35611

• Atti12
    nálunk egyszerűen szar.. ha nem megy a játék keményebben edzek és nem pedig félóráig hisztizek a földön meg a többieket hibáztatom.. Többször volt már hogy még volt pofája szidni másokat amikor ő szarta el.
  • Rash87
    Hiába nullára csökkent,oké,h nincs szerencséje. De hogy fél méterről kihagyja,még gólvonalról se tudja/tudná belőni,az azért már vicces. Mintha direkt csinálná...Tevez tavaly fele annyi lehetőséget se kapott,Berbatov meg minden meccsen megkapja a bizalmat,ezt sem értem amúgy,hogy miért.
  • Tyler1
    Berbatov nem szar játékos, csak nem illik a United stílusához sem. mint ahogy Tevez sem, aztán látjuk h a Citynél mennyire más arcát mutatja. az már érthető ha közben nullára csökkent a morálja, nem olyan kurva könnyű megfelelni egy csapatnak, a szurkolóknak, a kritikusoknak, stb...
  • Atti12
    ez hülyeség, mert amikor ide került már akkor is szar volt.. pedig a spursnél lehetett volna önbizalma, hisz Keane el ontotta a gólokat.
  • Cabell
    Hát ez minden játékosra igaz. Elképzelem Cristianot önbizalom nélkül...hmm, hát furcsa képet fest:D
  • Cabell
    :DDD
  • hedonist
    Uj igazolás Hargreaves bemutatkozása:D
  • MR ME
    én meg kiröhögöm
  • hedonist
    "Berbatov is all about confidence. Quality player when he has it. Lost when he hasn't."

ezt írja BBC-n egy ManUtd drukker. sztem van benne vmi..
  • Cabell
    Szegény, én már sajnálom őt
  • Atti12
    először kimentette üres kapunál, aztán meg 2 méterről belefejelte a védőbe :D
  • hedonist
    Amúgy Nani mennyire jó lett a végére!
  • hedonist
    Mi történt? Berbatov villant?:D
  • Atti12
    :DDDDDDDD
  • MR ME
    geci ez kirúgja az üres kapuból is a labdát :DDDD
  • Atti12
    ezen az emberen már csak röhögni lehet :DDD
  • pilboy
    berbatovot toloncolják már ki, mert nem bírom idegekkel

a bajnoki címet sztem a chelsea elleni 2 vitatható meccsen veszítettük el. ugyanis amíg ők ott 6 pontot szereztek, mi egyet sem, és ez óriási hátrány/előny
  • Rash87
    Nincs vmi hír,h eladják Barbatovot? Mert már kurvára idegesítő,amit csinál.Szánalmas.Remélem elküldik jó messzire.
  • Tyler1
    nem tudom érdemes-e még nézni a mai meccset...
    nincs sok kedvem a Sunderlandhez, főleg a digin, max ha a tartalékok játszanak.
  • hedonist
    Mi is mondhatunk pár ilyen meccset, ha nyerünk pl a wigan ellen idegenben és nem kikapunk, mert kiállítják Cech-et, és nem kap 11-est Rodallega. stbstbstb

igen így működik pontok vesztésével és nyerésével alakul ki a végső lista, mindkét csapat megtett mindent a végső győzelemért, nekünk kicsit jobban sikerül úgy néz ki, de még nem 100%.
  • Darthmushroom
    szerintem ez a szezon azon héten ment el mikor nyertünk a bayern ellen de kiestünk majd 0:0-t játszotunk a blackburn ellen ha ott nyerünk mi lennénk nyeregbe és nem a chelsea. mert hiába kaptunk ki a chelseatől ha nyertünk volna a blackburn ellen és nem olyan impontesek lettük volna mint most a pool akkor nyeregbe lennénk
  • hedonist
    Ezt majd a Sunderland ellen légyszi biztosítsátok be:)

Hunner bocsi igaz tévedtem!
  • Forza Italia
    ott a pont.
    Egy értelmes csatárral nem lehet végignyomni egy szezont. Az olyan eredmények mint a Burnley elleni vereség meg még pár ilyen sete-suta meccs miatt nem a Mu a bajnok
  • HunnernesKonge
    Kevesebb az mint 1%
    Wigan a Stamford Bridge-n...el tudnék képzelni jobb lehetőséget egy Chelsea botlásra, de tudod, a remény hal meg utoljára

Tyler osztom a véleményed, de amig Fergie nem látja be hogy Berbának pszihologus kell nem edző addig nem jutunk sehova. És mivel kipenderíteni nem fogják a bolgárt, elvinni nem fogja egy klub sem, a Mester meg ugyanúgy tolni fogja mint idén...hát nem sok jót jósolok a jövőre nézve, de ne legyen igazam
  • Tyler1
    inkább azért h normális csatár jöjjön ide a nyáron. ez a szezon már eldőlt, elszartuk az előnyünket, bl-en is elszartuk, mi hibánkból maradunk hoppon.
  • Rash87
    Már eldőlt:)
    Bár még maradt úgy 1 % esély:D
  • HunnernesKonge
    Na gyerekek akkor most kezdjünk el imádkozni a Wiganért, mert ez a pool nem tette meg nekünk a szivességet
  • MR ME
    bajnok a chelesa
  • Rash87
    Ez benne volt. Nem más csapaton kellene múlnia a bajnoki címen...Szóval ez van,majd jövőre :)
    Egyébként meg örülhet a Pool h csak 1-0,mert egy 11-est tuti be lehetett volna fújni.
  • penészthozópára
    Igen a Poolnak szánalom természetesen. De hihetetlen milyen amatőr hiba és k*rv*ra idegesítő, hogy lehet ezen megy el a bajnoki címünk. (bár nem csak ezen a meccsen megy el). Na mind1 hajrá pool, legalább egy X :D
  • Tyler1
    hát a bíró sztem Pool szurkoló, úgyhogy nem lehet panaszuk, de nagyon fos a játékuk. Chelsea szépen játszik.
  • Rash87
    Ritka rossz ez a Liverpool,feleslegesen jutnak el kapuig,mert ott nem tudnak mit csinálni.
  • hedonist
    szánalom a poolnak, Drogbának elismerés,h elérte.
  • penészthozópára
    enyhén szánalom gól
  • HunnernesKonge
    :(
  • HunnernesKonge
    De az a Carlsberg a mezükön csak kinaiul

a teljes cikk itt
  • hedonist
    az nem sör, új szponzoruk, piát már nem lehet angliában sem reklámozni, ezért kellett váltaniuk
  • Pacal17
    Mért van kínaiul felírva a sör a pool mezére? :D
  • Rash87
    Most minden eldől :D
    Kivételesen hajrá L'Pool.
  • HunnernesKonge
    ööö Hajrá 'Pool?