Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem tudom te milyen technikásságról beszélsz.
Berba ilyen szempontból sokkal jobb,mondjuk annyi pénzért, amennyiért vették,többet kellene nyújtania.
Vele csak az a baj,hogy flegma,de több olyan szituációt tudnák tõle megemlíteni,ami valóban a technikás fogalmat foglalja magában 😊)
Teveztõl meg olyan megmozdulásokat látunk néha,hogy itt nagyon felnevetünk rajta 😄
S mielõtt félreérted,hogy elfogult lennék vmelyik játékos iránt.. mindkettõ szimpatikus,s jó lenne ha maradnának,de akk is ezek tények 😊
Glory, Glory Man. United!
😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Hallgatom az érveidet.<#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A spursban õ volt a megváltó akitõl a gólokat várták, míg nálunk sokkal inkább ki kell vennie a részét a csapatjátékból.
Tevez: Örökmozgó Technikás játékos.
Berbatov: Labdatartó, gólérzékeny tank.
Örökmozgó technikás játékosnak ott van Rooney.
Senki ne értsen félre,minden tiszteletem az övé,mert hatalmas tehetség,de az én szememben Tevez eléõrébb van.
Egy olasz élcsapatban tudnám elképzelni.( Juventusban isten lenne)
ReD DevilS 4 LifE
Elõfordult, hogy két-három meccsen be sem cserélték.
Szerintem egyértelmûen az a legjobb támadóalakzat, amikor Ronaldo van legelõrébb...befejezésekben, és helyzetbekerülésben kimagaslóan a legjobb a csapatból..
Amikor Berba és Rooney vannak elõl, akkor van egy játékos, aki felsöpri a pályát, fut, lohol, cselez, óriási labdákat ad, és van egy, aki áll középen, megkapja a labdát, aztán fing lassan ad egy passzt hátrafelé..
ezért nem kell nekünk Berba, ezt O'Shea is megtudná csinálni elõrehúzódva...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
- 31-szer kezdõ
- 3-szor csere
- 14 gól
- 7 gólpassz, azaz 21 gól
a bajnokságban õ volt a 2. legeredményesebb támadónk, 92-szer lõtt és 57-szer találta el a kaput.
a többire:
- egyértelmû, hogy Berbatovnál sokkal többet lõ Tevez, amit felfoghatunk úgy is, hogy veszélyesebb, de úgy is, hogy arányaiban és szám szerint is sokkal több helyzetet puskáz el, mint Berbatov.
- még egyszer: Tevez az idén 17-szer volt kezdõ a bajnokságban, ami a meccseknek pont a fele. valóban kevésbé számít rá Fergie, mint tavaly, de azért nagyon-nagyon sokszor volt fent az elsõ perctõl a pályán, és nagyon-nagyon sokszor volt teljesen haszontalan és észrevétlen.
- szigorúan a számokat, azaz talán a legfontosabbakat figyelembe véve Tevez 21 gólban vállalt közvetlen szerepet az elsõ szezonjában, míg Berbatov egyelõre 18-ban (továbbra is csak a bajnokságról beszélek), amiben egyelõre jobb Tevez, és valószínûleg ez az év végén is így lesz. Tevez azonban több meccsen játszott tavaly, mint Berbatov az idén fog, tehát megállapítható, hogy nagyjából ugyanannyira tette le a névjegyét mindkét játékos.
- végül: Berbatovot sokan azt HISZIK, hogy befejezõcsatárnak vettük. de akkor vajon miért nem azt játszat vele a menedzser, aki megvette? szerintem kifejezetten Forwardnak, támadónak vettük, aki azért eléggé jól megoldja a feladatát, szerintem.
én mindkét játékost nagyon szeretem. mindkettõ lassú; Berbatov ügyesebb, mint Tevez, Tevez sokkal igyekvõbb, mint Berbatov. nem véletlen egyébként, hogy egymás mellett nyújtják a legjobb teljesítményt a pályán...
ezt meg lehetne nézni tevez 1. szezonjában is?
azért azt tegyük hozzá, h csereként legtöbbször nehezebb belerázódni a meccsbe. aki focizott valaha is és setleg játszott csereént, az nagyon jól tud(hat)ja ezt
azért kicsit csalóka ez a statisztika 😊 gondolt itt egyáltalán vki arra, h tevez és berba honnan veszélyeztet ezekkel a lövésekkel? valószínûleg tevez sokkal többet próbálkozott távolról, mint berba. javítson ki, ha vki szerint tévednék.
ezek szerint viszont tevez veszélyesebb volt, még ha ez gólokban sajnos nem is mutatkozott meg, hiszen kevesebbet játszva többször kísérelt meg gólt lõni
szum: nekem tevez azért szimpibb, mert õ az elsõ idényében többet adott a csapatnak, jobban hajt, mint berba. az, h csereként nem megy neki, azzal nem lehet mit kezdeni. vannak olyan típusú játékosok, akiknek egyáltalán nem megy csereként és folyamatos játéklehetõség kell neki a jó teljesítményhez. sajnos ezt idén nem kapta meg.
berbát most még nem bántom, tette a dolgát, jól fedezi a labdát, gólpasszokat ad, de úgy tudom befejezõ csatinak vettük (mint anno ruud-ot, aki kicsit jobb idényt produkált 1. szezonjában)
meglátjuk, mit hoz ki jövõre a bolgár...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Atti12: 2 kiforrott csatárral nem lehet egy Manchester United szintû csapatnak nekivágnia az idénynek, mert mi van, ha valamelyik megsérül?
A tehetségeink nagy ígéretek, de még csak ígéretek akiknek még tanulnia és csiszolódnia kell.
Csatár poszton meg.. hááát nem is tudom 😊 Nem vagyok benne biztos hogy túl nagy sztárt fogunk igazolni. Inkább egy feltörekvõ tehetséget 😄
Vele az volt a baj, hogy tömni kellett labdával aminek ugyan igen nagy százalékát rúgta be, de ez nagyon kiszámítható volt a játékunkban.
Mióta nincs azóta sokkal kiszámíthatatlanabb a játékunk.
David nagy kedvencem volt, de az õ Madridba távozásából is ezért jöttünk ki gyõztesen.
amit te írsz, az szerintem majdnem jó, de én Tevez nélkül, és 4-2-3-1-ben rajzolnám fel a csapatot. a védelem adott, majd egy Carrick, Fletcher védekezõ részleg elõtt egy Park, Ronaldo, Rooney (igen, õt a szélre, egyre zseniálisabb ott), míg Berbatov elöl.
de lehet akár Park, Giggs, Ronaldo - Rooney is.
Tevez helyett kit látnátok szívesen a keretben amúgy?
Szerintem az is megoldás lehetne, hogy Rooney-t hátrébb vinné az öreg árnyék éknek és elõttük Berba-Tevez kettõs.. Giggs és Scholes kárára, akik még mindig nagyon jók, de jövõre nem biztos hogy bírni fognak megint ennyit. Szal, ha marad Tevez ez is érdekes lehetõség lenne. Fel is hívom Fergiet 😄
One Love, One United!
emlékeztek, amikor a Derby elleni Ligakupa-meccsen becserélte õt Fergie? hasonló lehetett a helyzet, Ronaldo nem bírt megülni a fenekén 😊
viszont azt is ki kell mondani, hogy nem lehet játékosuralom. nem az játszik, aki akar, hanem akit az edzõ berak, és ezt még egy olyan korszakos zseninek is, mint Ronaldo, el kell fogadnia, fõleg egy olyan korszakos zsenitõl, mint Sir Alex Ferguson.
Berbatov 28 bajnokin kezdett, 2-szer volt csere, ez 29 bajnoki. 56 (!) lövésébõl 24 ment kapura, ami majdnem 50%-os mutató, ezekbõl 9 gólt szerzett és adott még 9 gólpasszt is.
ez 7 gól 18-cal szemben, csaknem ugyanannyi mérkõzés alatt, utóbbi esetben ráadásul sokkal kevesebb lövésbõl.
Berbatovval az én legnagyobb bajom az az, hogy bátortalan. nem vállalkozik, mindig a jobb helyzetet, vagy a jobb helyzetben lévõ társat keresi. 18 gólban vállalt közvetlen szerepet (és azokról a remekül megtartott, majd visszatett, helyzetbe passzolt labdákról ne is beszéljünk), de tényleg csatárként többet várnék tõle.
de még mindig egy osztállyal Tevez fölött szerepel...
nem a szívével van baj a srácnak, hanem a tudásával sajnos. lassúcska és picit ügyetlen is... annyit nem ér, amennyit kérnek érte, szerintem.
... Mixed Martial Arts
One Love, One United!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sok sikert annak aki leigazolja!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
GGMU
One Love, One United!
Glory, Glory Man. United!
Az lenne a legszebb, ha 92 ponttal nyernénk meg a bajnokságot, Ronaldoé lenne a gólkirályi cím és még a gólkülönbségünk is a Liverpool fölé nõne.
One Love, One United!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
megérdemelte!