Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Silva szerintem felesleges nekünk.. Fõleg hogy a Valencia szinte biztos hogy nem adja el.

giornalista
jaja! csak majd ne üljünk a pénzen, hanem vegyünk belõle két szélsõt (pl. Ashley Young és David Silva, ebben a fontossági sorrendben).
John Cena
nagyon unalmas:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

MR ME
menjen, kapjunk érte sok pénzt amíg még lehet, a real meg verje csak kölcsönökbe magát nyugodtan...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pAtOcA
Ez már annyira unalmas..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Atti12
giornalista
valóban. a bíró azt mondta, hogy bár õ nem látta, a partjelzõje igen.

However, although Mike Riley did not see the incident himself, the referee confirmed it had been witnessed by his linesman Mo Matadar.

Because the officials deliberately decided not to take action against Bosingwa, the Football Association said that, under football rules laid down by world governing body FIFA, they were barred from imposing any disciplinary sanctions upon the Portugal defender.
ForzaInter
És ezen mér akadsz ki?😊 Õ szerinte jobb, ez a véleménye, legtöbb ember számára más a legjobb, nem rosszab futbalista Ibra mint C. Roni az biztos, mindkettõ világklasszis játékos, de C. Roni is legalább annyira ellenszenves😄

Yo, Bitch!

Cabell
tévedés ugyanis a bíró azt mondta, nem látta az esetet. bár lehet, hogy a jelentésébe meg beleírta, hogy ha látta volna, akkor is benayounnak ad sárgát mûesésért, ki tudja? én nem tudom és nem tapasztalom, hogy a bírók a chelsea ellen vannak-e, de hogy az fa meg velük van, az biztos.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

giornalista
ezek inkább a bírók.

a szabály úgy szól, hogy utólag csak akkor lehet valakit eltiltani (úgy, hogy nem kapott pirosat a meccsen), ha a játékvezetõ a jelentésébe azt írja, hogy nem látta az esetet. Bosingwánál a bíró azt írta a jegyzõkönyvbe, hogy mindent látott, ezért az FA nem vizsgálhatta felül az esetet. ez szerintem inkább a játékvezetõt minõsíti.

érdekes módon megítélt pirosoknál már más a helyzet (lásd Lampard). ha a bíró pirosat ad, de a videón az látszik, hogy jogtalanul, akkor a lapot eltörölhetik.
MR ME
érdekes, felettéb érdekes....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

na épp erre utaltam a chelsea-bosingwa esetnél...

Manchester, február 9., 21.22 Az angol szélsõt a videofelvételek alapján tiltották el.

Shaun Wright-Phillips, a Manchester City angol szélsõje hárommérkõzéses eltiltást kapott. A villámgyors játékos a Stoke City elleni bajnokin nem tudott elég gyorsan elfutni Rory Delap elõl, aki hátulról összekoccintotta a bokáját, majd közvetlen közelrõl belebombázta a labdát. Delap meg is kapta a jogos piros lapot, Wright-Phillips alattomos visszarúgását azonban a játékvezetõ nem vette észre, ám a videofelvétel megtekintése után Martin Atkinson (a szóban forgó sípmester) jelentette az FA-nek, hogy amennyiben látta volna az incidenst, úgy még egyszer elõhúzta volna a piros lapot. Mindez azt jelenti, hogy „SWP”-nek le kell szolgálnia az azonnali pirosért járó, három mérkõzésre szóló eltiltást. A véletlen folytán három idegenbeli bajnokin nem lehet ott: a City a Portsmouth, a Liverpool és a West Ham otthonába látogat a következõ három fordulóban.

ez az fa

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
szorgalmi idõszak jön, elvileg lesz idõm frissíteni <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
korrekt lett így a banner, grat érte!
csak legyen mindig frissítve, ne úgy mint múltkor 😄

giornalista
a Chelsea-tõl ekkora elõnnyel már nem kell tartanunk, igaz, ez biztosabb lett volna, ha marad Scolari. nagy erõsítés lesz nekik az edzõváltás, kivéve, ha éppen Urbán Flóriánt tervezik leültetni a Bridge kispadjára.

a Liverpoolra kell odafigyelni, de ha elkenjük a szájukat az Old Traffordon, akkor lehet készíteni a bajnoki címes bannert.
MR ME
murinnyó mindig is ilyen volt, nem kell vele foglalkozni 😄DD

pAtOcA
Van benne igazság xD

Atti12
<#vigyor><#vigyor><#idiota>

Matthew Prosac
pool topicból, én szakadok <#vigyor2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

pAtOcA
Hát Scolarinak annyi 😄 de sztem a chelsea már rég nem ellenfelünk 😄 fõleg a 3-0 után ^^ inkább a Pool

Atti12
Luiz Felipe Scolari has been dismissed as manager of Chelsea Football Club today (Monday) with immediate effect.

Magic Boy
Reméljük kedden este verjük a Fulham-et!

OFF
Sziasztok!
Akinek van kedve az nézzen rá erre a linkre: http://mamajafalva.myminicity.com/. Ezzel segít, hogy fejlõdjön az online városom.
Ezt akinek van ideje mindennap megteheti.

Elõre is köszönöm.

Üdv
Magic Boy
ON

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
kösz, márcsak a házigazdát kell elõkeríteni hogy be is rakja 😊

green6k
Sajnos ez igaz<#eljen><#crazya>

pAtOcA
Természetesen nem bannert akartam írni xD hanem a meccs+tabellát..

akartam írni, csak megelõztél
ez így igaz!

és erre roninak nagyon szép válasza volt:

Ronaldo nem akar szópárbajba keveredni honfitársával, de azért nem maradt rest egy csekélyke válasszal: "Tiszteletben tartom mindenki véleményét, de a mérvadó trófeák az én házamban vannak."
manutdfanatics.hu

pAtOcA
Hmm de marha jó az új banner ^^

Amugy itt a BL keretünk a köv. meccsekre:

Kapusok: Van der Sar, Foster, Kuszczak

Védõk: Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Vidic, Fabio, Rafael, O'Shea

Középpályások: Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Possebon, Petrucci

Támadók: Ronaldo, Berbatov, Rooney, Tevez, Macheda

green6k
Nem akarok ide bepiszkítani de van akinek meg C.Ronaldo ellenszenves.

Huszi84
A Chelsea volt mestere, Jose Mourinho szerint az õ keze alatt futballozó Zlatan Ibrahimovic jobb játékos, mint a portugál válogatott sztárja C.Ronaldo.
Ez mit nézett?
Nem rossz játékos az az Ibrahimovic,de ritka ellenszenves egy forma..

ReD DevilS 4 LifE

Matthew Prosac
banner alá:
.:link:.

pAtOcA
Az szép,VDS megint nem kapott gólt 😄 hatalmas kapus.. Giggs meg még most is 1 varázsló ^^ Glory MU!

Matthew Prosac
azért tûnt el a banner, mert a házigazda egy képfeltöltõs oldalra tette fel, ahonnan egy idõ után törlik.
láthatóbbá tettem a neveket és frissítettem is a névsoron, itt a banner:

a kep.tar-ról pedig nem szedik le, úgyhogy onnan hivatkozzon a házigazda a képre.. thx

egyetértek, ennél már csak a pool, a villa, és az arsenal elleni lehet nehezebb
szerencsére mind hazai pályán lesz

giornalista
de igen 😊) alapvetõen nem szeretem, ha Giggs és Scholes a kezdõben vannak. azért az utolsó félórában Scholes már inkább a hátrányunkra volt, mint elõnyünkre. átfutottak rajta, nem csinált semmit, le kellett volna venni a 60. percben. Giggs is eltûnt, de a gólja önmagáért beszél.

de mondom, elhiheted, hogy örülök, ha rám cáfolnak ilyenkor.
MR ME
nem

csak nekem tünt el a banner kép?
MR ME
am jó kis meccs volt, a végén szó szerint levettük õket a pályáról 😄

MR ME
te nem az elöbb oltottad h mennyire nem kéne a kezdõbe stb stb 😄

Atti12
Hát na MU-s szív dobog bennünk 😄😄<#idiota>

Golyo69
lol 😄 egyszerre és ugyanaz 😄 :

GGMU

giornalista
óriási, megnyertük a tavasz egyik legnehezebb meccsét!

egyre kevesebb kétség férhet ahhoz, hogy a Manchester United lesz a bajnok
Golyo69
ez is megvan 😄😄

GGMU

Atti12
Ezis megvan 😊

Golyo69
hány percnél tart most vandi??

GGMU

Atti12
ez meg 11-es volt..

giornalista
Scholes - Park csere, valaki?
giornalista
rengeteg labdát adunk el, de már csak negyedóra...
Atti12
Gratula Van Der Sarnak!! 😊 Mostmár nyerjük meg a meccset és minden jó ^^

giornalista
sejtheted, hogy örülök neki 😊)

érdekes, hogy a srácokkal (az index-topikosokkal), amikor néztük a Chelsea elleni meccset, már a meccs elõtt elhatároztuk, hogy kikapunk, mert ilyen kezdõvel nem lehet felállni. aztán mi lett belõle 😊)

74. percben járunk épp - még 2 perc gól nélkül, és megvan a rekord!
csodás gól volt