Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Glory MU
"hiába volt sokkal erõsebb a kispadja a Unitednek, és hiába próbálkozott folyamatosan Ferguson (játszatott 4-5-1-et, 4-4-2-t, 4-3-3-at), extra teljesítmény nélkül nem lehet megnyerni egy Bajnokok Ligája-döntõt." Erre gondoltam én is...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ha csak egy hajszállal is, de jobban örültem volna ha ti nyertek...
a barcát mindennél jobban utálom...
1) Egy Manchester United nem lehet olyan hülye hogy területet adjon a Barcelonának, mert NYILVÁNVALÓ, hogy nem szabad nekik, ezt a hülye is tudja. Mi adtunk, õk köszönték.
2) Ami az elõzõbbnél is szomorúbb hiba: egy megiramodó Henry,Etoo,Messi,Xavi,Iniesta vagy éppen Puyol (!igen sajnos ilyen is volt nem egyszer!) ellen nem kiléptünk és próbáltuk megakadályozni, hanem HÁTRÁLTUNK egészen 16-osig. Ebbõl volt aztán a Xavi féle szabadrúgás is, vagy az hogy Messi 5 ember mellett húzhatott el, mert egyik sem lépett oda neki, csak figyelték 2 méterrõl.
3) Ronaldo az elsõ 10 percet leszámítva gyakorlatilag nem volt játékban. Õ ugyan nem tud labdát szerezni, de ha már egyszer nem találkozik a labdával akkor miért nem talál ki valamit SAF? Másik oldalon játszatni, vagy méghátrébb vonni... Elég nagy luxus, ha õ nincs játékban és mi ezen nem akarunk változtatni.
4) Elemi hibák, amik ilyen arányban nem jellemzõek ránk egy meccsen:
Második Barca-gól cakkumpakk, Rióstul, Van der Sar-ostul. Utóbbival kapcsolatban csak annyi bajom volt hogy legalább ugorjon el és próbálja meg kivédeni, hátha.. Erre még egy Wiese is elugrik, nem a vonalon szájtátva nézi. Elsõ gólnál meg azért csak fogni kéne azt a rövidet.
5) Átlag 10-30 másodpercig volt nálunk a labda aztán rendszerint eladtuk. A Barcánál legtöbbször 1 percig egyhuzamban. Ezt egy idõ után számoltam is. 10 mp alatt nemigen lehet támadást építeni, 1 perc alatt bõven. Emellett egy Barcának nem jó odaajándékozni állandóan a labdát, mert tõlük csak örökölni lehet. Nembaj mi jófejek voltunk és odaadtuk, játsszák csak a játékukat.
6) Sir Alex Ferguson. Hogy valaki ennyire tanácstalan legyen egy BL-döntõn az csúcs. Nem beszélve arról hogy néha oda kéne lépni az oldal vonal mellé és ordítani valamit a fiúknak, nem a hülyünkön ülve várni a csodát. Emellett: komolyan gondolta a végén a 3 (vagy 4) csatáros játékot, vagy csak nem nézte a meccset addig se? Nem vette véletlenül észre, hogy NINCS KÖZÉPPÁLYÁNK, így aztán behozhat 7 csatárt is, labdát nem fognak/fogunk szerezni, akkor pedig gólt sem lövünk!?! Az egész döntõ legelb*szottabb húzása volt szép lassan lehozni azt a középpályát (Anderson, majd Park, majd Carrick) amit erõsíteni kellett volna (létszámmal),nem helyettük beküldeni - csatárokat.
Szum: ezt a taktikát és játékoscsere-'politikát' maximum egy kezdõ Fifás 'követi el'. A motivációról mindent elárul amit olvashattok az NSO élõ tudósításában; ..Berbatov, akit saját bevallása szerint nem nagyon fogott meg annak idején a Leverkusen BL-döntõje...
Minden, de minden el volt itt cseszve. És saját bevallásom szerint olyannyira nem fogott meg ez a tegnapi BL-döntõ, hogy ha mégegyszer ilyen lelketlenül és buta módjára focizik a csapat, akkor inkább "befanolok" az FC Unitednek.. Csókolom
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
pont kiírta a tatot a tv: lövések 0:5 a MU-nak, amikor jött a barca elsõ labdaérintése jóformán... 😞
ez teljesen megzavarta az egész csapatot, és innentõl nem tudtunk visszajönni a meccsbe sajnos
a barca meg teljesen megnyugodott és játszotta az ellenfelek számára idegölõ tili-tolis fociját (ami többnyire nem veszélyes kapura, inkább fárasztó)
hozzáteszem: messi sztem nem játszott nagyot (a gólja szép volt), anderson többször simán megállította, néhányszor dobálta magát. (ez iniestára is igaz). puyol meg nagyobb színész, mint ronny 😊 (ezt sosem gondoltam volna)
valószínûleg, ha nekünk megy be aqz elsõ helyzetünk, akkor fordított eredmény van. ezt bátran merem állítani, mert akkor már tuti nem kap akkora teret a barca és sosem talál fogást a védelmünkön. így meg az elöl lévõ emberekben lehetett volna bízni... na mind1... nincs "ha"
rooney és park kritikán aluli volt.
fletch robotmunkája rettenetesen hiányzott
grat a barcának!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Szerintem marad még 2-3 évig biztos.
SAF az árából megtudja venne a helyettesét és még marad pénz másra is.
Ismét megkérdõjelezõdött a tegnapi BL-döntõn élete talán legrosszabb formájában játszó Cristiano Ronaldo további, manchesteri jövõje, a találkozó utáni sajtótájékoztatón kijelentette: nem tudja, hogy visszatér-e Manchesterbe...
A portugál játékos egy újságírói kérdésre (marad-e a MU-nál?) válaszolva lakonikus tömörséggel csak annyit válaszolt:
- Nem tudom...
A lehetséges "útirányról" semmit nem árult el a luzitán csatár, de mint arról már többször beszámolt honlapunk is, a Real Madrid vélhetõen mindent elkövet majd a megszerzéséért.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A Barcelóna jelenleg a világ egyik legjobb csapata, de a Manchester United is a legjobbak között van.
A Manchester Unitedet is azért lehet szeretni, mert játssza a focit.
Tegnap ti voltatok a jobbak köszönhetõen annak, hogy már a 10. pecben betaláltatok, de ennyi. A két csapat kb. egyforma játékerõt képvisel. Tegnap nektek jött ki a léüpés ennyi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Glory, Glory Man. United!
De lehet jovore egyszer sem. Ennek az elso mondatnek az ertelmezesevel kellene megbirkozni, aminek a fontos eleme az "iden"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kisujszallas vagy sem, lehet itt poenkodni.
Mindig van ami miatt egy jo csapat kiemelkedik a mezonybol, iden ez a csapat a Barcelona ha tetszik, hanem.
Lehet jonni a hulye kijelentesekkel, hogy huha BL-t akartak nyeretni a Barcelonaval igy meg ugy.
Kerdem en miert nem akadalyozta meg ebben az MU ? Mert egyszeruen nem tudta, mert iden van naluk jobb csapat.
a hátvédsorunkra rá sem lehetett ismerni... engem fõleg a 2. barca gól borított ki, egy olyan hátvéd mellett mint rio nem fejelhet egy apró emberke... de hát ez van mindenki hibázhat
sztem a második félidõben nem kellett vna a középpályát lebontani a csatársor kárára ugyanis igy még nagyobb tere lett a barcának, ha pedig nincs nálunk a labda nem tudunk egyenlíteni...
ez a barca meccse volt gratulálok is nekik mert nagyon szépen játszottak...
Glory Man United!!! a bl 2. hely és az egész szezon miatt nincs okunk csalódottnak lenni!!! Go RED ARMY! RED DEVILS!!! MANCHESTER FOREVER!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De legalább a döntõben fair play volt...ennek is örülni kell.
Glory, Glory Man. United!
Meg valami suletlenseget nem akarsz osszehordani ? Jelenleg a Barcelona a vilag legerosebb csapata, ezzeol minden focihoz erto ember tisztaban van.
Nehez legyozni oket, ha jo formaban vannak, mar pedig tegnap abban voltak es leiskolaztak az MU-t, amit a jatekosok ereztek is a palyan.
Az elso gol utan egybol tudatosult bennuk, hogy az ellenfelnek eleg egy villanas a golszerzeshez es a jatekban is kepesek folejuk noni.
Innentol kezdve el is vesztettek a hituket.
Talan egy talalt gol visszahozta volna az onbizalmukat, de ez nem tortent meg. Igy is erezheto volt a lefujas utani pillanatban, hogy a MU jatekosaik megkonnyebultek, hogy nem minden jott be a Barcelonanak, mert kulonben egy nagyon megalazo veresegbe is beleszaladhattak volna, ami valljuk meg a helyzetek alapjan be is kovetkezhetett volna.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sajnálom srácok én nektek drukkoltam, bármilyen hihetetlen. jövõre indulhat megint a kûzdelem közöttünk😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Magunkra borítottuk a pályát, ami sajnos amúgy is szokásunk. Idén egy csapat volt, ami a barcát meg tudta jól szorongatni, az a Chelsea volt, megmutatták hogy kell. A tökéletes ellentétét játszottuk, óriási területet adtunk a támadóiknak.
Épp azt a játékot mutattuk, amitõl én a spanyol bajnokságot egy viccnek nevezem, mert ott úgy próbálják megfékezni Messit, hogy 2 méterrõl figyelik, és a 16osig csak hátrálnak, aztán meg hátha elkúrja...egyszóval, mert úgy játszanak, mint ahogy ma mi játszottunk.
Sajnos abszolút gyalázat volt, az meg, hogy a mezõny legkisebb tagja fejel gólt a torony Vidic és Rio mellett, abszolút bohózat.
Kb mint ahogy a németek lehettek tavaly a spanyolok ellen, mit csináljunk, le lettünk focizva. Fejvakarós történet.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
néztem az arcokat
rég láttam már olyan BL-döntõt ahol a vesztes csapatból senki nem sír
|| Evil Nine || üzenete:
itt? nemhogy sírás, még csalódottság is alig látszódott
ez így van..én is csak néztem...mondom legalább vmi sajnálkozás vagy vmi de semmi senki arcán..érdekse volt..nah mindegy
GGMU