Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|| Evil Nine || üzenete:
Sylvinho-t szanaszét verte volna 1-1-ben Ronaldo
|| Evil Nine || üzenete:
Ferguson meg kb végig a másik oldalon játszatta
|| Evil Nine || üzenete:
nincs semilyen licencem de egy öregecske Sylvinho-t aki nincs is játékban, mert alig játszott azért egy Ronaldo igencsak megetette volna párszor, sebaj..
szerintetek nincs igazam?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
XY üzenete:
nem vagyok maximálisan boldog
XY üzenete:
úgy érzem nem adott ki mindent a manu
|| Evil Nine || üzenete:
semmit nem adott ki a Mu.. ez részben nektek köszönhetõ
XY üzenete:
azthittem második félidõ iszonyat szoros lesz
|| Evil Nine || üzenete:
most jött volna jól ha tavaly nem nyerünk
|| Evil Nine || üzenete:
néztem az arcokat
rég láttam már olyan BL-döntõt ahol a vesztes csapatból senki nem sír
|| Evil Nine || üzenete:
itt? nemhogy sírás, még csalódottság is alig látszódott
XY üzenete:
én is csodálkoztam
|| Evil Nine || üzenete:
Ronaldo fején pl :" Hát... sebaj. Tavaly megnyertük"
|| Evil Nine || üzenete:
Na ezért írtam ki a nevembe azt, amit /"Indiszponált, lelketlen, motiválatlan, akaratgyenge szar játékkal 0-2. Grat a Barcának, sima volt. - a szerk/
|| Evil Nine || üzenete:
Motiválatlan sz*r banda.. Ennél még a B' csapat is jobban játszott volna, mert õk nem voltak részesei a tavalyi gyõzelemnek és MEG AKARTÁK VOLNA NYERNI
|| Evil Nine || üzenete:
emellett borzalmasan játszottunk. ez így elég sok volt együtt, 4-0 sem lett volna jogtalan
...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Glory MU!!!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Grat a barcelonanak..megérdemelték...ez nem az a Manchester volt amit megszoktunk az idény közben...ez is jó hogy itt voltunk a címvédés kapujában! Majd legközelebb!!!
FOREVER UNITED!
GGMU
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
One Love, One United!
tavaly miénk lesz! hajrá MU!!
\"You are fucking crazy people!\"
bozsikon meg már kb 2hónapja észrevettem mekkora barca szurkoló..
mondjuk igazán jó szakkommentár maltától kikaptunk vele...
KÖV KÉT ÉV A MIENK!!!😄😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
számomra szánalmas h nem tudnak pártatlan embereket hívni!!! Bek*phatja mind2!!😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Love, One United!
Mert szó szerint BECSALTÁK magukat a döntõbe... Nem érdemelték volna meg. Legalább it fairplay volt...Ennyi vigasztal. Majd jövõre.
Glory, Glory Man. United!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
5 csatárt küldött a pályára, de szervezõ játékos egy sem volt. scholesnak már a szünetben be kellett volna állnia, és visszaállni a 4-4-2es hadrendre giggsel és CR-el a széleken elöl pedig tevez és rooney.
mindemellett emelem kalapot a barca elõtt, gyönyörû játékkal hozták le ezt a dötõt gyakorlatilag védelem nélkül.
a jobb gyõzött, mitagadás
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
One Love, One United!
a védelem meg hol a faszba volt??
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
és nekem nagyon de nagyon nem tetszik a játékunk:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
a gól nagyon megfogott minket, azóta gyak semmit nem tudtunk csinállni
2. félidõ eleje remélem megint úgy kezdõdik mint az elsõ és gólra is tudjuk válltani a fölényünket,idõnk még van, messze nincs ennek még vége
1. Ez a kibaszott kommentátor
2. A barca undorító gyáva játéka
3. Meg a mi szerencsétlenkedésünk, hogy guruló labdába luftot rúgunk.
Meg hogy ezt a Barcát simán ütni kéne, de jön ez a cigány gyerek és spiccel berúgja istenem. Nem baj én bízok a csapatban. És SAF taktikája nagyon jó volt, amíg meg nem zavarodtunk, mert utána már semmit nem láttam belõle. Na Glory MU ennek a barcának nem szabad gyõznie!!
One Love, One United!
dehogy a védelmünk az nulla az is biztos...grundfociznak Vidicék, Messi meg 5 embert fut le...nem rossz!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mi vagyunk a jobbak nyerni kell.
Hajrá!<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.