Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem se való owen a mu-ba...
Atti12
Hát nemtudom. Szerintem nekünk Tevez (ha egyáltalán elmegy) helyére egy magass, jólfejelõ befejezõ csatár kéne, mint anno RVN volt 😊

Magic Boy
És akkor mi van, ha Liverpool-os volt?
Nagyon jó játékos csak egy kicsit sérülékeny, de ennek ellenére mivel szerintem nem lenne drága így jó megoldás lenne Tevez helyett.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
nekem az õ neve összeforrt a liverpoolal 😊

Magic Boy
Miért nem?

Atti12
Owent nem tudnám elképzelni MU mezben..

Magic Boy
A következõ játékosoknak szerintem PL csapatban (akár nálunk) a helye.

Michael Owen (Newcastle), Stewart Downing (Middlesborough)

Atti12
Nekem De Laet játéka tetszett nagyon 😊 Volt 1-2 nagyon szép szerelése illetve becsúszása is 😊.

gyemant04
lehetséges 😊

... Mixed Martial Arts

Rash87
Nani-val is... 😊
De nekem most Welbeck játéka nagyon nem tetszett,az 1 dolog,h bizonyítani akart,de a foci egy csapatjáték. S volt kettõ olyan szituáció is,aminél nagyon nagy esély lett volna a gólra,s azért se passzolta volna le. Mondjuk nem volt tétje,de akkor is... Szerintem ezért is cserélte le SAF,jogosan.

Glory, Glory Man. United!

sztem pedig welbeck jól nyomta szopatta a népet... (mondjuk lehet h csak azért gondolom ezt mert a technikás játék híve vagyok) ha majd összeszokik a többiekkel akkor a csapatjáték is mutatós lesz...
gyemant04
bizonyítani akart, szerintem inkább Nanival kéne a csapatjátékról elbeszélgetni 😊

... Mixed Martial Arts

Rash87
Elég gyér meccs volt,de mondtam,h így is gyõzni fognak 😄
Ez a Welbeck most lett unszimpatikus számomra,lehetett volna több góllal is nyerni,csak nem tudja,hogy a foci csapatjátékról is szól,remélem SAF majd elmagyarázza neki.

wow
hirtelen véletlen azt olvastam, h "kik lettek az elsõk"<#pias><#bohoc><#wilting>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

penészthozópára
Meg van a 90 pont. Bár semmit nem számít, de így a Barca már biztos nem fog nálunk többet szerezni, mivel nekik 86 van 1 fordulóval a vége elõtt. Nekem ez külön öröm 😊

Szerintem ez a meccs se volt rossz. Így láthattuk mire képes ez a csapat és mit ne mondjak én nem csalódtam.

One Love, One United!

John Cena
LOL😊
amúgy ha middlesbrough nyert volna akkor bent maradt volna nem?
hát fura látni WBA,Newcastle,middlesbrough kiesõ

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Luna73
Köszi!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

DONGUBA
wet brom-newcas-middle

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Luna73
Most akkor kik lettek a kiesõk?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Atti12
Hull akkor így bentmaradt? 😊 Hurrá ^^

DONGUBA
fos meccs volt de a gol kiba nagy volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
csoro newcastle

John Cena
Aston Villa-Newcastle 1-0

lehet így is kiesik a Newcastle :S úgy emlékszem a döntetlen is jó lenne nekik.

penészthozópára
csodagól 😄

One Love, One United!

Matthew Prosac
GIBSON!!!!!! 😊 0-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DONGUBA
Nem tudjatok me nem a manchester meccs megy az eurosport2-on???Ugy volt

Darthmushroom
valaki kezdõ?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

penészthozópára
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=39751&part=sports itt van sok stream lehet nézni a meccset 😉 Glory MU

One Love, One United!

Darthmushroom
steamet tud adni valaki?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

John Cena
május 24., vasárnap

Arsenal-Stoke 17.00
Aston Villa-Newcastle 17.00
Blackburn-WBA 17.00
Fulham-Everton 17.00
Hull-Man Utd 17.00
Liverpool-Tottenham 17.00
Man City-Bolton 17.00
Sunderland-Chelsea 17.00
West Ham-Middlesbrough 17.00
Wigan-Portsmouth 17.00

sztem meg fogjuk verni a hull-t kb ugyanez a csapat jáccott a kupákban is és nagyon hajtottak, szép focival nyertünk... így lesz ez most is...
hedonist
SAF azt nyilatkozta,h azért kell játszatnia minimum 30 percet tétmeccsen,h kiderüljön, biztos bírja-e a vádlija. sztem ez teljesen érthetõ,h nem akar zságbamacskát a bl-döntõn,h ott majd 20perc után le kelljen cserélni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

penészthozópára
én akartam, köszi.

One Love, One United!

Atti12
nem néz ki rosszul, de továbbra is kétlem hogy ez lesz a mezünk 😄

Matthew Prosac

egyikõtök akarta linkelni, csak elfelejtette hogy imageshack-rõl nem linkelünk sg-be!

Fabio Capello
thx

banok
biza

Fabio Capello
A BL döntõt az m1 fogja adni ugye?

Matthew Prosac
másik weboldalról:
"Federico Macheda, Danny Welbeck, Rodrigo Possebon and Darren Gibson are all expected to start while Darren Fletcher and Nani could be just the two names from the first team squad. There are rumors that Rio Ferdinand could start in order to prove his fitness but Ferguson is unlikely to risk his best defender in a game of no importance to the club."
Szinte ugyanaz, mint az én szerény kis véleményem 😊

Matthew Prosac
"Az elõzetesek ellenére erõs csapattal készül a vasárnapi mérkõzésére a United, és a legújabb hírek szerint Nani és Fletcher mellett pályára lép Ferdinand és Brown is."

Utóbbi kettõ szerepeltetése számomra igencsak meglepõ lenne. Fõleg Ferdinand esetében nem kockáztatnék, mert azt Alex sem bocsájtaná meg magának ha a BL-döntõ elõtt egy tét nélküli meccsen lesérülne..
Mostmár nagyon kíváncsian várom hogy állunk fel a KC stadionban.

banok
akkor nektek holnap maradnak a streamek

Rash87
Én csak neten néztem a Tv mûsort,ott nem így írták.

Tyler1
esély a tartaléknak h mutasson vmit 😄 remélem Kiko és Welbeck odabasz egy kicsit 😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rudee
Tietek felvételrõl lesz, elõbb mondták pont.

Szar Bayern, szar Bayern :)

penészthozópára
Hát most a kiesõjelöltekre rájár a rúd. Egyikre se mondhatnám, hogy olyan könnyû ellenfele lenne. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy mindegyiküket megfogják a végén tapsolni..

One Love, One United!

MR ME
sztem ígyis nyerünk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Tetszik 😊 Igazából drukkolok a Hullnak.. szimpatikus kis csapat 😊 remélem bent maradnak 😄. Mi meg végre láthatjuk a kezdõben Tosicot is 😊

John Cena
én hullnak szurkolok hogy bent maradjon de Newcastlenek is (Owen miatt)