Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
Igazam van,nyugodj meg és drukkolj!!! Én is szentségeltem a Pool meccs után de ez van,nyerni kell a többi meccset és bajnokok lehetünk.

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

giornalista
oké 😊 remélem, kettõnk párbeszédét ezzel le bírod már zárni.
MR ME
azért abba is gondolj bele h nem véletlenûl õ ül ott és nem te! valszeg meg van az oka annak h így állt fel a csapat ahogy felállt, nem látsz be a csapat "kulisszái" mögé, csak szítkozódsz és nyáladzol ha kicsit gödörbe kerül a csapat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
4 pont elõnyunk van.. ha nem hiszedd járj utánna

giornalista
bízzunk a jó öreg Spursben meg a Villában is azért...
toysoldier
buta vagy

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

giornalista
lehet igazad van, csak engem ez a játék a plafonra küld.

legalább most a Fulham se nagoyn támad már. padlón vagyunk.
giornalista
nincs 4 pont elõnyünk, 1 pont elõnyünk van és egy elmaradt meccsünk.

a másik: tisztelem, õszintén tisztelem Pault, az összes játékosunkat, az edzõi stábot meg a takarítókat is. de csak azért, mert Paul Scholes-nak hívják, nem kellene vele tönkretenni a középpályánkat egy olyasvalakinek, akit Sir Alex Fergusonnak hívnak.
pAtOcA
Ebben igazad van h szar most a taktikánk de akkor se kéne káromkodni meg oltani ! Nyugodj meg pappa

Atti12
gólvonalon kezelt.

MR ME
scolest mé állították ki?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
az a baj, hogy ha ma kikapunk, olyan gödörbe kerülünk, amibõl aligha fogunk kijönni. hetek óta egyre gyengébb meccseket játszunk, a Liverpool pedig megadta a kegyelemdöfést. volt egy hetünk felépülni, de nem sikerült, többek között a szakmai stáb értelmetlen taktikájának is köszönhetõen.

elképesztõ, hogy Scholes-szal még mindig meg bírja terhelni ezt a csapatot Ferguson, miközben mondjuk Rooney a kispadon ücsörög. imádom Fergusont, hogy ne imádnám, de az, hogy évente mindig van 3-4 olyan meccse, amit az õ értelmetlen baromságai miatt vesztünk el, több, mint bosszantó!
Atti12
Vegyél már vissza, és tiszteld kicsit azt az embert aki több mint 20 éves futballpályafutása alatt többet ért el mint te egész életedben fogsz. A taktikát én se értem, de akkor is hogy beszélhetsz így? Meg miazhogy megelõznek? 4 pont elõnyünk van, ha esetleg most veszítenénk és a többiek nyernének, így is maradna 1, meccshátrányban. És ha nem tudsz kultúráltan írni akkor ellehet innen menni...

MR ME
lol ezt azért majd gondold át amikor lehiggadtál

giornalista
mi mást tehetne ezt a meccset látva!?

a FULHAM stadionjában nem tudjuk sem megszerezni, sem megtartani a labdát. Fletcher kezd a jobb oldalon, a mágikus Giggs-Scholes belsõ középpályával kezdünk, és a jó öreg Pault jó szokásához hûen hamar kiállítják.

vagy nálatok már elõrébb tart az adás és fordítottunk? nem hinném.
pAtOcA
Csúnyán kikaptunk és most is égünk,de attól nem kéne beoltani az egész csapatot..meg a szakmai stábot 😄

giornalista
gondolom, te jól szórakozol a mai meccsen, meg a Liverpool ellenin is. szerencse, hogy nem irigylem az ízlésedet.
Forza Italia
elgurult a gyógyszered??? 😄DDDDD

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

pAtOcA
Hát nagyon szépen megfogalmazta..

Huszi84
scholes jó lenne kapusnak

ReD DevilS 4 LifE

toysoldier
köszi a hszt, viszlát

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

giornalista
menjen a picsába Ferguson a buzeráns, értelmetlen taktikáival, meg Scholes ezzel a semmire nem jó, fosszínû játékával.

ha ma kikapunk, felejtsétek el a bajnoki címet. akár mindkét rivális is megelõzhet. vége a lendületnek, borzalmas formában vannak a játékosaink és a csapat is, és a kibaszott edzõnk is.
Atti12
nem gondoltam volna hogy ennyire megzavarodunk a vereség után 😮 Sebaj, nagyon sok idõ van még ebbõl a meccsbõl, behúzzuk. Glory MU!

MR ME
na most kapcsolódtam csak be, tényleg ennyire szarok vagyunk? :/

ott az elõbb bayern volt :S
bajok vannak 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Forza Italia
bazz elkurjuk a bajnokságot:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

banok
21501 soccer2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
Scholes.......... remek..

vki streamet plíz tvu-ra

giornalista
hát ez eddig nulla. Fletcher hogy vesztett most labdát... helyzetünk nem volt még.

a csapatot nagyon megfogta az a kurva Liverpool-meccs...
giornalista
én most bármilyen gyõzelemmel kiegyeznék. egy évben háromszor még a Fulhamet sem lehet szétverni.
MR ME
eurosport 2 adja a meccset 16:00tól

Darthmushroom
Ma jó volna sok góllal nyerni és megmutatni h nem törtünk meg.
ha pontot vesztünk naon szoros lesz a bajnokság.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
az egy kicsit más csapat volt, és az utolsó percben kaptuk a gólt egy szabadrúgásból amivel kiestünk 😞

tetszik a sorsolás, de semmi sem biztos
nehogy azt higyjük, h innen sima út a döntõig, így a legnehezebb

John Cena
de mi is õket😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

banok
azért annyira ne örüljetek. 2004.... 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

NeverwinterKING
danke

\"You are fucking crazy people!\"

Barnabyka
a pool titeket is megtud verni már bizonyította..

John Cena
Arsenal,Manchester,Liverpool,Barca
Szerintem a tovább jutók!

és megmerném kockáztatni hogy a Liverpool meg tudja verni a Barcát és
MU-Liverpool

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
lehetõ legjobb 😮 Hogyhogy velünk volt a szerencse? 😄 Bár ez se lesz könnyû, de ha választani kell akkor õk 😊

Cabell
nem látok semmit borúsnak...

annyi a dolog, hogy tavaly elképzelhetetlen volt egy 4-1 es vereség, vagy mondjuk az, ami idén már 2x(!) is elõfordult, hogy 4-1es vezetésnek 4-3 legyen a vége...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

pAtOcA
Hát remélem kiejti a Pool-t a Chelsea (most az 1x drukkolni kell nekik 😄)

Porto,hát én info órán lestem a sorsolást,örültem nekik..megverhetjük õket de azért vigyázni kell otthon is. Nem lesz könnyû dolgunk,emlékezzünk 3 éve kivertek minket,igaz a Mourinho érában,de most nem érzem bennük ezt.Mondjuk ha az Atletico jutott volna tovább sztem nehezebb dolgunk lett volna velük elég csak a Forlan Agüero párosra gondolni,de a Porto lett szerencsére ^^ Hajrá Manchester!!

Matthew Prosac
azt a védelmet fikázod amelyik idén összehozott egy szép rekordot, illetve egészen a Pool meccsig alig-alig volt bevehetõ (többek közt az Inter számára sem). Ronaldo második a góllövõk között a bajnokságban. Nem látom olyan borúsan a helyzetet mint te...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
semmi bajom nincs, csak a tavalyi erõsebb, de inkább megbízhatóbb volt😊

Volt 1 állandó és betonbiztos védelem, amiben elsõsorban Rio és Evra életük legjobb formájában játszottak.

Volt 1 Ronaldonk, aki kb minden meccsen gólt lõtt, és bármikor eldönthetett 1 meccset a javunkra.

Idén Rio már nem parádézik annyira, Evrát 1 meccsen láttam nagyon nagyon jól játszani, a Chelsea ellen, Vida nagy formában van idén, de lám, az idén talán legjobban teljesítõ védõnk is azért keményeket tud bakizni... mellesleg sztem az Evans - Vidic tengely még megbízhatóbb is volt mint a Rio - Vida tengely... Ronaldo árnyéka önmagának...

hát ezért nem vagyok idén annyira biztos

Matthew Prosac
Mégegyszer:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep

04.07-08. és 04.14-15.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

NeverwinterKING
bl meccs mikor lesz?

\"You are fucking crazy people!\"

Matthew Prosac
mi bajod az idei csapattal?😊

Cabell
A tavalyi csapatunk így simán a döntõig ment volna, idén már sajnos nem vagyok ebben annyira biztos, de így is nagyon illene.