35611

• hedonist
    akinek az az arrogáns szarházy Bendtner szimpatikus, hát...

szarjatok rá.
  • Tyler1
    jaaa értem :D

egyébként nekem az Arsenal csakis a szurkolók miatt unszimpatikus csapat. ha már 5 éve semmit nem érnek el, ez azzal kompenzálják h az összes csapatot fúrják. a Utd csalós, a CFC seggnyaló, a Pompey szar kieső, a Hull tudatlan kiscsapat, stb...
    megjegyzem van köztük normális is, aki ért a focihoz és objektívan látja a dolgokat a sportban.

ezek a topikjukra is igazak, és a valóságban is(saját tapasztalat).
  • pilboy
    bendő = bendtner
  • Tyler1
    bendő? 10 perce keltem, de nem vágom mi ez :D
  • Matthew Prosac
    had érezzék jól magukat ettől. más örömük úgy sincs (ebben az évben sem - majd jövőre, miután befiatalítottak ;)
  • Cabell
    Kb 1 dolog miatt örülök csak ennek:

Arsenal topicban:

A fórumozó:
    "a mu ma Bendő 2 volt :D "

B fórumozó:

"tudom ,mire gondoltál, de nálam a mu enyhén más kategória, mint Bendő-ő legalább szimpatikus, bár néha faláb..."

Hogy lehet ilyen irritáló stílusban fórumozni?:D Már ezért bannolni kellene...

• Tyler1
    azta 0:2-nél ránéztem na mondom ez eldőlt, aztán kb 80. percnél volt 1:2, de hogy megfordítsák a meccset... :O
    nem semmi a bajnokság vége! :D
  • Rash87
    0-2-ről fordított a Wigan Arsenal ellen,nem semmi.
    Ilyen is ritka,h forduló nyertesei vagyunk,kár h a bajnokság végén:)
  • Zenszkij
    Bezzeg Berbatovra költött. Ideje lenne SAF-nak nyugdíjon gondolkodni és idehozni Mourinhot...
  • sanyiute
    LOLXD
  • Tyler1
    Sir Alex Ferguson elárulta, hogy a nyári átigazolási időszakban két játékosnál többet nem szeretne venni, de belőlük is a fiatalok felé húz, nem a média által felfújt nagyágyúkhoz.

"A tendenciánk, hogy fiatal játékosokat veszünk, és őket beépítjük a csapatba. Ez már jól bevált módszer nálunk az évek során, és nem fogunk ezen változtatni, mutatja ez Hernandez leigazolását is Mexikóból. Lehet még érkező a nyáron, ha nagyon szükséges akkor kettő, de semmi komoly."

-----------------
    nem tudom ebből mi igaz, de ha még most sem látja az öreg h mekkora gondok vannak a támadó szekció terén, akk jövőre felesleges akármit is tervezgetnie.
  • girimó
    Nézzétek meg a girimó mit írt két nappal ez elött Tottenham megfogja a Chelsit ahogy az Arsenált is elkapta.Az a jó az egészben tippmixen is meg tettem Inter-Juve hazai,Manchestsr City-Manchester United vendég,Tottenham-Chelsi hazai.Azt bánhatjuk ,hogy a Blakkbraunt nem tudtuk meg verni, de a Pollban bízok.
  • Fabio Capello
    az órát vinném, kár hogy veszprémi vagy :)
  • Camelia
    Látva a tavalyi vb selejtező sorozatot, melynek végén az addig 100%-os angol válogatott egészen véletlenül kikapott Ukrajnától, aminek következményeképpen elejtették a vb részvételtől az őket 2 évvel korábban kiejtő horvátokat, nos van egy olyan érzésem, hogy a Liverpool nem töri majd össze magát azért, hogy megverje a Chelsea-t..
  • passatgt
    ha valakinek kell van nagyon nagy united zászlóm illetve két fali képem:

1
    2
  • Magic Boy
    Ha Verjük a Tottenham-et akkor nálunk a lélektani előny.
    A Liverpoolnak minden pont kell úgyhogy egy x-re jók lehetnek a Chelsea ellen.

Amúgy a menyasszonyommal összebújva néztem a meccset és a gól előtt pár perccel mondta, hogy Giggs góljával nyerünk.
    Giggs-et nem találta el, de nyertünk és ez a lényeg.
  • Luna73
    A jövő hét mindenkinek nagyon fontos lesz,remélem jól jövünk ki belőle!
  • Tyler1
    3 nagyból 2 kihúzva nekik :O álmomban nem hittem volna! de hogy mi vért fogunk köpni jövőhéten az is biztos! Kékeknek meg ott lesz a Pool :D
  • Rash87
    Tottenham milyen helyzeteket hagyott ki a végén,te jó ég. 3an kapussal szembe,s kihagyja:D de legalább megvan.

Remélem most már tényleg elhasználták minden erejüket Arsenal+Chelsea után,jövőhéten meg elverjük őket :))
  • galmat
    3 forduló van hátra és csak 1 pont a hátrány. GO UNITED!
  • Luna73
    Ezért jó,h nálam Digi alapból be van kötve!:-)
    Remélem a Pool is megruházza a Chelseat!
  • Rash87
    Nekem csak tölt...Pedig jó meccs lehet :(
    Chelsea 10 emberrel :P
  • galmat
    nekem most még megy.
  • Rash87
    Digi megadta magát...Már besem jön a meccs :\ Ez az új kinézete is elég tré lett,főleg h ha tényleg fizetős lesz
  • galmat
    Szerintem rövid időn belül pénzes lesz, de még tényleg nem az úgy látszik.
  • Matthew Prosac
    Defoe mit hagyott ki basszus :(
  • MR ME
    nemhiszem h az lenne
    az van odaírva h vásárlás de nincs ár, nincs megadva semmi adatom szal nemtom h kéne nekem akkor fizetni....
  • Rash87
    Még van 1 félidő...
  • galmat
    Mióta lett fizetős a meccsnézés a digi oldalán... pfff
  • vili 27
    Elképzelhető :)
    go spurs
  • Tyler1
    bazze ez a Spurs minket is elver mint a lovat de most kurvára örülök :D:D
  • vili 27
    Most még barátként szurkolunk egymásnak, de jövőhéten ellenfelek.
    Ha nem tévedek Manch-Tottenham !!!

• MR ME
    ja hát blokkolni a chatet nem próbáltam végülis :D
  • baca01
    Google Chrome + Flashblock kombóval nem akad! :)
  • Matthew Prosac
    még az is lehet, hogy alábecsültem őket :D
  • vili 27
    Ez AAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZ !!!
  • Rash87
    Fújják már le
  • Atti12
    jaj csak elne szarják :D:D
  • Forza Italia
    Tottenham 2-0 igeeeeeeeeen:D
  • MR ME
    2:0 gecc :D