Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt az öngólt tanítani kellene... 😄
Glory, Glory Man. United!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
évek óta nem megy év elején, ez van 😞
minimize!
korod ellenére te vagy az egyik legnevetségesebb, legszánalmasabb fórumozó. de én jót nbevettem most rajtad<#vigyor3>#vigyor3>
off end
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Giggs lötte középre)
Geo-nak üzenem, hogy egy másik topicban volt szerencsénk egymáshoz, ahol én egy értelmesebb embert ismertem meg személyében nem egy "sok a divatköcsög" féle szellemi anomáliát. Minimize meg, hagyjuk. Mindenesetre ha már felhozta a kettõs mércét a meccsel kapcsolatban, akkor engem is érdekelne hogy aki cselszizik vagy szarzenálozik az miért kap azonnal büntetõpontot, míg aki junájtidezik vagy tehenészbandázik /from Arsenal-topic/, az miért nem?
Choko!
Amúgy nagyon jó volt a második félidõ szerintem. Tényleg ritka gyengén játszottunk. A végén sajnáltam Berbatovot nagyon elizgulta. Rooneynak nagyon adja mostanában 😄
One Love, One United!
kerüljük egymás hozzászólásait a késõbbiekben , ha jól emlékszem, ezt sem elõször kérem tõled.
No one can stop Death!
nem tudom mit várt, ha érdekel, én pár embert, aki örül a kedvenc csapata gyõzelmének. senki nem gondolja, hogy brillíroztunk, de kedves, hogy ezt így megelõlegezted.
"csak kerüljük a primitívitást plíz."
Mindenkinél máshogy nyilvánul meg.
Aki választékos szövegkörnyezetben illet egy gárdát "tehenész egyletnek", Junájtidoz, majd más fórumozókat sérteget, mert örülni mer a gyõzelemnek, az bizonyára különb. Oké, jegyeztelek.
"ezzel az elõadással nem lesztek bajnokok, az Emirates-ben meg hozzuk a meccset tavasszal"
lehetséges. nem is gondolta senki. azért köszönjük, hogy emlékeztettél minket újból, ki tudja, még a végén elfeledtük volna.
"ha láttad a korom, a minimum, hogy ne tegezz, kissrác."
elnézést...<#vigyor>#vigyor> náladnál jóval ifjoncabb fórumozóink sem tomboltak a saját topikjukban oly sok gyermeteg indulattól fûtve.
De biztosan jó lehet onnan fentrõl szemlélni a pór népet.
"ha Förgi visszavonul, és a United megint nem remekel 10évig, ki lesz az új kedvenced??! bohócka"
majd eldõl. ha a vesztes fél ilyen fölényesen köpködhet másokra, akkor tulajdonképpen lehet, hogy megéri. Te még mindig használhatsz ilyen kifejezéseket másokra, hogy "bohócka".
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
elküldhetem a HG-nak ha van rá igény, és h szebb legyen a topic 😄
nyugi, lépek, nem érem el a szintetek , nyugi.
nem is akarom.
No one can stop Death!
REAL MADRID
"Emirates-ben meg hozzuk a meccset tavasszal, kapott gól nélkül. csók."
ez mi apukám?? ez mi??? gyerektõl még ilyet lehet hallani, de egy szurkolótól inkább nevetséges.
hogy melyikünk a vicc, 'hálisten' nem itt dõl el, azt hiszem, ez inkább Neked nagy szerencséd.
egy kérdés: ha Förgi visszavonul, és a United megint nem remekel 10évig, ki lesz az új kedvenced??! bohócka.
No one can stop Death!
"h jóólvan majd legközelebb száznullára kaptok ki"-ez most mi, miért kell cifrázni a butaságot??!
<#help>#help>
No one can stop Death!
OFF vége..
Arsenal topikban már nem tudod milyen jelzõt hozz elõ... ami egyben szánalmas is,meg gyerekes is 😊
S ha nem leszünk bajnokok,az meg téged mit zavar?
többek közt a hasonló felfogásúak miatt nem bírom a United-szurkolók nagy többségét. ez egyszerûen primitív, már megbocsáss. ha nem bírod felfogni, amit írok, inkább lépj túl rajta, mint hogy megpróbálj leosztani.égõ, de ez most nem jött be. ez a teljesítmény bõven nem elég még a visszavágóra sem, ennyi. ha nehéz elfogadni, az nem az én gondom.
No one can stop Death!
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
csak kerüljük a primitívitást plíz.
köszike. semmivel nem voltatok jobbak, sõt.ennyi.
ezzel az elõadással nem lesztek bajnokok, az Emirates-ben meg hozzuk a meccset tavasszal, kapott gól nélkül. csók.
No one can stop Death!
Az egy dolog, h nem játszott jól a MU, de most ne várd, hogy mindenki sajnálja a gyõzelmet itt...
viszont ne mondja már senki, hogy az nem volt 11es. tény, hogy ez volt Rooney szándéka (lehet hogy mivel focizom, így gondolkodom, de én is ezt csináltam volna, megtolni kapus elõtt és a lábamat viszi), de ettõl ez még jogos büntetõ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bár végén azt hittem,megadják nekik azt a gólt,de végre jó bírói döntések születtek 😛
Berba+Nani nagyon elkönnyelmûsködték... De szerintem így volt jó 😉
és Berba hááát õ meg a fõbohóc! jövõ nyáron igalásipiac lesz belõle!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio