Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én olyat is hallottam, hogy 3 csatárral fogunk játszani, köszönhetõen Tévez hétvégi remek teljesítményének, de mégse 😞 Mondjuk így sokkal biztosabb gólt nem szabad kapni. Nagyon nehéz lesz ez :s
One Love, One United!
MANCHESTER UNITED:Van der Sar – O’Shea, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Anderson, Giggs, C. Ronaldo – Berbatov, Rooney
ARSENAL: Almunia – Eboué, K. Touré, Djourou, Gibbs – Walcott, A. Song, Fabregas, Nasri – Adebayor, Bendtner
Glory, Glory Man. United!
Valszeg sok meccset neten kellesz néznünk :\
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
1-es csomag TV2 (1 meccs, elsõválasztás, összefoglaló, internetes közvetítés))
2-es DigiTV itt nem tudni még mennyi meccs lesz és mikor. A digi saját sportadót gründol amit valszeg a digi elõfizetõk látnak majd.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy Gundel jól nyomja, de a többi vajon ki lesz, csisztu zsuzsa?😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Egyedülálló futball élmény a TV2-n már nyártól" kösz neee
One Love, One United!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Csak mert 1 meccs elég kevés,amit közvetíteni fognak :\
Így is ,h 2 csatorna adja most még,s Mu meccset neten kellett nézni 😊
Ha kedd, akkor Bajnokok Ligája a TV2-n! Az országos lefedettségû csatorna augusztustól keddenként egy találkozót közvetít élõben, majd az aznapi összes mérkõzésrõl összefoglalót sugároz. A televízió az utolsó selejtezõkörtõl kapcsolódik be a sorozatba, az elsõ közvetítési nap augusztus 18-a lesz, és már az is eldõlt, hogy a TV2 adja az európai Szuperkupa-döntõt, valamint a BL fináléját!
"A csatorna célja, hogy a TV2 országos lefedettségének és promóciós lehetõségeinek köszönhetõen a Bajnokok Ligája közvetítések igazi, országos sporteseményekké váljanak mindenki számára, hogy újra futball lázban égjen az ország, és a nemzetközi színvonalú foci újra elfoglalhassa megérdemelt helyét a magyar televízióban. A következõ szezonban a TV2 egyedülálló élményt biztosít a magyar focirajongók számára. A csatornát választók kedden 20:30 órától figyelemmel kísérhetik a világ legjobb csapatainak bevonulását a világ leghangulatosabb stadionjaiba, tudósításokat láthatnak a helyszínrõl, összeállításokban ismerkedhetnek meg a rendezõ városokkal, interjúk készülnek a meccsek elõtt, stúdióbeszélgetésekben szakértõk elemzéseit hallgathatják, majd a meccsek után visszatérnek a pályára a leghíresebb játékosokkal és edzõkkel készített interjúk miatt. Egyedülálló futball élmény a TV2-n már nyártól!" - ígéri Várdy Zoltán vezérigazgató.
A szakmai stáb egyelõre még nem teljes, annyi azonban már bizonyos, hogy a TV2 komoly szerepet szán a csatorna riporter-mûsorvezetõjének, Németh Balázsnak, aki a szerdai sajtótájékoztatón ismertette a csatorna jövõ évi BL-közvetítésekre vonatkozó terveit.
biztos színvonalas lesz a közvetítés :S
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Év csapata (PL-ben)
------------------Edwin van der Sar----------------------
Glen Johnson,Rio Ferdinand,Nemanja Vidic,Patrice Evra
Ashley Young, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo
---------------Nicolas Anelka, Fernando Torres.--------------
6 Játékos tõlünk 😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
én is csak azon csodálkozom, h idén elõször 😊
nagyon megérdemelte!!!
A 35 éves walesi középpályás - aki elõször részesült az elismerésben - csapattársai közül Nemanja Vidicet, Rio Ferdinandot, Cristiano Ronaldót és Edwin van der Sart, továbbá a liverpooli Steven Gerrardot utasította maga mögé a profi játékosokat tömörítõ szervezet szavazásán.
Giggs 17 évesen, 1991 márciusában mutatkozott be Sir Alex Ferguson együttesében, azóta tíz bajnoki címet, két BL-t, négy kupát és három ligakupát nyert. Szerdán az Arsenal elleni BL-elõdöntõben vívhatja 800. mérkõzését a klub színeiben.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

One Love, One United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Csak szerintem nem stimmel valami?
<#idiota>#idiota>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!