Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
addig énis láttam a mecset h alves nem játszhat a döntõn...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
mekkora döntõ lesz vazz
lesz miért izgúlni...

de mikor lesz a döntõ? 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
valaki tudna egy házi gólövõlistát linkelni???

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
ez is csak statisztika😊 miért ne nyerhetne a MU? semmit sem jelent h eddig nem volt, hát most lesz, ennyi😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Õszintén én örülök hogy Barca jutott tovább! Végre az álomdöntõ megvalósul 😊
S ez a Barca verhetõ,lehet hogy a saját bajnokságukban jók,de látszik hogy egy angol csapat ellen,hát nem sok esélyük volt...
Semmit nem csináltak 90 perc alatt,bíró meg szánalmas volt,ezek után tuti nem engedném,hogy több meccset levezessen. Látszott,hogy kit akartak a döntõbe helyezni. Egy vicc volt,amit csináltak.
Nem lettem volna egy Chelsea szurkoló helyébe sem....
Remélem döntõben tényleg FAIR PLAY játék lesz.

Glory, Glory Man. United!

Barnabyka
a múlt alapján annak az esélye ,h a Mu. nyeri a finálét NULLA.(ugyebár még nemvolt címvédés) De õzsintén remélemés kimondom..május 27. Róma-> Glory Man. united!!!

ffxi
Akartam írni, hogy mennyi az esélye annak. Hogy egymást követõen ugyanazok taliznak a BL döntõben. 😄

Fákjúal!

Matthew Prosac
Gyerekek ezt a Barcát meg kell ütni, mert nem érdemlik meg a finálét a mai játékuk alapján!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
hát én is erre utaltam!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

penészthozópára
Akkor ezek szerint a Chelsea-nak kellett volna a döntõbe jutnia, nem pedig a 92.dik percben kaput elõször eltaláló barcelonának.

One Love, One United!

Rockynhooo
Azért írtok érdekeseket... mintha a Chelsea védekezésre alapuló játéka meg a MU szervezett csapatjátéka között nem lenne nagy különbség... nem védem a Barcat mert utálom õket.. de most azért mert így jutottak tovább azért így lefikázni õket 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
döntõbe a legjobb való nem a mázlista, akiket a bíró jutatott tovább!

galmat
A mai meccsen látszott,hogy ez a Barca ide-oda labdatologatós,cselezgetõs focija egy angol csapat stílusa ellen mit ér. Hát nem sokat. Messit meg a többi cselgépet egyszerûen a földbe kell gyalulni, és nem szabad egy kis területet se lehet hagyni nekik, akkor nem lesz gond. Ezzel a spanyol bajnokságban tudnak érvényesülni, reméljük bedaráljuk õket 27-én. HAJRÁ MU!

buldozer99
ígyvan...

Forca Barca

kiki888
hajrá MU

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Rockynhooo
ne egy meccs alapján ítélj már meg egy csapatot...

penészthozópára
Ez nem álomdöntõ lesz. A barcelona megmutatta mennyit ér egy angol csapat ellen. 92.dik percben az elsõ kaput eltaláló lövés? szánalmas, hiába gól. Egyszerûen hihetetlen, hogy az a rihes 2m-re állt a kezezésektõl kb és NEM FÚJT BE EGYET SE. A nagy passzolgatás meg labdabirtoklás szart sem ér. A Chelsea sokkal jobb volt, na az lett volna az álomdöntõ. Döntöben 3-0 nekünk.

One Love, One United!

Tyler1
abba belegondoltatok h mivan h ha a döntõben mi is ilyen hibás döntések miatt vesztünk???
az ilyen bírót huuu hagyjuk! kicsit pipa vagyok-.-

soma22
szerintem nem volt szánalmas a bíró. a kiállitás nem volt jogos, a tizenegyeseket sem érzem jogosnak. az meg hogy egy 10 emberrel játszó barca ellen ennyire képes a chelsea, az szerintem szánalmas. az a cspat játsza a döntõt aki megérdemli

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Bocsi igazad van. Nem TV-ben néztem és elkerülte a figyelmemet.

Akkor õ se lesz.

Ez csak nekünk jó, hiszen a Barcának, mint minden Spanyol csapatnak a védekezõ játék a gyengéje erre most minimum két emberük kiesik a védelmükbõl.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rockynhooo
Alves, Abidal off.. az azért elég durva kiesés... ALves egyik legjobb játékosuk 😄 kiváncsi vagyok mi lesz a döntõben.. kibaszott nagy meccs lesz az tuti.

Fabio Capello
de kellett, ki is írta a gép amikor megkapta a lapot, hogy kihagyja a következõt

Rockynhooo
2 sárgás ha jól tudom.

Magic Boy
Alves miért?

Igaz kapott lapot, de neki nem kellett félnie a lapok miatt.

Tyler1
a bíró volt szánalmas...

Rockynhooo
Alves sem...

Atti12
Felvan adva a lecke. Szánalmas volt ez a barca gyõzelem...

HunnernesKonge
Chelsea - Barca 1:1

Ballack meg mit lemûvelt a végén<#idiota>

szerk: Drogba se volt semmi xD Sajnálom õket valamennyire amugy.

De ez a lényegen nem változtat. úgy kell játszani a döntõben mint tegnap és megvan a címvédés
Magic Boy
A Barcelona lesz az ellenfelünk a BL-döntõben Rómában.
A Barcelonának lényegében nem volt igazi helyzete mégis találtak egy gólt
A Chesenek minden elismerésem a drukkereikkel, pedig együtt érzek.
A Chelsea lefocizta a Barcelonát, de a fentiek máshogy döntöttek.

Létrejött a sokak által várt álomdöntõ.

Abidal nem lesz ott ellenünk, mert kiállították.

HunnernesKonge
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD AZmi?! LOL<#nevetes1><#nevetes2>
Magic Boy
Május 27.-én lesz Rómánban a döntõ.

Magic Boy
A Chelsea ellen is álomdöntõ van és a Chesea, ha megállítja a Barcelonat akkor ugyanolyan méltó ellenfelünk lesz, mint a Barcelona lenne.

Matthew Prosac
go go Barca, így nem lesz álomdöntõ!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
mikor lesz a döntõ am?

Tyler1
de én rájöttem ez nagy csak a foci bizottságoknál van igy, hanem minden sportban egy oldalon állnak a fejesek és a másik felet minden áron szivatják...

Cabell
platinistül mindenestül a dunába lõném az egész bagázst már elnézést, és valaki olyat állítanék oda, aki nem próbálja a legjobbat kicsinálni, hamár a játék túl jól megy nekik...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Fabio Capello
Lille: a Manchester United is bejelentkezett Adil Ramiért

A jelenleg a francia labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 hatodik helyén álló Lille marokkói származású, ám francia válogatott hátvédjéért, Adil Ramiért a hírek szerint a Milan és az Arsenal után az angol Manchester United is bejelentkezett.

A 23 éves védõ az elmúlt két szezont töltötte a Lille felnõttcsapatának tagjaként, és bár nem a góllövés a fõ feladata, az idén az elsõ három helyen álló együttesek – Marseille, Bordeaux, Lyon – kapujába betalált.

A fiatal védõ háromszor kapott meghívást a marokkói válogatottban, de mindháromszor elutasította, mondván, hogy õ mindig is francia válogatott akart lenni. A jövõjét firtató kérdésekre a következõt válaszolta:

„Jó helyen akarunk végezni a bajnokságban. Persze nagyszerû érzés, amikor olyan csapatokkal hoznak hírbe, mint a Milan vagy az Arsenal, de én nem kapkodok. Elõbb jó helyen fejezzük be a bajnokságot a Lille-lel, aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ” – mondta Rami.

MR ME
érdekes dolgok ezek...

Magic Boy
Az UEFA nem törli Fletcher kiállítást - ManUtd.com
Hiába reménykedett Sir Alex Ferguson, az Európai Labdarúgó-Szövetség nem fogja eltörölni a kedd esti meccsen kiállított Darren Fletcher piros lapját.

A skót válogatott játékos az elõdöntõ második összecsapásának 74. percében szerelte Cesc Fabregast, ám Fletcher a labdát követõen kirúgta a spanyol középpályás lábát is, amiért a találkozó bírája Roberto Rosetti hezitálás nélkül leküldte a pályáról a Vörös Ördögök középpályását.

"A Manchester Unitednak joga van rá, hogy a találkozó lefújását követõ 24 órán belül fellebbezést nyújtson be. Ugyanakkor a sárga vagy piros lap elleni tiltakozás csak akkor fogadható el, ha a bíró abban hibázott, hogy rossz játékosnak osztotta ki a lapot" – mondta Rob Faulkner az UEFA részérõl.

Pedig Ferguson a meccset követõen reménykedett, hogy az olasz bíró beismeri hibáját, de a skót szakvezetõ végül beletörõdött az UEFA döntésébe.

"Fletcher nagyon csalódott, és egy ideig biztos még az is lesz. Õ az egyik legbecsületesebb játékosom, és egy tragédiának ér fel az, hogy ki kell hagynia a döntõt," - nyilatkozta Sir Alex.

"Minden tiszteletem a bíróé, hiszen saját magától nézte vissza a meccs felvételét. Mi nem kértük erre, de õ a feladatának érezte, hogy tisztázza az esetet. Kiábrándító a Fletcher számára, hogy nem fellebbezhetünk."

Ilyen alapon Messi pirosát se vonhatták volna vissza.

Atti12
várható volt 😞

Cabell
Uefa has confirmed that no appeal can be made against the decision, no matter what the referee says in his report.

az uefa mindent megtesz, hogy ne legyen címvédés, ez nem kérdéses...személy szerint én abban reménykedem csak, hogy ennyivel megússzuk, és a döntõben nem fújja szét ellenünk majd a pályát a bíró a bizottság jóvoltából.

Ez a társaság platinivel meg mindenkivel együtt egy kalap szar, egy akkora vicc, hogy az nem igaz, érdekes módon valahogy messi is ott viríthatott a bayern elleni visszavágón, mert Webb döntését felülbírálták...

természetesen még mindig iszonyatosan boldog vagyok a tegnap miatt, de az ilyenek úgy el tudják venni a kedvem...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Magic Boy

Magic Boy

Fabio Capello
ebben az ügyben az UEFA dönt, mint európai kupasorozat, és nem a FIFA

Magic Boy
"az UEFA sem szívtelen és igazságtalan..."

Ez igaz csakhogy az FIFA nagyobb hatalom és a FIFA elnöke utálja a Manchester Unitedet és az Angol csapatokat és ott igyekszik keresztbe tenni ahol csak tud.

Fabio Capello
Barcelona és nem Barcelóna. Többivel nagyjából egyetértek, bár szerintem ha fellebbez a csapat, eltörlik a piros lapot és az eltiltást, azért az UEFA sem szívtelen és igazságtalan...

Magic Boy
A két meccs alapján egyértelmüen mi voltunk a jobbak.

A döntõ azért van, hogy a két legjobb vívja és jelenleg a Manchester United és a Barcelóna a két legjobb.

Ennek ellenére én is jobban örülnék a tavalyi döntõ visszavágójának.

Fletcher szerelése szabályos volt, de mivel rólunk van szó így nem valószínû, hogy eltörlik még akkor se, ha minden más csapatnál símán eltörölnék.

Nem mellékesen, ha Fletcher megmozdulása pirost ért akkor Adebayoré minimum piros és 3 meccs eltiltás.

Tyler1
én is inkább a Chelseat választanám, mert a Barca idei teljesítménye nem egyszerû, tele klasszisokkal, töretlen mentalitással, igazi spanyol vérrel! nagyon nagy meccs lenne de nagyon nehéz is sztem...

Huszi84
nem szóltam le a barcelonát,soha nem tenném és nem normális az az ember aki lenézi õket. Hihetetlen játékuk van és minden elismerésem az övék.
Én csak azt mondtam,hogy ha Mu ilyen magas szinten játszik 27.-én akkor képesek bárkiz megverni!

ReD DevilS 4 LifE

Fabio Capello
azért nem írnám le a barcát a madrid elleni 2-6 után... a barca és az MU jelenleg a két legjobb formában lévõ csapat, és õszintén szólva, kicsit a spanyolok felé húzok formabelileg, számomra meggyõzõbbek egy fokkal, bár semlegesként én örülnék a legjobban egy fantasztikus döntõnek 😊