Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
1-1!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
11es, az igen Rooney!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
mitcsinálunk te jóóó ééég!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

atyaég milyet védett foster...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
amúgy Rooney-ra 3man figyelnek! esély nincs h neki csak úgy odapasszoljuk! Giggs háát õt hagyjuk. Marad még Valencia aki legalább néha összehoz egy szabadrúgást. De 2 csatár kell ide mer nálunk jelenleg támadó csak Rooney.

Rash87
Azért 1 ilyet illet volna védeni,szinte oda ment,csak ki kellett volna tolni 😊
Giggst meg minek kell erõltetni,azt sem értem, így 10en vagyunk... minden támadás benne akad meg.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
4ig számoltam a helyzeteket amit Giggs elszórakozott!

mintha nem tudnánk, h arshavin nagy lövõ....

WuFraZselic
na paszmek

DONGUBA
semmit😄
szegeny kicsi roooooooneyt elnyomjak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csak tudnám, h mit akarunk csatárok nélkül? :S

DONGUBA
en talaltam.Eurosport2 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
<#szomoru1>

Matthew Prosac
nekem pár napja tönkrement a TV-m dude :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
román stream
még mindig nem találtam ezeknél jobbat

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
EU2 közvetíti 😊

Matthew Prosac
spanyol stream
de mindjárt kerítek egy normálisat

Darthmushroom
valaki link a meccshez?😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Annyira nem érdekel a Pool,mindig is ilyen csapat volt, inkább a nemsokára kezdõdõ meccsre kíváncsi vagyok.

Matthew Prosac
természetesen 2-3 a Poolnak :C

Matthew Prosac
Liverpool meg nagyon szenved. jelenleg 2-2, de már kétszer sz*pásra álltak. 20 percet kellene a Boltonnak kibírnia emberhátrányban, van egy tippem hogy nem fogják, de ettõl függetlenül nem tûnik a Pool túl acélosnak hálistennek )

Matthew Prosac
én pedig csak azt akartam mondani hogy másoknak is van egy bizonyos véleménye, amit õ helyesnek gondol. ha evidens, hogy a mondandója/véleménye/gondolata egy óriási hülyeség, akkor "neki lehet ugrani", de ezzel a Fletcher kérdéssel óvatosan kell bánni, mert nem egyértelmû hogy Fletcher szereplése javított volna az összképen (ne menjünk bele vitába, tényleg 2 esélyes a dolog). Ekképen pedig felesleges virágnyelven lehülyézni a másikat.
A #17296 komment utolsó bekezdése pedig eléggé olyan szagot áraszt, hogy "én tudom a faszát, ti nem". Valószínû, hogy nem így akartad, de ez sült ki belõle. Pontosan tudom amúgy milyen az amikor felb***szák az ember agyát, énis pont ilyen voltam/vagyok, de mostmár sokat fejlõdtem. 😊 Peace <#hawaii>

Cabell
Elnézést, ezzel azt akartam mondani, hogy ha valamivel nem értessz egyet, picit jobban fejtsd ki, mert ezt így nemigazán értem.

Egyébként lehet, hogy igazad van, és valóban nem mindig helyénvaló a stílusom, de hülyét kapok, ha valaki csak a felszínt látja, hogy "aznap jobbak voltak".

A Liverpool ellen is (1-4..) hülyét kaptam, mikor egyesek belefeledkeztek a Liverpool istenítésébe, és azt elfelejtették, hogy pl. az eredményhez kellett az, hogy Vidic ajándékozott egy gólt nekik, stb.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
köszönöm az építõ jellegû kommentet.

bármikor.

Matthew Prosac
kicsit szerényebben <#miaz>

Cabell
ÉS az elsõ gólnál is meg lehetett figyelni, a kulcsmomentum az volt, hogy a középpályán mindenféle nehézség nélkül folytak át, addig a felezõvonalat sem tudták átlépni, de aztán iszonyatosan megérzõdött, hogy Giggs alkalmatlan erre a feladatra, ha nem fogja valaki a kezét.

De mondom, ezt fölösleges olyan embernek magyarázni, aki elsõsorban nem MU meccseket figyel, ebbe miért is gondolna bele, bár sajnos szerintem a MU-sok többsége sem gondolta ezt végig, sokan szerintem nem is tudják, hogy Fletcher jelenleg messze a legfontosabb láncszem a KP-n.

Cabell
látom te is csak a felszínt nézed, gratulálok. esküszöm nem is értem, hogy minek írsz róla, ha ennyire felületesen nézed a dolgokat, abszolút nem gondolsz bele a lényegbe.

Egy teljesen eltaktikázott meccs volt, és nem volt középpálya, ez bármelyik másik nap teljesen más lett volna.

Scholes, Giggs, egyikük sem ért fel Fletcherrel, védekezésben és a box-box játékban Giggs nem az igazi, ráadásul már nagyon fáradt volt az idény végére, Scholes pedig egész évben gyenge volt.

A Barcelona sem ugyanazt a játékot játszotta volna, ha mondjuk Xavi hiányzik.

Nem véletlen, hogy azóta is Fletcher mindig kezdõ volt, kihagyhatatlan.

Persze nyilván most is azt mondod, hogy " a barca sokkal jobb volt, tökmnind1 hogy lett volna Fletcher vagy nem."

Nyilván nem nézel elég MU meccset, és ezt nem látod át, de épp ezért nem értem, minek szólsz hozzá ekkora magabiztossággal.

Hátha Tényleg kevesebb cselt csinálna tovább jutna a támadás persze nem minden esetben

Tyler1
Scholes azért még biztosabb labdatartó mint Anderson, bár mostanában már én is megkérdõjelezem a kezdõbe állítását.
Nani úgy felszokta baszni az agyam h az nem igaz! Mér akar õ CR lenni és trükközik mindig, de olyan átlátszóan h egy hülyegyerek is oda tud lépni, a passzai meg kb. 50%-ban érik el a csapattársat. Amúgy nincs gondom vele, mert bírom, de van amikor egész támadásokat basz el a hülyeségeivel.

hedonist
pont ezt akartam írni😊

egyébként anderson-ról szóló véleményeddel egyetértek, fergienek kéne eldöntenie melyik irányba neveli és akkor jó lehet, mert egy bulldog és nagyon célratörõ a stílusa. amolyan tevez féle pörgõs gépezet😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
a végét te se gondoltad komolyan. jóformán csak a Barcelonának voltak momentumai és ne mondd, hogy ezen Fletcher fordított volna.

Cabell
Anderson taktikailag nem jó. Elõször is, lehetetlen eldönteni, hogy védekezõ, vagy támadó középpályás.
Elsõsorban azért, mert egyiknek sem elég jó.

Ezenkívül lövõtechnikája nuku, nem véletlen, hogy 2 év után volt az elsõ jól eltalált lövése. (Boca ellen)

Ezen kívül ügyes játékos, és jól is lát a pályán, de egyszeûren nem tudom, milyen játékrendszerben lehetne õt alkalmazni.

Talán még a tavalyi, Carrickel, Fletcherrel és vele kiegészült KP volt egész jó.

* Egyébként Carrick is komoly kérdõjeleket vet fel bennem az utóbbi idõben. Tavaly februárig még az év játékosa díjra is pályázhatott volna, de olyan március elejétõl kezdõdõen rendre gyér teljesítményt nyújt.

Egyedül Fletcher az, akivel maximálisan elégedett vagyok, szenzációsan játszik eddig idén is. Szinte biztos vagyok benne, hogyha tavaly a döntõben játszik, megnyerjük...

hedonist
Andersonnal mi a baj? talán több szerep kéne neki és nem scholes-t erõltetni. Nani sztem bejött nektek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
lehet h Fegie is inkább azért vesz fiatalokat, mert belátja h "nagyobb" igazolások általában nem sikerülnek nekünk. Tevez, Hargreaves, Anderson...

Tyler1
"Owen Hargreaves returns to the club on 23 September"

jó kis cím 😄 már majdnem bedõltem, de a további sorokban írják csak h kötelezõ felmérések és vizsgálatok miatt utazott vissza Manchesterbe.

Tyler1
sztem nem szokott hozzá h a Cityben interjút is kell adni neki, mert h ott JÁTSZIK, és ezért csak azt mondja amit jól betanult<#idiota>

Cabell
<#puszis>

Cabell
Tevez - "Utd disrespected me"

Mint tudjuk, részben igaza van, de nem mondta el ezt 625511547859x eddig?
Nem kap elég figyelmet a gigantikus szitiben talán?

hedonist
hát azért remélem sportszerû mccsek lesznek, nehogy az legyen h a hülye magyarok focizni nem tudnak ezért lerúgdossák a sztárokat😊

Tyler1
és lesérülne egy-két játékos pl. Gerard, Torres 😛
(de persze nem súlyosan csak h pihenni kelljen neki sokat 😄 )

hedonist
persze,h nincs de ez már egyfajta gyõzelem,h bent van egy magyar csapat aminek örülünk mindannyian és ki kell élvezni nekünk is és a csapatnak is. azért ki fogok menni megnézni a poolt és a lyont is😊 mennyire jó lenne, ha legalább gólt lõnénk a pool ellen😄

Rash87
Jó,most nem matematikailag kérdeztem, hogy mennyi az esély. Hanem reálisan... Ha nézel focit, ami valószínû 😊, azért ha csapatok erõsségét nézzük, nincs sok esély.

hedonist
basszus ez egy vicc😊
mindenre lehet ezt mondani, mennyi esély van rá, hogy kivegyek a hûtõdbõl az sg-n keresztül egy sört, úgy,h azt ne vedd észre? 50%, vagy igen vagy nem sikerül.

Tyler1
okozott már meglepetést a ZTE is a Unitednak 😊 ez a DVSC pedig erõsebb, én bízom benne h azért tudnak nyerni, mégha esélytelen is a továbbjutás.

Barnabyka
még egy fiorentinánál sem ezt minden reálisan élõ ember tudja. De a fõ cél a BL fõtábla végre sikerült egy nagy lépés amafgyra labdarúgásban, a következõ a VB lehetne, de szvsz a loki iránti elvárásoknak itt meg kell h szünjenek😊

Rash87
S szerinted jobb lesz egy L'pool-nál v. egy Lyon-nál?

hedonist
50%, mert vagy benne lesz az elsõ kettõben vagy nem.

Rash87
Lábával semmi gondom <#vigyor5>

DONGUBA
azt a csicska messit biztos utalnad unitedben is😊