Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
így is kell
kurva jó meccs 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
ANDERSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
Anderson góóól!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Lennont szívesen tudnám a csapatba 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

épp giggsy gól elõtti helyzeténél mondtam, h sosem lõ 16oson kivülrõl... erre jött a szabadrúgás 😊 szép volt!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
áááááááááááá mi maradt ki

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
baszki mit hagytunk ki!!!!!

WuFraZselic
Berbatov mekkorát lõtt bááázzz

Matthew Prosac
úúúúúúúúúúú ez mekkora játék volt, pedig ennél az Anderson labdánál már fogtam a fejem hogy hova fog ez menni

DONGUBA
kibebaszottnagygol.....

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthew Prosac
nagyon szép szabadrúgás!

Matthew Prosac
Giggs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1-1

MR ME
ez de szép volt
1:1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

WuFraZselic
1-1, de szép szabi gólt lõtt Giggs!

Tyler1
Giggs de széép 😄 1-1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
mert én aztán marhára fõnökösködtem eddig is nem?
arról van szó, hogy a tavalyi szezonban minden egyes Pool és Chelsea gyõzelem után, amelyek gyõztes gólja a hosszabbításban esett fél órás vita alakult ki az ellentáborral. ezt idén hanyagoljuk plz

MR ME
50 másodperc! jók vagyunk 😄

Tyler1
ez igen :SSSSSSS

WuFraZselic
jézusom hogy kezdtük ezt a meccset... 1. percben olló-gól -.-"

Tyler1
a City elpicsázta az Arsenalt 😄

Rash87
Szóltam 1 rossz szót is? Amúgy meg töröld,ha annyira fõnökösködni szeretnél itt,de ez egy fórum, mindenki leírhatja véleményét,kulturáltan.
Majd ha írok egy olyan mondatot is,ami bántó, vagy ahogy szokás egyeseknél, hülye jelzõket fogok írni 1-1 csapatra,akkor maximum...

Amúgy szerintem kicsit mák fogalmába tartozik az is,hogy véletlenül utolsó másodpercekben lõnek gólt... Attól függetlenül h megérdemelten.

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
7 perc múlva meccs, ez a stream egyelõre mûködik

Matthew Prosac
nem attól mákos egy gól vagy gyõzelem hogy a hosszabbításban születik, hanem a módjától ahogy szerzik. pl 30 méterrõl elrúgott labda, kb taccsra menne, de egy védõn megpattan és bemegy a kapuba. na az mákos gól/gyõzelem

Matthew Prosac
Utoljára figyelmeztetek mindenkit, ezt a témát már 48x átbeszéltük, többé nincs kedvem 30-40 kommentet arról olvasni hogy utolsó percben rúgott gól, mákos Pool, mákos Chelsea, etc,etc. Egy meccs addig tart amíg a bíró le nem fújja, az addig lõtt gólok érvényesek, függetlenül attól hogy a 12. percben vagy a 95. percben esik. Ha végignyomták a második félidõt akkor megérdemlik. Minden további "na a Chelsea megint az utolsó percben nyert" jellegû kommentet törölni fogok <#felkialtas>
mentettünk már pontokat nem egyszer mi is a hosszabbításban -.-

hedonist
én is tudtam😊 de ez akkor sem bemákolás. tettünk érte. szenvedtek végig a 2. gólért.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Utolsó 20 percet néztem,tény hogy megérdemelt volt,de akkor is idegesítõ,h nagyon sokszor utolsó pillanatokban mákoljátok be. Bár ezt már 75. percben sajnos tudtam,sõtt,mondtam is haveromnak,hogy 90+ percben fogják megnyerni,ez ilyen tipikus helyzet nálatok😊

hedonist
hát második félidõ teljes egykapuzás volt,h kurvára megérdemelt volt tök mind1 mikor születik a második gól.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Jeee,Chelsea szint ismét megmutatta magát 😄

Rash87
Elég szánalmas.... Most is,Chelsea meccs utolsó percei,elég izgalmas... Erre a közvetítés megszakad :@

Tyler1
nem elõször! már tavaly is volt ezzel gondjuk!

Rash87
Nektek is késik a Euro2-n a hang??
Múlt héten is késett, s most is,iszonyat idegesítõ így meccset nézni :\

Atti12
banok
A Real felvett egy 200 milió eurós hitelt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
szánalmas ezmár

Zenszkij
Körülnézhetnének a Real Madrid táján is mi a rákból van ennyi pénz....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát ez lol. 😄

We do not buy superstars. We make them.

egy ksi hír PL-t meg szállták...

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a Manchester City ellen, hogy kiderítse, az angol klub tavaly milyen körülmények között szerzõdtette a francia Rennes-tõl a 17 éves Jeremy Helant.

Zenszkij
Rooney azért szépen lövöldözi a gólokat, reméljük a lendület még növekedni is fog! Yorke-nak sok szakmai sikert!!

Matthew Prosac
Yorke edzõként folytatja

A Manchester United korábbi klasszisát kinevezték hazája, Trinidad és Tobago válogatottjának másodedzõjévé.
A napokban visszavonult, 37 éves játékos ugyanakkor bevallotta, hogy csak ugródeszkának tekinti a nemzeti csapatnál való közremûködést, a jövõben Angliában szeretne edzõsködni.

A 72-szeres trinidadi válogatott Yorke - aki tavaly még Fülöp Márton klubtársa volt Sunderlandben - szerepelt a 2006-os világbajnokságon.

töknemtudom elképzelni edzõként, öltönyben x)
(thx Banok,am banner frissítve!)

banok
HBD 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
rendben srácok, este csere és kösz még1x

Zenszkij
Jah már jöhetne a bannercsere...mikor vertük már meg az Arsenált nem is emléxek..😊

Magic Boy
Isten éltessen sokáig,
Füled érjen bokáig!<#kacsint>
Matthew Prosac!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Szintén! <#eljen>
Ennek örömére mehet a banner😊

Matthew Prosac
köszi neked is, egy Arsenal rajongótól ez kettõt ér )

Boldog szülinapot, MP! 😊

We do not buy superstars. We make them.

Matthew Prosac
Köszönöm )

Atti12
BSZ a Házigazdánknak! 😊

hedonist

Zenszkij
Nem kell fiúk azonnal vészharangokat kongatni. 1. eddig csak a Chelsea-rõl van szó. 2. 2011-ig nem igazolhatnak, ez az idõpont biztos változni fog legalább a negyedére. 3. van benne némi igazság amiért büntetnek, de ennyi erõvel az összes sztárklubbot megsunyíthatnák!