Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-1es Manchesteri gyõzelmet várok. Rooney, Tevez és Ronaldo góljaival.😊

MR ME
jó kis meccs lesz, glory MU

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
már most fosok HAJRÁ MU😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy
A játékoskeretet hasonlították össze és lényegében igazuk van bár Rooney szerintem jó egy x-re legalább Etoval szemben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Tyler1
ki nem sz*rja le az Origot??? a végén akk is mi elmeljük a magasba a kupát 😛😛😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy

Magic Boy
Az Origo összehasonlította a két csapat várható kezdõjét és meccskeretét és náluk 7-6-ra a Barcelóna nyert.

Atti12
Gyerekek 1 óra és showtime 😊

penészthozópára
😄😄:😄😄😄:

One Love, One United!

akk nem lesz sehol kivetítõs téma? ez a Bp nem egy sportváros...
hát akk vigyétek, nekünk az ezüst nem szép😄
Tyler1
hát ez kurva nagy 😄😄😄😄

wáááá... mindjárt mindjárt... a Barcának üzenem h az ezüst érem is szép eredmény😄
Barnabyka
ez jáúú😄

penészthozópára
óha milesz itt este alig bírok már magammal 😄 mindjárt kimegyek esõbe mezítláb focizni 😄

One Love, One United!

hedonist
egyre normálisabb arc, egész szimpatikus mostanában<#wow1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
Atti12
én meg lehet itthon fogom nézni egyedül :S

hedonist
Jégkertet ajánlom, oriás kivetítõ lesz és fedett egy része! Széna téren van, ha vki nem ismerné. ja és aki jön mindenképp elõbb érkezzen, mert biztosan nagy tömeg lesz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
megha nem mos el titeket az esõ -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

toysoldier
okés, köszi :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

vmvr
focipálya, és olyan 6körül is mrá biztos lesz valami, márha lesz egyáltalán kivetítõ...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

toysoldier
és ha lesz akkor a szigeten hol?
meg kb hánytól?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Matthew Prosac
majd frissítek a meccs után, remélem a pl-serleget ki kell majd onnan vennem, hogy egy másikat tegyek a helyére 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
lesz? én azt olvastam valahol, hogy a heineken idén nem csinál. meg igazából sehol nem látni reklámot, meg semelyik programajánlóban sincs benne. de remélem valami lesz, habár kétlem...:S

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

elvileg lesz... én is azzal számolok
toysoldier
hali

a margitszigeten lesz valami kivetítõ holnap?

Atti12
inkább fölfele nézzünk...
nyerni kell, h megközelítsük a nagypofájú pooliakat (igaz, õk csak ebbõl tudnak élni...)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
nyerni kell mert beér minket a Barca 😊

John Cena
NB1.hu !!!

Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és BL-döntõs United aranylabdás futballistája, legalábbis errõl árulkodik legújabb nyilatkozata.
"Manchester az otthonom. Tudom, hogy az emberek mindenfélét gondolnak, még akkor is, amikor azt mondom: ide tartozom. Ennek ellenére én itt akarok játszani" - idézte vasárnap a News of the World címû bulvárlap a portugál támadót, akit a sajtó már egy éve "el akar adni" a Real Madridnak.
"Azzal a stílussal, amivel itt futballozunk és azokkal a trófeákkal, amiket megnyerünk, beírhatjuk magunkat a labdarúgás történetébe. Az edzõnk hisz a csapatunkban, és én is" - indokolta hûségét a 24 éves játékos, akit tavaly a nemzetközi szövetség szavazásán is az év legjobbjának választottak.
A címvédõ Manchester United szerdán, Rómában a Barcelonával csap össze a Bajnokok Ligája döntõjében.

BEK/BL gyõztesek:

Összesítés:
9 alkalommal: Real Madrid
7: AC Milan
5. FC Liverpool
4: Bayern München, Ajax Amsterdam
3: Manchester United
2: FC Barcelona, Juventus, Internazionale, Nottingham Forrest, Benfica, FC Porto
1: Celtic Glasgow, Hamburger SV, Steaua Bucuresti, Olympique Marseille, Feyenoord, Aston Villa, PSV Eindhoven, Crvena zvezda, Borussia Dortmund

penészthozópára
Mindenkinek a Real az álma? Pénzéhes majmok, azt meg nem hiszem, hogy kupákat nyerni megy valaki a jelenlegi Realba. Nemzetközit semmiféleképpen.. A múltjából meg nem lehet megélni, de mindegy is. Nekünk nem csak a múltunk, hanem a jelenünk is szép. GLORY MU alig várm a holnapot.

One Love, One United!

Zenszkij
Na holnap lesz a parti! Mindenki szurkoljon ezerrel, hogy megtartsuk a kupát! GLORY MU

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
Benzema jó lenne, ebben egyetértek. Csak õ is drága és ha jól emlékszek egyszer már azt nyilatkozta, hogy a real az álma...

Atti12
Talán erre a meccsre érdemes lenne frissíteni a banneren 😊

wáááá már csak egy nap és itt a nagy döntõõõ... mekkora lesz!!!
penészthozópára
benzema kell !!!!

One Love, One United!

az lenne a legjobb ha tevez mégse menne sztem bár ha télleg csak nagyon magas összegért lehetne megtartani akkor benzema jöhet...
és tevez ne a liverpoolba menjen
soma22
gignac kellene

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Egyik se férne a kezdõbe. Felesleges lenne megvenni õket. Jó játékosok, de azért mégis. Downing ebben a szezonban nagyon gyenge volt, ki is estek.

John Cena
Stewart Downing (Middlesborough) (neki örülnék ezek közül legjobban)
Dean Ashton (West Ham United)
Roque Santa Cruz (Blackburn Rovers) (anno még amikor Berbatovot szerzõdtetük akkor õ volt a másik "esélyes nem"??)

Matthew Prosac
Dzeko magas is, én rá szavazok. Owent SOHA!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Benzema lenne a legjobb sztem!

Szerintem Benzema, Dzeko vagy Gomez jó igazolás lenne ha elmegy Tevez.

gyemant04
hopp sry #15770-re

... Mixed Martial Arts

gyemant04
például<#miaz>

... Mixed Martial Arts

ez a két játékos fogadjunk hogy tottenhames vagy mancitys lesz. aztán ott meg semmit nem fognak mûvelni.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

MR ME
na azt sose

John Cena
Peter Crouch XD