35611
-
#21215 nálunk egyszerűen szar.. ha nem megy a játék keményebben edzek és nem pedig félóráig hisztizek a földön meg a többieket hibáztatom.. Többször volt már hogy még volt pofája szidni másokat amikor ő szarta el. -
#21214 Hiába nullára csökkent,oké,h nincs szerencséje. De hogy fél méterről kihagyja,még gólvonalról se tudja/tudná belőni,az azért már vicces. Mintha direkt csinálná...Tevez tavaly fele annyi lehetőséget se kapott,Berbatov meg minden meccsen megkapja a bizalmat,ezt sem értem amúgy,hogy miért. -
#21213 Berbatov nem szar játékos, csak nem illik a United stílusához sem. mint ahogy Tevez sem, aztán látjuk h a Citynél mennyire más arcát mutatja. az már érthető ha közben nullára csökkent a morálja, nem olyan kurva könnyű megfelelni egy csapatnak, a szurkolóknak, a kritikusoknak, stb... -
#21212 ez hülyeség, mert amikor ide került már akkor is szar volt.. pedig a spursnél lehetett volna önbizalma, hisz Keane el ontotta a gólokat. -
#21211 Hát ez minden játékosra igaz. Elképzelem Cristianot önbizalom nélkül...hmm, hát furcsa képet fest:D -
#21210 :DDD -
#21209 Uj igazolás Hargreaves bemutatkozása:D -
#21208 én meg kiröhögöm -
#21207 "Berbatov is all about confidence. Quality player when he has it. Lost when he hasn't."
ezt írja BBC-n egy ManUtd drukker. sztem van benne vmi.. -
#21206 Szegény, én már sajnálom őt -
#21205 először kimentette üres kapunál, aztán meg 2 méterről belefejelte a védőbe :D -
#21204 Amúgy Nani mennyire jó lett a végére! -
#21203 Mi történt? Berbatov villant?:D -
#21202 :DDDDDDDD -
#21201 geci ez kirúgja az üres kapuból is a labdát :DDDD -
#21200 ezen az emberen már csak röhögni lehet :DDD -
pilboy #21199 berbatovot toloncolják már ki, mert nem bírom idegekkel
a bajnoki címet sztem a chelsea elleni 2 vitatható meccsen veszítettük el. ugyanis amíg ők ott 6 pontot szereztek, mi egyet sem, és ez óriási hátrány/előny -
#21198 Nincs vmi hír,h eladják Barbatovot? Mert már kurvára idegesítő,amit csinál.Szánalmas.Remélem elküldik jó messzire. -
#21197 nem tudom érdemes-e még nézni a mai meccset...
nincs sok kedvem a Sunderlandhez, főleg a digin, max ha a tartalékok játszanak. -
#21196 Mi is mondhatunk pár ilyen meccset, ha nyerünk pl a wigan ellen idegenben és nem kikapunk, mert kiállítják Cech-et, és nem kap 11-est Rodallega. stbstbstb
igen így működik pontok vesztésével és nyerésével alakul ki a végső lista, mindkét csapat megtett mindent a végső győzelemért, nekünk kicsit jobban sikerül úgy néz ki, de még nem 100%. -
#21195 szerintem ez a szezon azon héten ment el mikor nyertünk a bayern ellen de kiestünk majd 0:0-t játszotunk a blackburn ellen ha ott nyerünk mi lennénk nyeregbe és nem a chelsea. mert hiába kaptunk ki a chelseatől ha nyertünk volna a blackburn ellen és nem olyan impontesek lettük volna mint most a pool akkor nyeregbe lennénk
-
#21194 Ezt majd a Sunderland ellen légyszi biztosítsátok be:)
Hunner bocsi igaz tévedtem! -
#21193 ott a pont.
Egy értelmes csatárral nem lehet végignyomni egy szezont. Az olyan eredmények mint a Burnley elleni vereség meg még pár ilyen sete-suta meccs miatt nem a Mu a bajnok -
#21192 Kevesebb az mint 1%
Wigan a Stamford Bridge-n...el tudnék képzelni jobb lehetőséget egy Chelsea botlásra, de tudod, a remény hal meg utoljára
Tyler osztom a véleményed, de amig Fergie nem látja be hogy Berbának pszihologus kell nem edző addig nem jutunk sehova. És mivel kipenderíteni nem fogják a bolgárt, elvinni nem fogja egy klub sem, a Mester meg ugyanúgy tolni fogja mint idén...hát nem sok jót jósolok a jövőre nézve, de ne legyen igazam -
#21191 inkább azért h normális csatár jöjjön ide a nyáron. ez a szezon már eldőlt, elszartuk az előnyünket, bl-en is elszartuk, mi hibánkból maradunk hoppon. -
#21190 Már eldőlt:)
Bár még maradt úgy 1 % esély:D -
#21189 Na gyerekek akkor most kezdjünk el imádkozni a Wiganért, mert ez a pool nem tette meg nekünk a szivességet -
#21188 bajnok a chelesa -
#21187 Ez benne volt. Nem más csapaton kellene múlnia a bajnoki címen...Szóval ez van,majd jövőre :)
Egyébként meg örülhet a Pool h csak 1-0,mert egy 11-est tuti be lehetett volna fújni. -
#21186 Igen a Poolnak szánalom természetesen. De hihetetlen milyen amatőr hiba és k*rv*ra idegesítő, hogy lehet ezen megy el a bajnoki címünk. (bár nem csak ezen a meccsen megy el). Na mind1 hajrá pool, legalább egy X :D -
#21185 hát a bíró sztem Pool szurkoló, úgyhogy nem lehet panaszuk, de nagyon fos a játékuk. Chelsea szépen játszik. -
#21184 Ritka rossz ez a Liverpool,feleslegesen jutnak el kapuig,mert ott nem tudnak mit csinálni. -
#21183 szánalom a poolnak, Drogbának elismerés,h elérte. -
#21182 enyhén szánalom gól -
#21181 :( -
#21180 De az a Carlsberg a mezükön csak kinaiul
a teljes cikk itt -
#21179 az nem sör, új szponzoruk, piát már nem lehet angliában sem reklámozni, ezért kellett váltaniuk -
#21178 Mért van kínaiul felírva a sör a pool mezére? :D -
#21177 Most minden eldől :D
Kivételesen hajrá L'Pool. -
#21176 ööö Hajrá 'Pool?