Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
Jaaa, amúgy egy percig sem kell izgulni ezeken a Tottenham elleni meccseken, néha adunk nekik 2-3 gól elõnyt a szünetig, aztán beverünk 5-öt <#vigyor>#vigyor> >>> Tottenham - Manchester 3-5 (3-0)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mivel focista igy gondolom õ is azt szeretné ha kipróbálná magát más bajnokságban pl spanyol és akkor ott is spanyol bajnok,kupa gyõztes lenne az lenne a szép.
Szép volt!Grat
ReD DevilS 4 LifE
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
A tottenham szurkolónak mondanám, hogy 0-2 után tottenham játékost elfutni egy mu védõ mellett úgy, hogy ne essen el nagyon ritkán lehetett látni.. Lényeg, hogy nyertünk öröm mámorban úszok 😄 Alig várom a hétközi meccset. GLORY MU
One Love, One United!
mondom ez sima, megnézem a gólszerzõket... akkor látom, h 0-2 volt a félidõ 😮
onnan viszont alázás, végre már! ez is hiányzott a csapatnak!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
szóval hidd el, h nem mindig színészkedik, ha meg igen, akk van oka rá!
igen van der sar lássuk be amióta vége lett a góltalansági rekordjának azóta sorra kapja be a gólókat!!!
én vártam h nem nyer a mu de azért a 0-2 nekem is nagy meglepetés eddig.
lehet h jövõhéten az arsenal ellen sem nyernek odahaza?
na azért hajrá ,egy ikszet összehoznak sztem 😄
de mégha jók is vagyunk, ha kikapunk nem jár pont 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
0:2
jók vagyunk megint...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
:|
5 játékosunk is jelölt a PFA awardsra: Ryan Giggs, Criss Ronaldo, Van der Sar, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand! 6 jelölésbõl 5 a miénk, ez azért nem semmit! A 6. jelölt Gerrard. Gary Pallister szerint Giggs lesz a befutó, és talán Vidic! A fiatalabbak közül da Silva és Evans is jelöltek a PFA Young Player of the year kategóriában! Grat fiúk!!!!!!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-kaka_megis_a_man_united_lesz_a_befuto_-21874
pedig hol van még a nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC