Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
nemvitázom már ezen. ez legyen az összes trófeátok az idényre 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Hát.. ha Evra ott van Evansnek nem kell kihúzódnia, és akkor Rio ott lett volna középen Lampard közelében.. tehát ha így nézzük lehet nem lett volna az gól 😊

hedonist
szerintem a bíró nem látta valaszínûleg így volt. és amit a bíró nem lát és nem történt belõle komoly sérülés és az asszisztensek sem szólnak továbbá akció van éppen akkor nem tud mit tenni. visszamenõleg nem veheti el a gólt. a megoldás az,h ballacknak nem kellett volna ezt csinálnia és kész. de nem feledkezzunk meg arról,h rooney lesen volt szerintem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
van benne valami sok múlott a kapusokon, nem kétlem,h ha VdS van fennt teljesen máshogy alakul némely kapura menõ labda sorsa.

De az elsõ mondatot tartom, mert attól még,h továbbment volna, nem akadályozhatta volna meg,h gól legyen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Jó,így is nézhetjük... de Chelsea is benne volt nem kicsit,elismerem a tehetségüket,de ezért a játékért csak is gratulálni lehet. A bíróról is annyit,hogy Evra szerel,labdát ér,sárga... Ballack szinte leüti,megy tovább a játék😊 Bár 11-eseket mi rontottuk el...

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
"ez nem befolyásolta az akció kimenetelét "
- na. azért ne viccelõdjünk már 😄

"de túlozni nem érdemes,h ezen állt vagy bukott minden.peace"
- ha visszaolvasol, akkor szembetalálkozhatsz a véleményemmel, miszerint: "a meccs igazából a két kapus közötti különbségen ment el."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
sztem abszolút megérdemelten nyert a chelsea! ha az elsõ kapott gólt nézzük, akk abszolút jogos, majdnem mi rúgtuk magunknak-.-
szóval ha 1-1nél büntetõzünk akk is ez lett volna mert Giggs és Evra flegmafocit játszanak!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
ballack megmozdulási sportszerûtlen és visszataszító volt, de vmilyen szinten reflexszerû, de mind1 is a lényeg,h ez nem befolyásolta az akció kimenetelét, ha fut tovább evra akkor is gól lett volna, mert messze volt,de tény,h nem volt szép.Drogbával nem tudom mi a bajod.
rooney lesen volt ez látszik a lassításon,szóval az egészen kár vitázni, õszintén szólva mind a két csapat gyatra teljesítményt nyújtott.
Csak a mi oldalunkról azt tudom mondani,h összeszedetlen, lassú, és pontatlanul játszottunk. volt néhány szerencsés eset is,de hát az benne van. összességében szerintem a csapatunk nem volt unfair, ballackot lehet hibáztatni, felesleges volt, de túlozni nem érdemes,h ezen állt vagy bukott minden.peace

Rash87
Szerintem azzal nyerték meg,akárki akármit mondd. Még a gól elõtt is volt h Nani feküdt,Chelsea félpályánál támadott,védõ már 2 perce integet,hogy valaki a földön,már úgy integet,már csak a csillagokat kellett volna lehozni,hogy észrevegye... Azért még indítgat,aztán lefújja,aztán a csicska még megpróbálja rárúgni,mi ez ha nem szánalmas... A gól elõtt meg egyik fekszik,másik is oldalvonalnál van már 2 perce,de azért leszarják,nagy fairplayû csapat<#eljen>. Erre nem lennék büszke,ha a MU csinálta volna,akkor sem. Úgy hogy eláshatja magát a Chelsea,jó mélyre 😊

Tyler1
itt most nem a Chelsea volt az unfair, mert nem rúgta ki! mi sem rúgtuk ki mert támadtunk, pedig kirúghattuk volna, akkor õk is hülyék lettek volna támadáskor kirúgni! itt a hangsúly a bírón van, aki látta h 2 ember fekszik a földön és ezért tudott a Chelsea támadást indítani, mégsem fújt! az ilyen játékvezetõt kéne meglincselni!

Oziris666
Nana, ti is nyertetek már így nemegyszer!Most szerencsénk volt ellenetek tévedett a bíró ennyi!Bár a Rooney gól is kérdéses pöppet...
Meg ez a Foster no comment...

Matthew Prosac
nem azzal nyerték meg, de próbáljuk lezárni ezt a témát. eddig nem volt különösebb bajom a Chelsea-vel de amíg ilyen alattomos szarházi Ballackok meg Drogbák rohangálnak benne, addig lesz.
a meccs igazából a két kapus közötti különbségen ment el.

Rash87
Szánalmas unfair játékot mutatott ismét a Chelsea,ilyenkor örülök,hogy nem 1 ilyen csapatnak szurkolok... mert erre már nem lehet mit mondani.Büszkék lehetnek magukra,hogy végül is azzal a góllal nyerték meg.

Atti12
De én pl azt nem értem, hogy msot miért Evra lõtt? miért nem Rooney? vagy Owen? na hát mind1, ez elúszott..

Matthew Prosac
hát errõl a meccsrõl sokat nem érdemes beszélni.

Tyler1
a flegma kurvaistenit Evra :S:S:S

Pacal17
basszameg

MR ME
nah ennyi volt
nem baj azért még a végén visszahoztuk a meccset, ha nem lett volna balfasz a bíró akkor meglehetett volna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

smith09
át így én is tudom lõni ......😞(((((((((((((((((((((((((((((((((
Matthew Prosac
úristen Evra ez mi volt?

Atti12
Evra te jóisten...

smith09
Evra belövi bosszúból ! :-)
MR ME
na Giggset se láttam még ennyire szar 11est lõni :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
nembaj így már szebb a vereség...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

WuFraZselic
Giggsy bazzz. Foster bizonyithat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
Giggsy 😮

Pacal17
na 11 , szoríccccssssunk

Matthew Prosac
Mielõtt még egy Chelsea-s eljátszaná az értetlent, gyorsan tisztázzuk hogy Balack szándékosan arconkönyökölte (ha jól emlékszem) Valenciát, mi megálltunk, várva hogy ti kirúgjátok a labdát, de nem. Fordított esetben persze ez nem így ment..

Barnabyka
de miért nem tudjátok itt megbeszélni? Jólesik teleszarni a másik topikját? ..mert más ésszerû magyarázat nincs arra, hogy ott pattogtok meg Ballack így úgy stb.

Nyugi legyen már és mindenki ott beszélje meg a dolgokat ahová tartozik. És az az igazi fair play a szurkolóknál ha már arról dumáltok.

smith09
owen tuti lõ
MR ME
attól még igaza van vhol, minek mentek át?

Matthew Prosac
fordított esetben ti is jönnétek, kétséged ne legyen felõle. ilyen nyilvánvaló faszság után pedig ne is csodálkozz hogy fel vagyunk háborodva.

Atti12
ez nem vitatható eset volt, ez egy szabálytalanság volt amit nem fújt le a bíró 😄

Atti12
Foster remélem elõkapja az ipodot 😄D

Barnabyka
hihetetlenek vagytok. Pls mellõzéttek már ,h átjösztök flamet kelteni..

itt megbeszéltiek egymást közt és levan zárva. Egy rossz szót nem szóltam én se itt, de nektek az elsõ vitatható dolognál már ott kell a Chelsea topikot teleszarnotok.

Matthew Prosac
na Foster meg lehet mutatni mekkora tizenegyes-ölõ vagy!

smith09
Fergie mondja neki ezerrel !!
Tyler1
na Foster ez vicces lesz....

banok
ez igen! végére kiegyenlít a MU

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
na akkor a 11esek :/

Matthew Prosac
NESZTEK BMEG!!!!! 2-2!!!!!!!!!

Atti12
ROOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY 😄😄😄 Megérdemeljük 😄😄😄

WuFraZselic
Igeeeeeeeeeen. Van igazsag

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MR ME
így is van!!!!!

MR ME
pfff

Atti12
ballackal én is így vagyok.. világéletemben utáltam.. Most is még neki áll feljebb -.-

Evra ma még kiüti ballackot😄

Matthew Prosac
ez meg tisztán labda volt.

Cabell
elmennek a picsába, fõleg ez a ballack gyerek mindig is ellenszenves volt, persze ezek után nyilván nyernek, hogy jobban fõhessünk-.-

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

WuFraZselic
Na bazmeg, ezt nem fujja le, bezzeg ballack lefekszik es tamadasunk megall...