Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
szar helyre húzta a Lokit xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
miért mit mûvelt a csicska kezével? 😄

Tyler1
csoportmérkõzések idõpontjai:

Kedd, 15 September: Besiktas - United

Szerda, 30 September: United - Wolfsburg

Szerda, 21 October: CSKA Moscow - United

Kedd, 3 November: United - CSKA Moscow

Szerda, 25 November: United - Besiktas

Kedd, 8 December: Wolfsburg - United

Tyler1
pontosabban 1,63%

Rash87
Jó,akk nem reménykedek tovább 😊

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
1% 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Mennyi az esély,hogy a LOKI továbbjut?😄

Hát ezt nem nevezném halál csoportnak. Szerencsére azért a Wolfsburg ellen lesz két jó meccsünk. Nem mondom hogy legyünk gyilkos csoportba de mégis bajnokok ligája és évek óta gyengét kapunk mint most az Arsenal.

Rash87
csicska messi....idáig is utáltam,most mégjobban a szerencsétlen kezével együtt😄

Tyler1
aki nem nézte és érdekelné a többi csapat is 😊

Matthew Prosac
fasza kis csoport lett )

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

áááhh nem jön az MU magyarországra 😞

Tyler1
viszont nem lett nehéz a csoportunk úgyhogy ez sima ügy kell h legyen 😄
megkockáztatom a 100%-os továbbjutást 😛

Tyler1
baszkiii<#szomoru1> hát DVSC - Man U meccs nem lesz :S

Tyler1
eddig jóó 😄 legyen debrecen debrecen debrecen 😛

Golyo69
eddig tuti a csoport 😄 Moszkva és Besiktas 😄

GGMU

Golyo69
moszkva sem rossz

GGMU

Golyo69
azt már nem 😄

GGMU

Golyo69
remélem az alkmart kapjuk a 2-es kalapból 😄

GGMU

Golyo69
msot akartam írni 😄😄

GGMU

WuFraZselic
van der saar a tavalyi BL legjobb kapusa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
tavaly jó lett volna egy halálcsoport, idén azért nem vagyunk annyira erõsek, szal inkább jussunk túl kis csapatokon, mint szégyenbe maradjunk a nagyoknál 😊

Matthew Prosac
understood 😊 sry

Barnabyka
Mivel MU topik õ most a "mi" alatt a MU-t értette és nem a Lokit mint te😊

WuFraZselic
attól még összejöhet egy MU, Real, Fio, Wolfsburg <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Woflsburg negyedik kalapos, akárcsak mi.

Rash87
Nekem meg mindegy,csak Debrecen közte legyen 😛😄

Szerintem megint egy nagyon gyenge csoportba kerülünk ahogy már évek óta. Mondjuk 2szer döntõbe is kerültünk szóval ez nem feltétlenül rossz.😊 Mégis szívesen látnék egy "halálcsoportot" Real, Fiorentina, Wolfsburg.

Atti12
de jó lenne.. 😊

Rash87
Én is már ezt tervezem,holnap kiderül 😄

Tyler1
meg a 3 szál symphonia<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

WuFraZselic
kell az a VIP-hez járó szalon sör mi? 😄

Tyler1
gyerekek ha összekerül a DVSC a Uniteddel akk én már most lefoglalok egy v.i.p. jegyet 😄😄😄

Rash87
Nem is értem, elsõ elolvasásra hogy nem derült ki... 😄
Cabell be van lõve szívva fújva😄😄

Amúgy meg😞eredeti)

"„Vizsgáljuk meg a gólokat, amelyeket kaptunk. Az elsõ egy egyéni hibából volt, a második pedig az elsõ félidõ hosszabbításában esett. Ezt követõen szépítettünk, de aztán összehoztunk egy büntetõt. Túl sok hibát követtünk el fontos pillanatokban. Az eset egyértelmûen tizenegyes volt" – nyilatkozta a mérkõzés után Rafa Benítez, a Pool szakvezetõje, aki együttese kulcsembereit tette felelõssé a vereség miatt.

„Nem csak Lucason múlt, legyünk õszinték. Gerrard hozta össze a tizenegyest. Most néhány futballistáról beszélünk, de a csapatnak nyilvánvalóan javulnia kell, és ehhez arra van szükség, hogy a rutinos játékosok több felelõsséget vállaljanak" – vélte a spanyol menedzser.

„Ha kikapsz, egy módon tudod jóvátenni: nyerned kell. Miután elveszítettük az elsõ bajnokit, megvertük a Stoke Cityt 4–0-ra. Most ugyanígy kell tennünk, muszáj gyõznünk a Bolton ellen a hétvégén" – adta ki a jelszót Benítez. "

Rash87
Senki nem veszi észre,h ezt õ írta?:S
Ilyet hol nyilatkozna bárki is...:\

Atti12
ezbuta 😮

WuFraZselic
jah, nemtom mit szívott Rafa, de én is kérek 😊

Tyler1
1. gól: gratula h magukénak gondolja a gólt, igy legalább elismeri h szart sem ért a védelem.
2. gól: faszért hisztizték végig az uccsó 3 percet, egyértelmû h ilyenkor csak azért is engedi a játékot a bíró (mellesleg a védelem megint nulla volt, a gól pedig szép)
3. gól: Gerard tisztán ment a labdára, de sajnos újtába akadt egy láb is, teljesen jogos 11es volt, tiszta idegbeteg volt a Pool játéka már

Sztem semmi gond nem volt a bíróval, sokkal jobb volt a Villa, izgalmas meccs is volt, remek volt a védelmük, és ha sikerült kibekkelni a nehéz perceket, akk egybõl letámadtak. Megérdemelt gyõzelem nekik. Jah és Friedel pedig parádés volt! Szóval ne mentegesd magatokat Benitez, mer szarul játszotok!!!
Hate the scousers!<#levele>

Cabell
😄DD

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

WuFraZselic
eh wtf 😄

Cabell
Benítez nyilatkozata a Villa meeccs után:

Akik ismernek tudják, hogy elvbõl sosem foglalkozom a játékvezetéssel, de most meg kell mondjam, hogy botrányos volt! A második Villa-gól elõtt tévesen ítéltek szögletet, a harmadik elõtt Gerrard tisztán labdára ment, de a legmegdöbbentõbb az elsõ Villa-gól volt, egyértelmûen Lucas fejelte, nem is értem miért a birminghamieknek írták be a találatot! Azt is mi lõttük!!! Jobbak voltunk, 2:§-ra kellett volna nyernünk de a mai ellenfelünk is 12 emberrel játszott"

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Zenszkij
Na botlik itt a Pool is, nem lesz gond...Az igazi próba a BL lesz!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#hehe><#eljen>
Pacal17
Aztakurva: Pool 1-3 Villa 😮

Rash87
nagyon helyes (Y)

Tyler1
botlott a Pool a Villa ellen 😄 ez nekik a 2. már 3 forduló után 😊

Matthew Prosac
Hali srácok, hazatértem Prágából, örömmel látom hogy 5-0-ra elcsipáztuk a Wigan-t, banner-refresh holnap!

Atti12
Közben amúgy megvan Rooney 100. illetve 101. találata is MU színekben 😊 Még legalább 3x ennyit! 😄

DONGUBA
keci karaj volt kerkatov owen es nani golja

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

erre az eredményre jó volt hazaérni 😊
örülök, h mind3 csatárunk betalált. owen és berba gólja is klasszis volt

http://www.powerplaymanager.com/r57633