Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
lesz miért izgúlni...
de mikor lesz a döntõ? 😄D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
S ez a Barca verhetõ,lehet hogy a saját bajnokságukban jók,de látszik hogy egy angol csapat ellen,hát nem sok esélyük volt...
Semmit nem csináltak 90 perc alatt,bíró meg szánalmas volt,ezek után tuti nem engedném,hogy több meccset levezessen. Látszott,hogy kit akartak a döntõbe helyezni. Egy vicc volt,amit csináltak.
Nem lettem volna egy Chelsea szurkoló helyébe sem....
Remélem döntõben tényleg FAIR PLAY játék lesz.
Glory, Glory Man. United!
Fákjúal!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
One Love, One United!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Love, One United!
az ilyen bírót huuu hagyjuk! kicsit pipa vagyok-.-
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Akkor õ se lesz.
Ez csak nekünk jó, hiszen a Barcának, mint minden Spanyol csapatnak a védekezõ játék a gyengéje erre most minimum két emberük kiesik a védelmükbõl.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Igaz kapott lapot, de neki nem kellett félnie a lapok miatt.
Ballack meg mit lemûvelt a végén<#idiota>#idiota>
szerk: Drogba se volt semmi xD Sajnálom õket valamennyire amugy.
De ez a lényegen nem változtat. úgy kell játszani a döntõben mint tegnap és megvan a címvédés
A Barcelonának lényegében nem volt igazi helyzete mégis találtak egy gólt
A Chesenek minden elismerésem a drukkereikkel, pedig együtt érzek.
A Chelsea lefocizta a Barcelonát, de a fentiek máshogy döntöttek.
Létrejött a sokak által várt álomdöntõ.
Abidal nem lesz ott ellenünk, mert kiállították.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A jelenleg a francia labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 hatodik helyén álló Lille marokkói származású, ám francia válogatott hátvédjéért, Adil Ramiért a hírek szerint a Milan és az Arsenal után az angol Manchester United is bejelentkezett.
A 23 éves védõ az elmúlt két szezont töltötte a Lille felnõttcsapatának tagjaként, és bár nem a góllövés a fõ feladata, az idén az elsõ három helyen álló együttesek – Marseille, Bordeaux, Lyon – kapujába betalált.
A fiatal védõ háromszor kapott meghívást a marokkói válogatottban, de mindháromszor elutasította, mondván, hogy õ mindig is francia válogatott akart lenni. A jövõjét firtató kérdésekre a következõt válaszolta:
„Jó helyen akarunk végezni a bajnokságban. Persze nagyszerû érzés, amikor olyan csapatokkal hoznak hírbe, mint a Milan vagy az Arsenal, de én nem kapkodok. Elõbb jó helyen fejezzük be a bajnokságot a Lille-lel, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ” – mondta Rami.
Hiába reménykedett Sir Alex Ferguson, az Európai Labdarúgó-Szövetség nem fogja eltörölni a kedd esti meccsen kiállított Darren Fletcher piros lapját.
A skót válogatott játékos az elõdöntõ második összecsapásának 74. percében szerelte Cesc Fabregast, ám Fletcher a labdát követõen kirúgta a spanyol középpályás lábát is, amiért a találkozó bírája Roberto Rosetti hezitálás nélkül leküldte a pályáról a Vörös Ördögök középpályását.
"A Manchester Unitednak joga van rá, hogy a találkozó lefújását követõ 24 órán belül fellebbezést nyújtson be. Ugyanakkor a sárga vagy piros lap elleni tiltakozás csak akkor fogadható el, ha a bíró abban hibázott, hogy rossz játékosnak osztotta ki a lapot" – mondta Rob Faulkner az UEFA részérõl.
Pedig Ferguson a meccset követõen reménykedett, hogy az olasz bíró beismeri hibáját, de a skót szakvezetõ végül beletörõdött az UEFA döntésébe.
"Fletcher nagyon csalódott, és egy ideig biztos még az is lesz. Õ az egyik legbecsületesebb játékosom, és egy tragédiának ér fel az, hogy ki kell hagynia a döntõt," - nyilatkozta Sir Alex.
"Minden tiszteletem a bíróé, hiszen saját magától nézte vissza a meccs felvételét. Mi nem kértük erre, de õ a feladatának érezte, hogy tisztázza az esetet. Kiábrándító a Fletcher számára, hogy nem fellebbezhetünk."
Ilyen alapon Messi pirosát se vonhatták volna vissza.
az uefa mindent megtesz, hogy ne legyen címvédés, ez nem kérdéses...személy szerint én abban reménykedem csak, hogy ennyivel megússzuk, és a döntõben nem fújja szét ellenünk majd a pályát a bíró a bizottság jóvoltából.
Ez a társaság platinivel meg mindenkivel együtt egy kalap szar, egy akkora vicc, hogy az nem igaz, érdekes módon valahogy messi is ott viríthatott a bayern elleni visszavágón, mert Webb döntését felülbírálták...
természetesen még mindig iszonyatosan boldog vagyok a tegnap miatt, de az ilyenek úgy el tudják venni a kedvem...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ez igaz csakhogy az FIFA nagyobb hatalom és a FIFA elnöke utálja a Manchester Unitedet és az Angol csapatokat és ott igyekszik keresztbe tenni ahol csak tud.
A döntõ azért van, hogy a két legjobb vívja és jelenleg a Manchester United és a Barcelóna a két legjobb.
Ennek ellenére én is jobban örülnék a tavalyi döntõ visszavágójának.
Fletcher szerelése szabályos volt, de mivel rólunk van szó így nem valószínû, hogy eltörlik még akkor se, ha minden más csapatnál símán eltörölnék.
Nem mellékesen, ha Fletcher megmozdulása pirost ért akkor Adebayoré minimum piros és 3 meccs eltiltás.
Én csak azt mondtam,hogy ha Mu ilyen magas szinten játszik 27.-én akkor képesek bárkiz megverni!
ReD DevilS 4 LifE