Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnoki?
kicsit le vagyok maradva <#szomoru1>#szomoru1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
--------------------VDSS--------------------
---------O'Shea, Vidic, Evans, Evra---------
Ronaldo, Carrick, Scholes, Anderson, Rooney
-----------------Berbatov------------------
O'Shea Vidic Evans Evra
Carrick Scholes Anderson
Ronaldo Berbatov Rooney
ejej sok gólt akarunk lõni 😮
Remélhetõleg nem ez lesz a mezünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Még csak az hiányozna, hogy ez legyen a mezünk.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Az újság szerint Florentino Perez, aki ismét megpályázta a Real Madrid elnöki posztját, már felvette a kapcsolatot Jorge Mendesszel, a futballsztár menedzserével.
A királyi gárda június 14-én tart elnökválasztást, és a spanyol média Perez második hivatalba lépése esetén olyan klasszis játékosok érkezését jövendölte meg, mint Cristiano Ronaldo, Kaká, Cesc Fabregas és Xabi Alonso, míg a kispadra Arséne Wenger és Carlo Ancelotti neve merült fel.
Forrás: mti
Igen Berbatov is 28 éves, de elég egy ilyen idõs támadó a csapatban.
Inkább igazoljunk valami tehetséget szokásunkhoz híven.
Tevez és Rooney összehasonlítása tényleg hülyeség, de õk legalább hasonló játékstílusúak, míg Berbatov más kategória játékstílusban.
Ibrahimovic sztem is elférne a Unitedbe, de valahogy nem passzol a klub image-be, h nagy neveket igazoljon ami szerintem szimpatikus stratégia. Szinte minden játékusunk itt érte el top formáját... én akkor inkább örülnék egy Benzema-nak, ha már Tevez ennyire menni akar...
Go United!!!
„Folyamatosan tárgyalásban állok a Chelsea-val, a Manchester United-del, a Real Madriddal és a Barcelonával. Mindössze ezek azok a klubok, akik megengedhetik maguknak, hogy leigazoljanak egy olyan játékost, mint Ibrahimovic”– nyilatkozta a játékos ügynöke, Mino Raiola.
-----------------------------------------------------------------------
Kövezzetek meg én örülnék ha jönne, egyik legjobb csatárnak tartom (Top3). Technikás jó fizikumú gólerõs magas jófejelõ gyors... Nekem nem kell több. Azt meg leszarom hogy a többség utálja, Ronaldoval is így vannak, akkor meg már nem mindegy? 😊 Nálunk lenne a legtöbb unszimpi klasszis (Rooney,Ronaldo,Ibra 😊)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kicsit elfogult is vagyok Waynel szemben,mert az egyik kedvenc játékosom,de véleményem szerint a 2 említett személy(berba+tevez) együtt nem ér annyit mint õ egyedül.
ReD DevilS 4 LifE
Glory, Glory Man. United!
és h Tevezt Rooneyhoz hasonlítjuk az már-már vicces 😄
Rooney szenzációsan veszi le a labdákat, és részben a fizikai adottságainak is köszönhetõen nagyon-nagyon nehezen veszik el tõle.
Aztán: Rooney lassú?😄 Az egyik leggyorsabb játékosunk, iszonyatosan robbanékony, és ami fontos, nem eszetlenül robban, mint pl. Tevez.
Arról nem is beszélve, hogy olyan labdákat ad néha kapásból, látszik, hogy csukott szemmel is tudja, hol vannak a többiek.
Tevez olyan kb Rooneyhoz képest, mint Nani Ronaldohoz képest...
Hasonló felépítés, mindketten inkább erõcsatárok, de amit te leírtál, az TEVEZ, és neem(!!!) Rooney....
csodálom, hogy nem szedtek szét a többiek a hsz-ed után😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Kérdéses a Manchester United védelmének összetétele a Wigan Athletic elleni, szerdai angol labdarúgó-bajnokin, mivel a „vörös ördögök” két középhátvédje, Rio Ferdinand és Jonny Evans is kisebb sérüléssel bajlódik.
Ferdinand a szombati edzés után fájlalta a combját, és ki is hagyta a Manchester City elleni bajnokit, míg Evans a városi derbin szenvedett kisebb húzódást. Ha mindketten kihagyni kényszerülnek a mérkõzést, akkor Sir Alex Ferguson John O’Shea-t vezényelheti a védelem tengelyébe Nemanja Vidic mellé.
A wigan se szaladgálni akar holnap, szal nehéz meccs lesz, de remélem nyerünk akár egy olyan rooney-s csúszó-mászós góllal 😄
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
tudom h álom is marad, de mi lenne ott huu 😊
#15458: <#eljen>#eljen>
... Mixed Martial Arts
tudom, csak félreérthetõ volt 😉
jóvanna! kicsit jólesett kukacoskodni 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633