Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amos
De Laet
Eikrem
Ferdinand
King
Tosic
Valencia
-Kuszczak-
-Neville-Evans-Brwon-Fabio
-Welback-Gibson-Nani-Carrick
-Macheda-Owen
Glory, Glory Man. United!
Egy agresszív majom, aki mellesleg gyönyörû gólt lõtt sajna nekünk.
Az elsõ kapott gólunk Barthez legnagyobb lepkéire emlékeztetett, remélem ez egy életre elvette a Foster gyerek kedvét a cselezgetéstõl...
Viszont Giggs igazi isten volt!!! 😊
na mind1
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A 2. gól az egyetlen, amit nem elemi hiba elõzött meg.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Given óriásiakat védett ezért nem volt sima meccs.
Foster bizonytalansága szerintem ráragadt a védelemre.
Bellamy góljairól szerintem Foster nem tehetett az elsõnél meg kirúgtak a kezébõl a labdát (ilyenkor nem kéne a kapust védeni?), ennek ellenére nagyon bizonytalan volt és az elsõ gól sincs, ha nem bizonytalankodik, bár ott is lényegében kiszolgáltatott helyzetben volt.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
valószínûleg mind3 kapott gólunknál felrobbantam volna
owen ezért van!
grat a csapatnak, a védelem összeszedhetné magát!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
amúgy lehet én is azt csináltam volna, sõt nem arcon lököm, hanem olyat bebaszok neki h nem a rendõrök viszik ki hanem a mentõk! teljesen jogosan volt ideges sztem! az ilyen szurkolót meg megis kell verni, ahogy sztem a rendõrök a kapukon kívül meg is tették!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A manchesteri rendõrség megerõsítette, hogy nyomozást indít a Manchester United-Manchester City mérkõzést követõ incidens miatt. Mint ismert: Craig Bellamy, a City csatára megütött egy szurkolót a 4–3-ra elveszített találkozó után.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Glory, Glory Man. United!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
#17623: Giggsrõl nem találtam oda illõ képet az új mezben 😄 meg ez a Scholes ordítós ez tetszik nekem 😄
Am. Park képe olyan mintha Fifa-ból v. Pes-bõl lenne 😛
REAL MADRID
ha a többiek szeretnék hogy a tied legyen benn akkor meghajlok a többiek akarata elõtt, de szerintem nincs szükség a cserére.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||