35611

• Rash87
    Sztárjaitól szabadulna a Man. United!

Remélem most nem kamu,mert itt volt az ideje.
    Bár Carrick-et,meg Anderson-t sajnálnám,ha mennének.Meg max. Welbeck-et,mert belőle még lehetne vmit kihozni.
  • Tyler1
    azért Nani mekkorát fejlődött fél év alatt...
    többet mint egész eddigi manchesteri pályafutása alatt. pedig hány hónapig nem játszatta a Főnök. nem tudom mit etettek vele, de bámulatos az biztos.
    reménykedtem h CR-el ő még nagy párost fog alkotni, de nagyon portugálosra vette a figurát egészen idáig, és végre elkezdett ésszel és szépen játszani. hányszor kívántuk h adja el Fergie, mert semmit nem ér, és a szezon végére ék lett a csapatban.
    sztem neki egy új korszak kezdődött el.
  • Matthew Prosac
    nem bántanám én őt, de Ferguson is jól tudta, hogy 5 meccs után 5 hónap pihenő következik nála. Mégis leigazolta. Ez valahol olyan, mintha vettem volna egy Ferrarit, amibe nem raktak benzintankot. Szépnek szép, csak épp használni nem tudom.
  • WartHogSon
    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint eljött az idő az önvizsgálatra.

A szakember olyan kérdéseket vetett fel, hogy elég erős-e az MU kerete, mindig sikerült-e megtalálni a legjobb összeállítást, a legjobb taktikát, milyen átigazolási politikát kell folytatnia a klubnak a nyáron.

„Mérlegelnünk kell, hogy vajon szükség van-e új játékosok vásárlására, ugyanakkor figyelmet kell fordítanunk a saját nevelésű fiatalokra" – nyilatkozta Ferguson, aki Cristiano Ronaldóról is beszélt.

„Mindig is tudtam, hogy hiányozni fog" – mondta a múlt nyáron a Real Madridhoz szerződött portugál klasszisról.
  • Tyler1
    Owen és Macheda nagyon jó lenne ilyen Pompey elleni meccsekre, amikor a nagyok pihenetnének. aztán ittvan most nekünk Tequila kölyök, akit majd ilyen meccsekre kiválóan belehet vetni, aztán kitudja, lehet bejátsza magát egyből a kezdőbe.
  • Magic Boy
    Owen-t nem bántsd.

Ő jó játékos és az öreg elvileg cserének hozta ingyen.
  • Matthew Prosac
    Rooney szerint csatárok kellenek

„Ha el tudnánk hozni egy-két nagynevű játékost, akkor nagy esélyünk lenne arra, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet. (...) Ha visszaemlékezel, 1999-ben a triplázáskor négy gólerős csatárunk volt. Most itt vagyok én, Berbatov (Dimitar), Michael Owen és Federico Macheda, de ha még egy toptámadó csatlakozna hozzánk, akkor megfelelő egyensúly lenne a csapatban."
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Roo nagyon udvarias, hogy Berbatovot csatárnak (egyáltalán futballistának) titulálja, Owen meg... A spanyol harmadosztályban van egy olyan csapat hogy Hostpitalet, nagyon találó lépés lenne, ha odaigazolna.
  • Darthmushroom
    ez az h elolvasnád utána írták is h nektek is megvoltak ezek
  • Rash87
    Ki mondta,h nektek nem voltak? Én csak 1 dolgot hoztam fel(ami nagyon idegesítő volt)
    Megérdemeltétek,s pont. Nem kell most direkt vmibe belekötni :)
  • Pares
    Nem kötekedésből vagy ilyesmi, de a Chelseanek is megvoltak a maga "ha" meccsei, nem is egy. Elég ha csak az Everton-Chelseat említem (hihetelenül mázlis Everton gólok). Szóval lehetett volna 1 pontnál nagyobb külömbség is, nagyon könnyen, ha már ilyenekről beszélünk. Csak ugye a fociban nincsen "ha". Megtörtént, kész, vége.
  • hedonist
    Ja az nem évente van?:D
  • Darthmushroom
    ez az h pont jövőre nem lesz afrika kupa ha most volt.
  • hedonist
    Jövőre is gondolni kell, Anelka már elég koros és nem is nyújt mindig jó teljesítményt, Drogba meg nem maradhat egyedül, mert Afrika-kupa is van, bármikor megsérülhet, stbstb. Ballack el, Deco el szerencsére, kell egy fiatal fasza középső középpályás.
  • Tyler1
    nektek már hova támadó? :D rekord gólt lőttetek az idényben, rekord gólkülönbséget állítottatok fel. mi a célja Ancelottinak, minden napra egy gólt rúgatni?? :D
  • pilboy
    gratulálok a srácoknak, rengeteg szép győzelemmel ajándékoztak meg idén is.
    csak 1 csatárt igazoljunk, könyörgöm fergie!!!
  • Rash87
    Nektek is grat! Megérdemeltétek.

De jövőre visszavesszük ;)
  • Rash87
    Tudom-tudom,csak ez annyira megmaradt bennem :)
  • hedonist
    Grat a Manchester United-nek a teljesítményükért, és,h méltó ellenfél volt végig, nagyon kemény idény volt mindkét csapatnak, csak így tovább, Augusztusban már folytatódik is a hajsza:)

amúgy, remélem,h hozzátok is érkezik legalább egy épkézláb támadó, már engem is zavar komolyan Berbatov szarakodása.
    Nálunk 1 érkező sztem biztos lesz támadó posztra(Agüero elég valószínű)
  • Tyler1
    csak az a gond h a Chelsea is tudna ilyen "ha" dolgot mondani :) számolni kell az ilyennel, ha kiadjuk a kezünkből a vezetést. ez a PL, nincs lehetőség hibázásra, mert azt kiméletlenül kihasználja egy másik csapat :)
  • Rash87
    Szerintem nem kell szomorkodni,szép 1 év volt ez is.
    Mikor Ronaldo elment,mindenki leírta a MU-t,s így is csak 1 pont lett a különbség. Mindenképpen kell Rooney mellé egy csatár,s semmi gond nem lesz.Nani+Valencia verhetetlen lesz a 2 szélen jövőre:)
    Egy dolog bánt,az a Blackburn ellen X,mikor Berbatov 1-1be volt kapussal szembe,s belelőtte,tudom nincs 'HA' semmiben se,de ilyen kicsi dolgokon múlott.
    DE majd jövőre,Glory Man. United!
  • Tyler1
    Fergie a meccs után:

"We know how hard it is to win the title - it's the hardest league in the world and we've won it for the last three years. I congratulate Carlo Ancelotti on a wonderful achievement. He's a good manager and a good guy. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."

-----------
    az utolsó mondtadban a lényeg! és igen amíg ő lesz a Főnök, addig féljen is tőlünk bármelyik csapat :) hatalmas reszpekt neki az idei teljesítményért is!
  • Pares
    Pontosan!
  • Tyler1
    hasonlóan izgalmas rivalizálást a következő szezonra is :)
  • Pares
    Gratulálok a MU-nak a remek idénybeli eredményükért! Nagyon jó riválisnak bizonyultak, mint mindíg! :)
  • Tyler1
    szép szezon volt valljuk be. CR távozásakor én álmomban nem hittem h majd a bajnoki címért fogunk hajtani. a bajokság legjobb védelme a miénk, jó lenne egy erős támadósort is hozzávenni a nyáron. Berbatov nem maradhat ez biztos. jövőre az Arsenal és a Pool is alaposan felfog erősödni és a széthajtott Rooneyka már nem lesz elég egyedül.

GLORY MAN U to next season! addig viszont sok jó és izgalmas meccset a VB-n minden résztvevő játékosunknak.
    2010-11 a mi szezonunk lesz!!!!
  • Darthmushroom
    grat a chelseanek a bajnoki címhez!!! 1ponttal lemaradni nem szégyen. GG mind2 csapatnak. GLORY GLORY MAN UNITED!!!
  • bakkerman
    Welbecket nem akarja beépíteni SAF? Macheda-val ketten nagy MU-sok lehetnek 2-3 év múlva,vagy akár már jövőre,ha van türelme a skótnak!
  • Pacal17
    Nem kell elkeseredni, végig kurva szoros volt a szezon. Nyáron kell igazolni valakit Rooney mellé, vagy játszatni valami fiatal tehetséget.
  • Rash87
    Ez a hajó elment :\
    Berbatov meg 1 vicc,h nem tud gólt lőni,fejelni,kezelni:D
  • Tyler1
    várható volt h a Chelsea ezt nem szarozza el. mi azonban szépen játszottunk, és ez méltó játék a szezonfináléra. Rooneynak még nem ártana gólt rúgdosni, legalább a gólkirály a miénk legyen :)
  • Cabell
    mondjuk még mindig jobb, mintha a 90. percben 0-0 lenne, azthiszem annyi stresszt élnék ott át, amennyi már megártana:D
  • MR ME
    sajnos ez eldőlt
  • Cabell
    gól, de ott is az lesz, 11es és piros lap a wigannek..minden bejön nekik, itt ők lesznek sajnos a bajnokok
  • Cabell
    áh, köszi:)
  • MR ME
    a videó lejátszására katt és megy is :)
  • Cabell
    Bejelentkezem, rámegyek az élő közvetítésekre, és nem jelenik ott meg semmi, csak az, hogy DigiSport TV Kezdés: 2010. május 07. 11:03, péntek

Videó lejátszása
    A mérkőzésre nincs néző limit megadva.

• MR ME
    mit nem értesz rajta?
  • Cabell
    Valaki légyszives segitsen már, érthetetlen mi a fasz van a digivel
  • MR ME
    vezet a chelsea :(
  • MR ME
    így van hajrá wigan, hajrá MU :)