Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
így igaz, 13:45. a tévé természetesen adja.
huu wazz mekkora meccs volt a tegnapi... néhány gyönyörû akciót azért bemutattunk😉 arsenal ellen lehtünk bajnokok, szép lenne azért.
én is ugy tudom h 13:45tõl lesz a meccs
Magic Boy
A második félidõben bedaráltuk õket.
A hátralévõ 2 fordulóban elég 1 pontot szereznünk, hogy bajnokok legyünk úgyhogy bizonyíthatnak a kevesebbet játszók és a fiatalok (Foster ( azért az egy pontot be kell gyûjteni úgyhogy Kuszczak-ot inkább hanyagoljuk), Fábio, Rafael, Gibson, To¹iæ, Hargreaves, Possebon, Nani, Tevez, Welbeck, Macheda) közzül azok akik egészségesek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

penészthozópára
Fantasztikus gólokkal nyertünk egy fantasztikus mérkõzésen. Valahogy az egyenlítõ gól után megnyugodtam és az égiekhez fordultam, aztán jött is a segítség 😄

One Love, One United!

Matthew Prosac
na én lefexem gyerekek, álmos vagyok nagyok, bannert holnap frissítem!
byez

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
szombati meccset meg pont nem fogom látni 😞
remélem behúzzuk és nem az utolsó meccsre hagyjuk majd a döntést

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
szép volt ez a 2. félidõ, azthiszem h meg is van a bajnoki cím

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
7végén nagyon iszok asszem😄😄

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
szombaton 1:45kor lesz a meccs? mert sporthíradón 16:00 van írva

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
Tevez respect |,,|

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Elnyûhetetlenek vagyunK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti12
1 PONTRA A BAJNOKSÁÁGTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNJÜK TEVEZ ÉS CARRICK!

GLORY MU!!!

Atti12
jáj beteg vagyok fáj a torkom de még így is akkorát ordítottam hogy szerintem a szomszéd is hallotta ^^

Atti12
Tömjünk be még egyet gólkülönbségen is javítani kéne 😊)

jupppíííííííííííííííííííí

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti12
Mekkora gól ez is és milyen fontooos 😊

Matthew Prosac
CAAAAAARIIIIIIICKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

Atti12
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL CARRIIIIIIIIIIIICK

Atti12
Berba ugyan azt szerette volna mint az egyik BL csoport meccsen 😄 Nem emlékszem már melyik volt

Matthew Prosac
óóóó Ronaldo... utánna meg az a flegma (ésakkormivanhafölérúgtam?) fej... inkább nem kommentálom.

Atti12
Ilyen sarkas megoldást utoljára Ronaldotól láthattunk, de az se volt ilyen szép mint ez 😄

Matthew Prosac
a chelsea meg egyet se 😄DDD

a pool ezekért már 3 tizit kapott volna 😄

Atti12
angol sporik <#eljen> nc.

Atti12
Mostmár megkell nyerni 😊

tevez, ennyi 😛
nem volt gyenge megoldás 😄

Matthew Prosac
Kell nekünk ez a Tevez gyerek ^^

Tyler1
ez a Tevez hülye gec XDDD de nagyon széép 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
TEVEEEEEEEEEEEEEEEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti12
TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Matthew Prosac
MICSODA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matthew Prosac
Óóóóóó gyerekek pedig ez szép játék volt

pedig aránylag jól játszunk, de a helyzetkihasználás 0

Rash87
Berbatov olyan szépen odateszi a labdákat! Erre Rooney is 1 méterrõl melléfejeli,mi idegesítõ!

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Wigan szépen jáccik, de mi..hát Fergienek helyrekell rázni a fiúkat a szünetben! Sok a csúszkálás és az eladott labda(fõleg Andersonnal).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
Helyzet a következõ:
1. helyzetek megvannak
2. nemtudjuk õket berugni
3. szar a fû 😄

MR ME
mennyi csúszkálnak a játékosok :S
am sztem nem játszunk rosszúl, csak megint az a fránya helyzetkihasználás, nameg a sok hiba hátúl...

Matthew Prosac
hát ez eddig egy kalap kakkanat <#szomoru1>

ja megvan, kösz

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Atti12
olvass már ketten is beírtuk.

kik a kezdõk?

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Atti12
Tegyük hozzá hogy a játékosok mozgása alapján szörnyû lehet ez a fû 😮 Bár nem kifogás..

Matthew Prosac
Óristen Vidic, ez évvégi kabarékba illõ jelenet -.-

Matthew Prosac
Remek! 1-0

Atti12
jaj :S Nem kéne eljátszani ezt a lehetõséget is.

toysoldier
idõközben rájöttem, hogy hülye kérdés.. <#vigyor3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Matthew Prosac
mi mást tudsz még elképzelni?

Matthew Prosac
Evans decsúnya... Nemkéne ott hátul fiúk..

Atti12
jaj Scholesy kezdi a kézilabdát megint? :S