Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
régi képek, régi mez 😄 Giggsel mért lenne bajom??😮

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
mi a bajod a mostanival, és mi a bajod Giggs-szel? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Manchester United-Machester City 4-3 ::: 11 perces összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/417916

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
mai meccsen felbuzdúlva csináltam egy bannert az eredményjelzõ fölé, csak h kicsit újabb legyen, ha megfelel akkor berakhatja a HG 😊
(méreten lehet változtatni ha kell)

ProGabe
hát csesszétek eddig ez volt az évad meccse! 😄 na persze még csak most kezdõdött, de ezt nagyon nehéz lesz felülmúlni!

grat (mindkét) a csapatnak!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

galmat
Ez egy igazi városi rangadó volt!!! Már megérte Owent idehozni!<#wink>

Pacal17
Ehh. Foster valahogy saját magamra emlékeztet 😄. Néha nagyokat véd, néha geciangyot bakizik.

Lehet belõle nagyon jó kapus, fiatal még.

Tyler1
Fosternél én is beszartam akárhányszor hazagurult a labda, mert rájöttek, hogy nem nehéz zavarba hozni Bennyt, és néha sztem õ sme tudta h sikerülni fog-e elrúgni! kész veszedelem ez az ember nekünk :S

Matthew Prosac
És azt remélem mindenki észrevette, hogy a chelseasek még egy szólt sem szóltak a hosszabbítás hosszabítása után lõtt gólunk miatt. ezért mondtam multkor a Stoke-Chelsea meccs után, hogy téma lezárva, mert most õk jöhetnének teljes joggal...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Így hogy nem voltam gépközelben kénytelen vagyok most értékelni.
Giggs: egyértelmûen a meccs egyik legjobbja, hihetetlen hogy még most is hogy egyeti a védõket. Nem véletlen hogy ki van a bannerban középen..
Fletcher: õt 1000+1x leírtam már, 100x mondtam hogy nem United szintû játékos és tessék, ahogy Hajdú B is mondta a meccs közben, az évek alatt szépen lassan észrevétlenül húzóemberré nõtte ki magát
Rio: ne bántsuk, néha neki is szabad hibáznia, még akkor is, ha ez egy elég flegma mozdulat volt.
Rooney: õ lesz idén az egyszemélyes gólüzemünk. ezen kívül Parktól ellopott egy tüdõt, már neki is 3 van..
Berbatov: óriási talány. már egyszer mondtam hogy lassan irányítónak jobb lesz, mint befejezõnek. Most sem jeleskedett elöl...
Foster: a jó öreg Barthez-es korszakot idézõen véd, avagy: már attól magam alá csinálok ha csak hazagurítják a labdát.. alig várom hogy ismét cserepadon üljön.
Owen: már csak ezért megérte megvenni. 😊

Rash87
Szinén,már a tv-t akartam kikapcsolni, de már vártam kicsit, megérte <#vigyor2> Ez egy olyan meccs,amit le kellesz töltenem 😄

Glory, Glory Man. United!

<#taps>
háát miezzzzzzzzzz bazdmeg mekkorameccs te kurva élet 😊

most mi voltunk olyanok mint a cslezi, 96.percben gól a 4perces hosszabbításban 😄D

football without ultras is nothing

Tyler1
azért Rio mekkorát hibázott gecc, majdnem sírtam mikor kiegyenlített Bellamy!

Hát nem hiszem el ilyen meccset! 2-2nél mondtam örülnék ha nyernénk legalább 4-3ra... Hát nem nagyon hittem el a 92. percben hogy meglesz a 4. Fletchernek élete meccse volt Giggs is nagyon rég nem játszott ilyen jól. Ez az idei szezon pool - arsenal 4-4e még ha itt kevesebb gól is volt.😄

Nagy meccs volt, gratula srácok 😄

Matthew Prosac
Gyerekek, ez kegyetlen volt. Tesóval néztem a szomszéd szobában... Végem

Rash87
ááááááááááá ilyen meccset gecc 😄😄😄

Tyler1
bazmeg a víz levert! ezt a bírónak megköszönhetjük, 5x lefújhatta volna 😄
Owen meg gyönyörûen csinálta 😄😄😄 nagyszerû derbi volt!!!!!!

Matthew Prosac
Meghaltam -.-

OMG XD OWEN IS GOD 😄

banok
gec mekkora meccs <#wow1>

WuFraZselic
OWEN BAZMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MR ME
4:3 Owen 😄DDDDDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
hát bammeg :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Berba tanulhatna fejelni tõle edzésen.

WuFraZselic
Fletcher dupla, gyönyörû!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Anderson is tetszik, második félidõben egy rakat labdát összeszedett.

Zenszkij
2-2

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

WuFraZselic
mi kell még Berbatovnak??? 2 tiszta fejes, és középre bele a kapusba, ááá...
viszont Giggs óriási <#worship>

WuFraZselic
pfff

WuFraZselic
2-1

vagy Ferdinand ki lõhette volna amit így utólag nézve a legjobb lett volna
vagy ugye rendesen megfogja Foster..

DONGUBA
Foster egy nagyon jo kapus de ezt elbaszta

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
Mirõl kellett volna beszélniük?
Egy megoldása lehetett volna,hogy kilövi a labdát,nem hogy elkezd cselezni a szerencsétlenje... s nem elsõ alkalom ez,remélem SAF lebassza,mert néha olyanokat csinál,amit egy 3adosztályú kapus nem tehet meg.

Tyler1
Kuszczakkal mi van?? szabadságra ment??? vagy elrabolták?? talán ha mondjuk nem Foster lenne erõltetve, akk nem rajta menne el a vezetés...

nagyon nem beszéltek egymással védõ és Foster:S

DONGUBA
bazdmeg foster

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
GRATULÁLOK FOSTER

2. hibája a meccsen, az elsõnél éreztem hogy a következõbõl büntetnek

Zenszkij
ROONEY

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

jaaaaj szegény City 😄

DONGUBA
jeeeeeeeeeeeee ruuuuuuuuuuuuuniiiiiiiiiiii😄D

WuFraZselic
ROOOONEEEEEEEEEY 😊))

Tyler1
2 perc 1:0 Roo 😄😄😄

Tyler1
jah és 4-4-2 a felállásunk

Tyler1
na akkor a kezdõk:
Man U: Foster, O'Shea, Evra, Vidic, Rio, Fletcher, Andro, Park, Giggs, Roo, Berba

City: Given, Richards, Toure, Lescott, Bridge, Barry, De Jong, Ireland, Wright-Phillips, Bellamy, Tevez

eddig írta a port.hu is a meccset, ma már nem
meg az eurosport honlapja sem...

mostanra euorosport news van írva, erre westham pool meccs megy...

football without ultras is nothing

banok
ha valakinek nem lenne Eurosport2-je
Manchester United-Manchester City streamek

Tyler1
még hozták nyilvánosságra, legalábbis a honlapokon...

tegnap egész nap reklámozták, hogy adják a meccset
amúgy a két csapat kezdõjét lehet tudni már???