Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
0-2 :]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Én egy Tevez - Macheda cserét el tudnék képzelni, de lehet Fergie szerint is jól játszik aztán nem lesz 😄 Ennek a Boronak bûn lenne nem lõni még1-et.. (legalább)
One Love, One United!
0:1
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
One Love, One United!
Én amúgy ma reggelig abban a tudatban voltam, hogy vasárnap lesz a meccs :S De akkor holnap 2 jó meccs is lesz (a mienk és a Real-Barca)
One Love, One United!
Glory, Glory Man. United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
holnap pont lemaradok a meccsrõl, mert focizok 13.30-tól..<#szomoru1>#szomoru1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
hát énmár ezt is súlyosan élném meg 😄
Wes Brown pedig sérülése után, a kispadon várhatja a szombati meccset.
A portugál válogatott sztár elismeréssel adózott az Arsenal ellen 800. mérkõzését játszó Ryan Giggs elõtt.
Cristianot a mai napig csábítja a Real Madrid, ám a pletykák ellenére a luzitán cselgépnek a jelek szerint más tervei vannak: a villámgyors szélsõ szeretné lemásolni a nemrég a PFA Az Év Játékosának megválasztott walesi varázsló példáját, hogy ezzel beírja magát a Vörös Ördögök alakulatának történelmébe.
"Hihetetlen teljesítmény," - áradozott Giggsyrõl Ronaldo. "Teljesen megérdemelte a díjat, hiszen fantasztikus éve van, és sokat segít a csapatnak a támadásokban."
"Hihetetlen ez a 800 mérkõzés. Remélem egy nap én is olyan leszek, mint õ."
Azigen 😮 Na majd meglátjuk 😄
(meghívós)
thx
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de az Emiratesben majd visszavágunk <#gonosz1>#gonosz1>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyébként a 2-0bõven benne volt,ronaldo kapufaja,almunia rengeteg bravúrja...
de az gól meg ha azt nézzük nagyon szerencsés,mert ha nem ugy ér bele silvestre ahogy tette akkor nincs gól (persze akkro lehet késõbb több van..mind1 nincs ha 😄)
megint megunknak tettük nehézzé a visszavágót
kell a gól az emiratesben
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
am a lényeg h nyertünk, de még 1 gólt jó lett volna rúgni, benne volt a meccsbe...
One Love, One United!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.