Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Azért látszott rajtuk elsõ 30 percben,hogy nagyon megy nekik,csak nem jött össze semmi. Én számolgattam,hogy 60. percig 2-1,80-ig 2-2,aztán utolsó 10 percben 3-2,s jó lesz😄 Ahhoz képest gyorsan összeszedték azt a pár gólt 😛

Glory, Glory Man. United!

Atti12
azért én 0-2 nél rendesen bevoltam kakkantva 😄😄

Matthew Prosac
Na hali mindenki! Meccs közben nem voltam mert nõmnél néztem a meccset, de felejthetetlenre sikerült 😊
Jaaa, amúgy egy percig sem kell izgulni ezeken a Tottenham elleni meccseken, néha adunk nekik 2-3 gól elõnyt a szünetig, aztán beverünk 5-öt <#vigyor> >>> Tottenham - Manchester 3-5 (3-0)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Manchester United - Tottenham 5-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/353577

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ha azt nézzük ronaldo a mu-val bl-t nyert,bajnok lett,kupa-t is nyert.
mivel focista igy gondolom õ is azt szeretné ha kipróbálná magát más bajnokságban pl spanyol és akkor ott is spanyol bajnok,kupa gyõztes lenne az lenne a szép.
Huszi84
Kellett ez a 3 pont,nem kevésbé az az önbizalom amit ez a 2. félidõ ad majd a csapatnak.
Szép volt!Grat

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
Persze h csak reklám termék! Úgyanúgy mint Ronaldinho, Beckham, stb! De azt hiszem mind a 3man letettek vmit az asztalra h kedvük szerint változtassanak csapatot! Beckham is itt hagyta a csapatot, de az én szememben nem változott, mert óriási játékosnak tartom! És ha nyáron Ronaldo úgy dönt h elhagyja a csapatot, akk csalódott leszek, de attól még én úgy tekintek rá h " igen õ a világ legjobbja aki a Unitedben vált klasszissá!"

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

az köztudott hogy elakart menni. még a manch. web oldalán is megírták.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Atti12
ezeket a nyilatkozatait cáfolta a tél folyamán, és azóta azt állítja hogy itt szeretne maradni. Nyáron minden kiderül, de nekem ma nem úgy tünt hogy nem szereti ezt a csapatot 😊

hogy tévedés ne essék, én nem a sérülés okozta színészkedésre gondolok, hanem a majmolására. emlékeztek amikor a real madridhoz szeretett volna jutni, és azt mondta már nem szereti a manch.unitedot, valamint hogy nem érzi jól magát. ennek nagy visszhangja volt. ez a színészkedés. soha nem volt, és soha nem is lesz igazi manchesteri játékos. megkell hagyni hogy nagyszerû játékos, de az én szememben egy Giggs mellett ronaldo csak egy jó reklámú termék, akinek soha nem lesz szívbeli csapata, és majd egyszer ti is elfelejtitek, majd amikor a manchester ellen lép pályára, és árulónak titulálják majd 60ezren õt az old traffordon. egyrészt ilyen a foci, de hát ez van.

penészthozópára
Fergie megint nagyot húzott! Tévez és Scholes is nagyon kellettek.
A tottenham szurkolónak mondanám, hogy 0-2 után tottenham játékost elfutni egy mu védõ mellett úgy, hogy ne essen el nagyon ritkán lehetett látni.. Lényeg, hogy nyertünk öröm mámorban úszok 😄 Alig várom a hétközi meccset. GLORY MU

One Love, One United!

NeverwinterKING
szép meccse volt^^
legjobb csapat. ennyi 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Rash87
gecc,éreztem visszahozzák! Remélem ez majd ad egy kis plusz önbizalmat a következõ BL meccsre is 😛 <#taps>

végre egy szép eredményre értem haza
mondom ez sima, megnézem a gólszerzõket... akkor látom, h 0-2 volt a félidõ 😮
onnan viszont alázás, végre már! ez is hiányzott a csapatnak!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
gratulálok a fiúknak, nagyon nagyot küzdöttek! Le a kalappal Rooney és Ronaldo elött, sztem nem túlzok ha azt modnom õk hozták nekünk ezt a meccset! Aki megint totálisan nullát mutathat fel, az Tevez! benne volt egyátalán akármelyik támadásban is???

Atti12
Gyerekek, ezen a meccsen akaraterõben is felnõttünk a pool mellé 😊. Illetve nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én ma megint a tavalyi Ronaldot láttam, aki küzd-hajt, és gólt akar szerezni 😊. 2. félidõben nagyon jók voltunk ^^

jaja

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Tyler1
én meg azt utálom h olyan taktikát osztanak ki, h "rúgjátok szét Ronaldot"
szóval hidd el, h nem mindig színészkedik, ha meg igen, akk van oka rá!

na meglepõ volt a 0-2 most meg azt mondom meglepõ ez az 5-2...nagyon meglepõ!
Atti12
oké szia.

semmi bajom a manchesterrel sõt tisztelem, annak ellenére hogy tottenham szurkoló vagyok, de ronaldón szivesen bepróbálnám a benzineskanna effektust. a focipálya nem színház. 5:2 elég csúnyán megváltoztak a dolgok. ez van. és elnézést minden manch. szurkolótól, de stílusa végett rühellem ronaldót. a vereség elismerve.

BERBAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

Atti12
5-2 BERBAAAAAA 😄😄😄😄😄 mindjárt felnyitok egy pezsgõt 😄😄😄

pedig milyen szép lett volna 😊

Atti12
istenem imádom ezt a csapatot 😄😄😄😄

Atti12
4-2 HIHETETLEEEEEEEEENNN 😄😄😄😄😄😄

IGEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! 😄

Atti12
az 11 es volt.. Igaz hogy belepöckölt Gomes de ezzel együtt letarolta Carricket is. Ha Carrick tovább megy akkor ajtó ablak..

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

a bíró szépen elhúzott minket, ezzel indult minden (egy tottenham szurkoló)

Atti12
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOO HIHETETLEEEEEEEEEEEEEEEEN 3-2 😄😄😄😄😄😄

ROOOOONEEEEEEEEEY!!!!!! 😄

Atti12
ROOOOOOONEEEEEEEEEEEEEY 2-2 Na mégegyet 😄😄

Atti12
Ronaldo 11es gól.. GYERÜNK FIÚÚÚÚÚK!

Atti12
most kéne egy gól ha szeretnénk még valamit..

hmmm hát várható volt h ha nyer a mu akor nagyon nagyon nehezen..
igen van der sar lássuk be amióta vége lett a góltalansági rekordjának azóta sorra kapja be a gólókat!!!
én vártam h nem nyer a mu de azért a 0-2 nekem is nagy meglepetés eddig.
lehet h jövõhéten az arsenal ellen sem nyernek odahaza?
na azért hajrá ,egy ikszet összehoznak sztem 😄
MR ME
akkor kapcsoltam be amikor az elsõ gólt kaptuk...
de mégha jók is vagyunk, ha kikapunk nem jár pont 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Pedig jók vagyunk,ha nézed a meccset... 0-2ig is szint mi támadtunk,õk meg 3* támadtak össz vissza,s 2 gól... ilyen a szerencse.

Barnabyka
Ferdinand nyeri eddig a meccset csak rossz csapatnak

Tyler1
ez vmi átverés??? 0:2

Atti12
gyerekek :S

MR ME
pfff
0:2
jók vagyunk megint...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
vezet a Tottenham :S

MR ME
0:1
:|

MR ME
most h mondod bekapcsolom, de nem sokat látok majd belõle sajna 😞

Atti12
de igen csak nem írok 😊

Tyler1
na mivan rajtam kivül senki nem nézi a meccset vagy mivan??? 😮

Tyler1
Fergie marasztalni akarja Tevezt a következõ szenzonra is! Egy argentín rádióban Tevez felröppentette a hírt, h talán ott hagyja a klubot, mivel méltatlannak tartja a kevés játékot amit kap! Fegie minden erejével Tevez itt tartásán fáradozik, de a végsõ döntést majd Tevez hozza meg!

5 játékosunk is jelölt a PFA awardsra: Ryan Giggs, Criss Ronaldo, Van der Sar, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand! 6 jelölésbõl 5 a miénk, ez azért nem semmit! A 6. jelölt Gerrard. Gary Pallister szerint Giggs lesz a befutó, és talán Vidic! A fiatalabbak közül da Silva és Evans is jelöltek a PFA Young Player of the year kategóriában! Grat fiúk!!!!!!

Darthmushroom
lol:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-kaka_megis_a_man_united_lesz_a_befuto_-21874
pedig hol van még a nyár

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

penészthozópára
Kemény lesz a holnapi meccs. Én megint egy 2-0-s sikert tippelek. Azt hogy ki szerzi a gólokat, inkább nem tippelném meg az teljesen mindegy szvsz 😊

One Love, One United!