Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
azért bazmeg amikor Ballack a földön volt és mi támadásban akkor lefújta, most 2 játékosunk volt a földön erre nem fújta le, 2:1 oda...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
Chelsea meg lassan megtanulhatná mi az a FAIR PLAY basszmeg ! (ez már a második volt ezen a meccsen)
Fostert meg már le kellett volna cserélni a picsába!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
hát gyönyörû..

Matthew Prosac
szerettem volna ha játszik Valencia, de nem ilyen áron :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Ajj Nani :S

Atti12
Sose mondtam még ilyet, de most Kusczakot szivesen lánám a kapuban :|

WuFraZselic
Sportklub hozza a szintet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Barnabyka
Ebbõl bizony lesz egy hajszárító ször alex 😄😄

Atti12
lehet megint 11es párbaj lesz.. 😄

Tyler1
ennyit Fosterrõl! tudtam h õ lesz itt a Chelsea szerencsehozó koboldja :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
Berbatov reg jatszott ekkora lendulettel! ( paszmek 1-1)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MR ME
pfff Foster megint alkotott...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Luna73
Mennyi az eredmény fiúk?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Matthew Prosac
na akkor most Foster-t le is lehet cserélni szépen :C

Matthew Prosac
ájj Rooney, de kár ezért a helyzetért.

hedonist
köszönöm, hogy odaadtad.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
ottvan a Bosingwád, övé a second half

Tyler1
hát sztem meg Kuszczak messze labdabiztosabb kapus! lehetne belõle VdS utódja, persze ahhoz mondjuk játszania kéne, és nem a 3. számú kapusunknak kellene balfaszkodnia a hazaadásokkal.

Matthew Prosac
Foster szerintem jobb kapus Kuszczak-nál, ha az angol végre megtanulja egybõl a mezõnybe visszavágni a hazaadott labdákat, nem lesz gond vele. Kicsit zavarban van a srác, mint Ádám anyák napján 😊

hedonist
ezt én sem, meg azt sem,h mi a faszomé bosingwa padozik és egy hentes játszik helyette😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
gyerekek ez a Foster fog még szép meglepetéseket okozni! de nem értem h miért nem Kuszczak véd???

Atti12
szép ték szép komment <#eljen> 😄

Matthew Prosac
Elsõ félidõ:
1) Nani játéka kezd egyre szimpatikusabb lenni
2) Foster nem tud mit kezdeni a hazaadásokkal
3) Berbatov lassan jobb lesz labdaosztogatásban, mint befejezésben
4) Fletcher lövése ha bemegy, uhhhh
5) Evans olyan lazán és elegánsan játszik néha, hogy öröm nézni 😊

6) Cech jól véd megin' sajna 😞

Barnabyka
FOSter..ennél a másodiknál felröhögtem 😄

WuFraZselic
ezkészkeci

Atti12
Foster megnyugodhatna.. 😄

Atti12
Cech 😮

Atti12
Ajj gyerekek de szép játék volt ez is, így tovább! 😊

smith09
Szerintem eddig nagyon jók vagyunk ! jó lesz hozzászokni!
MR ME
mekkora góóóóóóóóóóóól 😄DDDDD

Atti12
Naniiii 😄DDD gyönyörû

WuFraZselic
Nani!<#worship>

Atti12
Evra (L)😄

Atti12
Gyönyörû ez a Wembley így teltházzal 😊

smith09
Ez szép gesztus !

Róla nevezik el!
Atti12
-----------Foster-----------
Evra Ferdinand Evans O'Shea
Park Carrick Fletcher Nani
------Berbatov Rooney------

smith09
Csak néztek a játékosok a Himnusz alatt. Ferdinand és Terry kivételével csak sasoltak 😊
hedonist
sportklub is adja szerencsére az van:S
hát én inkább rooneay-tól tartok

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
kiváncsi leszek, mert a Chelsea idén a legnagyobb ellenfelünk lesz! és ez a meccs most meghatározza az erõviszonyokat a szezon elsõ meccseire, szóval nem ártana a jó kezdés 😊

Atti12
pedig ázsiában jól ment neki <#idiota> Biztos a levegõ teszi 😄

Rash87
Hja,biztos... Elõször meg kellene tanulnia eltalálni a kaput(utóbbi 2-3 meccsbõl ítélve) Aztán próbálkozhat! 😊

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Jól tudod, õ tényleg sérült 😞 Hát nagyon kíváncsi leszek,hogy hogy alakul.

Matthew Prosac
Owen beszór egy hármast, aztán lehet hazaballagni <#nevetes1>

hedonist
😄

Feleeejtõõõ😊 lesz ne mulass az biztos😊 csak sérülések ne legyenek, bár vidic nem lesz nálatok, ha jól tudom, szóval egy magas veszélyfaktor kiesett😊

Biztos kemeny meccs lesz.

Rash87
Ááá,ennyire ne vidd el magad 😊)
Ez egy olyan 99%-os tuti biztos tipp 😛P

MR ME
nem lenne rossz 😊

Barnabyka
ezt a kép alapján írtad ,h Chelsea-Mu sima 2-0 legyen😊

viccel

Rash87
Sima 2-0 <#vigyor5>

Barnabyka
ha tudtok egyáltalán valamit<#idiota>