35611
-
#20775 primitív?
akko ez mi?
"Kocsog csira bayern nem erdemelte meg de robben golja szep volt "
ja ez nem az.
Feguson nyilatkozata sem primitív áá hogy is....
szóval akkor így kellet volna kezdenem hogy
"cs*ra g*ci manchester kiesett ennyik vagytok?"
máskor szóljatok előre h ti a bunkodából jöttök...
-
#20774 Ne erőlködj,úgyse érti,semmi agya ennek a hibásnak.
-
#20773 Primitiv a stilusod, arra utalgatok
-
pilboy #20772 némelyek mennyi ideig hokiznak egy szerencsés továbbjutáson...
már unalmas -
#20771 ?
-
#20770 És Rólad beszélek, mielőtt férreértés esne. -
#20769 Menj az nso-ra, ott vannak ilyen stílusú fórumozók.
Semmi rosszindulat nincs a kommentemben, csak tényleg inkább ott lenne a helyed.
Persze az más kérdés, hogy mi a véleményem az ottaniakról, múltkor már udvariasan tényleg fel kellett tennem a kérdést, hogy egy fáról jöttünk-e le. -
#20768 [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Hern%C3%A1ndez_%28footballer%29]Javier Hernández "Chicharito" Balcazar[/URL] -
#20767 Okos edzőtök nyilatkozott, kb a te szellemi szinteden állt ő is.
Szép nyilatkozat magáról mondhatom, de ő a nagy sir alex még jó h neki áll feéjebb..
pff szánalmas. -
#20766 kérdés az h mi az a feltétel ami megérdemelté tesz egy csapatot az eredményeire?
Ennyi erővel az angol csapatot megérdemlik h szinte mindig többletet alakítsanak ki a bl-be?
Ja bocs hát pénzügyileg nem igen akad a sztárklubbokon kívül komoyl ellenfeleik...
de ez meg is látszik a nagy angol válogatotton....
-
#20765 Dícséretes, ugyanakkor ott van Diouf is, talán neki is lehetőséget kellene adni néha - főleg ilyen ínséges időkben, amikor Rooney sérült (Owen hagyjuk..), Berbatov meg.. tudjuk. Machedáról nem is beszélve. -
#20764 21 esztendős csatárt igazolt Ferguson -
#20763 Mexikói csatárt igazolt a Manchester United
A Manchester United labdarúgócsapata szerződteti Javier Hernandezt, a mexikói Guadalajara fiatal támadóját.
A 21 éves futballista már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, szerződését azonban csak akkor írhatja alá, ha megkapja a munkavállalási engedélyt.
Azt, hogy az angol bajnok - amely szerdán a Bayern München ellenében búcsúzott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - mennyit fizet a tehetséges játékosért a két klub nem hozta nyilvánosságra, ugyanakkor az üzlet részeként a Vörös Ördögöknek júliusban egy felkészülési mérkőzésen pályára kell lépniük Mexikóban.
Hernandez a klub történetének első mexikói játékosa lesz.
Manchester United sign Mexican striker Javier Hernandez Reds agree Hernandez deal
Javier Hernandez:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VJk-OempCJI]Javier Hernandez "Chicharito" [/URL]
The top ten goals of Javier Hernandez -
girimó #20762 Ez a Bayer meg kapja a beosztást a Barcátol ne féljetek, nekünk se lenne sok keresni valónk a barcánál.Az a bajunk egy mecs nem egy félidöböl áll.Ez az év nem az Angol clubboké majd a vb. -
Makmarci #20761 Kocsog csira bayern nem erdemelte meg de robben golja szep volt -
gyepesjoint #20760 az a büntető/kiállítás/szabadrugás,amit a bíró befúj,nála a síp :) lásd franciák kijutása a vébére :) -
#20759 igen valahogy én is ezt szándékoztam volna valamivel szalonképesebb formában interpretálni, de a lényeg a lényeg:) -
rebel7 #20758 szted megérdemelten nyernétek meg a blt? -
#20757 Mind1 ez a hajó már elment és ez a számotokra kurvára nem idevaló bayern ütötte őket el a továbbjutástól.
ennyi.
De majd ha tényleg megnyerik a bl akkor majd csodálkoztok h mennyire h esélytelenül és nem megérdemelten nyertek.
görögök is így nyertek eb-t.
és ti is 99-ben így nyertetek bl-t....
-
IXEMGabeo #20756 ideje volt azért...3 éve csak angol csapat, így már BL, de, ha mindig angol csapatok kerülnek be a 4-be akkor az már nem BL, hanem kiseurópidangol bajnokság!!! -
#20755 Ferguson: Tipikus német viselkedés volt Rafael kiállíttatása -
#20754 Van Gaal: A MU lefutballozott, de felálltunk -
#20753 Sir Alex: Fenyítették a bírót, igazi németek -
rebel7 #20752 azért az is fura h most mindenhonnan azt hallani h nincs angol csapat a 4-ben. hát szerintem a világ legjobb 4 csapata közül ha nem is 3 de 2 biztosan angol -
#20751 Az nem perceken múlott hanem egy kopasz tetűn:D -
zsotesz #20750 " nb2es osztályozó meccs" - bár az nb2-ben lennének olyan csapataink mint a Bayern és a Lyon, milyen lenne akkor az nb1. Én nem írnám le egyik csapatot sem. Pláne nem az Intert, és Mourinho-t. -
#20749 stamford bridge-n, bocsánat* -
#20748 te mindig ezt csinálod, korábbi meccsekre alapozol. de azt elfelejted, hogy a Barca kezdő 11e szinte ugyanaz, míg pl az Interben 4 új játékos is van/volt az őszi mérkőzésen. Ibrának is kellett idő míg belejön, példának okáért
(amugy a barcát tavaly majdnem kiejtette a chelsea, perceken múlott, míg a mi továbbjutásunk egy percig sem volt veszélyben az old traffordon, na?! :D)
on
sajnálom a United kiesését, ilyen játékkal a döntőben lenne a helyük, így meg -milan drukker haverom szavaival élve- "lesz egy BL-fináléba illő elődöntő, illetve egy nb2es osztályozó meccs"
Rooney remélem pedig nem sérült rá a korábbira, mert Berbatovot rossz nézni, szerintem a tegnapi produkcióját bárki nyújtotta volna a topikból -
#20747 A tegnapi kiesés a barcának jött jól. Innen nem hiszem h bármelyik megtudná fogni -
Dean Winchester #20746 vagy a döntőre összeszedik magukat és mindenkinek lefog esni az álla :D
Fabio: csoportkörben is találkoztak és az inter akkor sem tudott gólt lőni a barcának :D sztem most fognak és nyerni fognak hazai pályáán de a visszavágón kivégzés lesz :D
mind1. jó meccseket akarok látni! -
#20745 Szerintem meg pont, hogy egyedül egy gyönyörű focit játszó, parádézó csapat ellen nincs ellenszerük. Hisz mindig ez van -legyen az a német válogatott vagy egy német csapat- erővel, mázlival, bírói segítséggel (mert tudással nem nagyon) valahogy elvergődnek a végéig. De ott szembetalálják magukat azzal az egyetlen játékstílussal ami ellen se a mázli, se a kőkemény erőfutballjuk se ér semmit, és amit manapság egy spanyol vagy brazil válogatott vagy épp a Barcelona képvisel. Lehet, hogy ott lesz a Bayern a döntőben -amilyen mázlisták folyton biztosan eljutnak odáig- de ott majd rájönnek arra, hogy milyen is az igazi futball. Megtörtént 2 éve az eb-n, megtörténik most is... -
#20744 milyen jó hogy ilyen biztosra veszitek a döntőt... végülis csak egy Inter áll az utatokban.... Attól még hogy a tietek a világ egyik legerősebb kerete, az nem jelenti azt, hogy automatikusan mindig mindent megnyertek... :) -
paj01 #20743 Szerintem kar zsortolodni, barcat ugy sem veri meg senki!
Nem vagyok barca szurkolo de ok teljesen mas szintet kepviselnek manapsag.
Nektek van egy rooney tok aztan annyi! masik oldalon meg egy messi meg kb minden poszton egy jobb ember:)
Dontoben elbukni meg fajobb dolog lenne! -
vili 27 #20742 Szevasztok Fiúk !
Én Barca szurkoló vagyok, de sajnálom hogy a manchester esett ki, mert milyen döntő lesz az ahol lyon, vagy bayern szerepel majd.
Egy Manch-Barca kellett volna !!!
Mindenesetre Robbent mindig nagy játékosnak tartottam. A bayern mindent neki köszönhet. -
#20741 hát én azért elképzelhetőbbnek tartom, hogy mi állítjuk meg a Barcát, mintsem ez a bayern :D -
#20740 Szerintem egyébként megnyerik, úgy lenne sorsszerű...jelenleg az a csapat, amelyikre valószínűleg az összes másik fúj, mivel ez az, amelyik kurvára nem érdemli meg, hogy ott legyen, ahol.
A Fio ellen az a száz méteres lesgól, itt meg ez az őrületes mázli.
Ilyenkor van az, hogy a gyönyörű focit játszó, parádézó Barcával szemben egy ilyen csapat nyer a végén.. -
#20739 A lyonon nem juttok tul jófiu. Nem mindig 14 en fogtok kimenni a palyára. -
IXEMGabeo #20738 Barca-Inter meccs már döntőbe illene be...mindenesetre ez egy örök érvényű lecke volt a Ferguson féle bandának veszíteni tudni kell:) és ezt nem rosszindulatból mondtam...végülis a dolog pozitív oldala 2-1 és 3-2 a United nem vallott szégyent ez most így sikerült... -
pilboy #20737 ez a manchester, amíg 11 a 11 ellen volt addig simán vert titeket. nem tudom, mit akartok a barcától? (jelenleg jobbnak tartom őket, mint a szeretett csapatomat!) a legsimább bl döntőnek nézünk elébe, ha ti juttok be :) -
pilboy #20736 az a szabálytalanság sajnos mindenhol sárga, jogos volt
én csak azt nem értettem a bírónál, h az 1. félidőben még akkor is szabálytalanságot fújt, ha labdát vittük el - nem egyszer...
nem rajta ment el a meccs