Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galmat
Na ez sokkal jobban nemis alakulhatott volna. Elkerültük a Barca-t a döntõig mindenképp. Azért itt a döntõ szerintem reális elvárás, hogy ott mi lesz azt nem lehet tudni.
Addig is Hajrá MU!!!

Rash87
Ennyire elõre nem gondolkodok 😄 Elõsször jusson innen is tovább... amúgy meg álomdöntõ ide v. oda,Barca helyett mást is eltudnák képzelni 😊

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
*Bayernt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Összejöhet egy Manchester - Barcelona álomdöntõ.
Ehhez "csak" annyi kell hogy Arsenal továbbjut, ahogy mi is, majd az Arsenalt az elõdöntõben elverve mi ottvagyunk a döntõben.
Másik ágon a Bayern elruházza a Barca, a Pool a Chelsea-t, az elõdöntõben a Pool-Barcából szoros összecsapásokon a Barca zsenialitása dönt. És máris ottvagyunk Rómában egy MU-Barca döntõn.. deszép is lenne!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Huszi84
lehetõ legjobb lett a sorsolás<#mf1>

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
villareal - arsenal meccs gyõztese az elõdöntõben, simán összehozható

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
ott csak a bayernt tudom sajnálni 😊

Rash87
Liverpool-Chelsea nagy meccs ez is 😄
Barca-Bayern ^^
és Villareal-Arsenal

Matthew Prosac
legkönnyebb csapatot kaptuk

MR ME
de a barca - bayern se 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
porto verhetõ

Matthew Prosac
nagyon zsír.
Pool - Chelsea sem lesz kakaó

Rash87
Man-Utd-Porto lesz!!!!!!
Ennél jobb nem is kell! Simán behúzható szerintem... Bár kitudja,de örülök 😛P

Rash87
BL Sorsolás Euron 😮

John Cena
elõzõ fordulóba villát meg verte a tottenham szóval a döntetlen is halvány esély

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Matthew Prosac
ne reménykedjünk, nem ez a mi fordulónk, ahol a Pool botlik

MR ME
remélem a poolt megveri otthon a villa 😄

John Cena
március 21., szombat
Portsmouth-Everton 13.45
Blackburn-West Ham 16.00
Fulham-Manchester United 16.00
Stoke-Middlesbrough 16.00
Tottenham-Chelsea 16.00
WBA-Bolton 18.30
Newcastle-Arsenal 16.00

március 22., vasárnap
Wigan-Hull 14.30
Manchester City-Sunderland 16.00
Liverpool-Aston Villa 17.00

galmat
hát ezt jobb, ha csak az erõs idegzetûek nézik végig.....
Azért,hogy egy ekkora védõ, mint vidic ennyit hibázzon egy meccsen.. hát... na mind1, a bajnokság megy tovább, de azért ez fájt.

gyemant04
így igaz, aki látta a meccset, az ne mondja, hogy lejátszottak minket, mert nem igaz.

... Mixed Martial Arts

nem kell foglalkozni velük
ugyan csak az összefoglalót láttam, de már az alapján feltûnt, h nem játszottek ezek semmit, mindössze kihasználták védelmünk gyenge napját
5 helyzetük volt, abból 3 !!! elõreb.szott labda :S

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
nem kell foglalkozni más drukkerekkel, a tabella még mindig minket igazol, ez a meccs belefért bõven, ígyis 4 pont +1 elmaradt meccs szal messze bekussolhatnak

Cabell
így van, nagy pofon volt, de hogyha picit is rend van a fejekben, akkor ennek felráznia kell, és nem demoralizálni. Vidic, aki 1 ideje a kedvenc MU játékosom volt, nagyon kiábrándító dolgokat mûvelt, és a piros sajna nem volt túlzás, én is leküldtem volna, nemvolt más opció.

Picit az zavar, hogy a poolosoknak akkora pofája van, mint ide a lacháza, bár ugye köztudott h õk a legnagyobb parasztok az összes drukker közül (tisztelet a kivételnek, sg-n nem találkoztam még 1 ilyennel sem) és csak a felszínt látják.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

MR ME
köszi

ilyet én is kitalálok. az elsõ 2 góljuk ebbõl született. ja és a 3. is
bocs a 4.

köszi az öfot
hát jobb is, h nem láttam a meccset.
szar napja volt a csapatnak úgy látom. egyszer ki kellett, h jöjjön. jobb, h nem szerdán jött ki...
vida fejben sztem elfáradt, hihetetlen volt töle látni ezt a 2 hibát (a pirost kicsit túlzásnak éreztem, de nem a bíróra akarom fogni)
evra is hibázott a tizinél
hozzáteszem, h a pool nagy "játéka" abból áll, h elõreb.sszuk a labdát és lesz ami lesz??? 😄
ilyet én is kitalálok. az elsõ 2 góljuk ebbõl született. ja és a 3. is (lehet ez a védelmünk gyengéje, bár eddig nem vettem észre)
talán idõben jött a pofon (az most mind1 mekkora, de lehet, h jobb is, h ilyen nagy), így a srácok is elgondolkodhatnak és jobban felszívják magukat
fel a fejjel, nincs tragédia
most már azt kívánom, h a poolt kapjuk a bl-ben, ugyanis idén 2x elvertek minket, üssük ki õket onnan, legyen revans!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
hát nem egy szép emlékû meccs a ti szempontotokból de
Manchester United-Liverpool 1-4 ::: összefoglaló
http://www.pixter.hu/video?id=10377

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
hehe

MR ME
am meg 4 pont, le van kekkelve, ígyis mienk lesz a bajnokság...

MR ME
1:4??? :/
akkó megyek inni vissza 😄
nem is baj h nem láttam a meccset...

John Cena
ez így van!

Tyler1
én sem azt mondom h gond, és õk is csak emberek akik elfáradnak! de nem a pontokkal van a gond vagy h rosszul jáccottak, hanem az õsi riválistól hazai pályán bekapott 4 gól...
ez egy igazi angol United drukkernek 100x rosszabb mint akármilyen vereség!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Minden csapat verhetõ... Most nem voltak napjuknál... szerintem belefér,ígyis 4 pont,1 elmaradt meccsel,szóval akkora gond nincs.Bár én is egy X-el kiegyeztem volna :\

Tyler1
hát ez nagyon nem mind1, mivel a Unitednek õsi riválisa a Pool! és nem mind1 h 30 évig 3mat sem tudtak rúgni, most meg röhögve aláznak le hazai pályán.... :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
ha 0-1 akkor is 0 pont, ha 1-4 akkor is 0 pont a mi szemszögünkbõl. nem kell ezen vérezni, nem 7et kaptunk..

pAtOcA
😄 jójó igazad van,de akkoris 4!!!et kapni az Old Traffordon igaza van Husztinak..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Huszi84
ha 2-1 re kikapunk oké,még a 3-1 is belefér,de 4!!?<#confused>
ráadásul az old traffordon<#gonosz3>

ReD DevilS 4 LifE

Darthmushroom
Még jó h ezzel a szaros gyõzelmével se megy semmire a semmirekelõ pool, mert még így is lehet 7pont hátrányuk...
Meg lehet h ezzel a meccsel jobban felszívják magukat a mu-s fiúk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
miért mit gondoltál, hogy innentõl veretlenül végigmenetelünk a bajnoki címig? szerdán meccsünk volt az elmúlt 2-3 hónapot topteljesítménnyel csinálta végig a csapat szinte hiba nélkül, õk is elfáradhatnak elõbb utóbb..
nem kell egybõl felvagdosni az ereinket, én speciel annyira számítottam most erre a veresgére, hogy fogadtam is a L'poolra.. Naés? Belefér.
Minden sorozat egyszer megszakad és gondoltuk hogy nem a Wigan ellen fog...

Huszi84
<#falbav>

ReD DevilS 4 LifE

Rash87
Pont te beszélsz pozitívról? Minden meccs elõtt beírod,hogy TUTI megnyerjük 😄 nem 1 góllal,hanem 10el 😄

pAtOcA
Elég pozitívan fogod fel hogy szarrávernek az Old Traffordon..

Atti12
Így van, még mindig 4 pont 😊 Majd legközelebb. Glory MU!!

Golyo69
nembaj az.....van ilyen.....megnyerjük úgy is a bajnokságot.....msot kicsit elfáradtak a srácok......GLORY MU 😄

GGMU

pAtOcA
Az év veresége

Atti12
Összekell szedni magunkat a következõre meccsre.

Rash87
szánalmas

pAtOcA
Hát ez marha jó... Vidic remek volt ma

Atti12
1-3. Vége...