Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
azért én nem szaroznám csak úgy le az Arsenalt, sem Arsene Wengert... 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
hehe 😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

az igen! <#worship> megérte! <#hehe><#eljen>
Matthew Prosac
2006-ban pedig már hoztunk a Molde-tól egy 15 éves norvég srácot szóval mi sem ma kezdtük 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Giggs-et 14 évesen csentük el a Man Citytõl ¢¢ (igaz, õ legalább brit volt)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

én nem az Arsenal-ra céloztam, hanem arra, hogy ez eddig rátok nem volt jellemzõ.
Tyler1
de aszittem ez az Agüeros ügy már a wc alján van...sztem nem lesz belõle semmi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
akkor hülye! annyiér vehetne két olcsóbbat de egyszintûeket Agüeroval!

WuFraZselic
most olvastam, hogy 41milla körüli ajánlatot tervez Fergie Agüeroért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Jaj, ne csináljátok már hogy ezt Arsenal-os receptnek tartjátok.. Messi sem Barcelonában született, Stuttgart és Hamburg is (vagy Schalke - Hajnal) rendszeresen bevásárol 15-16 éves külföldiekbõl akiket aztán a B-csapatban játszat, és tudtommal a Real Madrid Castilla is tele van/volt fiatal külföldiekkel, és ezek még csak azok akikrõl tudunk és beszélünk. Az MTK miért nem panaszkodott soha, hogy a gonosz Liverpool elrabolta tõlük Németh Krisztiánt?
A francia klubok is tudnának mesélni az afrikai külkapcsolatokról..
Világtrend. Nincs mit rajta beszélni.

Rash87
Csak Wenger kicsit másképp csinálja,elég bután... csak pénz miatt. Szal õ megveszi "olcsón" ,aztán meg egybõl 1-2 év múlva el is adja sokkal többért.

Itt nem ez lesz a sorsuk (remélem)

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
jah úgylátszik ez lett a stratégiánk, nem basztuk el CR árát hiperszuper sztárra, hanem szépen kinevelünk CR-eket XD nem rossz ötlet ez, a elsõ csapattal nincs gond(egyenlõre), szal szerintem sem érdemes nagyokat költekezni.

#16910: csak Wengernek szar az egész stratégiája, jók a fiatalításai, csak mint csapat szar az egész 😊

Barnabyka
a sok fiatalítás már most Arsenal mintára..csak nehogy ugyanakkor azuhanás legyne belõle😊

bár én azt szurkolótársaimmal nem könnyezném azért meg😄<#idiota>

a 14-15 éves csodagyerek szerzõdtetését. 😄
Tyler1
mármint? 😄

beszarok, már ti is kezditek? 😄DD
Tyler1
Újabb tinirablás!

Linus Sjöbergért, egy 15 éves futballistáért kezdett tárgyalásokba a Manchester United. A Premier League-ben szereplõ klub már megtette ajánlatát a svéd játékosért, nyár végén azért egy különleges tesztelésen is kipróbálják.

Martin Klette, Sjöberg ügynöke szerint vannak rossz és jó külföldi csapatok, ugyanúgy ahogy vannak rossz és jó svéd csapatok is.

„Nem csak a klub eredményeire kell összpontosítani, de az elveit is figyelembe kell venni, amelyek egy fiatal tehetségre nagyon nagy hatást gyakorolnak karrierje elején” – mondta az ügynök.

Klette szerint az emberek arra összpontosítanak, sok fiatal futballista szenvedett már külföldön. Azt azonban elfelejtik, hogy igenis vannak klubok, amelyek alkalmasak egy tehetség kibontakozására, ilyen a Manchester United is.

Mayorpapa
van der Vaart is eladó lett, és õ csak 16 misibe kerülne. Sztem õt is meg kéne környékezni 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének legújabb kiszemeltje David Silva, a Valencia támadó középpályása. Az Európa-bajnok játékost klubja ugyan a „nem eladó" kategóriába sorolta, ám az õsz hajú mestert ez a legkevésbé sem érdekli. Akár 29 millió eurót is kifizetne a technikás futballistáért. A Los Che-nek becézett spanyol egyesület tetemes adósságai miatt pedig lehet, hogy rákényszerül egyik legjobbjának eladására.

A brit News of the World szerint, bár David Villa úgy tûnik, marad a Mestallában, névrokona helyzete már korántsem ennyire biztos. A legutóbbi szezont a hatodik helyen záró Valencia ugyanis éppen ezen két játékosa eladásával próbálta volna helyrebillenteni a pénzügyi helyzetét.

Társához hasonlóan David Silvát is az európai élcsapatok többsége megkereste a nyár folyamán, ám egyik ajánlatot sem fogadta el a Valencia. A kényszer azonban nagy úr, így könnyen lehet, hogy a középpályás a következõ idényt más csapatban kezdi majd el. Sõt! Lehet, hogy másik országban!

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere ugyanis máris megtette az elsõ lépéseket a Los Che vezetõsége által csak eladhatatlannak minõsített Silva megszerzéséért. Az õsz hajú mester akár 29 millió eurót is hajlandó lenne áldozni a válogatott labdarúgóért.

Az eset igazi pikantériája, hogy szerdán az Old Traffordon egy felkészülési mérkõzés keretében összecsap egymással a két együttes. Ott és akkor akár lehetõsége is lehet a vezetõknek, hogy pontosítsák az átigazolás részleteit. Azt azonban ne felejtsük el, hogy az MU egyik nagy riválisa, a Liverpool is képben van még. Márpedig a Mersey-partján több spanyol játékos is rúgja a bõrt, amely nagy csáberõ lehet Silva számára.

vmvr
ha már Ramsey-t nem sikerült Fergiemesternek😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#beka3>
Matthew Prosac
számomra ez a legörömtelibb az egészben:

"Manchester United boss Sir Alex Ferguson has snapped up French midfield starlet Paul Pogba - under the nose of Arsenal chief Arsene Wenger." <#vigyor1>

Tyler1
nem is írta h baj. belinkelt egy hírt és azért tette idézõjelbe, mert a cikk is viccesen botránynak nevezi h fiatalokat vásárol a Utd. Ami most már szép lassan kitisztul mindenki elött h miért is teszi ezt Fergie. Így átlátva én is támogatom. Elég ha ebbõl a 4-5 srácból csak 1-et nevelnek CR-nek és már megérte.

John Cena
én se nagyon értem pláne a címet "botrány"

Ez nem értem miért olyan nagy dolog. Nálunk tud hová fejlõdni. Jobbak az edzések mint az elõzõ csapatánál és többre viheti. Miért baj az ha egy játékost fiatalon vagy drágán vesznek meg? Ezt döntse el a klub.

John Cena

Tyler1
jah azt nem tudtam 😊

Rudee
Norvég bajnokság januárig tart. Vagyis addig se teljesen. Azért írtam.

Szar Bayern, szar Bayern :)

John Cena
óó jee😄

Tyler1
úgy érzem az öreg tudja mit csinál! olcsón vesz fiatalokat, akikbõl pár éve alatt profikat nevel. mindenki ész nélkül szórta a pénzt a játékosokra, Fergie, meg szinte a semmibõl összehozott eddig 4-5 új igazolást. 😄
engem már csak az érdekelne, mért csak a támadó utánpótlást erõsíti? Gigg, Scholes, VdS lassan már kiöregszenek, és ezekre a posztokra kéne megfelelõ fiatal utánpótlásokat venni.

Tyler1
csak januárig lesz a Moldenál!

Angol lapértesülés szerint a Manchester United labdarúgója lehet Sercan Yildirim, a Bursaspor csatára. A Daily Star úgy tudja, a „vörös ördögök” 4 millió eurót fizetnének a tehetségért.

A 19 éves török támadó már korábban felkeltette az európai sztárcsapatok érdeklõdését, a Man United azonban most konkrét lépéseket is tesz a megszerzéséért. A szigetországi média úgy tudja, ha a Man United leigazolja Yildirimet, akkor azonnal kölcsön is adja a Bursának, hogy tovább pallérozódjon a megszokott környezetben.

Rudee
És épp most lõtt gólt.

Rudee
Norvég bajnokság végéig ott lesz, úgyse jáccana sokat, így meg fejlõdhet.

Tyler1
de az a fél év nem tök mind1 nekik??? vagy nem tudtak a helyére igazolni senkit??

Zenszkij
He is a hot prospect for the future..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
gondolom ez volt a feltétele a Moldenak.

Tyler1
ezt a Diouf gyereket mért igazoltuk le ha kölcsönbe adtuk???

Zenszkij
A United hivatalos weblapján olvastam, hogy a Sir idén változtat a taktikán, mert kellenek a gólok, de Roni már nincsen, tehát Rooneytól, Owentõl és Berbától várja a csodát. Nagyon sokat akar építeni Owenre és a 4-4-2-es taktikra. Én még mindig nem értem mi a fenét akar Owentõl, rég nem a régi már. Kb úgy nyilatkozik róla mintha Messit igazolta volna le...hagyjuk már.

Zenszkij
Jah. Meg a magyar emberek 1mást is fikázzák. Magyar szokás---

Huszi84
Én ott voltam az elsõ meccsnapon,a döntõt pedig egy hangulatos bajor kocsmábol néztem. Egész este iszonyat jó hangulat volt a városban,teli volt a környék focidrukkerekkel(Mu-Bayern vegyesen).
Mindenki jól érezte magát függetlenül az eredménytöl és a csapatok teljesítményétõl. Talán mert ez nem is errõl szólt. Ott ez egy ünnep,itthon meg mindenki csak fikázza.<#fejvakaras>

ReD DevilS 4 LifE

Atti12

😄D

Zenszkij
Felkészülési meccset még megnézni is kár. Ha szombathelyi lennék se mentem volna ki az Arsenal meccsre se. Kit érdekel, nincs tétje...

Tyler1
hát felkészülési meccsek között is van külömbség! pl. Asia Tourral nem volt baj, aztán tegnap a Boca ellen már láthatóan kedv nélkül játszottak a fiúk, ma meg a "döntõn"(amire több tízezer ember pénz baszott ki) nem hogy nem játszottak, de már szinte idegesítõen unták az egészet. Hívtak volna inkább egy Hull City-t az biztos küzdött volna mint a nyúl!

Én is tudtam hogy Evans kihagyja. Sõt Evrát is tudtam. Védõ ne rúgjon tizenegyest. A meccs valóban nagyon unalmas volt de hát ez csak egy felkészülési torna volt. Emiatt szidni bárkit is nem hogy nem érdemes de nem is szabad. Semmi se múlott a meccsen, felesleges lett volna Giggsnek tiszteletkört futni a belõtt tizenegyese után.

Tyler1
nekem meg elég volt Giggs arcát látni miután berúgta h lese szarják ezt a mai napot.
én meg még aszittem látok ma egy fasza meccset...

Rash87
Szánalmas meccs... nem is tudom miért kell ilyeneket játszani...
Most az lenne a lényeg,hogy felkészüljön a csapat,meg erõteljesen játszanak,hogy megtudják mire képesek,nem ilyen szar meccseket játszani,ahol meg se erõltetik magukat,mert nincs értelme.

Glory, Glory Man. United!

Cabell
evansnak elég volt a fejére néznem, tudtam, hogy ki fogja hagyni😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
ez a meccs elvett több mint 2 órát az életembõl feleslegesen!!! hogy én erre belépõt nem vettem volna, de igy utólag még ingyen sem kellett volna az tuti!!!
és vajon ki nyerte meg, háát naná h a Bayern...

Cabell
menny a faszomba jonathan

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1