35611
-
#20975 akinek az az arrogáns szarházy Bendtner szimpatikus, hát...
szarjatok rá. -
#20974 jaaa értem :D
egyébként nekem az Arsenal csakis a szurkolók miatt unszimpatikus csapat. ha már 5 éve semmit nem érnek el, ez azzal kompenzálják h az összes csapatot fúrják. a Utd csalós, a CFC seggnyaló, a Pompey szar kieső, a Hull tudatlan kiscsapat, stb...
megjegyzem van köztük normális is, aki ért a focihoz és objektívan látja a dolgokat a sportban.
ezek a topikjukra is igazak, és a valóságban is(saját tapasztalat). -
pilboy #20973 bendő = bendtner -
#20972 bendő? 10 perce keltem, de nem vágom mi ez :D -
#20971 had érezzék jól magukat ettől. más örömük úgy sincs (ebben az évben sem - majd jövőre, miután befiatalítottak ;) -
#20970 Kb 1 dolog miatt örülök csak ennek:
Arsenal topicban:
A fórumozó:
"a mu ma Bendő 2 volt :D "
B fórumozó:
"tudom ,mire gondoltál, de nálam a mu enyhén más kategória, mint Bendő-ő legalább szimpatikus, bár néha faláb..."
Hogy lehet ilyen irritáló stílusban fórumozni?:D Már ezért bannolni kellene...
-
#20969 azta 0:2-nél ránéztem na mondom ez eldőlt, aztán kb 80. percnél volt 1:2, de hogy megfordítsák a meccset... :O
nem semmi a bajnokság vége! :D -
#20968 0-2-ről fordított a Wigan Arsenal ellen,nem semmi.
Ilyen is ritka,h forduló nyertesei vagyunk,kár h a bajnokság végén:) -
Zenszkij #20967 Bezzeg Berbatovra költött. Ideje lenne SAF-nak nyugdíjon gondolkodni és idehozni Mourinhot... -
sanyiute #20966 LOLXD -
#20965 Sir Alex Ferguson elárulta, hogy a nyári átigazolási időszakban két játékosnál többet nem szeretne venni, de belőlük is a fiatalok felé húz, nem a média által felfújt nagyágyúkhoz.
"A tendenciánk, hogy fiatal játékosokat veszünk, és őket beépítjük a csapatba. Ez már jól bevált módszer nálunk az évek során, és nem fogunk ezen változtatni, mutatja ez Hernandez leigazolását is Mexikóból. Lehet még érkező a nyáron, ha nagyon szükséges akkor kettő, de semmi komoly."
-----------------
nem tudom ebből mi igaz, de ha még most sem látja az öreg h mekkora gondok vannak a támadó szekció terén, akk jövőre felesleges akármit is tervezgetnie. -
girimó #20964 Nézzétek meg a girimó mit írt két nappal ez elött Tottenham megfogja a Chelsit ahogy az Arsenált is elkapta.Az a jó az egészben tippmixen is meg tettem Inter-Juve hazai,Manchestsr City-Manchester United vendég,Tottenham-Chelsi hazai.Azt bánhatjuk ,hogy a Blakkbraunt nem tudtuk meg verni, de a Pollban bízok. -
#20963 az órát vinném, kár hogy veszprémi vagy :) -
#20962 Látva a tavalyi vb selejtező sorozatot, melynek végén az addig 100%-os angol válogatott egészen véletlenül kikapott Ukrajnától, aminek következményeképpen elejtették a vb részvételtől az őket 2 évvel korábban kiejtő horvátokat, nos van egy olyan érzésem, hogy a Liverpool nem töri majd össze magát azért, hogy megverje a Chelsea-t.. -
#20961 ha valakinek kell van nagyon nagy united zászlóm illetve két fali képem:
1
2 -
#20960 Ha Verjük a Tottenham-et akkor nálunk a lélektani előny.
A Liverpoolnak minden pont kell úgyhogy egy x-re jók lehetnek a Chelsea ellen.
Amúgy a menyasszonyommal összebújva néztem a meccset és a gól előtt pár perccel mondta, hogy Giggs góljával nyerünk.
Giggs-et nem találta el, de nyertünk és ez a lényeg. -
#20959 A jövő hét mindenkinek nagyon fontos lesz,remélem jól jövünk ki belőle! -
#20958 3 nagyból 2 kihúzva nekik :O álmomban nem hittem volna! de hogy mi vért fogunk köpni jövőhéten az is biztos! Kékeknek meg ott lesz a Pool :D -
#20957 Tottenham milyen helyzeteket hagyott ki a végén,te jó ég. 3an kapussal szembe,s kihagyja:D de legalább megvan.
Remélem most már tényleg elhasználták minden erejüket Arsenal+Chelsea után,jövőhéten meg elverjük őket :)) -
#20956 3 forduló van hátra és csak 1 pont a hátrány. GO UNITED! -
#20955 Ezért jó,h nálam Digi alapból be van kötve!:-)
Remélem a Pool is megruházza a Chelseat! -
#20954 Nekem csak tölt...Pedig jó meccs lehet :(
Chelsea 10 emberrel :P -
#20953 nekem most még megy. -
#20952 Digi megadta magát...Már besem jön a meccs :\ Ez az új kinézete is elég tré lett,főleg h ha tényleg fizetős lesz -
#20951 Szerintem rövid időn belül pénzes lesz, de még tényleg nem az úgy látszik. -
#20950 Defoe mit hagyott ki basszus :( -
#20949 nemhiszem h az lenne
az van odaírva h vásárlás de nincs ár, nincs megadva semmi adatom szal nemtom h kéne nekem akkor fizetni.... -
#20948 Még van 1 félidő... -
#20947 Mióta lett fizetős a meccsnézés a digi oldalán... pfff -
vili 27 #20946 Elképzelhető :)
go spurs
-
#20945 bazze ez a Spurs minket is elver mint a lovat de most kurvára örülök :D:D -
vili 27 #20944 Most még barátként szurkolunk egymásnak, de jövőhéten ellenfelek.
Ha nem tévedek Manch-Tottenham !!!
-
#20943 ja hát blokkolni a chatet nem próbáltam végülis :D -
baca01 #20942 Google Chrome + Flashblock kombóval nem akad! :) -
#20941 még az is lehet, hogy alábecsültem őket :D -
vili 27 #20940 Ez AAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZ !!! -
#20939 Fújják már le -
#20938 jaj csak elne szarják :D:D -
#20937 Tottenham 2-0 igeeeeeeeeen:D -
#20936 2:0 gecc :D