35611

• Magic Boy
    Joe Cole rosszul érzi magát nálatok, mert nem játszatjátok.

SAF-nak régi kedvence.

Szerintem eljön tőletek.
  • hedonist
    Not gonna happen:), júniusban alá fogja írni az új szerződését. Csak azért nem tették meg eddig a hosszabbítást, mert Abramovichék azt találták ki,h a szerződésekkel csak az idény végén foglalkoznak.

Még nyerni kell egy bajnokságot és egy F.A. kupát, aztán van idő.
  • Magic Boy
    Pontosan és szerintem Joe Cole érkezésére is nagy esély van a nyáron.
  • Tyler1
    lejárt szerződésű játékost elég nehéz venni. Owenért sem adott egy petákot sem.
  • Zenszkij
    LOL, ott a pont .
  • HunnernesKonge
    23évnél idősebb játékost nem veszünk, pláne nem sztárt. hova gondolsz!
  • Tyler1
    majd max. 32 évesen mikor lejárna a szerződése akk Fergie(igen még ő fogja vezetni a csapatot :D) lecsap rá.
  • Matthew Prosac
    Ronaldo megint szórt egy mesterhármast a Real-ban.. Hjaajj, remélem egyszer még visszatér.
    (Valahogy így: "Mostmár szeretnék végre nyerni is valamit" - gondolta Ronaldo, majd visszaigazolt Manchesterbe. No offense madridosok - csak poén :))
  • hedonist
    A másik 2-t érdekes módon le tudta írni. amugy annyira nem zavar csak nem értem miért kell csinálni..
  • Rash87
    Pedig igaza van.
    Nem értem,miért nem lehet leírni normálisan 1-1 (rivális) csapat nevét.
    Őket is ugyan úgy zavarja(mint téged), ha nincs normálisan leírva a saját csapatuk neve,semmiből se került több időbe helyesen leírva.
  • Tyler1
    mert tisztelje már meg mindenki a másikat h normálisan írja le a játékos nevét, csapat nevét, bíró nevét(naj mondjuk ez nem kötelező xD).
    igaz ez nem annyira vészes, de pl. nekem is szúrja a szemem unitedes létemre.
  • MR ME
    szóval nem mondtam h ellenségünk, csak vhogy nem tudom megérteni h mit zavarja ez őket, minek kell ekkora cirkuszt csapni miatta mint ami volt annó...énse szúrom tökön magam ha vki nem tudja leírni a csapat nevét, nem áldozok rá hsz-t...
  • Magic Boy
    A Chelsea nem ellenségünk csak nemes ellenfelünk.

Ha valaki nem tudja leírni a nevüket az a saját IQ szintjéről tesz bizonyságot.

De miért nem arról beszélünk, hogy még bajnokok is lehetünk, hiszen van még egy forduló és egy igazi szurkoló az utolsó utáni percig reménykedik és szurkol.

Csak a hétvégére:
    Hajrá Wigan.
  • MR ME
    megint kezded? mit zavar ez titeket h a hőn szeretett csapatotok nevét vki nem helyesen írja le? sose értettem aztán csaptátok a balhét annó meg mentek a banok mert sírtatok a modibácsinak...
  • hedonist
    nehezedre esik (már 2szorra) rendesen leírni?
  • Tyler1
    VdS majd 40 évesen is tud olyat mint Buffon sőt...
    nekünk ne is kelljen. ha akar még magának pár szép évet akk maradjon Olaszországba, mert Anglia már nem neki való hely.
  • Grove4
    Ne is álmodj róla.
  • girimó
    Buffon angliába vágyik mivel a Juve nem indul a bl.be.City sokat adna érte de ha bl.be nem indul nem jöhet szóba marad United, Arsenal ,Chelsi, Tottenham.Az Arsenal nem éri fel Chelsibe jó a kapus Tottenham se hiszem bírná anyagilak maradunk mi.
  • Magic Boy
    Végy egy jó kapust. Kár lett volna gólt kiáltani az ötméteres bombalövés után
  • Magic Boy
    Elangolosodik a Premier League
  • Tyler1
    jó lesz a Spurs a 3. helyre :D ha megverik a City-t akk én azt mondom megcsinálják. uccsó körben a Fulham lesz az Arsenal ellenfele, kikapnak :D
  • Magic Boy
    Az Arsenal kikapott a Blackburn otthonában 2-1-re így a 3. helye is veszélybe kerülhet.

A riporter mondta, hogy a Blackburnt hazai pályán nem tudta megverni a Big Four.
  • HunnernesKonge

Szerintem nem fogja eladni Fergie btw
  • pilboy
    és utána: "CSAK VKI CSNÁLJA MEG!"

ez jóez xD
  • Magic Boy
    Berbatov megijedt az üres kaputól
  • Huszi84
    szupermarketing focista Zidane és CR közös gyereke
    amugy meg teljesen egyetértek
  • Tyler1
    miből gondolod h egy "sztárjátékos" bevállna? vagy miből gondolod h Chicharo nem fog bevállni?
    reklmán név helyett, inkább olyan játékos kell aki csúcsra jár, 100%-ot teljesít, és megoldja a rászabott feladatokat. engem az se érdekel ha ezt egy 17 éves azerbajdzsáni kis gyerek csinálja meg, meg az se ha a 156 milliárd eurós, szupermarketing focista, Zidane és CR közös gyereke, CSAK VKI CSNÁLJA MEG!
  • Zenszkij
    Néha én is elvétek pár betűt.
  • hedonist
    huh ezt nemtom,h sikerült:D
  • hedonist
    Forlánnak csak időt kellett volna adni sztem, ahogyan Tevezt meg meg kellett volna becsülni, csak Ferguson nem tűri a minimalisan is rebellis egyéneket.(ezt most csak Tevez-re értem a 2 közül)
  • Zenszkij
    Halytottak...LOL
  • hedonist
    Olaszokból ezt kinézem, de Angliában ez biztos,h nem történik meg.. a Liverpoolról tudjuk,h milyen ebben a szezonban, sőt tudjuk,h nincs Torres, ők meg már rég tudják,h nincsenek versenbyen semmiért, hát hova halytottak volna...
  • Zenszkij
    Nah hagyjuk már ezt a Wigan elleni meccset. Elúszott a bajnokság. Szalmaszálba kapaszkodunk...nem, az volt a baj, hogy 3-0ról 2őt kaptunk a bajorok ellen, valamint, hogy a Blackburn ellen egy gólképtelen Berbatovot játszattunk. Nincs itt miről beszélni. Ez meg nem egy jó taktika, hogy fiatalokat igazolunk, hanem egy marhaság. Berbatovra bezzeg költött a főnök, ugyan már, kell venni egy épkézláb csatárt, ha Európa élmezőnyében akarunk maradni. Vagy akkor mondja azt a főnök, oké, most 4 évig semmi, aztán 5 év múlva robbantunk. Hiú reményeket nem kell táplálni a mexikói csodagyerekhez sem (Forlán, Luis Saha pl.). Igazoljunk már mi is egyszer egy, legalább egy igazi sztárjátékost...
  • Magic Boy
    Angliában és a Serie A-ban nincs fair play
  • Magic Boy
    Ferguson: Szalmaszálba kapaszkodunk…
  • Magic Boy
    nevetséges műesés a volt MU-játékostól a „vörös ördögök” ellen

Így visszanézve is kabaré.
  • Tyler1
    hát Berbához képest oké, de ahelyett h ingyen szerzett Fergie egy cserecsatárt, inkább hozott volna kölcsönbe egy normálisat, ha annyira nem volt lóvé.
  • DONGUBA
    Owen gyakorlatilag fele annyi jateklehetoseg mellett tobbet csinalt mnt a buzi kurvatov.
  • Tyler1
    amúgy én még az Owen igaolást sem értem...
  • Tyler1
    az oké, de hogy Fergie mi a faszért erőltette 2 éven át? miért nem adta el? sok lóvé ment rá oké, de hasznot nem hozott.
    mellesleg lehet h más csapatnál lenne még pár szép éve, és nem merülne teljesen a süllyesztőbe.