35611

• pilboy
    ezt a párharcot 2 momentum döntötte el.
    1. az elmélázott 2. bekapott gól münchenben
    2. rafael rutintalansága ( ha tudom, h van lapom, nem húzom vissza az ellent, mert mindenhol sárga lap)

igaz fergie is belenyúlhatott volna, de inkább rooneyt nem erőltettem volna tovább, főleg miután látszott, h van böyten csak rúgással tudja megállítani. sztem ez benne is volt a taktikában (nem úgy, mint tegnap az arsenaléban. hagyták messit, nem rúgták agyon...)

azt hiszem nyugodtan jelentem ki, h a gyengébbik csapat ment tovább. de ez van. a bayern 99 óta mumus lett :(
    fájó 3-0ról kiesni, de a 40 perc emberhátrány nagyon sok. hozzáteszem gyorsan, h kb. a 20.perctől rooney csak döcögött a pályán, tehát 10 és felen voltunk csúnyán mondva :/

nekem nagyon is elég lenne, ha sorban 4edszerre behúznánk a pl-t
  • Dean Winchester
    miért? nem jobb érzés úgy kipotyogni a kupából hogy a bajnok ejt ki? (de én is a Barcanak drukkolok egyébként :)
  • Murder3
    Sokmindent lehet erre fogni.
    A Bayernek is volt már olyan h bíró miatt vesztett.
    Az máskérdés h manchesterhez képest a bayern békafos játékot mutatott.
    Nem is bírom már egy ideje nézni őket.
    Ilyenkor sírom vissza a régi 99-es csapatot.
  • andris7
    majd ott is segít a bíró, mi? :DDD
  • Murder3
    az aggaszthat mert ezek után már nincs megállás.
    ha ezt a manchestert megtuttuk verni akkor a barcalona-t is megtudjuk.

Na csak nyerjük meg majd a sok spanyol meg angol sztárdrukkernek koppanni fog az álla.
    remélem már végre valahára vége lesz ennek a rohadt angol és spanyol dominnaciának....
  • rvn
    Jövök már inkább az enyéimhez. Mindenhol tele nagyképü realosokkal meg sok hülye fasszal. Sajnos a mai meccset nem a "bayern nyerte hanem mi vezstettük" mégpedig 3-0 ról. 3-0 ról 2 gólt kapni. Engem viszonyt az bánt a legjobban, hogy 2 játéknap és 2 hatalmas bírói hiba tette nekünk nehézzé a szezon végét. Véleményem szerint 100 meccsből 99x ilyenért nem adja oda a bíró a második sárgát mert semmi duvaság, semmi brutalitás nem volt a mozdulatban. Egy sima taktikai falt volt. Sajnos ezt is elbaszták nekünk a drága sporik(h b*ssz* meg az annyát és hatos ikreie legyenek és elmondhassa, hogy 6 fia van, de mind testvére), csak ugy mint a kékek ellen. :( hihetetlenül szomorú vagyok.
  • Cabell
    Egyébként abszolút nincs miért szégyenkezni, megmutattuk a világnak, hogy ez a csapat szenzációs, akármi is van..szerencséje pedig senkinek sem lehet mindig.

Egy dolog aggasztana, ha a Bayern megnyerné a BL-t...-.-
  • Magic Boy
    Necces, de, ha Rooney nem sérült rá akkor meglesz.
  • rebel7
    necces az is...
  • Magic Boy
    Nagyon nehéz így kiesni, de valahol nem baj.
    Koncentrálhatunk a bajnokságra.
  • rebel7
    hát ilyen tényleg a világon nincs... ez egy nyertes meccs volt... első félidőt 5-0ra kellett vna hozni de 3-0is bőven elég lett vna ha nem kapunk potyát.. ja és ha nem tudjuk pótolni nanit akk kevés az is ha a középpálya 120%-ot hoz úgy látszik... nagyon nagy kár érte
  • Oziris666
    Ezt Fergie is eltaktikázta csöppet,Csatár nélkül akarta kibekkelni kb.
    ,elöl meg Nanin kivül senki se bírta már a labdát tartani...
  • Cabell
    Sajnos tudtam konkrétan, hogy ez lesz.

Az első meccs után már éreztem benne a sorsszerűséget, mert bár nem hiszek az ilyen misztikus dolgokban, néha a fociban vannak dolgok, amik felettébb közel állnak hozzá.

Meg is jegyeztem, hogy egy jelentősebb összeggel meg fogom tenni a Bayernt, ez így is lett, kb 15.000 pluszban zárok majd..

3-0ról elúszni látni egy továbbjutást mindig és minden körülmények között fájó, és nyilván egy MU szurkoló sem fogja soha elfelejteni...

Innentől énis a Barcáért fogok szorítani, mert ők érdemlik meg...

• Mythic
    Fúúú hát Fergie kicsit benézte ezt a meccset, nem nyúlt bele idoben. Rafael koszi, erre tényleg nem lehet mit mondani, nem az elso kiállítása ami nehéz helyzetbe hozza a csapatot. De még fiatal, legbelul nem is ot hibáztatom, inkább Fergienek kellett volna lépnie, a biztonságra játszani és lehozni a már sárga lapos gyereket a pályáról. Berbatov meg kész...10 emberrel is megengedi magának a sétálgatást a pályán. Dogoljon meg, Tevez sem volt a kedvencem, de Berbatovnál sokkal tobb szív és tudás is szorult bele. Kettejuk kozul neki kellett volna maradnia. Mindkét meccset mi engedtuk ki a kezunkbol, kell egy kis ido feldolgozni... Glory-glory United!!!
  • rooney8
    3-0ról... :( és ha nincs az a piros... de sajnos a fociban nincs olyan hogy "ha" :S
  • Matthew Prosac
    innentől nagyon remélem hogy a Bayern bejut a döntőbe és kap egy hetest a Barcától.
  • sompibug
    de bizony mi csesztük el mert 3-0 -nál kiengedtünk.
    barcanak már nincs ellenfele!
  • Rash87
    Tudom.Ott volt a fordulat.Ott már éreztem is,h ezt nem fogjuk kihúzni. Rafaelnek van még hova fejlődnie.
  • Magic Boy
    Nem mi csesztük el.
    A Bayer a kiállítás után jobb volt.
    Ha nincs kiállítás valószínűleg mi megyünk tovább.
  • Matthew Prosac
    bárki ellen el tudnám viselni a kiesést, de ezek ellen -.-
  • penészthozópára
    Nos ezzel meg is van az idei BL győztes csapat: a Barcelona.
    Ezeknek rúghattunk volna most 6-ot, de nem mert ki kell állítatnia vkinek magát. Ez a Bayern a következő körben kiesik.
  • sompibug
    rafalnek lesz egykét álmatlan éjszakája szvsz.
  • Magic Boy
    A Bajnokságot nyerjük, mert a Chelsea bőven veszít még pontokat.
  • galmat
    Hasonlóan érzek az előttem szólóakkal... Katasztrófa... utolsó negyed órában helyzetig se jutottunk... ezt a fos pár hetet... áááá
  • Rash87
    Hogy lehet így elbaszni... hihetetlen:@ Ilyen ideg rég volt bennem...
  • muTinho
    Ejj..:( Nekem nagyon hiányzik Tevez..Még ha nem is teljesitett kitűnően tavaly..
  • Paranoia
    kicsit előre vigadtam :(
  • MR ME
    ezt nem hiszem el bazmeg, 3:0ról kiestünk a faszba pffff
    bajnokság is elúszott valszeg, így kell elbaszni egy hét alatt mindent, grat!!
  • Pacal17
    Hát erről ennyit... 3-0-ról így elbaszni...
  • Atti12
    kurva élet...
  • Magic Boy
    Vége kiestünk, de szép játékkal legalább.
  • Pacal17
    Te mióta vagy Manchesteres? :D
  • MR ME
    basszák meg azt a tevenyegelő román kurva anyjukat azt!
  • Lcapitant
    hát ennek vége
  • AntiHero
    Hát ez nem lesz meg sajnos:(
  • Lcapitant
    6perc
  • Darthmushroom
    ilyenkor kell a híres United csoda. meg kell csinálni a szinte lehetetlent.. és eddig mindig volt hős a unitedbe. remélem most is lesz valaki.
  • baca01
    Valaki biztos meg fogja! :D
    De ha a United itt most kiesik, akkor a Barca esélyei erősen megnőnek úgy érzem.
  • Matthew Prosac
    Berbatov. Csak most az egyszer.. Lődd be elsőre ha helyzeted lesz, ne cseszd el!
  • Darthmushroom
    én úgy érzem h a bayernél is lesz piros mert az egyik úgy is elszáll magától meg az eredménytől.. és eddig is volt emberhátrányba lehetőségünk most is lesz..

lényeg a lényeg h gól kell és lesz :D