Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
basszus most tudatosult bennem h a vb selejtezõk miatt elhalasztják a meccseket :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Biztos mellékeltek valahol egy leírást hozzá, hogy mi alapján számolták, de egyébként tényleg van valami hiba, mert egy másik fórumon utánaszámoltak, és 100 milkás eltérések is voltak például az adósság kalkulálásánál.

We do not buy superstars. We make them.

Atti12
picit 😊

Én még mindig azt mondom, hogy ezek a balhék kreált ügyek, amiket a Manchester City pénzel, hogy eltakaríthassa az útból a United-et, Chelsea-t, Liverpool-t és Arsenal-t. 😊
Paranoiás lennék esetleg? 😊

Tyler1
de ezt nem értem. semmi elõzmény nélkül jöttek elõ ezek az ügyek? vagy takarítás volt az iratmegörzõben, aztán "hoppácska itt egy Chelsea meg egy Man U ügy" ráakadtak???

hedonist
nem feltétlenül, mert gondolom mindkét csapat kûzdene ellene, mert ez túlzás. mondjuk meg lehet érteni a kiscsapatokat akik meg nem akarják elveszíteni a tehetségeiket.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
ezt én nem veszem magamra, ha nekem szántad, tévedsz, mert, ha volt is rossz véleményem fergusonról azt normális keret között fogalmaztam meg, mert egy részt tisztelõje is vagyok másrészt alapvetõen nem hisztériázok így, még Perez rõl sem, pedig megéri a pénzét.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
ha azon kiakadsz h azt mondtad h beszoptátok, akkor fordúlj inkább orvoshoz 😊
beszoptátok nem? jelenlegi állás szerint de, lehet mi is beszopjuk, ez van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
"nevetséges, a sok alamuszi álszent átjár ide "okosodni", odaát meg osztja csapatom-vagy a Fõnököt...ezt soha nem hagynám, és ne mis fogom a késõbbiekben sem.
Gooner 4life!! "

ehhez tartsátok magatokat fiúk, mert leszámolás lesz "odaát" <#nyes>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
hát igen, ezért kéne megválogatni a szavait egyeseknek. mi is tudunk normálisan beszélni rivális csapatokról.

Arzén: és ezt mibõl számolják ki? mert,h a value az értéket jelent, nade milyen érték? a játékosok becsült értéke plusz bankszámla vagy mi?😊

Tyler1
én is átmegyek a rivális topicokba, mert érdekel h mi a helyzet a másik csapatokkal 😊 és addig amíg nem flémel vki addig nincs is baj

Egyébként itt egy kis érdekesség: http://www.forbes.com/lists/2009/34/soccer-values-09_Soccer-Team-Valuations_Rank.html

Hát azért minket ne szivassanak itt, akiknek vért kell izzadnunk, hogy megszerezzük a kiszemelt tehetségeket még azelõtt, hogy a Chelsea vagy a City ajánlana nekik egy nagyságrendekkel nagyobb fizetést, mert van mibõl.

Na jó, az mondjuk szemétség lenne, ha csak õket lehetne megbüntetni. 😊
De akkor is tény, hogy a Chelsea-nek egyáltalán nem lenne rá szüksége, hogy ilyen eszközökhöz folyamodjon, mert a pénz meggyõzné a játékost és a csapatot helyettük.

A másik meg, hogy úgy látszik, a francia csapatok nagyon beindultak most az angolok ellen, és az Arsenal háza táján valóban találni francia játékost egy rakattal. 😊 Kezdhetünk félni. 😊

MR ME
te meg visszamehetnél a saját topikodba, énse megyek át oda azt lesni h miket írogatnak, errõl ennyit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
b**szák meg az egész európai elitet aztán kész <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
hátha a Chelseat megbasszák akkor minket is megfognak, gyanítom lesz olyan aki a mi ügyünket is erõltetni fogja a FIFA-nál.
Arsenallal mi lesz? Ott is volt ám kis szabálymódosítás Arshavin igazolásakor asszem...

hedonist
persze ezt nem így gondolom, mármint az elsõrészét, csak észre vehetné magát mr.kula

Zenszkij
Majd meglátjuk...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
majd ti is "beszopjátok" ne félj, egyébként ez nem végleges, mivel még csak 1.fok, és lehet fellebbezni, még meg sem hallgatták a chelsea álláspontját.

Zenszkij
Madridot kéne büntetni, azok csak igazolásból élnek!

MR ME
reméljük minket nem büntetnek, chelsea meg beszopta...

Oziris666
Lehet a ManU se😊

Chelsea-mintára kerülhetbajba a MU is...

Unatkozik a FIFA..

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ezdekész 😄 kurvajó!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Let it Be, beszarás xDD

Barnabyka
Fantasztikus szám szvsz😊
(azért még maradok Chelsea drukker,de ez nagyon bejön)

Atti12
<#eljen> 😊

Tyler1
Hargreaveset is nevezték a BL-re<#wow2><#vigyor3>

Tyler1
már megszokhattuk h Wengernek túl nagy arca van ahhoz, h csendben befogja a pofáját és ússzon az árral! ha egy Norwich veri meg õket akkor is hibás még az utolsó Norwich szurkoló is mer hangosan kiabált, de nem bírja ki h elsimerje h szarabbak voltak.
Hozzáteszem itt nem errõl van szó, hanem õt az húzta fel, h még õt is kiállították. És ez a büszke lelkének nem tetszett. És most mint egy kis óvodás visszaszólogat, meg lökdösödik.

nem mondtam hogy baj de jól esik látni sokszor😄

Rash87
S miért baj ez? Biztos,ami biztos 😊

Glory, Glory Man. United!

NB1.hu de ezt már monta vagy 1000X szerintem

Kétség nem fér hozzá, hogy Cristiano Ronaldo távozása óta Wayne Rooney a MU elsõ számú játékosa, és a Shrek becenévre hallgató futballista elmondta: ha lehet, "élete végéig" a klubnál marad.
- Mindig is azt mondtam, hogy a MU álmaim klubja, és ha az ember álmai klubjában játszhat, miért változtatna ezen? - így Rooney. - Semmilyen indokot nem látok a váltásra, a családom itt lakik harminc percre tõlem, és amíg az edzõ nem zavar el, maradok. A terveim szerint itt fejezem be a pályafutásomat.

hedonist
az elég dzsipó😄

de azért látszik,h néz egy darabig és csak nagyon óvatosan meri széttárni a karjait,h na akkor most nincs síp?😄
õ kaphatott volna..

Cabell
http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2009/08/eboue.gif

Kár, hogy Wenger baromságai miatt nem arról van szó, amirõl kéne.
Eboué megpróbálta kiállíttatni a már sárga lapos Evrát ezzel az abszolút szánalmas eséssel. Sajnos attól tartok ez megint el lesz felejtve, és csak a Wenger féle ökörségekrõl lesz szó egy ideig.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
hát én azt mondom h ilyen áron ne legyünk bajnokok! bár ez még az idény eleje, szal nincs mit következtetni a csapat formájáról, de amit az Arsenal ellen csináltunk az nem játék volt. És hazai pályán vmit mutasson már a csapat, és ne Fletchernek kelljen megnyernie a meccset nekünk.
1 csatáros felosztás nem megy nekünk, mert nincs normális támadóközép, Rooney egyedül meg nem sokat tud tenni. Tavaly még Ronaldoval nyilván erõsebb támadó játékot játszhattunk, de most a közép az nem alkalmas támadásra.

Zenszkij
Rettenetes nagy malacunk volt gyerekek, de ez tartson is ki az idény végéig 😄.

penészthozópára
650 😛 😊

One Love, One United!

Tyler1
600<#crazya>

Matthew Prosac
Score: 460 <#hawaii>

Nyers
Végig jó ütemben kell lefejelni a szembe jövõket, így a végére lángol majd Roo alatt a gyep. Kellõ sebességgel át lehet ugrani a sorfalat. <#smile>

My Life for Freedom!

Pacal17
😄DDD Kurvanagy

nekem nem megy az átugrás hogy kell lefejelni õket?😛

Barnabyka
Rash87
Kösz,így már mindjárt jobb 😉

Tyler1
chelsea-sbe láttam 😄

Chelsea-be láttam ilyet😄

SzakYy
akkor a kedvedért, ha nem megy a megjelenítése 😄

Rash87
szép béka

SzakYy

Tyler1
én nem merem, mert megint csak ideges leszek 😄
remélem City meccsre azért összeszedjük magunkat, mert nem biztos h ellenük velünk lesz Fortuna (és a City eddig 100%-os kapott gól nélkül)