Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nah mindjárt Liverpool meccs.
One Love, One United!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
amúgy nem kötekedésbõl de az eredményjelzõt is kicsit átkellene rendezni, mert középen semmi nincs a háttérben csak a szürkeség, a táblák közt nem egyenlõ a távolság, és sztem középre illesztve jobban nézne ki. ez télleg nem kötekedés, csak én is szoktam bannert késziteni és nekem ez feltünõ 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy nem kell semmilyen pályázat,jó az,ahogy Te csinálod.
Mindig is lesznek kötekedõk,ilyen a világ.
Amúgy csak elmondanám,hogy 1-1 gólörömnél vette anno elõ a cumit,mostanában nem 😄
Glory, Glory Man. United!
REAL MADRID
Amúgy megkérdezhetted volna a topikban mielõtt berakod és akkor nincs ilyen gondod.
amúgy meg ha ennyi probléma van a bannerral, akkor a mai nappal kiírhatunk rá egy pályázatot, csináljatok bannert és a végén szavazunk hogy melyik kerüljön be..
kicsit lehangoló hogy pár órámat beleölöm, aztán ilyen posztokat kapok hogy minek cumi a szájába..
REAL MADRID
könnyebb frissíteni, nem kell mindig új képet csinálni
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
1968-ban 😊
2. Akkor a BLt ha nem is a barca ellen, de Barcelonában nyertük.
3. Akkor is elvolt tiltva egy (sõt akkor kettõ) nagyon jó formában lévõ középpályásunk.
4. Fletcher nélkül nem szívesen játszottam volna Essien, Lampard és Ballack ellen...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
a chelsea egyértelmûen sokkal jobb volt, attól még, hogy többet volt náluk a labda, azok a passzok 90%ban csak alibizések voltak, a gól abszolút nem volt benne a játékukban.
ettõl függetlenül nagyon örülök, ugyanis:
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló