Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
meg kb hánytól?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
a margitszigeten lesz valami kivetítõ holnap?
nyerni kell, h megközelítsük a nagypofájú pooliakat (igaz, õk csak ebbõl tudnak élni...)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és BL-döntõs United aranylabdás futballistája, legalábbis errõl árulkodik legújabb nyilatkozata.
"Manchester az otthonom. Tudom, hogy az emberek mindenfélét gondolnak, még akkor is, amikor azt mondom: ide tartozom. Ennek ellenére én itt akarok játszani" - idézte vasárnap a News of the World címû bulvárlap a portugál támadót, akit a sajtó már egy éve "el akar adni" a Real Madridnak.
"Azzal a stílussal, amivel itt futballozunk és azokkal a trófeákkal, amiket megnyerünk, beírhatjuk magunkat a labdarúgás történetébe. Az edzõnk hisz a csapatunkban, és én is" - indokolta hûségét a 24 éves játékos, akit tavaly a nemzetközi szövetség szavazásán is az év legjobbjának választottak.
A címvédõ Manchester United szerdán, Rómában a Barcelonával csap össze a Bajnokok Ligája döntõjében.
BEK/BL gyõztesek:
Összesítés:
9 alkalommal: Real Madrid
7: AC Milan
5. FC Liverpool
4: Bayern München, Ajax Amsterdam
3: Manchester United
2: FC Barcelona, Juventus, Internazionale, Nottingham Forrest, Benfica, FC Porto
1: Celtic Glasgow, Hamburger SV, Steaua Bucuresti, Olympique Marseille, Feyenoord, Aston Villa, PSV Eindhoven, Crvena zvezda, Borussia Dortmund
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
One Love, One United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
és tevez ne a liverpoolba menjen
Dean Ashton (West Ham United)
Roque Santa Cruz (Blackburn Rovers) (anno még amikor Berbatovot szerzõdtetük akkor õ volt a másik "esélyes nem"??)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
... Mixed Martial Arts
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema