Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
jó kis meccs lesz, itt végre valóban kiderûl h mit tudunk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12

Ma 16:00 Sportklub 😊

Tyler1
a rohadt mocsok most megkapta<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Barnabyka
Most láttam a TV-ben, hogy hosszú tûzharc után lelõtték azt a terroristát a kommandósok aki miatt elmaradt az Indonéz csapat elleni meccsetek.

Cabell
http://www.youtube.com/watch?v=tCzIDdJAoUs

bocsi csak berakom ezt ide, mert lemegyek egy másik géphez, és hogy itt legyen az elsõ oldalon, és rögtön meg tudjam nézni😊

ez olyan, mint amikor mp3ról file-t cserél két jó barát😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

smith09
ja tényleg. 😊 vak vagyok
hedonist
igen, kivéve a sport klub

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

smith09
Srácok a jól látom, a vasárnapi Chelsea elleni meccset semelyik tv csatorna nem adja ?!?!
Cabell
Tényleg úgy helyes, csak nevetséges,ma már senki nem mondja úgy.

Atti12
Braziloknál O helyett mindig U-t mond 😄 Szerintem azt hiszi hogy úgy helyes.

WuFraZselic
FÁBIU <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
Gibson milyeneket lõtt 😄

MR ME
de viszont gyors

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
fszomgeci h 1 rohadt stream se jön be-.-

Pacal17
Kapus a mezõnyben! 😄

Atti12
Ez a Valencia gyerek nem lassú 😮

Pacal17
Navégre

Pacal17
Áhh, Owennek semmi nem jön össze 😄

Atti12
Owen.. hogy lehetett ezt kihagyni? :|

WuFraZselic
és amit hall az angoltól, azt tudja csak mondani. önálló gondolat 0
a belga srác kimondottan jól nyomja a jobbon

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Ezek a kommentárok... :\ Mint aki megvan már halva vagy 30 éve. Inkább az angolt tennék hangosabbra,ami háttérben megy,minthogy ezt hallgassam :\

Glory, Glory Man. United!

MR ME
akkor 9kor 😄

Tyler1
9kor 😊

Rash87
9kor

MR ME
gondolom 3/4kor kezdõdik a meccs

DONGUBA
en a sportklubon egy arsenal.-manu meccset latok.....

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
na akk még most odadrótozom a helyére a tv-t, h a kommentátor miatt ne tudjam kibaszni xD

Rash87
kössz😊 végre

WuFraZselic
hát akkor szerintem ráérünk odakapcsolni a meccs kezdetekor 😄

MR ME
má megvan

MR ME
milyen meccs? 😄

Sportklub élõben közvetíti és már 8tól indul a stúdióbeszélgetés.

Rash87
Még most a legtöbb offline lesz,mivel nem most lesz a meccs...
Ám a legutóbbi meccseket normálisan meg lehetett nézni streamen,ahhoz képest,jó volt a minõségük 😊

Tyler1
imádom ezt a myp2p-t 😄 20 streambõl 2 mûködik (az is szar minõségû és román vagy lengyel xD)

Rash87
Nem is tudtam,h ma lesz meccs.
-------
Más: nem tudom,remélem olvasni fogja,aki csinálja a bannert,de stream-hez ezt a MyP2P-s linket beszúrhatná majd valahova. Mert már lement ezeregy meccs,de még mindig nem tudják megjegyezni hol lehet megnézni 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DONGUBA
hello az esti meccshez van stream?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
hát már 2 éve problémákkal kezdjük az idényt, és ebben a 2 évben 2 bajnoki címet szereztünk, szóval engem nem zavar ha ilyen lesz a végkifejlet most is😄D

Tyler1
"...az általa Anglia legjobbjának titulált Ben Foster..."
miafasz???<#guluszem1>

basszus hát ez a szezon sem úgy kezdõdik ahogy vártuk<#pardon1>

Rash87
Kurva jó... :\\ Jól kezdõdik.

Atti12
A holland portás nyolc hétre biztosan kidõlt - ManUtd.com
Edwin van der Sar kihagyja a következõ szezon elejét, ugyanis a 38 esztendõs portásnak meg kellett mûteni egy törött ujját és a bal kezét.

A holland hálóõr az Audi Kupa fináléjában a Bayern München ellen a tizenegyespárbajban Danijel Pranjic lövését követõen sérült meg.

A hír kicsit frusztráló lehet a Vörös Ördögök számára, hiszen a manchesteri védelem alapembere így egész szeptemberben nem léphet pályára.

A bajnoki rajtot megelõzõen Fergusonnak még két mérkõzés áll rendelkezésére, hogy eldöntse az általa Anglia legjobbjának titulált Ben Foster, avagy a lengyel Tomasz Kuszczak lesz-e az elkövetkezõ meccseken a kezdõcsapat kapusa.

Nagyszerû :S

John Cena
NB1 írta de mégis a Daily Mail értesülései szerint 😛

A Daily Mail értesülései szerint nagyszabású átigazolási "hadmûveletre" készül a Chelsea: a londoni klub egy héten belül le akarja igazolni Sergio Agüerót, Andrea Pirlót és Franck Ribéryt.
Pirlo lehet az elsõ: a Milan középpályása állítólag nagyon szeretné követni eddigi fõnökét, Carlo Ancelottit a Stamford Bridge-re, és az olasz klub 12 millió font ellenében hajlandó is elengedni. A lap szerint a megegyezés nagyon közel van már.
Agüero esetében már nehezebb dolga lesz a londoni klubnak, ha hihetünk a Daily Mailnek. Az Atlético Madrid argentin csatára ugyanis legalább 40 millió fontot kóstál, ráadásul heti 200 ezer fontos fizetést szeretne kapni. A Manchester United is kivetette rá a hálóját, legalábbis az angol sajtó szerint, igaz, Sir Alex Ferguson többször is kijelentette, nem szándékszik több játékost igazolni a nyáron.
A legkeményebb dió azonban kétségtelenül Franck Ribéry. A Bayern München francia középpályása nem vágyik Angliába, saját bevallása szerint, sokkal inkább Spanyolország felé tekintget, klubja viszont nem akarja eladni sem ide, sem oda. A Daily Mail szerint azonban a londoniak bíznak benne, hogy a Bayern álláspontja megváltozik majd az átigazolási idõszak végének közeledtével, és "mindössze" 40 millió font körüli összegért is hajlandó lesz elengedni az egyébként sokkal többre tartott francia sztárt.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

hedonist
1-et de könnyû kiszúrni egy beillesztett képet.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
😄 jó.

Rudee
Fogjál vmi vízszintes tárgyat és tedd oda a monitor elé, hogy párhuzamos legyen az ötös vonalával (vagy akár a 16ossal).
A csatártól balra álló védõ is hátrébb van szerintem, a jobb oldali meg tuti.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tyler1
hány oldalt lapoztál vissza h erre válaszolj???<#zavart2>

hedonist
ezt most komolyan mondod? mindjárt leesek a székrõl, egy 45 fokos szögbõl csinált képpel akarod alátámasztani,h szerinted nem volt les???😄

egyébként les volt ez nem kérdés,mindenki ezt mondja, de olyan teljesen mindegy egyébként egy felkészülésin csak megjegyeztem😊

Gunnersboy
majd kiderül, csak ennyit mondok így még látatlanba 😊
(de ha az Arsenal megelõzi az MU-t a bajnokság végén az minimum egy "Wenger a legnagyobb" üzenet lesz az Arsenal topicba 😄)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
kiesõk nem lesznek😛 az a lényeg!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tyler1
hát Wenger sok jót nem tudok mondani! jelenleg(bár még nem kezdõdött el a szezon) úgy áll a csapat h nem erõsebb mondjuk egy Man Citynél vagy Evertonnál. Belevezette a csapatot egy szép mély árokba, amibõl kiráncigálni már nem tudja.