35611

• Matthew Prosac
    TOTTENHAAAAAAAAAAAAAAAM!!! 2-0!!!
  • MR ME
    fasza berakták digire a chatet amit összebasz mindenki ezért akad az egész, még a bongésző is, jó ötlet volt, öröm lesz ott meccset nézni

nameg mi az h vásárlás? :D
  • MR ME
    nah hajár!!!
  • vili 27
    GO SPURS GO !!!!!!!!!!

Mondtam én. Szurkoltam a United-nek, ti szurkoljatok a Tottenhamnek cserébe!!!
  • Matthew Prosac
    yep yeppp, csak így tovább!
  • Rash87
    Vezet a Tottenham!!! Hajrá!!!
  • Darthmushroom
    elvtársi csók XD am meg megérdemli XD
  • DONGUBA
    láááááááááááál buzi-e vagy?:DDDDDDDDDD
  • Atti12
    az igen XD
  • Tyler1

• IXEMGabeo
    93. perces csapat!!! ez no comment elnézést a drukkerektől
  • penészthozópára
    Szerintem nem volt unalmas, jó meccs volt. :)
  • Tyler1
    egyből a te pósztod jutott eszembe, egyébként osztom a véleményed, mert Scholes elég sok meccsen formán kívül teljesített, és csak a középpálya gyenge pontja volt. a mai az tényleg szerencse, bár elég jól nyomta ma magát. :)

a meccset megint elkönyveltem x-nek, és egy kurva unalmas derbinek, nagyon nem szomorkodtam volna ha döntetlen, mert akk nagyobb pontkülönbséggel nyer a Chelsea, na bumm. de így még némi remény visszajött, és este hajrá Spurs a 4. helyért, és a United reményért! :)
  • pilboy
    mi meg nektek szorítunk majd nagyon az uccsó fordulóban!!!
  • Cabell
    Scholes az isten

Szerintem a Chelsea tuti nem nyer ma a Spurs ellen
  • pilboy
    este nagyon kell szorítani a hotspurnek. az x is jó!
    nagyon kellett ez a 3 pont
    scholesy ma a mezőny legjobbja volt
    egyébként jobban játszottunk, talán egy lehelletnyivel (rutinnal) jobbak voltunk
    city ellen nagyon megy a hosszabbításban xD
  • Rash87
    Vártam ki hozza fel... :D
    Ám szép volt,de most ez nem változtat véleményemen.

Azért érdekes dolgokat csinál SAF cserékben is,de végülis bejött... :)
    Már csak a Tottenhamen múlik.Hajrá!:)
  • baca01
    Én Liverpoolos vagyok, de most nagyon örülök, egyrészt azért mert a City bukott 3 pontot, másrészt pedig ha már a Chelsea és MU közül kell választani akkor inkább a United nyerje a PL-t. Sokkal szimpatikusabbak a játékosok és maga az egész játék, mint a Chelsea-é. :)
  • Darthmushroom
    áááá g*ci remegek nem hiszem el. annyira éreztem h valahogy begyötrünk egyet és ott van.
  • galmat
    Scholeeeeeeesssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! YEEESS!
  • Atti12
    na este hajrá Spurs!!
  • vili 27
    :)))))))))))

• Tyler1
    még most sem? :D:D
  • Atti12
    GÓÓÓÓÓL BAZDMEEEEEEEG
  • MR ME
    ezt hívják bazmeg máknak :D
  • Tyler1
    én 4ig számoltam a sarkalásait. lehet fifázott egyet a meccs előtt vagy nem tudom...
  • Rash87
    Giggs mi a faszt hisz magáról? Ő C.Ronaldo? Valaki vegye már észre,h kiöregedett,ebből a csapatból legalábbis.
  • Darthmushroom
    így van :D
  • vili 27
    Minden Manchester United szurkolónak egy Tottenham szurkolótól !

Emberek ma minden Tottenham szurkoló a Unitednek szurkol, és minden United-es a Tottenham. Mi megállítjuk a Chelseat, ti a Cityt. Mindkettőnek ez kell. Nektek a bajnokságért, nekünk a bl helyezésért.

Gyerünk fiúk !!!

• Atti12
    persze ebben is van valami. Éppen ezért én most Villát favorizálnám.. jó pár éve megy a huzavona hogy megy-marad a Valenciánál.. Most talán meglehet szerezni, lekéne csapni rá. Elvégre ő már bevállt máshol is ;)
  • Tyler1
    nyáron én is őt vártam legjobban úgyhogy ha leigazoljuk adja isten h nálunk brillírozzon :) csak sztem még mindig nagy a kockázat vele, mert hát olyan tv-t veszel ami másnál nem működik, vagy ugyanannyiért inkább olyat ami másnál is tökéletesen megy? :D
  • Atti12
    szerintem ugyan az lenne vele mint Sneijderrel.. realban kb semmit nem csinált, aztán eligazolt az interhez ott meg brillírozik :D Én anno amikor felröppentek a hírek nagyon szurkoltam hogy ide jöjjön, dehát neki a real kellett, hozzánk meg jött berba..
  • Tyler1
    de azt nézzétek már meg h idén nem volt olyan meccs ami nem lett volna kötelező a bajnokság szempontjából. nem nagyon volt olyan mint tavaly, h gyengébb meccsekre a komplett tartalék álljon fel. ha normális keretünk lett volna akk és nem Rooneynak kellett volna minden meccsen vért izzadni, akk lehet h Obertan is nagyobb eséllyel lett volna beépítve a nagyokhoz.

semmiképpen ne küldje el őt Fergie mert nagyon tehetséges, és a pár meccsén amit játszott eleget mutatott magából. ha nyáron összetud hozni Fergie egy megfelelő csapatot, akk Obertan, Diouf, és Chicharo is komoly esélyeket kaphatnak.
  • bakkerman
    Obertant is megvette SAF,ugyan szezon elején kb 2-3 hónapot sérült volt,de akkor is adhatott volna neki pár kezdő meccset...6szor játszott a bajnokságban,ebből 5ször csereként jött be...én sajnálom őt,mert nagyon fiatal,és 69 francia bajnoki van már a háta mögött,és megannyi utánpótlás válogatott meccs...én SAF helyébe nyáron visszaküldeném egy Monaco,vagy egy Lille-be,ott formába jöhetne!
  • Tyler1
    nyilván mert a tartalékban sem volt vmi átűtő teljesítménye.
  • Rash87
    Nem mintha sok lehetőséget adott volna neki SAF. Ha negyed annyi lehetőséget adott volna neki,mint Berbatovnak,talán lett volna esélye...
  • pilboy
    én is így látom. kisebb csapatban, gyengébb bajnokságban jobb neki
  • Tyler1
    elvileg szezon végéig, de lehet h a Köln leigazolja. nálunk nem nagyon alkotott a srác, feleslegesen meg ne is maradjon, alacsonyabb szinten nagyobb tehetség válhat belőle.
  • WuFraZselic
    Tosic duplázott a Bochum ellen
  • rajkonnen92
    hali. nem tudja valaki ez a tosic gyerek meddig van kölcsönben a kölnnél?
    egész jól fejlődik