BAJNOKSÁGBÓL!!!

köszönjük az fa közremûködését!

ezeket annak ellenére írtam, h jobban örültem volna a chelsea x-ének

Huszi84
Nagyon várom már a BL-t. Kiváncsi vagyok ott mit mutat majd a csapat!
Szerintetek ki lesz a legkomolyabb ellenfél?
Én a Barcátol tartok,senki mástol..
Nagyon megy nekik most a szekér,de tavaly pont mi ütöttük ki õket!

ReD DevilS 4 LifE

még az sem állított meg minket... 😉

Rash87
Hát ha nem jönnek közbe semmilyen komoly sérülések,akkor megvan rá az esély.

Huszi84
nem tartom valószínûnek,h bárkitöl is kikapjanak az old traffordon.
CSak bírják tartani ezt a formát szezon végéig<#worship>

ReD DevilS 4 LifE

pAtOcA
Márpedig ütni fogjuk 😄

ez az eredmény akkor fog vmit érni, ha ütjük a poolt

ffxi
Pedig nem kis sztár az edzõjük.

Fákjúal!

ffxi
Juhúúú! Már sínen is vaunk!

Fákjúal!

pAtOcA
Akkor 5 pont elõnyünk lenne..+ha megverjük a Poolt akkor meg 8 szal lehet h jól állunk 😄

hát elég szoros a dolog.no de 1 meccsel kevesebbet játszodtunk,mint a többi "nagykutya"

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Rash87
Én meccs elõtt is azt mondtam,h inkább a Pool nyerjen... úgyis velük még lesz 1 meccsünk.

pAtOcA
Friss tabletta:

1. Manchester United 23 16 5 2 40–10 +30 53
2. Liverpool 24 14 9 1 38–15 +23 51
3. Chelsea 24 14 6 4 44–14 +30 48
4. Aston Villa 24 14 6 4 39–25 +14 48
5. Arsenal 24 12 7 5 38–25 +13 43
6. Everton 24 10 7 7 32–29 +3 37
7. Wigan 24 9 6 9 26–24 +2 33
8. West Ham 24 9 6 9 31–31 0 33
9. Fulham 22 7 8 7 22–19 +3 29
10. Manchester City 23 8 4 11 41–32 +9 28
11. Hull City 24 7 7 10 31–46 –15 28
12. Bolton 24 8 3 13 27–34 –7 27
13. Sunderland 24 7 6 11 25–33 –8 27
14. Tottenham 24 6 6 12 26–31 –5 24
15. Newcastle 24 5 9 10 30–40 –10 24
16. Portsmouth 23 6 6 11 23–38 –15 24
17. Stoke City 24 6 6 12 21–38 –17 24
18. Blackburn 23 5 8 10 27–38 –11 23
19. Middlesbrough 24 5 7 12 18–35 –17 22
20. West Bromwich Albion 24 6 4 14 22–44 –22 22

Cabell
Nem volt kérdés, hogy nekik szurkoltam, ha másért nem, mert így sokkal, de sokkal jobban jártunk. Bosingwa legalább 4 meccs, Lampard pedig ugye a szokásos 3. Az, hogy 1 riválissal kevesebb, azért még elég korai. Nagyon korai, sajnos, a chelsea nem az a korán kiszállós típus (lásd, tavaly).
Kár, hogy a Pool rivális, mert szimpatikus csapat, de én tõlük nem félek annyira, van egy gyanúm, hogy ez most annyit ért, mint az Arsenal gyõzelme ellenünk. A másik csapattal nagyon kibasznak, de aztán meg kb a következõ fordulóban kikapnak az A.Villától😊

ejj egy 0-0 de jó lett volna..

bosingwa meg undorító, remélem kap 4-5 meccset

football without ultras is nothing

Matthew Prosac
2-0-ra nyer a Pool, bevallom én nekik drukkoltam 😊
jó látni hogy a Chelsea hónapról hónapra gyengül és morálisan szétcsúszik. Egy riválissal kevesebb 😊
(Lampard és Bosingwa eltiltásra számíthat, Drogba nem is tudom mikor játszott jól utoljára, erre a bajnokságra már lehet hogy búcsúzhatunk tõlük)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
egyetértek..

Kulabácsi: Bizony minden csapat verhetõ, csak nem egyforma szinten. és a Barca talán most európa legjobb formában lévõ csapata :S

MR ME
barcának meg nemtom miért kell ennyire nyalni a seggét, minden csapat verhetõ 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
sztem is 2 esélyes a dolog, de majd meglátjuk
én azt sem tartom elképzelhetetlennek h estleg nyerünk kint, csak jó napo kell kifogni, nekik meg szart...

Cabell
Igen, sajnos egyet kell, hogy értsek, ez az Inter semmivel sem gyengébb a MU-nál. Szerintem komoly esélyünk a továbblépésre akkor van, ha Evra visszatér a sérülésébõl, egy O’Shea-t a bal oldalon szerintem semelyik Interesnek nem lenne komoly feladat átjátszani. És hát sajnos komoly gond az is, hogy a világ legjobb támadói vannak nálunk, akcióból gólt lõni azért igencsak szerénykednek idõnként. De abban is egyetértek, hogy tulajdonképpen bármeddig eljuthatunk, ott fogunk kiszállni, ahol a Barca van…egyszerûen az a csapat tényleg megállíthatatlan.

De még az olaszok elleni párharcról, a legkomolyabb esélyünk úgy van, ha a tavalyi, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra négyes van hátul, ebbõl eltiltás miatt nyilván a szerb kidõl, de ha Evrára nem számíthatunk, akkor olyan jó 30%-al romlanak az esélyeink…szerintem egy csatárral kellene kezdeni, bár nem tudom elképzelni Fergie-rõl, hogy ebbõl a hármasból kettõt a padra tegyen, pedig Milánóban simán lehetne.

De engem egyébként a BL nem különösebben érdekel idén. Tavaly tényleg, az elejétõl kezdve egy csapat volt, amelyiknek meg kellett nyernie ezt a sorozatot, és az a MU volt, idén ez a Barca...

A bajnokságért simán feladnám. Óriási dolog lenne, ha harmadszor is sikerülne, és minden esélyünk meg van rá. Úgy játszunk, mint egy bajnokcsapat, és marha jó helyzetben vagyunk, a legtöbb nehéz idegenbelin túl vagyunk…térnek vissza a sérültjeink, sikerülhet!😊

Matthew Prosac
Nem tudom mitõl olyan egyértelmû..
Lehet hogy ezzel kicsit felpofozom a kedélyeket de mégiscsak belemennék egy kis Inter elleni esélylatolgatásba.
Ha a meccs most szerdán lenne akkor jelenleg Európa 3. legjobb csapatával játszanánk. Játékoskeret és aktuális formaa alapján. Ezalapján mi a másodikak vagyunk és Isten óvjon minket a Barcelonától (1)! Valószínûleg a többség nem ért egyet velem, de aki követi a Barca meccset az tudja mirõl beszélek. Lehet érveket és ellenérveket felsorakoztatni, de a mai Barca lehengerlõ és megállíthatatlan, amellett hogy mi is hozzuk a meccseinket, bár nemugyanabban a formában...
Visszatérve az Interre.. A védelmük borzasztóan erõs, akárcsak a miénk, viszont a mi támadószekciónk mostanság meglehetõsen visszafogott (igen, azért egy Tevez-Rooney-Berbatov-Ronaldo tengelyt tartok annyira erõsnek mint egy Messi-Etoo-Henry tengelyt, mégis többet várnék 1 rúgott gólnál, amivel a meccsek többségét nyerjük). Mourinho keze alatt most egy még Chelsea-nél is erõsebb csapat van, ami azért elég nyugtalanító, így Milánóban 1-0-s vereséget jósolok. Szerintem erre van a legtöbb esély, második helyen az 1-1 áll. Talán abban megegyezhetünk hogy nyerni nem fogunk.
És ha az 1-0-ás tippem realizálódik, akkor itthon vért fogunk eregetni..
Nehezen tudom elképzelzi ugyanis, hogy bármelyik csapat 2-vel verné a másikat. Védelmet, középpályát, csatársort tekintve alig van különbség, még annyi szerencsénk van hogy Ibra mellett Adriano mostanság max árnyéka régi önmagának, de Zlatan sajna attól még ottvan..
Ha az elsõ meccs 1-0, és a két csapat között nincs 2 gól különbség, akkor az itthoni eredmények közül; 1-0, 2-1, 3-2 kapásból kettõt tudok ami nekünk nem jó. Az is lehet hogy mindkét meccs X lesz, de valahogy 90%-ig biztos vagyok benne hogy az idegenben rúgott több gól fog dönteni...
Nemtudom ebben a párosmeccsben mi olyan egyértelmû..

Matthew Prosac
volt 12 évem kiismerni a "csapatomat" 😊 nagy átlagban jól tippelek ránk 😉

pAtOcA
Hát alap^^

MU

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

pAtOcA
Hát igen,bár sztem egyértelmû ki gyõz.. 😛

akkor mégis igaza van,annak szurkolsz amelyik gyõz.

pAtOcA
Inkább a MU felé húz a szívem 😄