Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
However, although Mike Riley did not see the incident himself, the referee confirmed it had been witnessed by his linesman Mo Matadar.
Because the officials deliberately decided not to take action against Bosingwa, the Football Association said that, under football rules laid down by world governing body FIFA, they were barred from imposing any disciplinary sanctions upon the Portugal defender.
Yo, Bitch!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
a szabály úgy szól, hogy utólag csak akkor lehet valakit eltiltani (úgy, hogy nem kapott pirosat a meccsen), ha a játékvezetõ a jelentésébe azt írja, hogy nem látta az esetet. Bosingwánál a bíró azt írta a jegyzõkönyvbe, hogy mindent látott, ezért az FA nem vizsgálhatta felül az esetet. ez szerintem inkább a játékvezetõt minõsíti.
érdekes módon megítélt pirosoknál már más a helyzet (lásd Lampard). ha a bíró pirosat ad, de a videón az látszik, hogy jogtalanul, akkor a lapot eltörölhetik.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Manchester, február 9., 21.22 Az angol szélsõt a videofelvételek alapján tiltották el.
Shaun Wright-Phillips, a Manchester City angol szélsõje hárommérkõzéses eltiltást kapott. A villámgyors játékos a Stoke City elleni bajnokin nem tudott elég gyorsan elfutni Rory Delap elõl, aki hátulról összekoccintotta a bokáját, majd közvetlen közelrõl belebombázta a labdát. Delap meg is kapta a jogos piros lapot, Wright-Phillips alattomos visszarúgását azonban a játékvezetõ nem vette észre, ám a videofelvétel megtekintése után Martin Atkinson (a szóban forgó sípmester) jelentette az FA-nek, hogy amennyiben látta volna az incidenst, úgy még egyszer elõhúzta volna a piros lapot. Mindez azt jelenti, hogy „SWP”-nek le kell szolgálnia az azonnali pirosért járó, három mérkõzésre szóló eltiltást. A véletlen folytán három idegenbeli bajnokin nem lehet ott: a City a Portsmouth, a Liverpool és a West Ham otthonába látogat a következõ három fordulóban.
ez az fa
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
csak legyen mindig frissítve, ne úgy mint múltkor 😄
a Liverpoolra kell odafigyelni, de ha elkenjük a szájukat az Old Traffordon, akkor lehet készíteni a bajnoki címes bannert.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
OFF
Sziasztok!
Akinek van kedve az nézzen rá erre a linkre: http://mamajafalva.myminicity.com/. Ezzel segít, hogy fejlõdjön az online városom.
Ezt akinek van ideje mindennap megteheti.
Elõre is köszönöm.
Üdv
Magic Boy
ON
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ez így igaz!
és erre roninak nagyon szép válasza volt:
Ronaldo nem akar szópárbajba keveredni honfitársával, de azért nem maradt rest egy csekélyke válasszal: "Tiszteletben tartom mindenki véleményét, de a mérvadó trófeák az én házamban vannak."
manutdfanatics.hu
Amugy itt a BL keretünk a köv. meccsekre:
Kapusok: Van der Sar, Foster, Kuszczak
Védõk: Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Vidic, Fabio, Rafael, O'Shea
Középpályások: Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Possebon, Petrucci
Támadók: Ronaldo, Berbatov, Rooney, Tevez, Macheda
Ez mit nézett?
Nem rossz játékos az az Ibrahimovic,de ritka ellenszenves egy forma..
ReD DevilS 4 LifE
.:link:.
láthatóbbá tettem a neveket és frissítettem is a névsoron, itt a banner:
a kep.tar-ról pedig nem szedik le, úgyhogy onnan hivatkozzon a házigazda a képre.. thx
szerencsére mind hazai pályán lesz
de mondom, elhiheted, hogy örülök, ha rám cáfolnak ilyenkor.
egyre kevesebb kétség férhet ahhoz, hogy a Manchester United lesz a bajnok
érdekes, hogy a srácokkal (az index-topikosokkal), amikor néztük a Chelsea elleni meccset, már a meccs elõtt elhatároztuk, hogy kikapunk, mert ilyen kezdõvel nem lehet felállni. aztán mi lett belõle 😊)
74. percben járunk épp - még 2 perc gól nélkül, és megvan a rekord!