Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Bizony 😊 Bár remélem hogy bede csak 4. játékvezetõ lesz, én rá semmit nem bíznék <#idiota>

Azért ez nem semmmi <#eljen><#worship>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
- Kassai vezeti a meccset az OT-n
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében a Manchester United Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-találkozóját vezeti Kassai Viktor.
Az elsõ számú magyar játékvezetõ két héttel ezelõtt is kapott meccset, akkor az Olympiakosz hazai pályán megverte az Alkmaart.

Kassai segítõi ezúttal is Erõs Gábor, Vámos Tibor és Bede Ferenc lesznek.

Manchester szúrkoló létemre nagy tétben fogadtam a Wolfsburg elleni meccsre,természetesen hazai gyõzelemre... Remélem nem hagynak cserben

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tyler1
Francia sajtóértesülések szerint a Manchester United szerzõdtetné a Grenoble tehetségét, Sofiane Feghoulit.

A mindössze 19 éves játékost sok elõdjéhez hasonlóan az új Zidane-nak kiáltotta ki a francia közvélemény, és a Grenoble támadó középpályását a hírnevéhez mérten már több európai sztárcsapattal is szóba hozták.

Feghouli a nagynevû érdeklõdõk ellenére nemrég kihangsúlyozta mennyire boldog, hogy a francia bajnokságban bõvítheti tapasztalatait, és nem kell a padot koptatnia.

Azóta viszont könnyen lehet, hogy változott a gall támadó álláspontja, nemrégiben ugyanis élesen kritizálta csapata rajongóit a támogatásuk hiánya miatt. A Grenoble szurkolótábora ugyanis elpártolt a hét forduló után nulla ponttal a tabella utolsó helyén álló alakulattól.

A nyáron a Liverpool, a Barcelona és az Internazionale által is körbeudvarolt Sofiane tehát olybá tûnik kinõtte csapatát. Sir Alex pedig ennek tükrében már januárban szeretné leszerzõdtetni õt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
én egyenlõre annak örülnék a VdS visszatérne!!!!

Atti12
- Julio Cesar veheti át Edwin helyét
A Manchester United a hírek szerint már meg is találta a talán már a szezon végén visszavonuló Edwin van der Sar utódját Júlio César személyében. A Vörös Ördögök 20 millió fontot sem sajnálnának a brazil kapusért, akinek megtartásához azonban az Inter foggal-körömmel ragaszkodna, és csupán ennél tekintélyesebb összegért engedné el.

Neki nagyon örülnék, persze csak ha VDS visszavonult 😊

MR ME
thx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

City-nek meg a B.Rovers nek lessz jó dolga😊

MR ME
vki összefoglalót tudna dobni a tegnapi meccsrõl?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
huu Wengeréknél lesz gond 😄

A Ligakupa-párosítások a legjobb 16 között:
Blackburn Rovers-Peterborough United (II. osztály)
Manchester City-Scunthorpe United (II)
Tottenham Hotspur-Everton
Barnsley (II)-Manchester United
Chelsea-Bolton Wanderers
Sunderland-Aston Villa
Arsenal-Liverpool
Portsmouth-Stoke City

Pici szerencsénk van😊

Matthew Prosac
Djemba-Djemba, Quinton Fortune ?😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
Inkább zuhanyozni kellett volna küldeni 2.sárgával,dehát ugylátszik õ bármit megtehet pedig nemgyengén visszaesõ kategória...

kiki888
Saha azért hozott pár gólt, én inkább Kleberson-t említeném negatív példaként
Naninak tényleg össze kell kapnia magát
A Chelsea meg megszívta, háhh 😊
Glory MU 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

smith09
Szerintem Nani ha nem kapja össze magát akkor úgy jár mint Verón v Saha. Bár õ nem érkezett akkora hanggal mint az elõzõ 2 játékos de a Sir lehet nem lesz elnézõ.
Tyler1
szép volt srácok! Naninak lassan elkell gondolkodnia a továbbiakon, mert kiemelkedõt nem tud mutatni. Mi pedig átvettük a vezetést, a poén még egy 3. gól a Chelsea-nek 😊

Matthew Prosac
megvan a 3 pont, a Chelsea ráadásul kikapott 3-1-re hehe 😊
pont Ballack arcoskodott a minap, hát majd most visszavesz..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
slusszpassz x))

Matthew Prosac
nemmellesleg
Wigan - Chelsea 2-1, plusz Cech-t kiállították így emberhátrányban a kékek.

Matthew Prosac
annyira biztos voltam benne hogy ma Berbatov gólt rúg, hogy bwinen meg is tettem.
Fletcher, Giggs <#eljen>

Rash87
Szép támadás volt.
Scholes-t meg küldjék már nyugdíjba... :\\

Glory, Glory Man. United!

kiki888
niceeee 0-1 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Tyler1
32-68% a labdabirtoklás és nincs gól, ez tök idegesítõ nem? 😄 Naninak már majdnem bennt láttam a lövését, szépen tekerte.

Rash87
Ritkán.. Foster meg fog dermedni,mert még 2 kirúgáson kívül semmi dolga nem volt. Hihetetlen,hogy félidõben nem tudtunk gólt lõni.

Atti12
Srácok volt már a mi térfelünkön a labda? 😄 Gól kéne.. 😊

Magic Boy
Csak maradjon is így.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
27' Wigan 1 - 0 Chelsea
27' Liverpool 1 - 1 Hull City

eddig tetszik 😊

Rash87
Arról nem beszélve,h még mindig késik a hang.... Faszért nem tudják már megoldani :@

Tyler1
kezdõnk:

-Foster-
-O'Shea-Rio-Vidic-Evra-
-Valencia-Scholes-Fletcher-Nani-
-Berba-Roo-

Tyler1
én az Eurosportot európa szinten egy röhejcsatornának gondolom. Az h leülnél oda és megnézz vmit teljes egészében, az nem lehetséges egyszerûen! van egy megadott idõ általában 45 perc, amit egy mûsor kap, abból 10 percenként reklám van, tehát 25-30 perc egy mûsorból, ami sztem nevetséges. De persze a legnézettlenebb sportágakat naponta többször is közvetítik pl. bicikli versenyek.

Zenszkij
Hazánkban összesen 6 sportcsatorna van. Mi a ráknak? tiszta röhej, erre bezzeg van pénz, meg a szórakozásra, hogy nem látunk angol bajnokit, tetû jurosport.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
sok helyen nincs az még...

rooney8
eurosport 2-n is adják

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok

Tyler1
kabbe xD

Rash87
"Welback" után,muszáj volt megértenünk...<#vigyor5>

Atti12
detto 😄

Tyler1
jaah télleg gecc XDDD nem baj értettétek az a lényeg 😄

WuFraZselic
az wolves tee, már azthittem játszottunk a Wolfsburg ellen 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Akkor a hazaadásoknál ismét elõre lehet félni 😄

Tyler1
Fergie a Wolfs ellen sem látta be h Kuszczak százszor biztosabb kapus mint Foster, úgyhogy ma ismét Benny boy fog védeni :S

smith09
Atti !

Ez így van, eleve Foster volt elõnyben mert õ "szemben " volt a labdával. Ennek ellenére h elõnyben volt és veszélyelhárításként visszarúgta volna a mezõnybe a labdát, összehozott egy gólt !
Atti12
Persze, igaz amit írsz, de ha pl a city elleni meccset nézzük akkor az is megfigyelhetõ, hogy Rio simán odaért volna, de Foster mutatta hogy nem kell mert ott van.. 😊 Ilyen esetben egy kapusnak az a legjobb ha elrugja.. Fõleg egy ilyen harcos argentinnel szemben mint Tevez..

smith09
Atti12 !

Picit meg kell h cáfoljam amit írsz, nem kötekedésként. Ma 2009 ben de szerintem olyan 10-15 éve is már elvárható egy kapustól h a labdát átvegye és pontosan passzoljon oda vagy ívelje oda PONTOSAN a társához. Az hogy a felé tartó labdát elrúgja már régóta nem elég. Persze szorult szituációban ez belefér, de általában nem ez a megoldás.
Fentiektõl függetlenül ha eredményeket akarunk elérni bárki is a kapusunk annak úgy kell védeni mint EVS az elmúlt idõben v hajdanán Smeichel.
Tyler1
jah csak pl. tegnap számtalan hazaadás volt, amire ráfutottak a támadók, de Kuszczak nem ilyedt meg, nem pánikolt, hanem nyugodtan rúgta elõre. Hidegvérrel oldja meg azokat a szituációkat, amiknél Foster nacija már kakis(ezt nem csak a tegnapi meccsbõl következtetem).

Tyler1
aha megszokás h a-val irom mindig 😄 utólag mindig észreveszem

Atti12
Õszintén szólva szerintem jelenleg sem Foster, sem Kuszczak nem United szintû kapus :S Foster már egész jól védett, dehát felkéne fognia végre hogy õ nem mezõnyjátékos hanem kapus, és ha gurul felé a labda akkor nem cselezni hanem elrugni..

penészthozópára
Én eddig is gondoltam, hogy Kuszcak jobb és örömmel látom, hogy ezt bizonyítja is. Nem kis megkönnyebbülés volt látni, hogy õ áll a kapuban. Komolyan mondom néha sajnálom, hogy nem neki ad lehetõséget Fergie. Foster is jó kapus, de nagyon bizonytalan. A meccsrõl annyit, hogy sajnáltam Fabio kiállítását és a vele járó Macheda cserét :\

One Love, One United!