Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo párszor játszott már a csatársorba és akk nem volt rá panasz, sztem a nagyobb hiba Fergusontól az az volt, hogy a második félidõben lehozta az egész középpályát és rendre küldte be a csatárokat, ennek következtében a Barca úgy jött át rajtunk ahogy akart, a 3 vagy 4 csatárunk pedig nem fog tudni gólt szerezni ha nincs nálunk a labda...
Zenszkij
A döntõkben sosem vagyunk toppon. Ronaldót berakni a csatársorba, Ferguson papa ezt nagyon elrontotta, mint anno 99-ben Beckham a bal, Giggs a jobboldalon....Akkor cseresznénk volt, most nem. Sajna...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

meglássuk mi lesz😊 Benzemát szívesen látnám én is...
Atti12
azért ne lássátok ilyen drasztikusan a helyzetet szarul játszottunk, nem jött ki a lépés, van ilyen jövõre visszahódítjuk a kupát és kész
Glory MU
Mayorpapa
Néhány elgondolkodtató idézet a cikkbõl:"Ferguson harmadik BL-döntõjén az is hiányzott a Unitednek, ami az elsõ két fináléban még megvolt: a szerencse. 1999-ben is sokkal jobban játszott az ellenfél, de az elképesztõen nagyot küzdõ, tartalékos MU pontrúgásainak köszönhetõen az utolsó pillanatokban fordítani tudott a Bayern ellen, míg a kiegyenlített tavalyi döntõben ott volt Terry sorsdöntõ megcsúszása a tizenegyeseknél. Most a szerencse egy pillanatig sem volt a Manchesterrel"
"hiába volt sokkal erõsebb a kispadja a Unitednek, és hiába próbálkozott folyamatosan Ferguson (játszatott 4-5-1-et, 4-4-2-t, 4-3-3-at), extra teljesítmény nélkül nem lehet megnyerni egy Bajnokok Ligája-döntõt." Erre gondoltam én is...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
szívembõl szóltál, pontosan ugyanezeket gondoltam-írtam én is. És ezért vagyok dühös, és ezért írtam azt, hogy itt valami gyanús...így egy ManU a BL döntõben egyszerûen nem játszat!!!! itt valami nem stimmel. Mintha "odaadták" volna a meccset a Barcának. ÉRTHETETLEN az egész, talán soha nem tudjuk meg, mi miért történt...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa

Magic Boy
Tegnap tényleg megérdemelten nyert a Barcelona, mert nekik jött ki jobban a lépés, de ez nem jelenti azt, hogy jobb csapat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

részvétem a tegnap történtekért.
ha csak egy hajszállal is, de jobban örültem volna ha ti nyertek...
a barcát mindennél jobban utálom...
NEm lehet felfogni,hogy a barcelona megnyerte a Bl-t és teljesen megérdemelte.Egyébként sziasztok <#vigyor4>

Matthew Prosac
Még mindig nem értem ezt a tegnapit. Konkrétan semelyik részét.
1) Egy Manchester United nem lehet olyan hülye hogy területet adjon a Barcelonának, mert NYILVÁNVALÓ, hogy nem szabad nekik, ezt a hülye is tudja. Mi adtunk, õk köszönték.
2) Ami az elõzõbbnél is szomorúbb hiba: egy megiramodó Henry,Etoo,Messi,Xavi,Iniesta vagy éppen Puyol (!igen sajnos ilyen is volt nem egyszer!) ellen nem kiléptünk és próbáltuk megakadályozni, hanem HÁTRÁLTUNK egészen 16-osig. Ebbõl volt aztán a Xavi féle szabadrúgás is, vagy az hogy Messi 5 ember mellett húzhatott el, mert egyik sem lépett oda neki, csak figyelték 2 méterrõl.
3) Ronaldo az elsõ 10 percet leszámítva gyakorlatilag nem volt játékban. Õ ugyan nem tud labdát szerezni, de ha már egyszer nem találkozik a labdával akkor miért nem talál ki valamit SAF? Másik oldalon játszatni, vagy méghátrébb vonni... Elég nagy luxus, ha õ nincs játékban és mi ezen nem akarunk változtatni.
4) Elemi hibák, amik ilyen arányban nem jellemzõek ránk egy meccsen:
Második Barca-gól cakkumpakk, Rióstul, Van der Sar-ostul. Utóbbival kapcsolatban csak annyi bajom volt hogy legalább ugorjon el és próbálja meg kivédeni, hátha.. Erre még egy Wiese is elugrik, nem a vonalon szájtátva nézi. Elsõ gólnál meg azért csak fogni kéne azt a rövidet.
5) Átlag 10-30 másodpercig volt nálunk a labda aztán rendszerint eladtuk. A Barcánál legtöbbször 1 percig egyhuzamban. Ezt egy idõ után számoltam is. 10 mp alatt nemigen lehet támadást építeni, 1 perc alatt bõven. Emellett egy Barcának nem jó odaajándékozni állandóan a labdát, mert tõlük csak örökölni lehet. Nembaj mi jófejek voltunk és odaadtuk, játsszák csak a játékukat.
6) Sir Alex Ferguson. Hogy valaki ennyire tanácstalan legyen egy BL-döntõn az csúcs. Nem beszélve arról hogy néha oda kéne lépni az oldal vonal mellé és ordítani valamit a fiúknak, nem a hülyünkön ülve várni a csodát. Emellett: komolyan gondolta a végén a 3 (vagy 4) csatáros játékot, vagy csak nem nézte a meccset addig se? Nem vette véletlenül észre, hogy NINCS KÖZÉPPÁLYÁNK, így aztán behozhat 7 csatárt is, labdát nem fognak/fogunk szerezni, akkor pedig gólt sem lövünk!?! Az egész döntõ legelb*szottabb húzása volt szép lassan lehozni azt a középpályát (Anderson, majd Park, majd Carrick) amit erõsíteni kellett volna (létszámmal),nem helyettük beküldeni - csatárokat.

Szum: ezt a taktikát és játékoscsere-'politikát' maximum egy kezdõ Fifás 'követi el'. A motivációról mindent elárul amit olvashattok az NSO élõ tudósításában; ..Berbatov, akit saját bevallása szerint nem nagyon fogott meg annak idején a Leverkusen BL-döntõje...
Minden, de minden el volt itt cseszve. És saját bevallásom szerint olyannyira nem fogott meg ez a tegnapi BL-döntõ, hogy ha mégegyszer ilyen lelketlenül és buta módjára focizik a csapat, akkor inkább "befanolok" az FC Unitednek.. Csókolom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

10 perc alatt rúghattunk volna 2 gólt, de nem mentek be a helyzetek, éppen elkerülték a kaput.
pont kiírta a tatot a tv: lövések 0:5 a MU-nak, amikor jött a barca elsõ labdaérintése jóformán... 😞
ez teljesen megzavarta az egész csapatot, és innentõl nem tudtunk visszajönni a meccsbe sajnos
a barca meg teljesen megnyugodott és játszotta az ellenfelek számára idegölõ tili-tolis fociját (ami többnyire nem veszélyes kapura, inkább fárasztó)
hozzáteszem: messi sztem nem játszott nagyot (a gólja szép volt), anderson többször simán megállította, néhányszor dobálta magát. (ez iniestára is igaz). puyol meg nagyobb színész, mint ronny 😊 (ezt sosem gondoltam volna)
valószínûleg, ha nekünk megy be aqz elsõ helyzetünk, akkor fordított eredmény van. ezt bátran merem állítani, mert akkor már tuti nem kap akkora teret a barca és sosem talál fogást a védelmünkön. így meg az elöl lévõ emberekben lehetett volna bízni... na mind1... nincs "ha"
rooney és park kritikán aluli volt.
fletch robotmunkája rettenetesen hiányzott
grat a barcának!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Ha lenne valós alapja szerintem fenn lenne komolyabb oldalon is.
Szerintem marad még 2-3 évig biztos.

Atti12
kamu az egész, tegnap a csapatban pont Ronaldo volt az egyetlen aki hajtott..

Magic Boy
Ha kifizetik az árat és menni akar akkor vigyék.
SAF az árából megtudja venne a helyettesét és még marad pénz másra is.

John Cena
nb1 😄 vicc...

Ismét megkérdõjelezõdött a tegnapi BL-döntõn élete talán legrosszabb formájában játszó Cristiano Ronaldo további, manchesteri jövõje, a találkozó utáni sajtótájékoztatón kijelentette: nem tudja, hogy visszatér-e Manchesterbe...
A portugál játékos egy újságírói kérdésre (marad-e a MU-nál?) válaszolva lakonikus tömörséggel csak annyit válaszolt:
- Nem tudom...
A lehetséges "útirányról" semmit nem árult el a luzitán csatár, de mint arról már többször beszámolt honlapunk is, a Real Madrid vélhetõen mindent elkövet majd a megszerzéséért.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy

Magic Boy
A cikkel én is egyetértek azért linkeltem be.

soma22
tökéletesen egyetértek a cikkel. MU-s vagyok, de a barcelona gyönyörûen játszott egész évben

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Ezzel egyetértek, de azzal nem, hogy 10-bõl 9-szer a Barcelóna nyert volna.
A Barcelóna jelenleg a világ egyik legjobb csapata, de a Manchester United is a legjobbak között van.

A Manchester Unitedet is azért lehet szeretni, mert játssza a focit.

Tegnap ti voltatok a jobbak köszönhetõen annak, hogy már a 10. pecben betaláltatok, de ennyi. A két csapat kb. egyforma játékerõt képvisel. Tegnap nektek jött ki a léüpés ennyi.

[Jakuza]
Korrekt es helytallo cikk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy

Mayorpapa
Hát igen, de elég nehéz megemészteni, hogy a világ legjobb edzõje elront egy taktikát. Miért? Tele rutinnal, több mint 1200 meccsel a háta mögött, hogy lehet elrontani? Egyébként meg a fórum épp azért van, hogy mindenki kibeszélje, "kisírja" magából a véleményét...persze kultúrált keretek között...

Atti12
Reggel, amikor találkoztam barca drukker haverommal csak ennyit mondtam neki: "gratulálok, megérdemelt volt." õ pedig válaszul: " köszi.." ÉS EZZEL LEVOLT ZÁRVA A TÉMA! Miért nem lehet ezt egy forumon is megvalósítani? Ide jönnek sokan verni a nyálukat. Ebben a döntõben jobb volt a barcelona, nekünk pedig elrontott a taktikánk. Nincs mit ezen tovább ragozni..

Mayorpapa
Kedves Jakuza! Amit leírtam, nem sületlenség. Természetesen nem gondolom, hogy a fiúk "leadták" volna a meccset...de akkor sem tudom elfogadni, hogy az a csapat, amelyik megnyeri a PL-t, BL címvédõként ennyire könnyen odaadja magát! Ez BL DÖNTÕ volt, és a fiúk nem így álltak hozzá. Én majd minden meccsünket láttam, és azért írtam korábban, hogy tudnak ezek másként is játszani. A Barca se úgy játszott egyébként, ahogy tud, Alves, Abidal, Marquez hiányában õk se brillíroztak, ezért is fáj, hogy ez ellen a Barca ellen se tudtunk igazán jól játszani. Persze, mindenki hibázhat, de csak az fáj, hogy pont most, a döntõben, ezt nekem nehéz megemészteni. Most kellett volna a legnagyobbat játszani, erre úgy játszottunk, mint az iskolások, mintha kezdõk lennénk, nem címvédõk... A csapatot szeretõ szurkolóként valahogy elvárom, hogy minden meccsen tegyék oda magukat, és küzdjenek, ne ijjedjenek meg, akkor se, ha a "nagy" Barca az ellenfél. Kicsit úgy éreztem, mintha túlértékelték volna az ellenfelet, túlságosan tisztelték õket, nem tették oda magukat rendesen. Meg fogom nézni újra a meccset, kiváncsi vagyok, ma milyennek látom õket 😊

Rash87
Túl sokat vársz a nagy Barcától... Inkább menj már vissza,ahonnan jöttél,s ne beszélj hülyeségeket,köszi,puszi.

Glory, Glory Man. United!

[Jakuza]
Iden igen.
De lehet jovore egyszer sem. Ennek az elso mondatnek az ertelmezesevel kellene megbirkozni, aminek a fontos eleme az "iden"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rockynhooo
te tényleg úgy gondolod , hogy 10 meccsbõl 9szer nyerne a Barca ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[Jakuza]
Nem 10-bol nem de 9szer igen.
Kisujszallas vagy sem, lehet itt poenkodni.
Mindig van ami miatt egy jo csapat kiemelkedik a mezonybol, iden ez a csapat a Barcelona ha tetszik, hanem.
Lehet jonni a hulye kijelentesekkel, hogy huha BL-t akartak nyeretni a Barcelonaval igy meg ugy.
Kerdem en miert nem akadalyozta meg ebben az MU ? Mert egyszeruen nem tudta, mert iden van naluk jobb csapat.

hát ez sajnos nem úgy alakult ahogy szerettük volna, egyszerûen nem jött össze semmi, engetük h a barca játssza a sáját fociját amivel tulajdonképpen bedaráltak minket... mi pedig áttértünk egy teljesen más játékra ami az elején be is jött ha akkor gólt szerzünk most teljesen más lenne mindenkinek a véleménye...
a hátvédsorunkra rá sem lehetett ismerni... engem fõleg a 2. barca gól borított ki, egy olyan hátvéd mellett mint rio nem fejelhet egy apró emberke... de hát ez van mindenki hibázhat
sztem a második félidõben nem kellett vna a középpályát lebontani a csatársor kárára ugyanis igy még nagyobb tere lett a barcának, ha pedig nincs nálunk a labda nem tudunk egyenlíteni...

ez a barca meccse volt gratulálok is nekik mert nagyon szépen játszottak...

Glory Man United!!! a bl 2. hely és az egész szezon miatt nincs okunk csalódottnak lenni!!! Go RED ARMY! RED DEVILS!!! MANCHESTER FOREVER!!!
Rockynhooo
Jajjj ne állítsd már be úgy a Barcadat mintha tegnap a Kisujjszálás FC ellen játszottak volna... Klasszis csapatokról van szó, azt ne mondd már nekem ,hogy 10 meccsbõl mindig ez az eredmény születne... Tegnap jobb volt a Barca, megnyerték ennyi.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rash87
Kár,hogy a nagy fejesek ott fönt,azt akarták,hogy a Barca megnyerje a BL-t... Bejuttatták õket a döntõbe...s nem történt ez után semmi, hamar lecsengett az ügy 😊 Szal az a szomorú,most egyszer megtették,látták szabad,jövõre csodálkoznák ha nem így történne megint.
De legalább a döntõben fair play volt...ennek is örülni kell.

Glory, Glory Man. United!

[Jakuza]
Jaj, mar. Az MU is azt akarta hogy a Barca nyerjen ?
Meg valami suletlenseget nem akarsz osszehordani ? Jelenleg a Barcelona a vilag legerosebb csapata, ezzeol minden focihoz erto ember tisztaban van.
Nehez legyozni oket, ha jo formaban vannak, mar pedig tegnap abban voltak es leiskolaztak az MU-t, amit a jatekosok ereztek is a palyan.
Az elso gol utan egybol tudatosult bennuk, hogy az ellenfelnek eleg egy villanas a golszerzeshez es a jatekban is kepesek folejuk noni.
Innentol kezdve el is vesztettek a hituket.
Talan egy talalt gol visszahozta volna az onbizalmukat, de ez nem tortent meg. Igy is erezheto volt a lefujas utani pillanatban, hogy a MU jatekosaik megkonnyebultek, hogy nem minden jott be a Barcelonanak, mert kulonben egy nagyon megalazo veresegbe is beleszaladhattak volna, ami valljuk meg a helyzetek alapjan be is kovetkezhetett volna.

Darthmushroom
ebbe igazad van h most nem nagyon küzdöttünk, de a lényeg megvan idén utolértük a poolt a bajnoki címek számába és talán ez fontosabb is mint a bl. meg azon kívül is nyertünk még 2 kupát. hát sajnos a 4. nem jött össze mert nem az igazi MU játszott de majd jövõre!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mayorpapa
engem valahogy nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy "valakik" azt akarták, hogy az idei BL-t a Barca nyerje...Övrebö ténykedése, a mi lelketlen játékunk, ez már túl sok...nézzétek majd meg az ismétlést valamelyik adón, és figyeljétek meg, mennyit futottak a játékosaink...egyszerûen nem akartak...sir Alex ettõl sokkal kisebb téttel bíró meccsen is szinte végig üvöltözte a meccset, most meg szinte fel se állt a padról...mi volt ez? mintha megelégedtek volna azzal, hogy bejutottak a döntõbe, de hát azt le is kell játszani...egyszerûen nem hajtottak, Rooney se, aki pedig nagyon szokott igyekezni, ha senki más nem is...csak a Liverpool alázott meg minket ennyire, és azt is nagyon fájdalmas volt végignézni...miért nem vagyunk képesek egy igazán erõs csapat ellne remekelni, felállni a padlóról, mint anno a Liverpool a Milan ellen? szívem szakadt meg látva ezt a szenvedést, ötlettelenséget, akaratgyengeséget, egyszerûen nem értem, miért így játszottak az év talán legfontosabb meccsén? meg kellett volna halni a pályán, de õk nemhogy meghalni, de futni se nagyon akartak...talán megcsömörlöttek...jóllakottak lettek, ez látszódott a díjátadáskor is...nagyon bánom, hogy ÍGY kaptunk ki, és nem egy végig szoros, izgalmas meccsen...jobban is hajthattak volna a fiaink...

Matthew Prosac
Téma lezárva. Lehet másról beszélni innentõl!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

2piros sztem fasság. akárhogy nem érdemelte meg a barca akkor a továbbjutást (mert eccerüen szarok voltak), a cselzinek lõnie kellett volna gólt.. ennyi..nem lõttek. hol vannak? sehol.

áh kitudja még pár masszõr beáll a 16os elé simán megvan az :Q

téged meg vigasztaljon az a tudat, h ha ti jutottatok volna a döntõbe úgyis kiszoptatok volna..<#puszis>

hedonist
akkor tedd ami az aláírásodban van írva, ahhoz lehet,h jobban értesz...

sajnálom srácok én nektek drukkoltam, bármilyen hihetetlen. jövõre indulhat megint a kûzdelem közöttünk😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ez a meccs nem a mai állást tükrözi, bármikor megverné ez a barca ezt az emut. a játékvezetésrõl meg annyit, hogy az odavágón kb 2 piros kinézett a kékeknek, és akkor mindjárt más lett volna a steiss. londonban meg abidal kapott egy kamu pirosat, míg alves egy kamu sárgát. az egyetlen jogos szöveg az pique kezezése, de a másik odalon 2x ekkora segítséget nyújtott a bíró. csak az nem olyan szembeötlõ, ha nem ad sárgákat, mint egy kezezés, pedig elõbbi ugyanúgy eldönthet egy meccset

Cabell
Nehéz sírni egy olyan döntõ után, amiben semmi drámai nem volt. Volt 10 jó percünk, akkor a barcának volt egy ki szerencséje (megjegyzem, ahogyan átmentek akkor, és minden más esetben is a középpályán, arról lerítt Fletcher hiánya) de körülbelül eddig lehetett összeesküvés elméleteket gyártani.

Magunkra borítottuk a pályát, ami sajnos amúgy is szokásunk. Idén egy csapat volt, ami a barcát meg tudta jól szorongatni, az a Chelsea volt, megmutatták hogy kell. A tökéletes ellentétét játszottuk, óriási területet adtunk a támadóiknak.

Épp azt a játékot mutattuk, amitõl én a spanyol bajnokságot egy viccnek nevezem, mert ott úgy próbálják megfékezni Messit, hogy 2 méterrõl figyelik, és a 16osig csak hátrálnak, aztán meg hátha elkúrja...egyszóval, mert úgy játszanak, mint ahogy ma mi játszottunk.

Sajnos abszolút gyalázat volt, az meg, hogy a mezõny legkisebb tagja fejel gólt a torony Vidic és Rio mellett, abszolút bohózat.

Kb mint ahogy a németek lehettek tavaly a spanyolok ellen, mit csináljunk, le lettünk focizva. Fejvakarós történet.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
közönségdíjra hajtassz? mit kell itt a nyálat verni?, egy normális játékvezetés mellett a Barca a döntõig sem jutott volna. akkor õk fogtak ki egy szar napot, a bíró segített nekik. most mi fogtunk ki szar napot, ennyi

Golyo69
jaja..nem voolt rossz..😄

GGMU

vmvr
hát fiúk, le lettetek focizva. az elején szépen indult, azt is mondtam, hogy sima manchesteri gyõzelem, de a kapott gól mintha lebénította volna a manchestert. mintha egyszercsak hülyegyerekek fociztak volna, a másik oldalon pedig egy nagyon erõs barca volt. azért gratula, így sem volt rossz évetek asszem😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Darthmushroom
azt h nem küzdöttünk ahogy szoktunk azt észre vettem de amúgy szerintem nem ezen múlt.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Golyo69
|| Evil Nine || üzenete:
néztem az arcokat
rég láttam már olyan BL-döntõt ahol a vesztes csapatból senki nem sír
|| Evil Nine || üzenete:
itt? nemhogy sírás, még csalódottság is alig látszódott

ez így van..én is csak néztem...mondom legalább vmi sajnálkozás vagy vmi de semmi senki arcán..érdekse volt..nah mindegy

GGMU