Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huszi84
<#eljen>
minden esetre nagyon kiváncsi vagyok,hogy alakul ez a mai meccs<#hawaii>

ReD DevilS 4 LifE

hedonist
Mivel chelsea drukker vok nem mondhatom és nem is gondolom úgy, hogy minek aggódjatok, mert tök mindegy kit kaptok lezúzzátok, bár eléggé így áll a helyzet, errõl szó nincs, mert ma továbbjutunk és a döntõben meg nem ismétlõdhet meg a tavalyi végkimenetel😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Huszi84
1 hely még kiadó Rómába. Szerintem mindegy melyik csapat jut tovább,ha így játszunk 27-én is akkor megvédhetjük a BL címet.
Viszont ha már választanom kéne a 2 csapat közül akkor a Barcelonát szeretném több okbol is.
Elöször is én erõsebbnek látom Guardiola keretét,jobban illenek a döntõbe. Másrészt szép lenne a két legerõsebb bajnokság éllovasainak küzdelme. Harmadrészt meg elég sok barcelona drukker van a baráti körömben,jól érezném magam mikor látom lekonyulni a szájukat mikor a dobogóra áll a Mu.

ReD DevilS 4 LifE

Atti12
ezzel a 3. gólunkal nem tudok betelni 😊 Egyszerûen gyönyörû 😄

John Cena
Chelsea vagy Barca hát inkább a Chelsea-t választanám legyen meg a visszavágó és az ez évi döntõben reméljük több gól esik mint 2 és persze nem 11-esekkel

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Barnabyka
Szép a videó elején a stadionról mutatott kép, jól mutatta telt ház, de azért megnéztem volna ugyanazt a kameraállást a lefújás pillanatában.

SzakYy
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

toysoldier
szerintem jobban járnánk a Chelsea-vel, nem vagyok benne biztos, hogy a Barcát meg tudnánk verni :\

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Barnabyka
Iniesta-Xavi-Messi-Henry-Eto'o

hát ha neked ez könnyebb😊

Oziris666
Szted muki😄

Cabell
ma hajrá Barca, Fletcher nélkül kurvára nem akarok Essien, Lampard, és ballack ellen játszani..:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

toysoldier
egy összefoglalót valaki tudna linkelni?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

limperatore
mu-barca döntõ lenne a jó, 2 legjobb csapat küzdelme

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jagumo
Jó meccs volt, remélem találkozunk a döntõben 😛 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Oziris666
Grat,hoztátok a papírformát!Bár meglepõen simán...
Reméljük összejön a tavalyi párharc(no meg a vendetta) 😊

Barnabyka
Grat a döntõbejutáshoz..biztosan nagy döntõ lesz ..vagy a tavalyi visszavágó vagy pedig az idei évre kikiáltott "álomdöntõben".

Am. a piros lapot(eltiltást) szvsz itt nem törlik..elvégre ez nem a PL.

Golyo69
hát jaja..én így vélekedtem anno arról is mikor az eurosprt2-õre került (jó mondjuk már elég sok helyen van eurosport 2 de azért még mindig nem országos) a permier league...kapják be....miért olyan csatornán kell adni ami az emberek 10-15 %--nál van...sokkal jobban járna az a csatorna is...reklám miatt...mert így ugye aki közvbetítí nem tud akkora árat kérni egy reklám spotért mintha egy olyan csatornnánál lenne amit országosan mindenki láthat..pl m1...mert azért nem mindegy hogy 1 millióan nézik vagy 3-4 millióan...mindegy szánalom....

GGMU

Atti12
Ez így van, de ha a dolog emberi oldalát ragadjuk meg: Fletcher eddigi talán legjobb éve volt ez, és megkockáztatom hogy a döntõben is kezdõ lett volna.. Gondold el milyen érzés ez egy játékosnak aki végig azért küzd hogy a döntõben pályára léphessen :S.

MR ME
azért az elég komoly h a digitv elviszi a közvetítések felét, amit az országban elég kevés helyen tudnak majd nézni...
tv2 meg nc

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
Tv2 meg elvileg a Diginek lesz vmi Sport csatornája...

GGMU

MR ME
ja am az elbúcsúzás tényleg szép volt, remélem h azért normális közvetítéseket látunk majd jövõre is, most akkor végülis melyik csatornák is fogják adni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

penészthozópára
Beckham milyen aranyos volt a 3-.dik gól után 😄 Nagyon szép gyõzelem volt, be kell valljam kicsit meglepõdtem, de most már ez a meccs hozzá segített ahhoz az érzéshez, hogy telibe szarjam ki jut a másik ágon a döntõbe, mert nagyon jók vagyunk! 😄 Ronaldo második góljánál akkorát ugrottam, hogy az hihetetlen 😄

És max respect a tv6-nak, hogy ilyen szépen búcsúztak el 😞

GLORY MU!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Love, One United!

kiki888
ennyi, a döntõben sem lesz megállás 😊
hajrá M.U.

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

MR ME
jó lenne, az esély megvan rá
am sztem megint chelsea - manchester döntõ lesz

Golyo69
szép Volt Fiúk! 😄
Lemostuk az Arsenalt!!
Mostmár írjunk történlemet..legyen meg az a címvédés!!

Glory Manchester 😄

GGMU

Rash87
Szép meccs volt! 😊)
A piros meg nem volt fer,mert labdát rúgta el,szerintem megfogják fellebezni v. ilyesmi,s jó lenne törölnék.

Glory, Glory Man. United!

MR ME
na ja, egy olyan meccsnek most is örûlnék 😄

Matthew Prosac
pótolhatóbb veszteség, mint a 99-es hiányzóink 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
énis remélem h eltörlik, de nem sok esélyt látok rá...

Darthmushroom
Ja és szerintem Adebayor belépõje inkább lett volna piros...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ez "sima" volt.😄
hát kiállítás nem volt az remélem felbeleznek és eltörlik majd

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
Megcsináltuk! Irány Róma, holnap meg drukkolok a Barcának, hogy álomdöntõnk legyen!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
sima meccs volt

Matthew Prosac
Ez is nagyon elegáns volt Adebayortól...

MR ME
áhh kár volt ezért most...

Matthew Prosac
a lényegen nem változtat: Fletcher nem játszhat a döntõben -.-

HunnernesKonge
NEM volt szabálytalan
Matthew Prosac
énis erre próbáltam utalni

Atti12
butaság volt :S

HunnernesKonge
bazdmeglabdavolt >.<

Atti: igen butaság volt. De akkor is labda volt!
MR ME
pfffff

Matthew Prosac
Fletcher piros, ez nem hiányzott és nem is értem miért kellett már szabálytalankodni, belefért volna az 1-3...

Matthew Prosac
és pont Heineken mellett ül o.O -.-

Atti12
Becks kint van a meccsen! 😊

Matthew Prosac
Nasri sárga. "Misses next match" <#alien>

Matthew Prosac
Még egy Berbatov gól és teljes lesz az öröm 😊

Matthew Prosac
iskolajáték! Glory glory Man Uniteeeed! Glory glory Man Uniteeeed! Glory glory Man Uniteeeed! Glory glory Man Uniteeeed! Glory glory Man Uniteeeed! Glory glory Man Uniteeeed!

John Cena
Irány róma!😊 innen már lehetlen kikapni!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

MR ME
döntõn is ilyen meccset várok :C