Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
hupsz <#pardon1>(hibákra)
#17120: persze hogy értettem ;P

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
ez a gól számláló teccik😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
Az hát, de érted hogy értettem <#vigyor> Egyébként tényleg, a Wembley-t meg Kiko nevét elírtad 😄 Federico helyett Frederico 😊

toysoldier
tetszik ez az eredményjelzõ, meg ez a négyzetes dolog is (:

amúgy van egy elírás benne :]
Wembley helyett Webley

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tyler1
jó ötlet ez a négyzetes dolog 😉

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
ezt egy "szép munka"-nak veszem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Remélem nem lesz elég az a kis négyzet a góloknak 😉

Matthew Prosac
na volt megint egy kis idõm a bannerra, bár még mindkét részén lesz csiszolva, ma eddig jutottam. maga a kialakítás így lesz, a színekkel még fogok kombinálni, meg a kiírásokkal (united first team, fan club kiírás késõbb a felsõ részbe etc)
jóéjt all, glory Man Utd!

Rash87
Nem semmi 😊
Szerintem itt is jól fog neki menni,csak még nem kapott olyan sok lehetõséget.

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Dél Afrika - Szerbia 1-3

Tosic 2 gólt is lõtt, és a második... 😮 Nálunk is csinálhatna már ilyeneket 😊

Matthew Prosac
oksi ki lesz cserélve, meg lesz majd jobboldalt ugyanúgy játékoskeret, csak most itt a nõm és... <#hawaii>
(ez egyelõre ilyen átmeneti, hogy ne piros X legyen)

Rash87
Bizony-bizony 😄

Atti12
ez a piros betüszín nekem nem jön be, de a háttér nemrossz 😊

Matthew Prosac
ideiglenesen meg kell elégednetek vele, még folytatom (türelem ...)

Törölték a tárhelyet ahol a képek voltak.

REAL MADRID

Matthew Prosac
neki is állok most az újnak. végre van 1-2 szabad percem..

Matthew Prosac
elvitte a cica úgytûnik 😮

Rash87
Banner?

Rash87
Tény,ha nem Ben Foster véd,simán meg lett volna a meccs... Nem tudom,miért bízik benne. Már elsõ félidõben,le kellett vonla cserélni,amiket csinált. Egy amatõr kapus nem csinál ilyeneket.

Tyler1
miután Fergie is elismerte h a bíró vette el a meccset tölünk, sztem teljesen felesleges vitatkozni. a videón meg egyértelmûen látszik h 2x is fújhatott volna a bíró de nem tette. a Chelsea meg nem rúgja ki a mi 16osunktól, mer akk hülye! mint ahog mi sem tettük volna, meg egy csapat sem a PL-ben. 100%-ig a bírót terheli a felelõség sztem.
És én még mindig azt mondom h egy Kuszczakkal nincs elsõ gól, és talán a 11es párbajban is jobban érezte volna a labdát.

Az a nagy helyzet h szét van csúszva a csapat mint állat. Néha annyira ötlet nélküli focit játszottunk h rossz volt nézni.

penészthozópára
Ja és gratulálok a Chelsea-nak a kupagyõzelemhez!

One Love, One United!

penészthozópára
Szerintem ezt a vereséget csak magunknak köszönhetjük. Ez a Chelsea nagyon gyenge volt, a mi játékunk sokkal veszélyesebb volt. Ha belõjjûk a ziccereink felét, most a Chelsea topikban arról szólna a vita, hogy meg-e lesz a BL indulás. Rooney góljának a végén nagyon örültem. A Chelsea mind2 góljánál eszméletlenül ideges voltam. Az elsõnél az idegesített, hogy Foster ilyen szerencsétlen és odapaskolja a Carvalho elé a labdát a másodiknál meg a Chelsea undorító támadása meg a bíró is. Na mindegy még így másnap is ideges vagyok, ha visszagondolok rá. Ez van, majd a bajnokságban vitézkedjünk és a BL+FA kupában.

One Love, One United!

Nyers
"Rooney ugyanúgy viszi tovább a labdát, hiába maradt lent Evra... Õ is kirúghatta volna ugyanúgy... "

A videón tisztán látszik, hogy Roo nem rughatta ki, mivel nem látta, hogy Evra összeesik.

My Life for Freedom!

chelseafan
Na hogy tisztázzuk a sok Chelsea pocskondiázó hsz-t... Az, hogy "szánalmas és unfair", meg ahogy Matthew Prosac írta: "mi megálltunk, várva hogy ti kirúgjátok a labdát, de nem"

Ha megnézitek, akkor Rooney ugyanúgy viszi tovább a labdát, hiába maradt lent Evra... Õ is kirúghatta volna ugyanúgy... Tovább támadtak, eladták a labdát, a Chelsea kontrázott, gól lett belõle. Errõl ennyit. Nem akarom kelteni a flémet, de szúrta a szemem nagyon, amiket írtatok.

2009. Ha a fórum tetején lévõ képre kattintasz megtalálod a forrást is.😊

John Cena
Mindnehol tolókocsi? grat

Tyler1
mármint az egész idényre vonatkozik vagy csak a 2009-es évre?? 😊

Akkor gondolkozz el hogy miért... Miért lenne tolókocsija? Attól hogy sérült és nem tud játszani járni még tud.

John Cena
mindenhol beszólnak faszom..

Atti12
kurvára nem vagy vicces mondták már? 😊

Az amerikai orvostól most elment egy münchenihez aki azt mondta idén már nem játszhat.

John Cena
tolókocsiba!xD

Atti12
elvileg idén már játszhat.. 😊

John Cena
esélytelen 😄

Tyler1
télleg Hargreaves még pályára lép az életben a Unitednél????

Rafael, Obertan és Hargreaves sem.

Tyler1
na fasza h Nani sem lesz ott a szezon elsõ meccsein! Vidic, Brown, Neville és VdS után még egy játékos...

hedonist
ennyi idõvel a meccs után,belegondoltam,h tényleg a mu az egyik legnagyobb klub a földön, és esküszöm a 21 éves haverom akivel focizom kapus és jobban teljesített volna, mint foster. szóval vmi baj lehetett vele, mert ha ott van biztos tehetséges kapus, csak vmi nem volt oké. meghát fergie sem szokott mellényúlni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
na hát fasza eredmények elé fog nézni az angol válogatott! mondjuk jövõre a vb-n majd megnézem h fog meccset nyerni az ellenfél csapatnak.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pacal17
😄DDD tényleg ám,nekem is valami furcsa volt 😄

Matthew Prosac
holnapra csinálok teljesen új bannert/eredményjelzõt.

hedonist
értem, hogy felháborít, és nem provokációból mondtam, csak az én véleményem szerint ez is hozzá tartozik az egészhez. de fair enough, pont

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
Gyerekek, megvan mi volt a baj.. Fergie nem rágózott.. 😮 <#idiota>

Oziris666
És még durvább az h még válogatott kerettag is😊

Matthew Prosac
persze, nem mindegy hogy a ti második gólotok után még van arcotok számonkérni rajtunk a mi második gólunkat. tényleg nagyon nem mindegy.
amúgy meg számított valamit az a gól? nem. ugyanúgy megvan a kupa számotokra.

Tyler1
kezdhetjük ott h Fergie mi a fosért bízik ennyire Fosterben??? esküszöm ilyeneket magyar NBII meccseken látok mint amit Beny fiú csinált!

hedonist
azért nem mindegy.

Matthew Prosac
legalább ezzel a Rooney lesen volt dologgal ne tennétek még egy lapáttal rá az egészre -.-

hedonist
remélem nem ússzátok meg ennyivel azért😊
egyébként meg nem olyan fontos ez, csak egy kis erõpróba volt nagy riválisok közt.