35611

• Tyler1
    kezdőnk:
    ----------------VdS---------------
    ---Neville-Ferdinand-Vidic-Evra---
    ----Nani-Fltcher-Scholes-Giggs----
    ----------Berbatov-Rooney---------

GLORY MAN U! szépen fejezzük be a szezont! a Wigannek pedig nagyon hajrá :)
  • MR ME
    lehet, csak baszakodni kell elötte vmi regisztráció módosítással :S
  • Tyler1
    amúgy most akk digivel mi van? lehet ott még meccset nézni???
  • Tyler1
    még az se baj, ha a Wigan meg lő 5-6-ot :D (álmodozni még szabad:D)
  • hedonist
    Hát, győzzön a jobbik, mármint a Cheslea és a Wigan között:D

anmugy sztem 3-4 gólt biztos,h lövünk.
  • Tyler1
    na minden reményünk a Wiganben, de 2.-ként sem lehet okunk panaszra. 1 ponttal maradunk le, ami bizonyítja h tökéletes szezont futottunk, ilyen csapattal is.
  • hedonist
    :D annyit tudok,h Július 1-én fogunk játszani a Crystal Palace-szal:)
  • Tyler1
    oh hát akk lesz idejük átállni :D amúgy jó kis felkészülés lesz akk nekik :) mindjárt jön hedonist aztán mondja h a Chelseavel is játszanak xD
  • Rash87
    Tényleg,jogos

Egyébként vki nem tudja annak az oldalnak a címét,ami akkor volt,mikor a manutdfanatics nem volt jó. Csak mert hiába működik már,de valahogy el vannak nagyon maradva,másikat meg nem találom.
  • Tyler1
    nemtudom, én se találtam semmit :S

rash: értettem :D azt kérdeztem h ők mikor játszanak velük?? :)
  • Dean Winchester
    igen de ő meg azt kérdi h a celtic mikor játszik velünk :)
    am az Emirates cup-on. (aug.1)
  • Rash87
    Úgy értette,h Celticel játszanak ők is (ha jól értelmeztem:D)
  • Pacal17
    Nincs róla valamilyen videó? jutubon nem találok semmit
  • Tyler1
    veletek mikor? :)
  • Lacee86
    Hali! Haveromat érdekelné vmi magyar mu-s oldal, ami naponta frissül, meg van normális fórum. Tudtok ajánlani ilyet?
  • Dean Winchester
    akkor a celtic játszik az arsenallal meg a mu-val is :D fain lesz...
  • Tyler1
    nyári felkészülési meccseink Amerikában:
    - júl.16. : Celtic (igen amerikában foguk találkozni)
    - júl.21. : Philadelphia Union
    - júl.25. : Kansas City
    - júl.28. : MLS All-Star

egyébként a jótékonysági meccs 1.-én volt.
  • Darthmushroom
    szombaton lesz
  • Pacal17
    Volt szó valamilyen jótékonysági meccsről, amin visszatér Yorke, Cole, Solskjaer meg még nemtudom kicsoda. Azt lejátszották már, vagy valamikor mostanában lesz?
  • hedonist
    Azért ez röhejes,h nem fekszünk le "mint a liverpool".

Hát ne is feküdjenek le, nem szokása semelyik PL csapatnak sem.
  • hedonist
    vasárnap 5kor
  • MR ME
    hajrá

am mikor lesznek a meccsek?
  • Magic Boy
    Wigan nem fekszik le a Chelsea ellen

Hajrá Wigan.
    Egy döntetlenre jók lehettek.
  • hedonist
    Nemár pedig tök lassú:D

Magic Boy: haha:D nem csak rohadtul féltékeny lennék rá, mint Arshavin-ra amikor az Arsenal-hoz igazolt, pedig Abrának vhogy meg kellett volna oldania,h hozzánk jöjjön:)
  • Magic Boy
    Ha hozzánk kerül Manchester United fan leszel?
  • Tyler1
    Fifába Berbatovval gólkirály voltam
    remélem érzed kontrasztot xD
  • hedonist
    Hát remélem nem hozzátok kerül Hazard, már régóta kedvencem:) Fifában is nagyon arat:D
  • Darthmushroom
    hát szerintem egy játékosra sokat költünk az vagy benzema lesz vagy modric de ha modric lesz akkor szerintem távozik anderson mivel sérülése előtt is kegyvesztett volt és hasonló stílusúak

am spursbe kranjar játékát nagyon szeretem szélen is meg középen is nagyon jól tud játszani
  • Tyler1
    nagy költekezések felejtősek lesznek. talán lesz egy ember akire nagyobb összeget szán a mester, de a pénzszórás az Manchester másik oldalán lesz.
    sem Benzem sem Villa nem fog jönni, ezek sajtó kreálta pletykák, és Colenak sem sok esélyét látom.
  • Magic Boy
    Szerintem se lenne sok érte.

A kérdés csak az, hogy SAF listáján szerepel-e a srác és adna-e ennyit érte.
  • Darthmushroom
    am szerintem 15-20m egyáltalán nem lenne sok érte, mivel megnézzed nem egy tehetséget vettünk már ilyen körüli áron. és még így is olcsóbb lenne mint silva.
  • Magic Boy
    Amúgy szerintem simán kezdő lenne Eden Hazard nálunk is.
  • Magic Boy
    Amúgy szerintem Eden Hazard olyan csiszolatlan gyémánt most, mint Ronaldo volt, amikor hozzánk került.
  • Magic Boy
    Eden Hazard:
  • Magic Boy
    Eden Hazard nagy tehetség, de SAF nemhiszem, hogy ad érte 15-20 milliót és a Real Madrid is vinné. (Kit nem?)

• Tyler1
    pont a középpályára férne rá egy alapos átalakítás. az volt a gyengénk a szezonban.
  • Darthmushroom
    hát örülnék is meg nem is az érkezésének, mivel tud szélen játszani de inkább középen szeret.

am cole érkezésre én is láttok esélyt,főleg h fergi egyik kedvence, és ugyebár benzema is az ezért láttok az ő érkezésére is nagyobb esélyt.am én örülnék benzema,cole meg hazard (eleinte csere majd kulcsember lehet pár év múlva) érkezésének. középpálya közepére nem kell ember szerintem(silva)
  • Magic Boy
    Na majd a nyáron kiderül, hogy marad-e nálatok.
  • Tyler1
    David Silva, a Valencia sztárja elárulta, hogy nyitott arra, hogy a nyáron csatlakozzon a Manchester United csapatához. A 24 éves játékos, akiről már régóta pedzegetik, hogy a klub pénzügyi problémái miatt elhagyja a Mestalla-t, hírbe hozták a Manchester Uniteddel. A spanyol csillag ragaszkodna hozzá, hogy maradjon Valenciában, de csapatának pénzre van szüksége, ő pedig szívesen...

“Képben vagyok Premier League-gel, az utóbbi időszakban a világ vezető bajnoksága lett. Ha hívnak, különösen egy olyan klub, mint a Manchester United, nagyon nehéz ellenállni. Boldog vagyok a Valenciában, de minden játékosnak megvan az ára, ha üzletet akarnak kötni, bármi lehetséges.”

-----
    na neki tudnék örülni. ha már Valenciából hozunk vkit, én inkább rá voksolok mint a túlhájpolt Villára.
  • hedonist
    Ezt ő mondta neked?:D

Egyáltalán nem erről van szó, nem kérem számon tőled,h nem vagy tájékozott a témában, hiszen MU fan lévén nem csekkolgatod napi szinten a chelsea hivatalos oldalán a játékosinterview-kat, ő maga is tudja,h a hosszú sérülése után lassú, kemény úton lehet most majd újra az egyik meghatározó játékosunk, most már fokozatosan egyre többet játszik.