Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
"Mi a leglenyûgözõbb dolog, amit edzésen látott? Dominic Monaghan, színész (Lost, A gyûrûk ura)

A leglenyûgözõbb dolog Paul Scholes. Reggel, amikor a játékosok elmennek pisilni az edzõpálya szélére, akkor õ 36 méterrõl lövi õket fejbe! Hihetetlen. Körülbelül két héttel ezelõtt vállon találta John O'Shea-t, míg õ pisilt. Egyszer fejen találta Gary Neville-t, aki utána végigkergette a pályán!" <#banplz>

forrás
John Cena
A szombati, Blackburn Rovers elleni bajnokin valószínûleg ismét pályára léphet Wayne Rooney, a Manchester United egy hónapja megsérült futballistája.
"Szombaton várhatóan bevethetõ lesz" - mondta róla hétfõn edzõje, Sir Alex Ferguson, hozzátéve: arra kevés az esély, hogy már a szerdai, Fulham elleni, korábbról elhalasztott Premier League-meccsen szerepeljen.
A 23 éves, válogatott támadó január 14-én, a Wigan ellen szenvedett lábsérülést, azóta egyetlen találkozón sem lépett pályára.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
kiez a tag? 😄

MR ME
nem fog

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Huszi84
„Meggyõzõdésem, hogy hamarosan a Bernabéu-stadionban, a Real Madrid mezében láthatjuk majd futballozni Ronaldót” – mondta Boluda a Cadena SER ráadióadó El Larguero címû mûsorában.

Leszakadhatna Ronaldorol a Madrid..

ReD DevilS 4 LifE

John Cena
Nyögvenyelõsen kezdte a szezont a Manchester United, ám Sir Alex Ferguson csapata mostanra már vezeti a Premier League-t, ahol november óta nem is kapott gólt.
Ferguson szerint a siker abban is rejlik, hogy Manchesterben nincs favorizált kezdõ: mindenki játéklehetõséghez juthat, mindenkit "befogad" magába a csapat játéka.
- Az emberek gyakran azt kérdezik tõlem, hogy melyik a legerõsebb kezdõcsapatunk - mondta Ferguson. - Erre csak annyit tudok válaszolni, hogy nálunk nincs ilyen. Legfeljebb a legjobb tizennégy-tizenöt játékosomról tudnék beszélni, de a lényeg az, hogy minden meccsre olyan csapatot tudok felküldeni a pályára, amelyik a legmegfelelõbb a céljainknak. Hallatlanul erõs keretünk van, ami azt illeti, a miénk a legerõsebb Angliában.

Matthew Prosac
sry a hibáért, hazaértem suliból, megcsináltam. >update<

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja, az télleg elég fura volt, h a les után fél órával emelte a zászlót...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

banok
Derby County - Manchester United 1-4
http://www.videoplayer.hu/videos/play/316377

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

giornalista
Ronaldo gólöröme mekkora volt már 😊)))

a partjelzõ meg tényleg monnyonle, hihetetlen, hogy még akkor sem emelte a zászlót, amikor CR elrúgta a labdát, csak késõbb ugrott be neki, hogy ott lest látott...

Roni 2. gólja és a zászlóemelgetés azonban megfelelõ válasz volt... és még Rio is beszállt 😊))
pAtOcA
Hát igen,végülis meglátjuk^^

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

John Cena
az biztos de Swansea szerintem még verhetõbb😊

pAtOcA
Hát a Fulham is verhetõ

John Cena
reménykedjünk a Swansea City-ben és akkor lightosabbat kapunk😊

pAtOcA
Hát igen,egyetértek^^

hál' istennek anélkül sincs szégyenkeznivalónk 😛

FA-kupa sorsolás:

Blackburn Rovers/Coventry City - Chelsea
Swansea City/Fulham - Manchester United
(Cardiff City/Arsenal)/Burnley - Sheffield United/Hull City
Everton - West Ham United/Middlesbrough

innentõl csak 2 párosításra kell figelnünk: a chelseare és az everton-west hamre

pAtOcA
A Fulham elleni meccset behúzzuk,egész csinosan fogunk állni a tabellán.

MR ME
jó kis meccs volt ez is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
hehe 4-1😊

Atti12
Dannyyyyy

qrva jók vagyunk 😊

Atti12
de azért az se gond a Roni lövi 😄😄

pAtOcA
3-0 Ronaldo végleg eldõlt

Atti12
Parknak összejöhetne már egy gól, mert hihetetlen mennyit dolgozik. De gólokat valahogy sose tud rugni :S

MR ME
érdekes 😄

pAtOcA
2-0 Nani,Gibson
eldõlt

Atti12
Ronaldo meg Giggsy sztem csatárt játszik 😄.

MR ME
mi most gyakorlatilag csatár nélkül játszunk? 😮

Huszi84
milyen kerettel állunk ma fel??
lehet tudni<#conf>

ReD DevilS 4 LifE

a ligakupában többnyire olyanok játszottak, akik kevesebb lehetõséget kaptak vagy fiatalok 😊

pAtOcA
A liga kupában elég húzós meccseket játszottunk a Derbyvel de sztem most már simább lesz a továbbjutásunk.

John Cena
FA Cup
február 14., szombat
Swansea-Fulham 13.45
Blackburn-Coventry 16.00
Sheffield United-Hull 16.00
WHU-Middlesbrough 16.00
Watford-Chelsea 18.30

február 15., vasárnap
Everton-Aston Villa 15.30
Derby County-Manchester United 17.30

február 16., hétfõ
Arsenal-Cardiff 20.45

Premier League
február 14., szombat
Portsmouth-Manchester City 16.00

John Cena
Ryan Giggs 2010 júniusáig szólóan egy évvel meghosszabbította szerzõdését a Manchester Uniteddel, ahol 1991 óta futballozik.
Az angol bajnoki címvédõ, Bajnokok Ligája-gyõztes csapat emblematikus figurájának most júniusban járt volna le a kontraktusa, és szó volt esetleges visszavonulásáról is, de a felek újfent a közös folytatásban állapodtak meg.
A 35 éves, középpályán és szélen egyformán kiváló teljesítményre képes walesi futballista bemutatkozása óta klubrekordot érõen 787 alkalommal játszott eddig az MU-ban, több ízben is kulcsfontosságú szerepet vállalva a hazai és nemzetközi diadalokban.
"Teljesen fittnek érzem magam, s jobban élvezem a futballt, mint bármikor korábban" - jelentette ki Giggs csütörtökön, a szerzõdéshosszabbítás aláírását követõen. - Ez egy magával ragadó fiatal csapat, kiváló a hangulat az öltözõben, s részese akarok lenni a további sikereknek is."
Giggs a Manchester Uniteddel eddig tíz angol bajnoki címet, két BL-, négy FA Kupa- és két Ligakupa-elsõséget gyûjtött be. Az által, hogy vasárnap meccsnyerõ gólt szerzett a West Ham United (1-0) ellen, azt a páratlan teljesítményt érte el, hogy eddigi mind a 17 Premier League-szezonjában eredményes tudott lenni.

John Cena
az más!

giornalista
na ne vicceljünk már 😊

azt sem szabad elfelejteni, hogy a klubnak nagyon komoly tartozásai vannak, azt is lehetne törleszteni egy 100 millió eurós/fontos ajánlatból.
szvsz 26-27 éves kora körül fog realba menni

Atti12
olvass vissza..

John Cena
lenne még tehetség vagy akármi

ffxi
Állítólag a Real banki kölcsönbõl fogja megvenni Roni-t. Hovatkozva arra, hogy SAF és Roni megegyeztek e szezon végéig marad. Ráadásul írásban, nemtom mennyire igaz :S

Fákjúal!

Atti12
az mért lenne jó?

John Cena
szerintem C.Ronaldo árából vegyenek egy másodosztályú klubbotxD

Azért Ronaldo elég nagy veszteség lenne a csapatnak... Nagy tehetség akaárhogy nézem !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Huszi84
ronaldo-t oda adnám a valenciának silva-ért és villa-ért..
szép álmok<#vigyor2>

ReD DevilS 4 LifE

Mayorpapa
most hallottam a spanyol-angolon, hogy Xavi vágyik Angliába! Jöhetne a MU-ba is...
Ha meg Ronaldo megy, jöjjön vagy Robben, vagy van der Vaart, esetleg Huntelaar a Realtól, mert hát valakit valakiért :-)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

giornalista
én is sajnálom, hogy nem hozzánk jött, alapvetõen az én szememben neki itt van a helye, és bárhol máshol szerepel, "számûzetésben" teszi.

kár, hogy nem maradt itt végig õ is, mint Keane (leszámítva azt a kis skóciai kalandot a végén). egyébként állítólag Giggs sem itt akarta volna befejezni, hanem elment volna egy évre a Cardiffhoz. de most, hogy szerzõdést hosszabbítottunk vele, "kénytelen lesz" maradni 😊
Rash87
Végre vki aki nem hisz el mindent,amit írnak 😊

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Azért álljunk már meg egy szóra 😄. Ez még egyelõre csak pletyka, semmi hivatalos info nincs 😊. Nem rég Ronaldo meg ugye azt nyilatkozta hogy itt akar maradni.. Szóval majd meglátjuk mi lesz nyáron 😊

Mayorpapa
én Beckham-et 😊 Nagy kár, hogy nem hozzánk jött vissza, hanem a Milanba ment, Ronaldo helyett pont jó lenne.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

giornalista
egyáltalán nem biztos, hogy nem adják el, anyagilag nincsenek épp a toppon.

azt is figyelembe kell venni, hogy Giggs sem fiatalodik már meg, és ha Ronaldo is elmegy, akkor marad nekünk az öregecske walesin kívül az egyelõre még nagy kérdõjel Nani, a rengeteget dolgozó Park és az ugyancsak kérdõjel Tosic. ennek a sornak a végén jól mutatna a két említett játékos, Young ráadásul angol és fiatal is.

de nem ragaszkodom Villához, te kit látnál szívesebben a szélen?