35611

• Tyler1
    az a baj h volt Tevezünk, volt/van Berbánk, van Owenünk, ők nemzetközileg bizonyítottak, csak az a baj h egyikük sem a Unitedben. az hogy ki hány éves tök mind1, Rooney sem volt még 20 mikor az egész világ felfigyelt rá, de mondhatnék még tök sok fiatalt akik klasszisokkal jobbak mint x éves társaik.

ésszel kéne csatárt választani, nem ilyen Owen féléket ingyért idehozni, aki tényleg nagyon fasza volt kb 7 évvel ezelőtt, csak mára már a labdát is csak képekről ismeri.
  • Zenszkij
    Sajnos elbuktuk a bajnokságot. A 3. hely a biztos, már a második is ingoványos. Ez nem a mi évünk volt, de egy csatárral nem is lehet nyerni...ennyire tellett. Alapvetően a Bayerntől kiesni a bl-ben is egy nagy hakni volt. Nem egy 21 éves mexikóit kéne idehozni, ez nem hírértékű, hanem valami olyan csatárt aki már bizonyított is valamit nemzetközi szinten...
  • Luna73
    Evvel teljesen egyetértek veled!
  • Forza Italia
    Na most aztán ferguson is kitörölheti a valogát barbatov-al. Egy normális csatárunk van az Rooney de egy egész szezont nem lehet 1 csatárral végignyomni. Főleg nem a Pl-ben.
  • Rash87
    Bye-Bye bajnokság... Gyönyörűen megoldották.
    Barbatov meg elhúzhat innen,mert egy szánalmas.
  • MR ME
    na ezzel a bajnokság valszeg el is ment...
  • Matthew Prosac
    Ez botrány volt.
  • Tyler1
    na akkor PL-t buktuk, második helyet buktuk! majd akk jövőre, ha hajlandóak eladni Berbát és rendes csatárt szerződtetni, de ebben sem vagyok biztos, mert Fergie belevan buzulva a 30 millás csodacsatárjába.
  • Roland815
    Berbatov ismét elesett a saját lábában...de ez már tőle megszokott.. Kéne már egy gól nekünk!!!!!!!!
  • Tyler1
    10 emberrel a ellenfél térfelén nem tudunk semmit csinálni a BB ellen. sztem ez mindent elárul.
  • Forza Italia
    Berbatovba mondja meg nekem valaki mi fantáziát láttak??? Mozgás közben meg lehetne operálni. Vicc a pali de nagyon
  • MR ME
    ez szánalom volt megint jah
  • Atti12
    bárhova lőhette volna.. olyan érzésem van mintha nem is akarnánk gólt lőni -.-
  • HunnernesKonge
    Adjuk már el a picsába Berbát plz
  • Tyler1
    már nincs benne a gól a játékunkban :/
  • Forza Italia
    bazz ha ez a meccs nem lesz meg akkor úszott a bajnoki cím :S
  • Atti12
    mindjárt elalszok -.-
  • MR ME
    dögunalom ez a meccs :|
  • Forza Italia
    kéne már egy kurva gól:D
  • Tyler1
    Agüero a Chelseahez megy sztem, Villa meg most nyalta fényesre az Arsenal popsiját egyik nyilatkozatában :)
  • Forza Italia
    Nyáron hozni kell Villat vagy Agüerot
  • andris7
    Ráadásul veszekszik mindenkivel, holott a legtöbb labdát messze ő adja el.
  • Tyler1
    hát emberek ez rettenetes! szépen eljátszadozunk a BB-el, de kurvára nincs senki aki megfelelően betudná fejezni az akciókat. megint van 2 csatár a pályán akik nem nagyon mutogatják magukat, ehelyett Nanikának kell próbálkoznia gólt rúgni. Berbatov sztem meg direkt nem rúg gólt, azért fizeti a bolgár maffia vagy nem tudom, de nem hiszem el h 3 méterről vagy lepasszolja vagy belegurítja a kapusba.
  • Rash87
    Barbatovot adják már el,vagy tegyék be pályamunkásnak,mert csak hátráltatja a csapatot:D
  • Huszi84
    nyerni kéne ma..
  • MR ME
    pfff :D
  • Atti12
    banner ;)
  • MR ME
    jah azt nem is néztem, pedig eszembe volt, másnap :|
    akkor legalább ott lehet nézni, köszi
  • Tyler1
    digisport adja, már ha nem szarik be.

Matthew: sztem is elég dinamikus, és ügyes srác. sok gólt kívánok neki a Unitedben :)
  • Luna73
    Ez így nem igaz,a Digi adja!
  • Matthew Prosac
    5. és 8. számú gólok nyertek. Elég gyors a srác, mind gondolkodásban, mind fiziai értelemben. Nagyon várom már hogy United mezben lássam!
  • MR ME
    14:30kor meccs, nem adja semmi természetesen :S
    streamek itt
  • Tyler1
    Javier "Chicharito" Hernández Balcázar, 21 éves, mexikói válogatott csatár. ápr. 8.-án írt alá a Unitedhez, és júli 1.-től már hivatalosan is játszhat, ha meglesznek a papírjai. a United történelmének első mexikói focistája.

csak aki nem tudná ki ő :)
  • Matthew Prosac
  • DONGUBA
    Koszi csak Chelseare nem rimel.
  • Kocka08
    Megcsillan a fény a Stamford Bridgen,átszáguld a labda a gólvonalon.
    együtt forog labda és a lélek Chelsea-s leszek amíg élek!

Olvastam ilyet is már..:)
    De a tied is jól hangzik..
  • DONGUBA
    Te szep MAGYAR gyerek vagy anyad megtanitott irni.
  • Zenszkij
    "neketek" LOOOL
  • Tyler1
    na fejezzük be ezt az oltogatást! utálom amúgy ha ilyen csapatok közötti, tényleg primitív szájkarate megy.

tök mind1 hogy jutott tovább a Bayern, tovább jutott! elkell fogadni aztán mi meg koncentráljunk a bajnokságra! legalább angolmentes a BL, hsznáják ki a benn maradó csapatok. kész.

na ennyi a véleményem! normálisan is lehet társalogni és véleményt megosztani. és megkérem Rash kollégát hogy minden következő, nem a topikhoz tartozó, vagy alacsony stílusú hsz-t töröljön.
  • Murder3
    inkább ne legyen agyam mint h ilyen bunkó fax legyek, de még neketek áll feljebb tipikus magyar gondolkodás.
    először saját magatokat kellene észrevenni...
    így még szánalmasabbak vagytok mint gondoltam...