Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó játékos csak egy kicsit sérülékeny, de ennek ellenére mivel szerintem nem lenne drága így jó megoldás lenne Tevez helyett.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Michael Owen (Newcastle), Stewart Downing (Middlesborough)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De nekem most Welbeck játéka nagyon nem tetszett,az 1 dolog,h bizonyítani akart,de a foci egy csapatjáték. S volt kettõ olyan szituáció is,aminél nagyon nagy esély lett volna a gólra,s azért se passzolta volna le. Mondjuk nem volt tétje,de akkor is... Szerintem ezért is cserélte le SAF,jogosan.
Glory, Glory Man. United!
... Mixed Martial Arts
Ez a Welbeck most lett unszimpatikus számomra,lehetett volna több góllal is nyerni,csak nem tudja,hogy a foci csapatjátékról is szól,remélem SAF majd elmagyarázza neki.
Glory, Glory Man. United!
hirtelen véletlen azt olvastam, h "kik lettek az elsõk"<#pias>#pias><#bohoc>#bohoc><#wilting>#wilting>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Szerintem ez a meccs se volt rossz. Így láthattuk mire képes ez a csapat és mit ne mondjak én nem csalódtam.
One Love, One United!
amúgy ha middlesbrough nyert volna akkor bent maradt volna nem?
hát fura látni WBA,Newcastle,middlesbrough kiesõ
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
lehet így is kiesik a Newcastle :S úgy emlékszem a döntetlen is jó lenne nekik.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
One Love, One United!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Arsenal-Stoke 17.00
Aston Villa-Newcastle 17.00
Blackburn-WBA 17.00
Fulham-Everton 17.00
Hull-Man Utd 17.00
Liverpool-Tottenham 17.00
Man City-Bolton 17.00
Sunderland-Chelsea 17.00
West Ham-Middlesbrough 17.00
Wigan-Portsmouth 17.00
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
egyikõtök akarta linkelni, csak elfelejtette hogy imageshack-rõl nem linkelünk sg-be!
"Federico Macheda, Danny Welbeck, Rodrigo Possebon and Darren Gibson are all expected to start while Darren Fletcher and Nani could be just the two names from the first team squad. There are rumors that Rio Ferdinand could start in order to prove his fitness but Ferguson is unlikely to risk his best defender in a game of no importance to the club."
Szinte ugyanaz, mint az én szerény kis véleményem 😊
Utóbbi kettõ szerepeltetése számomra igencsak meglepõ lenne. Fõleg Ferdinand esetében nem kockáztatnék, mert azt Alex sem bocsájtaná meg magának ha a BL-döntõ elõtt egy tét nélküli meccsen lesérülne..
Mostmár nagyon kíváncsian várom hogy állunk fel a KC stadionban.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
One Love, One United!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.