Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
SHEASYYY 😄😄😄

Golyo69
Góóóóóóólll
érett már naon 😄😄😄

GGMU

Golyo69
de kemény az elõ kép.....áááá naon komoly-....BELIVE :😄

GGMU

Golyo69
kezdõdik ..lassan ..kezdõdik 😄😄

GGMU

Atti12

Glory MU! 😊

penészthozópára
"Drogba átveszi a labdát Vidic szorításában lõõõõõ és ööö izé minyá megnézem mi ez a szabálykönyv szerint, ja megvan.. bedobás következik!"

Én olyat is hallottam, hogy 3 csatárral fogunk játszani, köszönhetõen Tévez hétvégi remek teljesítményének, de mégse 😞 Mondjuk így sokkal biztosabb gólt nem szabad kapni. Nagyon nehéz lesz ez :s

One Love, One United!

Rash87
Mai kezdõk(elméletileg)

MANCHESTER UNITED:Van der Sar – O’Shea, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Anderson, Giggs, C. Ronaldo – Berbatov, Rooney

ARSENAL: Almunia – Eboué, K. Touré, Djourou, Gibbs – Walcott, A. Song, Fabregas, Nasri – Adebayor, Bendtner

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Vhol sejtettem....Hát így akkor kib@szott szar lesz.
Valszeg sok meccset neten kellesz néznünk :\

Huszi84
ezek szerint hajdu b nem fog kzvetíteni?<#conf>
fasza

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
fantasztikus, akkor a digisek élvezhetik a többiek meg...:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
m1/TV6 következõ idénytõl nem közvetít BL-t.
1-es csomag TV2 (1 meccs, elsõválasztás, összefoglaló, internetes közvetítés))
2-es DigiTV itt nem tudni még mennyi meccs lesz és mikor. A digi saját sportadót gründol amit valszeg a digi elõfizetõk látnak majd.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
valszeg ilyen stílus lesz, gecisokatértafocihoznõ tuti lesz....tod mint annó a bk-s esztike...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Örüljetek, hogy egyáltalán valami...😊

amúgy Gundel jól nyomja, de a többi vajon ki lesz, csisztu zsuzsa?😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
én birom 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
fantasztikus minõségi közvetítéseket fogunk látni valszeg, sok sok hozzáértõ kommentátorral...

Atti12
nézzük a jó oldalát, legalább léderert megússzuk <#idiota>

Matthew Prosac
Hálisten az M1 viszont már jó elõre megvette a világbajnoki közvetítések csomagjait. Az volt a jó világ, amikor még szinte mindent a Sport1 (+2) közvetített.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Ez meg már megszokott,h a 2 csatorna rivalizál egymással,s szerintem ennek még nem lesz vége,Rtl úgyis kifog találni valamit. Amúgy meg Tv2... gondolom majd lesz színvonal,de ám mindegy,nem a kommentátor fog érdekelni,hanem a meccs 😊

Rash87
Jah,értem,hát jobb mint a semmi...

Tyler1
a TV2 és a sport???? ja de hát visszakell vágni az Rtl-nek...

penészthozópára
Én is néztem szép nagyokat.. Régen volt jó.. Sport1 Nyilasi, Puhl és Zombori szakértelmével..
"Egyedülálló futball élmény a TV2-n már nyártól" kösz neee

One Love, One United!

Atti12
a keddi meccseket adja csak 😊 gondolom a szerdaiak maradnak az M1/TV6 nak.

Matthew Prosac
hát ez igazán remek... hányok a gyönyörtõl!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
S az MTV1? Nem fog adni?
Csak mert 1 meccs elég kevés,amit közvetíteni fognak :\
Így is ,h 2 csatorna adja most még,s Mu meccset neten kellett nézni 😊

Atti12
Augusztustól három évig a TV2 közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi meccseit! A hírt ma sajtótájékoztatón jelentette be a csatorna vezetõsége.
Ha kedd, akkor Bajnokok Ligája a TV2-n! Az országos lefedettségû csatorna augusztustól keddenként egy találkozót közvetít élõben, majd az aznapi összes mérkõzésrõl összefoglalót sugároz. A televízió az utolsó selejtezõkörtõl kapcsolódik be a sorozatba, az elsõ közvetítési nap augusztus 18-a lesz, és már az is eldõlt, hogy a TV2 adja az európai Szuperkupa-döntõt, valamint a BL fináléját!

"A csatorna célja, hogy a TV2 országos lefedettségének és promóciós lehetõségeinek köszönhetõen a Bajnokok Ligája közvetítések igazi, országos sporteseményekké váljanak mindenki számára, hogy újra futball lázban égjen az ország, és a nemzetközi színvonalú foci újra elfoglalhassa megérdemelt helyét a magyar televízióban. A következõ szezonban a TV2 egyedülálló élményt biztosít a magyar focirajongók számára. A csatornát választók kedden 20:30 órától figyelemmel kísérhetik a világ legjobb csapatainak bevonulását a világ leghangulatosabb stadionjaiba, tudósításokat láthatnak a helyszínrõl, összeállításokban ismerkedhetnek meg a rendezõ városokkal, interjúk készülnek a meccsek elõtt, stúdióbeszélgetésekben szakértõk elemzéseit hallgathatják, majd a meccsek után visszatérnek a pályára a leghíresebb játékosokkal és edzõkkel készített interjúk miatt. Egyedülálló futball élmény a TV2-n már nyártól!" - ígéri Várdy Zoltán vezérigazgató.

A szakmai stáb egyelõre még nem teljes, annyi azonban már bizonyos, hogy a TV2 komoly szerepet szán a csatorna riporter-mûsorvezetõjének, Németh Balázsnak, aki a szerdai sajtótájékoztatón ismertette a csatorna jövõ évi BL-közvetítésekre vonatkozó terveit.

biztos színvonalas lesz a közvetítés :S

Matthew Prosac
Necc gyerekek, mert nem találom a pendrive-omat és azon van minden banneral kapcsolatos photoshop-cucc... Remélem nem hagytam el, mert akkor csinálhatok megint új alap(anyag)ot... :S

Hajráá Manchester United !!!!!!!!!!!!!!!

hedonist
gratula, de azért Lampard ott jobban nézne ki középen😊 csakhát 2 szélsõt kellett benyomni a utd-bõl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ezek alapján jó lenne hozni a pl-t 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
És a csapatról se feledkezzünk meg 😊
Év csapata (PL-ben)
------------------Edwin van der Sar----------------------
Glen Johnson,Rio Ferdinand,Nemanja Vidic,Patrice Evra
Ashley Young, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo
---------------Nicolas Anelka, Fernando Torres.--------------

6 Játékos tõlünk 😊

John Cena
35 éves évesen meg is érdemelte😊 már csak azért is mert sok évet le húzott a MU-ban!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

<#eljen><#worship>
én is csak azon csodálkozom, h idén elõször 😊
nagyon megérdemelte!!!

MR ME
megérdemelte a teljesítménye alapján, azon csodálkozom h most elöszõr lett az év játékosa...

Atti12
Gratula neki! 😊

John Cena
A Manchester Unitedot erõsítõ Ryan Giggset választották az angliai labdarúgók az év játékosává.
A 35 éves walesi középpályás - aki elõször részesült az elismerésben - csapattársai közül Nemanja Vidicet, Rio Ferdinandot, Cristiano Ronaldót és Edwin van der Sart, továbbá a liverpooli Steven Gerrardot utasította maga mögé a profi játékosokat tömörítõ szervezet szavazásán.
Giggs 17 évesen, 1991 márciusában mutatkozott be Sir Alex Ferguson együttesében, azóta tíz bajnoki címet, két BL-t, négy kupát és három ligakupát nyert. Szerdán az Arsenal elleni BL-elõdöntõben vívhatja 800. mérkõzését a klub színeiben.

John Cena
xD

Matthew Prosac
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDd

Matthew Prosac
ezis 😄

Matthew Prosac
lol, csakúgy, találtam, vicces 😄

penészthozópára
Ez a kommentátor a sport klubbon szokta a mutv meccseit "levezetni". És én éreztem rajta egy nagyon kicsi elfogultságot a mu felé, szal végre jó volt meccset nézni és a kommentátort hallgatni 😄

One Love, One United!

Tyler1
ezt én is néztem 😄 király volt! múltkor meg egy Unitedes dok.filmet is mutattak. Szóval a Spektrum is United drukker 😄😄😄

Luna73
Oké, érdekes az a h betû!<#buck>

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Atti12
az is, meg nézd a nevét -.-

Barnabyka
<#wilting>

Barnabyka
hát ez HöHö <#idiota>

Luna73
Mit h középpályás?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Atti12
spektrumon elcsíptem egy filmet. Címe: "A portugál csodacsatár: Christiano Ronaldo"

Csak szerintem nem stimmel valami?

<#idiota>

eddig nekem is jobban tetszik tevez, mint berba

DONGUBA
Berbatovot nem kellene eroltetni lyan lassu korulmenyes meg a kamugolja ellenere is.....tevez sokkal jobb...hajt kuzd nincs elveszett labda nem tom mi a kecinek hoztuk el berbat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MR ME
gyáááá mirõl maradtam le 😞
na mind1 lényeg h nyertünk, nem gondoltam volna, szerdán mekkora meccs lesz...