35611
-
#20815 az a baj h volt Tevezünk, volt/van Berbánk, van Owenünk, ők nemzetközileg bizonyítottak, csak az a baj h egyikük sem a Unitedben. az hogy ki hány éves tök mind1, Rooney sem volt még 20 mikor az egész világ felfigyelt rá, de mondhatnék még tök sok fiatalt akik klasszisokkal jobbak mint x éves társaik.
ésszel kéne csatárt választani, nem ilyen Owen féléket ingyért idehozni, aki tényleg nagyon fasza volt kb 7 évvel ezelőtt, csak mára már a labdát is csak képekről ismeri. -
Zenszkij #20814 Sajnos elbuktuk a bajnokságot. A 3. hely a biztos, már a második is ingoványos. Ez nem a mi évünk volt, de egy csatárral nem is lehet nyerni...ennyire tellett. Alapvetően a Bayerntől kiesni a bl-ben is egy nagy hakni volt. Nem egy 21 éves mexikóit kéne idehozni, ez nem hírértékű, hanem valami olyan csatárt aki már bizonyított is valamit nemzetközi szinten... -
#20813 Evvel teljesen egyetértek veled! -
#20812 Na most aztán ferguson is kitörölheti a valogát barbatov-al. Egy normális csatárunk van az Rooney de egy egész szezont nem lehet 1 csatárral végignyomni. Főleg nem a Pl-ben. -
#20811 Bye-Bye bajnokság... Gyönyörűen megoldották.
Barbatov meg elhúzhat innen,mert egy szánalmas. -
#20810 na ezzel a bajnokság valszeg el is ment... -
#20809 Ez botrány volt. -
#20808 na akkor PL-t buktuk, második helyet buktuk! majd akk jövőre, ha hajlandóak eladni Berbát és rendes csatárt szerződtetni, de ebben sem vagyok biztos, mert Fergie belevan buzulva a 30 millás csodacsatárjába. -
Roland815 #20807 Berbatov ismét elesett a saját lábában...de ez már tőle megszokott.. Kéne már egy gól nekünk!!!!!!!! -
#20806 10 emberrel a ellenfél térfelén nem tudunk semmit csinálni a BB ellen. sztem ez mindent elárul. -
#20805 Berbatovba mondja meg nekem valaki mi fantáziát láttak??? Mozgás közben meg lehetne operálni. Vicc a pali de nagyon -
#20804 ez szánalom volt megint jah -
#20803 bárhova lőhette volna.. olyan érzésem van mintha nem is akarnánk gólt lőni -.- -
#20802 Adjuk már el a picsába Berbát plz -
#20801 már nincs benne a gól a játékunkban :/ -
#20800 bazz ha ez a meccs nem lesz meg akkor úszott a bajnoki cím :S -
#20799 mindjárt elalszok -.- -
#20798 dögunalom ez a meccs :| -
#20797 kéne már egy kurva gól:D -
#20796 Agüero a Chelseahez megy sztem, Villa meg most nyalta fényesre az Arsenal popsiját egyik nyilatkozatában :) -
#20795 Nyáron hozni kell Villat vagy Agüerot -
andris7 #20794 Ráadásul veszekszik mindenkivel, holott a legtöbb labdát messze ő adja el. -
#20793 hát emberek ez rettenetes! szépen eljátszadozunk a BB-el, de kurvára nincs senki aki megfelelően betudná fejezni az akciókat. megint van 2 csatár a pályán akik nem nagyon mutogatják magukat, ehelyett Nanikának kell próbálkoznia gólt rúgni. Berbatov sztem meg direkt nem rúg gólt, azért fizeti a bolgár maffia vagy nem tudom, de nem hiszem el h 3 méterről vagy lepasszolja vagy belegurítja a kapusba. -
#20792 Barbatovot adják már el,vagy tegyék be pályamunkásnak,mert csak hátráltatja a csapatot:D -
#20791 nyerni kéne ma.. -
#20790 pfff :D -
#20789 banner ;) -
#20788 jah azt nem is néztem, pedig eszembe volt, másnap :|
akkor legalább ott lehet nézni, köszi -
#20787 digisport adja, már ha nem szarik be.
Matthew: sztem is elég dinamikus, és ügyes srác. sok gólt kívánok neki a Unitedben :) -
#20786 Ez így nem igaz,a Digi adja! -
#20785 5. és 8. számú gólok nyertek. Elég gyors a srác, mind gondolkodásban, mind fiziai értelemben. Nagyon várom már hogy United mezben lássam! -
#20784 14:30kor meccs, nem adja semmi természetesen :S
streamek itt -
#20783 Javier "Chicharito" Hernández Balcázar, 21 éves, mexikói válogatott csatár. ápr. 8.-án írt alá a Unitedhez, és júli 1.-től már hivatalosan is játszhat, ha meglesznek a papírjai. a United történelmének első mexikói focistája.
csak aki nem tudná ki ő :) -
#20782 -
#20781 Koszi csak Chelseare nem rimel. -
#20780 Megcsillan a fény a Stamford Bridgen,átszáguld a labda a gólvonalon.
együtt forog labda és a lélek Chelsea-s leszek amíg élek!
Olvastam ilyet is már..:)
De a tied is jól hangzik.. -
#20779 Te szep MAGYAR gyerek vagy anyad megtanitott irni. -
Zenszkij #20778 "neketek" LOOOL -
#20777 na fejezzük be ezt az oltogatást! utálom amúgy ha ilyen csapatok közötti, tényleg primitív szájkarate megy.
tök mind1 hogy jutott tovább a Bayern, tovább jutott! elkell fogadni aztán mi meg koncentráljunk a bajnokságra! legalább angolmentes a BL, hsznáják ki a benn maradó csapatok. kész.
na ennyi a véleményem! normálisan is lehet társalogni és véleményt megosztani. és megkérem Rash kollégát hogy minden következő, nem a topikhoz tartozó, vagy alacsony stílusú hsz-t töröljön. -
#20776 inkább ne legyen agyam mint h ilyen bunkó fax legyek, de még neketek áll feljebb tipikus magyar gondolkodás.
először saját magatokat kellene észrevenni...
így még szánalmasabbak vagytok mint gondoltam...