Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
legalább most a Fulham se nagoyn támad már. padlón vagyunk.
a másik: tisztelem, õszintén tisztelem Pault, az összes játékosunkat, az edzõi stábot meg a takarítókat is. de csak azért, mert Paul Scholes-nak hívják, nem kellene vele tönkretenni a középpályánkat egy olyasvalakinek, akit Sir Alex Fergusonnak hívnak.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
elképesztõ, hogy Scholes-szal még mindig meg bírja terhelni ezt a csapatot Ferguson, miközben mondjuk Rooney a kispadon ücsörög. imádom Fergusont, hogy ne imádnám, de az, hogy évente mindig van 3-4 olyan meccse, amit az õ értelmetlen baromságai miatt vesztünk el, több, mint bosszantó!
a FULHAM stadionjában nem tudjuk sem megszerezni, sem megtartani a labdát. Fletcher kezd a jobb oldalon, a mágikus Giggs-Scholes belsõ középpályával kezdünk, és a jó öreg Pault jó szokásához hûen hamar kiállítják.
vagy nálatok már elõrébb tart az adás és fordítottunk? nem hinném.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha ma kikapunk, felejtsétek el a bajnoki címet. akár mindkét rivális is megelõzhet. vége a lendületnek, borzalmas formában vannak a játékosaink és a csapat is, és a kibaszott edzõnk is.
bajok vannak 😞
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a csapatot nagyon megfogta az a kurva Liverpool-meccs...
ha pontot vesztünk naon szoros lesz a bajnokság.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nehogy azt higyjük, h innen sima út a döntõig, így a legnehezebb
Szerintem a tovább jutók!
és megmerném kockáztatni hogy a Liverpool meg tudja verni a Barcát és
MU-Liverpool
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
annyi a dolog, hogy tavaly elképzelhetetlen volt egy 4-1 es vereség, vagy mondjuk az, ami idén már 2x(!) is elõfordult, hogy 4-1es vezetésnek 4-3 legyen a vége...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Porto,hát én info órán lestem a sorsolást,örültem nekik..megverhetjük õket de azért vigyázni kell otthon is. Nem lesz könnyû dolgunk,emlékezzünk 3 éve kivertek minket,igaz a Mourinho érában,de most nem érzem bennük ezt.Mondjuk ha az Atletico jutott volna tovább sztem nehezebb dolgunk lett volna velük elég csak a Forlan Agüero párosra gondolni,de a Porto lett szerencsére ^^ Hajrá Manchester!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Volt 1 állandó és betonbiztos védelem, amiben elsõsorban Rio és Evra életük legjobb formájában játszottak.
Volt 1 Ronaldonk, aki kb minden meccsen gólt lõtt, és bármikor eldönthetett 1 meccset a javunkra.
Idén Rio már nem parádézik annyira, Evrát 1 meccsen láttam nagyon nagyon jól játszani, a Chelsea ellen, Vida nagy formában van idén, de lám, az idén talán legjobban teljesítõ védõnk is azért keményeket tud bakizni... mellesleg sztem az Evans - Vidic tengely még megbízhatóbb is volt mint a Rio - Vida tengely... Ronaldo árnyéka önmagának...
hát ezért nem vagyok idén annyira biztos
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||