35611
-
#21015 -
#21014 -
#21013 haha olcsó szar Real haha -
#21012 na sztem hagyjuk a REalos témát. idén Rooney még biztos marad, aztán majd kiderül Fergie visszavonulása után mi lesz.
egyébként meg:
A Forbes magazin szerint ismét az MU a világ legértékesebb labdarúgóklubja. A Premier League címvédője februárban még második volt a Deloitte listáján, de most ismét elfoglalta az első helyet a Real Madrid előtt.
A United értéke 1,19 miliárd font (kb. 370 milliárd forint), a második madridiak 859 millió fontot (kb. 268 milliárd forintot) érnek. A lista harmadik helyére az Arsenal került, értékük 767 millió font (kb. 239 milliárd forint). -
#21011 Beckham-et azért mégis kiemelném! A maga idejében igen csak sokat köszönhetett neki a Real! -
#21010 Azért ezeket a hihetetlenül meggyőzőnek szánt kifogásokat is bírom. Az egyik kupa csak azért nem jön össze a Realnak mert valójában leszarják, a másik azért mert útban van a Barcelona, a harmadik azért mert szétstresszelik magukat a teljesítménykényszertől. Ezek bármelyike mióta számít mentségnek? Évről évre azt hajtogatják a szurkolók hogy na most egy kicsivel jobbak lettünk, jobb lett a csapat, jobban játszunk, szóval legközelebb már tényleg összejön minden. Csak azt nem értem hogy mi alapján jutnak erre a következtetésre? Kisebb trófeákat leszarni, Bl-ben 8 között elvérezni, bajnokságban második helyen kullogni eddig is tudtak. Mitől lenne jobb a csapat??
Na de viccet félretéve:
Ejnye, az a fránya Barcelona meg az a fránya stressz milyen nagy sikerektől fosztja meg szegény Real Madridot. :) -
Monoton #21009 Rooney játszik a 7végén? -
#21008 viszont az idei évben óriási marketingjátékos lett, azáltal h egy világ csodálja amiért ő viszi a csapatot. na ez pont elég a Real vezetőségnek h leigazolja. a teljesítmény mind1, sok mostani játékos sem illene bele a spanyol játékstílusba, de a pénz nagy úr. -
Zenszkij #21007 Esztíííív Mekmenemen. :) -
#21006 nem mintha olyan sok angol lett volna a spanyol bajnoksában :D -
#21005 meg kezdjük ott h spanyolországba azért az angolok sokat nem tettek le az asztalra soha. plusz amilyen agresszív rooney nagyon sok szabálytalanságot befújnának ott amit itt angliába nem. -
#21004 Madridban mindig minden erről szól,h melyik csillagot mennyiért vegyék meg!
A futball ott bőven csak másodlagos. Az a lényeg minél több sztárparádé szaladgáljon a Bernabeu gyepén.
Azért is gondolom én azt,hogy Rooney nem illene bele Perez Úr keretébe,mert azért valjuk be így férfi szemmel nézve se olyan teccetős férfiember mint akármelyik hurkalé a Realban! Ne értsetek félre,véletlenül se akarom leszólni,de annak idején Ronaldinhot se vették meg mert úgy néz ki mint egy csacsi szegény! Ez nem egy futballklub hanem egy vicc! -
#21003 Bocsánat, de az, hogy a spanyol bajnokságban "csak azért nem bajnokok, mert ez a Barca fantasztikus", egy Valenciának talán felmentő állítmány, de egy Madridnak még akkor sem lenne az, ha nem vásárolták volna föl a futballvilág krémjét.
Őszintén szólva nem érzem, hogy bármennyire és bármivel is fel kellene őket menteni.
Azoknak, akik ezt a sportot még a valódi értékei miatt kedvelik, azoknak ezt a csapatot szörnyű nézni...
Egy ilyen - szerintem botrányos - nyári vásárlás után talán azért had ne essek már attól össze, hogy a kupából egy negyedosztályú csapattól kizuhanó, plusz a BL-ben - már megint a legelején - kieső Madrid azért a bajnokságban majdnem az első...csak épp a második. -
#21002 hát kötelező ott lenniük az élen, ha már összevásárolják az összes nagy nevet. én nem mondtam h szar csapat, inkább h játéktól függetlenül, reklámcsapat. -
#21001 Tyler. Azért a Madridot ennyire nem kell alulértékelni. Persze ismerjük a játékos- illetve edzőpolitikájukat,van miért szurkálódni, de az érem másik oldalán ott van az is, hogy ha nem lenne itt minden idők legjobb Barcelonája, akkor simán szállítanák a spanyol bajnoki címeket. Most pl 83 pontjuk van és másodikok. Ez azért elég vicces ha belegondolsz :) 2007-2008-as idényben, mikor bajnokok lettek 85 ponttal lettek azok. 1 évvel korábban már 76 pont is elég volt, megint egy évvel előtte a Barca 82-vel lett az. Alapesetben egy ilyen teljesítmény röhögve elég egy bajnoki címre, ami jelzi hogy közel sem annyira szarok, mint ahogy te azt értékeled. Csak hát ahogy említettem, van itt egy Barca..
Az, hogy a kupákból rendszeresen kizúgnak egy dolog. A Copa del Rey-t pl pont leszarják, a Bl-ben meg már akkora a teher a vállukon hogy végre nyújtsanak valamit, hogy aztán szét is görcsölik az egészet. -
#21000 sajnos minden sport már csak a pénzről szól! marketing az egész! Beckham miért kellett a Madridnak? reklámfogásból(nem én mondom, ők vallották be)! Az egész losz gáláktikosz egy marketingfogás, amiből óriási pénzeket tudnak kaszálni, de maga a foci már csak másodlagos szerepet kap.
és ürük törvény h pénz beszél kutya ugat, mindig lesz annyi pénz amennyiért ellehet vinni egy játékost.
nem akarok nagyon Real ellenes lenni, csak ma ők a legjobb példája a reklámfocinak.
Úgyhogy lehet azt mondani h Rooney nem illik a Realba, nem olyan a játékstílusa, ilyen-olyan rajongó, presztizs,stbstb... de lesz pénz amiért ő is eligazol majd ha akar. -
#20999 Nem tudom, hogyha ez is bekövetkezne - amúgy 100%, hogy nem fog - hogyan tudná innentől bárki is komolyan venni ezt a sportágat..
Nem tudom, hogyan tudnék innentől igazán örülni a játékosok örömének, vagy szomorkodni a bánatuk miatt, mikor többszörösen is az orrunkba lenne verve, hogy az egész csak a pénzről szól... -
pilboy #20998 az ilyeneken csak mosolygok egyet, aztán kész
majd ha vannak tények, akkor elgondolkozok rajta, h "húha" -
#20997 készüljön fel mindenki, mert nem ez lesz az első ilyen hír a nyár folyamán! a napokban olvastam h mind Rooney, mind Fergie cáfolta a madridi pletykákat. úgyhogy én addig erre nem is reagálnék míg nem történik vmi biztos ez ügyben.
azt nem mondom h lehetetlen, mert évek óta mi vagyunk a Real beszállítója, de ha van játékos aki még oda megy, azokután h ismét csak egy nulla szezont könyvelhet el a Madrid, és a Madridnak meg még mindig nem esik le, hogy a focit ők hírből sem ismerik, akk áldásom mindkét félre. -
sanyiute #20996 ez az év Rooney-é lessz...
A Real Madrid mindent megtesz azért, hogy elhappolja Manchesterből Wayne Rooneyt, a napokban például Florentino Perez elnök kijelentette: kész 103 millió eurót áldozni az angolért. Szerinte Ronaldóval ellenállhatatlan párost alkotna két csatár - melléjük egyébként Fabio Capellót vinné edzőnek Perez.
A Bild gyorsan kiszámolta, hogy Rooney napi 40 ezer eurót kereshetne Madridban azaz óránként 1666 euró folyna be a számlájára.
Galaktikus..(NB1.hu)
ha ROONEY is el megy tökön szúrom magam... Realról meg hagy ne beszéljek:S -
#20995 Na majd Giggs:D
amúgy sztem a MU szurkolók többsége angliában JM-et akarná, nem is ok nélkül, mi kékek meg nagyon nem szeretnénk:D bár, ha mi meg visszakapnánk Hiddinket akkor akárki lehet a MU managere;) -
#20994 Fergie: a következő lesz utolsó szezonom!
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a játékosoknak és a szurkolóknak is meg kell barátkozniuk a gondolattal, jövőre edzőt cserél a Manchester United. Angol médiaértesülés szerint Sir Alex Ferguson már közölte a klub illetékeseivel, hogy a következő szezon után távozik a kispadról, befejezi 1986. november 6-án elkezdett munkáját.
A Sun úgy tudja, Mourinho mellett az FC Barcelona szakmai főnöke, Josep Guardiola, az angol válogatott élén álló Fabio Capello, a hamarosan a török válogatotthoz kerülő Guus Hiddink és az Aston Villánál tevékenykedő Martin O’Neill került szóba az Old Traffordon. -
#20993 ha már Guardiolánál és Mourinhonál tartottunk... Pep szerint Mourinho a világ legjobb edzője :D (nso.hu) -
#20992 reménykedni még lehet :) van még egy év, addig sok minden történhet. -
pilboy #20991 keano :) -
#20990 énis örülnék, de esélytelen :) azért írtam olyanokat akikre van is esély.+ -
#20989 én meg akkor lennék igazán boldog ha Pep Guardiola váltaná a Mestert. fiatal kora ellenére sztem nagyon jó edző akivel folytatódhatna a sikersorozat! -
#20988 Én inkább Laurent Blanc-t esetleg Didier Deschamps-ot látnám szívesen a padon. Utóbbi lehet hogy visszamegy a Juvéhoz. De Mourinho-t semmiképp!! -
#20987 az biztos h edzőként jó, kérdés h bevállna-e a Unitednél...
Mourinho és Fergie menedzseri mentalitása és taktikája azért merően eltér egymástól, nem tudom h jó ötlet-e őt idehozni és felbolygatni a csapatot. de mivel kb. 2 éve őt jósolják Fergie utódjának, sztem biztosra vehető h ő is jön. -
pilboy #20986 saf azt nyilatkozta, h a visszavonulását hirtelen döntésként is meghozhatja, tehát nem olyan biztos, h ez kacsa (bár ápr. 1jén elég jól hangzott volna :D )
én nem szeretem mourinhot, mint ember, de mint edző fergie után a legjobb
vele sztem vennénk csatárt és a sikerek folytatódhatnának -
#20985 hát az biztos h nem fél hónappal az idény vége elött jelentené be a visszavonulását. jövőre tuti visszavonul ez tény, engem inkább az utód kiléte idegesít, mert én Mourinhonak nagyon nem örülnék :/ -
#20984 kissé téves, mert komolyabb lapok is lehozták ma reggel tény, de a következő idény utáni idényre venné át a helyét, ahogyan az reális is, mert fergie akkorra prognosztizálta visszavonulását.. jól tenné, mert lasan a pálya melett fog meghalni szívrohamban :S :) -
#20983 :DDDDDDDD -
Zenszkij #20982 Daily Star..LOOOOOL...Blikk...SAF helyét Hajdú Péter veszi át . -
#20981 sztem is :D azért ha vki kiváncsi az egészre akk:
stop.hu
goal.com -
#20980 Ez akkora kacsa, hogy hápog. -
#20979 napi friss:
"A Daily Star úgy tudja: Ferguson távozik az idény végén a klubtól, helyét pedig José Mourinho veszi át." -
#20978 x-re bőven jó a Pool hazai pályán, a védelme azért nem olyan rossz.
nekünk inkább a Spurs ellen kell izgulni, mert most vérszemet kaptak sztem, és még 3. helyért is küzdhetnek ha az Arsenal folytatja a sikerszériát így az uccsó körökben. -
#20977 Fasza...
Pool nagyon gyenge mostanában,így h Torres kiesett,esélyük nulla... -
#20976 Torrest megműtötték, ebben a szezonban már nem játszhat, és valszeg a vb-n sem. Ezt nekünk azért kimondottan szar (amellett hogy jobbulást neki és azért elnézgettük volna szívesen a világbajnokságon), mert nélküle a Pool nem sokra fog menni a Chelsea ellen
De azért reméljük...