Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
jó valljuk be geci szépen csinálta
2:0

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Gera.. szép volt :S ez ennyi volt mára, következõ meccsre össze kell kapni magunkat nagyon.

MR ME
Gera bekaphatja :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

giornalista
6-7 perc... hosszabbítás nélkül.
mennyi van még?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

giornalista
Gera beállt.

Park, figyelj Zolika gólpasszaira!
legalább vezet a hotspur is

giornalista
a második félidõben kifejezetten Fulham-Manchester United meccsre kezd hasonlítani ez a mérkõzés.

ha ki is kapunk, 3 félidõt követõen ismét Manchester United voltunk, ami remek, és erõt adhat az utolsó meccsekre.
akkor gyerünk, így tovább!!!
vagyis inkább pontosabban tovább!!!

Atti12
O'Shea >>>
Tevez <<<

giornalista
most óriásit játszunk, percenként kerülünk ziccerbe, de mindent fog a kapus. Park 3 méterrõl, Rooney 4 méterrõl, Ronaldo 10 méterrõl, stb.
Atti12
bravúrt halmoz bravúr után.

MR ME
márcsak azt nem értem h az a csapat aki 10 emberrel így tud nyomni az miért dobta el az elsõ félidõt?
minimum 1 gólt össze kéne már hozni!

mi történik?

Atti12
hihetetlen mit mûveé ez a kapus.

giornalista
igen, sajnos.
Atti12
Ez az fiúk, így kell!

nagyon szórnak minket lapokkal
jogosak?

giornalista
jajj de jó, hogy felébredünk! ez akkor is nagyon tetszik, ha esetleg elveszítjük a meccset.
Atti12
Kéne a gól.

Atti12
Az kéne még hogy Ronaldo kiállítassa magát. :S

giornalista
valami történik, ez feltétlenül biztató.
Atti12
te is tépjél szépen vissza a kék topikba. 😊

MR ME
na te is okos vagy

giornalista
közben rátaláltam, a United hivatalos oldala és a BBC is tud egy kisebb rúgásról. de szar is volt 😊
MR ME
na talán feléledünk kicsit és pontot mentünk

PatBate
azé ment le me szar

Atti12
nagyon sántított az elsõ félidõ végefelé.

giornalista
mibõl gondolod, hogy megsérült?

és lõttünk!! PARKINHO, yeah! bárcsak lenne valami...
Atti12
Berbatov >>>
Rooney <<<

Megsérült valószínüleg :S

giornalista
a taktikai részét már a meccs elõtt elrontotta szerintem. a szünetben minimum a csere... be kellene rakni a jó öreg Rooneyt Giggs helyére, és akkor egy Park, Fletcher, Ronaldo - Berbatov, Rooney ötössel elkezdeni támadni. én Tevezt még nem hoznám be... de ha nem egyenlítünk a 70. percig, akkor egészen biztosan betenném mondjuk Berbatov helyére.

esetleg egy Fletcher-Carrick csere is belefér, ma szegény skót is gyenge...
PatBate
én nem most szidnám Sir Fergusont, hanem a 80. percnél, mikor még mindig ugyanez a csapat lesz a pályán, Rooney és Tevez nélkül, higyjetek nekem.

Rash87
Arról nem beszélve,hogy legalább 3-4 góllal vezethetne a Fullham....Ferguson meg nemhogy lekiabálná õket ott a pálya mellõl,ahogy szokta... Ehelyett csak ül,s nézi h sorban hibáznak. Ezt se értem...<#wow3>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Jogos,de iszonyat idegesítõ... Eddig minden simán ment... Aztán Pool ellen elkezdõdött... Ott Ferguson szerintem nagyot hibázott...Nem 80. percben kell cserélni,mikor látszik,hogy jó pár ember nem érzi a meccset...Szóval ott szerintem õ rontott! Itt is beleférne kb. 5 csere,sajnos csak 3at lehet... De itt is elfogja taktikázni,meg rontani.
De a legidegesítõbb,hogy látszik: NEM AKAR EGYÁLTALÁN a csapat. Akiezt nem veszi észre,az meg max. 1-2 meccset látott.

giornalista
az a baj, hogy morálisan gyengék vagyunk. attól tartok, hogy a csapat pont azt érzi, mint te meg én, hogy "úristen, vezetnek, emberhátrány, gyengén is játszunk mostanában, szétvert a Liverpool, az ellenfelek meg nyerni fognak... jajj jajj"

ahelyett, hogy szétrugdalnák a Fulham öltözõjét, visszamennének és bevennék ezt a roppant hangulatos stadiont. saját magunkat verjük meg, és nem a játéktudás hiányzik, hanem egyrészt a jó taktika, másrészt a 11. ember (véletlenül sem a jó öreg vörös), harmadrészt az a lélektani fölény, ami hetekig, hónapokig gyõzelmi ritmusban tartott minket.

a szezon kis híján harmadát végignyertük, és a harmadában folyamatosan nem kaptunk gólt. pár hét alatt mind a két varázslat véget ért és most itt állunk másfél vereség után, és én nem olyannak ismerem Fergusont sajnos, aki ilyenkor fel tudná rázni a csapatot.

ezzel viszont nem bántani akarom õt, mert nagyon sok mindenben zseniális, viszont ilyen "team talkban" véleményem szerint gyenge.
Rash87
EZ MI A SZ@R???? Valaki elmondaná??? Utóbbi években nem láttam így játszani a csapatot....... :\ Nem mozognak,nem fognak ember,1 jó passz sincs,nem is futnak a labda után,az meg szánalmas h 45 perc alatt egy támadást nem tudtunk csinálni :@ már majdnem kikapcsotlam a tvt:@

Atti12
Remélem kapnak a fiúk az öltözõben...

MR ME
énse, de attól még nincs vége a meccsnek 😄

giornalista
fel kéne pörgetni a csapatot a szezon végére... egy jó öreg Cantona kellene az öltözõbe 😊
MR ME
így van

Hát 1-0 re vzeetnek eddig... tényleg most akarjuk elbukni a bajnokságot a végén ??????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
----------Ronaldo-Berbatov----------
Park-Giggs-Scholes(piroslap)-Fletcher
---Evra-Evans-Ferdinand-O'Shea
---------------VDS-------------

vki egy kezdõt biggyesszen már be lécci
köszi

giornalista
jó, oké, értem. elnézést az elragadtatott kifejezésekért, komolyan. a jövõben kulturáltabban fogom kifejezni a véleményemet.
giornalista
ha ezt a meccset megnyerjük, én nagy betûvel fogok mindenkitõl elnézést kérni a hisztimért. mert akkor kõkeményen igazatok lesz. pont azért vagyok ilyen, mert én nagyjából semmi esélyt nem látok arra, hogy ma fordítsunk. már a pontnak is örülnék.
Atti12
szabad persze, mindenkinek lehet véleménye, ezért van a forum. De azt kultúrált formában is kilehet fejteni..

giornalista
na igen, de ha ma kikapunk, és nyernek a riválisok, akkor azért változik a helyzet.

meg félelmetes a formánk... ez aggaszt igazán. remélem, fel tudja rázni Ferguson a csapatot. ha ma már nem is, de a szezon végére még igen. picit hasonlít ez az idény eleji formánkra, akkor volt teljesen kilátástalan a játékunk.
giornalista
nyilván, de szerintem te nem érted, hogy mit írok. persze, hogy Ferguson jobban ért ehhez, mint mi összesen, ki vonná ezt kétségbe?

de vajon milyen oka lehetett Flethcert a jobb szélre tenni, és középre a Giggs-Scholes duót pakolni? mert azt látjuk, hogy mennyire mûködött. sajnos az öregnek minden évben van pár olyan meccse, ami a trükkös meglátásain megy el. az sem kérdéses, hogy nélküle nem ott lennénk, ahol most. de ettõl szerintem igenis szabad kritizálni.
MR ME
jelenleg 4 pont elõnyünk van, ennek a meccsnek meg még nincs vége, ez lehet 5:0is, lehet 1:2 is

MR ME
az ügyes...