Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Giggst meg minek kell erõltetni,azt sem értem, így 10en vagyunk... minden támadás benne akad meg.
Glory, Glory Man. United!
szegeny kicsi roooooooneyt elnyomjak
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
még mindig nem találtam ezeknél jobbat
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de mindjárt kerítek egy normálisat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A #17296 komment utolsó bekezdése pedig eléggé olyan szagot áraszt, hogy "én tudom a faszát, ti nem". Valószínû, hogy nem így akartad, de ez sült ki belõle. Pontosan tudom amúgy milyen az amikor felb***szák az ember agyát, énis pont ilyen voltam/vagyok, de mostmár sokat fejlõdtem. 😊 Peace <#hawaii>#hawaii>
Egyébként lehet, hogy igazad van, és valóban nem mindig helyénvaló a stílusom, de hülyét kapok, ha valaki csak a felszínt látja, hogy "aznap jobbak voltak".
A Liverpool ellen is (1-4..) hülyét kaptam, mikor egyesek belefeledkeztek a Liverpool istenítésébe, és azt elfelejtették, hogy pl. az eredményhez kellett az, hogy Vidic ajándékozott egy gólt nekik, stb.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
bármikor.
De mondom, ezt fölösleges olyan embernek magyarázni, aki elsõsorban nem MU meccseket figyel, ebbe miért is gondolna bele, bár sajnos szerintem a MU-sok többsége sem gondolta ezt végig, sokan szerintem nem is tudják, hogy Fletcher jelenleg messze a legfontosabb láncszem a KP-n.
Egy teljesen eltaktikázott meccs volt, és nem volt középpálya, ez bármelyik másik nap teljesen más lett volna.
Scholes, Giggs, egyikük sem ért fel Fletcherrel, védekezésben és a box-box játékban Giggs nem az igazi, ráadásul már nagyon fáradt volt az idény végére, Scholes pedig egész évben gyenge volt.
A Barcelona sem ugyanazt a játékot játszotta volna, ha mondjuk Xavi hiányzik.
Nem véletlen, hogy azóta is Fletcher mindig kezdõ volt, kihagyhatatlan.
Persze nyilván most is azt mondod, hogy " a barca sokkal jobb volt, tökmnind1 hogy lett volna Fletcher vagy nem."
Nyilván nem nézel elég MU meccset, és ezt nem látod át, de épp ezért nem értem, minek szólsz hozzá ekkora magabiztossággal.
Nani úgy felszokta baszni az agyam h az nem igaz! Mér akar õ CR lenni és trükközik mindig, de olyan átlátszóan h egy hülyegyerek is oda tud lépni, a passzai meg kb. 50%-ban érik el a csapattársat. Amúgy nincs gondom vele, mert bírom, de van amikor egész támadásokat basz el a hülyeségeivel.
egyébként anderson-ról szóló véleményeddel egyetértek, fergienek kéne eldöntenie melyik irányba neveli és akkor jó lehet, mert egy bulldog és nagyon célratörõ a stílusa. amolyan tevez féle pörgõs gépezet😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Elsõsorban azért, mert egyiknek sem elég jó.
Ezenkívül lövõtechnikája nuku, nem véletlen, hogy 2 év után volt az elsõ jól eltalált lövése. (Boca ellen)
Ezen kívül ügyes játékos, és jól is lát a pályán, de egyszeûren nem tudom, milyen játékrendszerben lehetne õt alkalmazni.
Talán még a tavalyi, Carrickel, Fletcherrel és vele kiegészült KP volt egész jó.
* Egyébként Carrick is komoly kérdõjeleket vet fel bennem az utóbbi idõben. Tavaly februárig még az év játékosa díjra is pályázhatott volna, de olyan március elejétõl kezdõdõen rendre gyér teljesítményt nyújt.
Egyedül Fletcher az, akivel maximálisan elégedett vagyok, szenzációsan játszik eddig idén is. Szinte biztos vagyok benne, hogyha tavaly a döntõben játszik, megnyerjük...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
jó kis cím 😄 már majdnem bedõltem, de a további sorokban írják csak h kötelezõ felmérések és vizsgálatok miatt utazott vissza Manchesterbe.
Mint tudjuk, részben igaza van, de nem mondta el ezt 625511547859x eddig?
Nem kap elég figyelmet a gigantikus szitiben talán?
(de persze nem súlyosan csak h pihenni kelljen neki sokat 😄 )
mindenre lehet ezt mondani, mennyi esély van rá, hogy kivegyek a hûtõdbõl az sg-n keresztül egy sört, úgy,h azt ne vedd észre? 50%, vagy igen vagy nem sikerül.