Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
folytatás:

|| Evil Nine || üzenete:
Sylvinho-t szanaszét verte volna 1-1-ben Ronaldo
|| Evil Nine || üzenete:
Ferguson meg kb végig a másik oldalon játszatta
|| Evil Nine || üzenete:
nincs semilyen licencem de egy öregecske Sylvinho-t aki nincs is játékban, mert alig játszott azért egy Ronaldo igencsak megetette volna párszor, sebaj..

szerintetek nincs igazam?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
azthiszem a legegyszerûbb ha bemásolom a meccs utáni beszélgetésemet egyik barcás haverommal:

XY üzenete:
nem vagyok maximálisan boldog
XY üzenete:
úgy érzem nem adott ki mindent a manu
|| Evil Nine || üzenete:
semmit nem adott ki a Mu.. ez részben nektek köszönhetõ
XY üzenete:
azthittem második félidõ iszonyat szoros lesz
|| Evil Nine || üzenete:
most jött volna jól ha tavaly nem nyerünk
|| Evil Nine || üzenete:
néztem az arcokat
rég láttam már olyan BL-döntõt ahol a vesztes csapatból senki nem sír

|| Evil Nine || üzenete:
itt? nemhogy sírás, még csalódottság is alig látszódott
XY üzenete:
én is csodálkoztam
|| Evil Nine || üzenete:
Ronaldo fején pl :" Hát... sebaj. Tavaly megnyertük"
|| Evil Nine || üzenete:
Na ezért írtam ki a nevembe azt, amit /"Indiszponált, lelketlen, motiválatlan, akaratgyenge szar játékkal 0-2. Grat a Barcának, sima volt. - a szerk/
|| Evil Nine || üzenete:
Motiválatlan sz*r banda.. Ennél még a B' csapat is jobban játszott volna, mert õk nem voltak részesei a tavalyi gyõzelemnek és MEG AKARTÁK VOLNA NYERNI
|| Evil Nine || üzenete:
emellett borzalmasan játszottunk. ez így elég sok volt együtt, 4-0 sem lett volna jogtalan
...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Darthmushroom
hát már "szakkommentár urunk" már a negyeddöntõbe megmondta h a barca nyer...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

FRe4k
Sajna ez van, majd talán jövõre megint megnyerjük!
Glory MU!!!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

NeverwinterKING
fail XD akarom mondani jövõre XDDD

\"You are fucking crazy people!\"

Abból a 110 millióból Öbrebõnek is adhatnának hisz megérdemli! Sajnos nagyon gyengén játszottunk ezen a meccsen. Egyéni hibák, labdavesztések és a kreativitás hiánya látszódott. Nem gondolom hogy a barca volt sokkal jobb nálunk, inkább mi nem hoztuk azt a szintet amit megszokhattunk. Jövõre ismét bejutunk a döntõbe és akkor már nyerünk is!😊

Golyo69
továbbra is Glory MU!

Grat a barcelonanak..megérdemelték...ez nem az a Manchester volt amit megszoktunk az idény közben...ez is jó hogy itt voltunk a címvédés kapujában! Majd legközelebb!!!

FOREVER UNITED!

GGMU

MR ME
"tavaly miénk lesz" <#banplz>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

penészthozópára
😄😄😄 ez oltás volt 😄😄: haha felkéne hívni a figyelmét Bozsik úrnak erre a topikra nem?😄 Utolsó sorral egyetértek 😉

One Love, One United!

NeverwinterKING
ahogy kula is mondja a barca jobb volt most. nem sok mindent csináltunk. ronaldo volt aki küzdött de aztán õ is feladta és rugdosta puyolt.
tavaly miénk lesz! hajrá MU!!

\"You are fucking crazy people!\"

Darthmushroom
hát engem nagyon idegesített:S
bozsikon meg már kb 2hónapja észrevettem mekkora barca szurkoló..
mondjuk igazán jó szakkommentár maltától kikaptunk vele...

KÖV KÉT ÉV A MIENK!!!😄😛

Atti12
feleslegesen már ezen problémázni. a döntõ 1 meccsrõl szól, és ezen MEGÉRDEMELTEN nyert a barcelona 😞 Ez van.. jövõre megnyerünk mindent.

MR ME
kommentár engem is kiidegelt a végére már gecire

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

penészthozópára
felesleges ezen vitázni.. ÖVÉK A KUPA MIENK A BECSÜLET.

One Love, One United!

Darthmushroom
ja plusz külön szar h barca egy igen érd meccsel jutott be hát kíváncsi lennék a chelseare mennyit fizettek...

Darthmushroom
Hát idén a talán a pool ellen játszatunk ilyen szarul csak. Nem hiszem h pont most kellet ez!!:S Bozsik meg a Kommentár alig barca szurkoló...
számomra szánalmas h nem tudnak pártatlan embereket hívni!!! Bek*phatja mind2!!😄

Tyler1
azért Ronaldo nem nyerhet egyedül meccset nekünk....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

penészthozópára
nem baj, mindörökké ManUnited! Nagyon nem volt ma a srácokban vállalkozási szellem, egyszerûen nem mertek nem is értem.. Egyedül Ronaldo-ban volt vmi. Rooney se nyújtotta azt, amit elvártunk volna se Giggs, de még VDS se. Egy mentálisan megtört csapat játszott ma egy bomba erõs Barca ellen. Grat a Barcának még1x.

One Love, One United!

Rash87
Sajnálom... Pedig jól indult a meccs! De hát nincs igazság! <#szomoru1>

Mert szó szerint BECSALTÁK magukat a döntõbe... Nem érdemelték volna meg. Legalább it fairplay volt...Ennyi vigasztal. Majd jövõre.

Glory, Glory Man. United!

MR ME
ok nemagyarázzá inkább, ti idén szart se nyertetek 😄

Atti12
Jövõre megnyerjük. Mást most nem tudok mondani. Gratulálok a Barcelonának! 😞

LordVenom
Bocs,megszaladt a billentyû... van der Sar. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

soma22
szerintem elcseszte SAF.
5 csatárt küldött a pályára, de szervezõ játékos egy sem volt. scholesnak már a szünetben be kellett volna állnia, és visszaállni a 4-4-2es hadrendre giggsel és CR-el a széleken elöl pedig tevez és rooney.

mindemellett emelem kalapot a barca elõtt, gyönyörû játékkal hozták le ezt a dötõt gyakorlatilag védelem nélkül.

a jobb gyõzött, mitagadás

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

MR ME
evvan, ígyis 3 kupa +bl 2. hely, nincs miért szomorkodnunk sztem, tavaly nyertünk, idén a barca jobb volt, 1 dolgot sajnálok csak, vége az idénynek, nincs foci 😞

LordVenom
Azért Van der Saar szerintem megint kiemelkedõen teljesített,attól függetlenül,hogy beszedett két gólt...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Barnabyka
hát azért most elgondolkodhatnak azok akik a Chelseat bírálták a védekezõ játék miatt. Az eredményesebb volt ennél ..(máramennyire)

John Cena
hááát..:S ez így sikerült:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

penészthozópára
á semmi nem jön nekünk ma össze.. grat a barcának, aztán gondolok amit gondolok..

One Love, One United!

MR ME
igazából a barca megérdemli, jobbak voltak, semmit nem csináltunk a meccsen gyakorlatilag, nem tudtunk velük mit kezdeni, attól még egy szép év volt ez is!

John Cena
......... fasz ki van:S

MR ME
ennyi volt, védelem meg nulla a gólnál megint...

toysoldier
nabazdmeg....

a védelem meg hol a faszba volt??

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

John Cena
eddig kapura csak Ronaldo tudott lõni MU-nál...
és nekem nagyon de nagyon nem tetszik a játékunk:S

Mor3llo
2. A barca undorító gyáva játéka

<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kuci06
Én nem nevezném gyáva játéknak azt, amikor a Barca gyakorlatilag úgy passzolgat az Mu térfelén, ahogy akar...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MR ME
ez eddig kevés
a gól nagyon megfogott minket, azóta gyak semmit nem tudtunk csinállni
2. félidõ eleje remélem megint úgy kezdõdik mint az elsõ és gólra is tudjuk válltani a fölényünket,idõnk még van, messze nincs ennek még vége

penészthozópára
Idegesít
1. Ez a kibaszott kommentátor
2. A barca undorító gyáva játéka
3. Meg a mi szerencsétlenkedésünk, hogy guruló labdába luftot rúgunk.

Meg hogy ezt a Barcát simán ütni kéne, de jön ez a cigány gyerek és spiccel berúgja istenem. Nem baj én bízok a csapatban. És SAF taktikája nagyon jó volt, amíg meg nem zavarodtunk, mert utána már semmit nem láttam belõle. Na Glory MU ennek a barcának nem szabad gyõznie!!

One Love, One United!

Barnabyka
hát te elvagy tévedve...a gól elõtt tényleg a manchester volt fölényben, d enagyrészt akkor is csak egy ronaldoból állt a csapat, aztán talált egy gólt aBArca és azóta valjuk be varázslatos amit csinálnak..ezek a passzjátékok. Hát fel kell kötni a gatyót ,h legyen ebbõl valami, de szvsz Ronaldo ha ma nem lõ gólt akkor soha..én 1-1et tippelek a végére, de hát hol van az még.

Tyler1
tudtam h visszanyal a fagyi a sok támadás után! mindig ez van!!
dehogy a védelmünk az nulla az is biztos...grundfociznak Vidicék, Messi meg 5 embert fut le...nem rossz!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nagyon is. Eddig megvan az az egy barca gólt amit jósoltam. Most már csak 3 manchesteri kell. Anderson jól semlegesíti Messit úgyhogy õt a pályán hagynám. Mindenképpen kell még egy csatár a pályára. Tevez technikásabb mint Berbatov õ kell a pálya mondjuk Park helyére.

LoDMaSt
Arohadt :S Biztos nem látta a '99 es döntõt 😛

@ Hellomarci

Jól érzed!

LoDMaSt
Csak én érzem, hogy a királyi tv riportere kicsit a barcának drukkol? 😄

@ Hellomarci

Magic Boy
Vezet a Barcelona, de nem omlottunk össze és mi fociztunk a gól elõtt és azóta is fölényben.
Mi vagyunk a jobbak nyerni kell.
Hajrá!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
...

John Cena
itt

te jó ég...

Linket lécci hol tudom nézni neten a meccset?
Magic Boy
1 Van der Sar - 22 O’Shea, 5 R. Ferdinand, 15 Vidics, 3 Evra - 13 Park, 16 Carrick, 11 Giggs, 8 Anderson, 7 C. Ronaldo - 10 Rooney

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
OMG...

John Cena
fiúk mi a kezdõ?? pont kezdõ rugásra értem vissza