Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép játék, jó játék, sima 2-0 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

penészthozópára
Nagyon szééép!😄

One Love, One United!

toysoldier
Park
0-2 :]

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
Park 😊

penészthozópára
hát minden labda elpattan tõle meg kevés dolog jön neki össze, de ez saját meglátás 😊 Igen, az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek..
Én egy Tevez - Macheda cserét el tudnék képzelni, de lehet Fergie szerint is jól játszik aztán nem lesz 😄 Ennek a Boronak bûn lenne nem lõni még1-et.. (legalább)

One Love, One United!

Atti12
miért játszana szarul? 😮 ha azt nézzük õ adta a gólpaszt.. szerintem simán jó. Az a hitetelen hogy nem bírjuk eltalálni a kaput 😄

penészthozópára
tevez már melegít is 😄

One Love, One United!

penészthozópára
macheda szarul játszik. nem jön össze neki semmi :\

One Love, One United!

MR ME
de szép volt 😊
0:1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Giggsyyy 😊

Atti12
Foster
O'Shea Evans Vidic Evra
Park Scholes Giggs Rooney
Berbatov Macheda

Atti12
Kiko kezdõ 😊

penészthozópára
Nah mindjárt meccs jee 😄 Amúgy igaza van Fergienek, tényleg jobb, ha késõbb játszák a meccset. Jobb a hangulata is.

One Love, One United!

penészthozópára
Jah, Bendtner azt se tudta hol a labda csak a fejére paskolta Edwin 😄
Én amúgy ma reggelig abban a tudatban voltam, hogy vasárnap lesz a meccs :S De akkor holnap 2 jó meccs is lesz (a mienk és a Real-Barca)

One Love, One United!

Rash87
Amúgy ott is VDS hibája volt,h úgy kiszaladt,mikor megindult,már láttam hogy itt baj lesz😄 Azért 6 embert maga elõl nem tud félrelökni,mostanában félek az ilyen kirohanásaitól ^^

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
csak a drámai hatás kedvéért írtam igy 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
persze én értettem, csak viccesen hangzott 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
hát a súlyosságot úgy értetem, h egy tüdõ repedés, vagy egy borda törés rosszabb lett volna és több idõs kényszerpihenõ várt volna rá, ami a véghajrában a csapatnak sem jött volna jól! De az õ elmondása szerint már kész lenne a holnapi játékra is, de ezt az orvosok még nem engedik!

Rash87
Akk most már legyen biztonsági másolat is!😊

Matthew Prosac
meglett a pendrive-om egy olyan helyen ahol soha nem kerestem volna 😊
holnap pont lemaradok a meccsrõl, mert focizok 13.30-tól..<#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
én pánikolnék 😄😄

MR ME
"Sérülése nem súlyos, csak a tüdeje zúzodott, aminek következtében vért köhögött"

hát énmár ezt is súlyosan élném meg 😄

Tyler1
Ferdinand nem játszik a szombati Boro elleni meccsen, a szerdai sérülése miatt! Sérülése nem súlyos, csak a tüdeje zúzodott, aminek következtében vért köhögött, azonban nem repedt meg sem a tüdeje, sem a bordája! Fergie reménykedik, h Rio pályára léphet az Arsenal elleni visszavágóra, de ez majd az állapotától függ.
Wes Brown pedig sérülése után, a kispadon várhatja a szombati meccset.

MR ME
az

Rash87
unalmas még mindig

Atti12
Cristiano Ronaldo legfrissebb nyilatkozata szerint karriere hátralévõ részét a Manchester Unitednél szeretné eltölteni.
A portugál válogatott sztár elismeréssel adózott az Arsenal ellen 800. mérkõzését játszó Ryan Giggs elõtt.

Cristianot a mai napig csábítja a Real Madrid, ám a pletykák ellenére a luzitán cselgépnek a jelek szerint más tervei vannak: a villámgyors szélsõ szeretné lemásolni a nemrég a PFA Az Év Játékosának megválasztott walesi varázsló példáját, hogy ezzel beírja magát a Vörös Ördögök alakulatának történelmébe.

"Hihetetlen teljesítmény," - áradozott Giggsyrõl Ronaldo. "Teljesen megérdemelte a díjat, hiszen fantasztikus éve van, és sokat segít a csapatnak a támadásokban."

"Hihetetlen ez a 800 mérkõzés. Remélem egy nap én is olyan leszek, mint õ."

Azigen 😮 Na majd meglátjuk 😄

Atti12
aaa repülök 😮

MR ME
egyik legnagyobb magyar nemlétezõ torrent tracker...
(meghívós)

Matthew Prosac
mi az isten az a mag? <#pardon1> (linkt!)
thx

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
magra feltöltötték a 99-es bl döntõt (bayern-man utd), magyar nyelvû (knézy). nem reklámozom, csak mondom, hogy akit érdekel az onnan letöltheti. egyik legemlékezetesebb bl döntõ volt<#guluszem1>

Atti12
hát ha nem lenne benne az a szürke csík akkor simán jó lenne, csak rákell pakolni a layereket 😄 De így tényleg ratyi :S

Matthew Prosac
lol, thx, de ez nem így megy 😊

Atti12
ráadásul most látom, hogy a címerek alatt van egy szürke árnyalat.. :/

Atti12
oh :S

ennyit tudok segíteni, bár nem sokkal vagy elõrébb így se :S

Matthew Prosac
hát úgy tûnik hogy csinálnom kell új eredményjelzõt, mert a pendrive nincs meg sehol...

Gunnersboy
grat jobbak voltatok, ha nincs Almunia sajnos nagy pofonba futhattunk volna bele...
de az Emiratesben majd visszavágunk <#gonosz1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jó de õneki azonnal kell dönteni és angyobb hiba lett volna h netán les és engedi mint igy ahogy most cselekedett!

egyébként a 2-0bõven benne volt,ronaldo kapufaja,almunia rengeteg bravúrja...
de az gól meg ha azt nézzük nagyon szerencsés,mert ha nem ugy ér bele silvestre ahogy tette akkor nincs gól (persze akkro lehet késõbb több van..mind1 nincs ha 😄)
penészthozópára
vagy pedig nem szabad kapni. Az viszont már nagyon nehéz lesz :\

One Love, One United!

ezt a meccset 3-0-ra kellett volna minimum nyerni
megint megunknak tettük nehézzé a visszavágót
kell a gól az emiratesben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
akkor jól láttam 😞

Forza Italia
nem volt les. A partjelzõ tévedett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MR ME
csak én láttam úgy h gigs nem volt lesen...? (messze volt a tv)
am a lényeg h nyertünk, de még 1 gólt jó lett volna rúgni, benne volt a meccsbe...

penészthozópára
A bíró télleg nem a legjobb volt.. Sokkal jobbak voltunk, benne volt a többgólos gyõzelem.

One Love, One United!

Rash87
Én is azt hittem... h kifogja magát állítani,sok esély volt rá,szerencsére nem került olyan szituációba. Ám meg jogosan volt mérges...

Atti12
Ronaldo a végén nagyon pipa volt :S Egy pillanatra megijedtem nehogy kiállítassa magát.

Rash87
A bíróról inkább csak annyit,h szánalmas volt.

Rash87
Hát én sajnálom,h sokkal,de sokkal jobbak voltunk,s csak csupán 1-0 lett :\\\

Atti12
Na hát megvan, reméljük nem lesz kevés 😊

toysoldier
ronaldo mekkora kapufa :|

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Golyo69
Ha nincs Almunia 3-0 simán ide...Ronaldo fejese bemegy..kicsit megnyugodtam volna 😄 Lõni kell még egyet és nem lesz itt gond 😄

GGMU