35611
-
#21335 Sztárjaitól szabadulna a Man. United!
Remélem most nem kamu,mert itt volt az ideje.
Bár Carrick-et,meg Anderson-t sajnálnám,ha mennének.Meg max. Welbeck-et,mert belőle még lehetne vmit kihozni. -
#21334 azért Nani mekkorát fejlődött fél év alatt...
többet mint egész eddigi manchesteri pályafutása alatt. pedig hány hónapig nem játszatta a Főnök. nem tudom mit etettek vele, de bámulatos az biztos.
reménykedtem h CR-el ő még nagy párost fog alkotni, de nagyon portugálosra vette a figurát egészen idáig, és végre elkezdett ésszel és szépen játszani. hányszor kívántuk h adja el Fergie, mert semmit nem ér, és a szezon végére ék lett a csapatban.
sztem neki egy új korszak kezdődött el. -
#21333 nem bántanám én őt, de Ferguson is jól tudta, hogy 5 meccs után 5 hónap pihenő következik nála. Mégis leigazolta. Ez valahol olyan, mintha vettem volna egy Ferrarit, amibe nem raktak benzintankot. Szépnek szép, csak épp használni nem tudom. -
WartHogSon #21332 A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint eljött az idő az önvizsgálatra.
A szakember olyan kérdéseket vetett fel, hogy elég erős-e az MU kerete, mindig sikerült-e megtalálni a legjobb összeállítást, a legjobb taktikát, milyen átigazolási politikát kell folytatnia a klubnak a nyáron.
„Mérlegelnünk kell, hogy vajon szükség van-e új játékosok vásárlására, ugyanakkor figyelmet kell fordítanunk a saját nevelésű fiatalokra" – nyilatkozta Ferguson, aki Cristiano Ronaldóról is beszélt.
„Mindig is tudtam, hogy hiányozni fog" – mondta a múlt nyáron a Real Madridhoz szerződött portugál klasszisról. -
#21331 Owen és Macheda nagyon jó lenne ilyen Pompey elleni meccsekre, amikor a nagyok pihenetnének. aztán ittvan most nekünk Tequila kölyök, akit majd ilyen meccsekre kiválóan belehet vetni, aztán kitudja, lehet bejátsza magát egyből a kezdőbe. -
#21330 Owen-t nem bántsd.
Ő jó játékos és az öreg elvileg cserének hozta ingyen. -
#21329 Rooney szerint csatárok kellenek
„Ha el tudnánk hozni egy-két nagynevű játékost, akkor nagy esélyünk lenne arra, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet. (...) Ha visszaemlékezel, 1999-ben a triplázáskor négy gólerős csatárunk volt. Most itt vagyok én, Berbatov (Dimitar), Michael Owen és Federico Macheda, de ha még egy toptámadó csatlakozna hozzánk, akkor megfelelő egyensúly lenne a csapatban."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Roo nagyon udvarias, hogy Berbatovot csatárnak (egyáltalán futballistának) titulálja, Owen meg... A spanyol harmadosztályban van egy olyan csapat hogy Hostpitalet, nagyon találó lépés lenne, ha odaigazolna. -
#21328 ez az h elolvasnád utána írták is h nektek is megvoltak ezek -
#21327 Ki mondta,h nektek nem voltak? Én csak 1 dolgot hoztam fel(ami nagyon idegesítő volt)
Megérdemeltétek,s pont. Nem kell most direkt vmibe belekötni :) -
Pares #21326 Nem kötekedésből vagy ilyesmi, de a Chelseanek is megvoltak a maga "ha" meccsei, nem is egy. Elég ha csak az Everton-Chelseat említem (hihetelenül mázlis Everton gólok). Szóval lehetett volna 1 pontnál nagyobb külömbség is, nagyon könnyen, ha már ilyenekről beszélünk. Csak ugye a fociban nincsen "ha". Megtörtént, kész, vége. -
#21325 Ja az nem évente van?:D -
#21324 ez az h pont jövőre nem lesz afrika kupa ha most volt. -
#21323 Jövőre is gondolni kell, Anelka már elég koros és nem is nyújt mindig jó teljesítményt, Drogba meg nem maradhat egyedül, mert Afrika-kupa is van, bármikor megsérülhet, stbstb. Ballack el, Deco el szerencsére, kell egy fiatal fasza középső középpályás. -
#21322 nektek már hova támadó? :D rekord gólt lőttetek az idényben, rekord gólkülönbséget állítottatok fel. mi a célja Ancelottinak, minden napra egy gólt rúgatni?? :D -
pilboy #21321 gratulálok a srácoknak, rengeteg szép győzelemmel ajándékoztak meg idén is.
csak 1 csatárt igazoljunk, könyörgöm fergie!!! -
#21320 Nektek is grat! Megérdemeltétek.
De jövőre visszavesszük ;) -
#21319 Tudom-tudom,csak ez annyira megmaradt bennem :) -
#21318 Grat a Manchester United-nek a teljesítményükért, és,h méltó ellenfél volt végig, nagyon kemény idény volt mindkét csapatnak, csak így tovább, Augusztusban már folytatódik is a hajsza:)
amúgy, remélem,h hozzátok is érkezik legalább egy épkézláb támadó, már engem is zavar komolyan Berbatov szarakodása.
Nálunk 1 érkező sztem biztos lesz támadó posztra(Agüero elég valószínű) -
#21317 csak az a gond h a Chelsea is tudna ilyen "ha" dolgot mondani :) számolni kell az ilyennel, ha kiadjuk a kezünkből a vezetést. ez a PL, nincs lehetőség hibázásra, mert azt kiméletlenül kihasználja egy másik csapat :) -
#21316 Szerintem nem kell szomorkodni,szép 1 év volt ez is.
Mikor Ronaldo elment,mindenki leírta a MU-t,s így is csak 1 pont lett a különbség. Mindenképpen kell Rooney mellé egy csatár,s semmi gond nem lesz.Nani+Valencia verhetetlen lesz a 2 szélen jövőre:)
Egy dolog bánt,az a Blackburn ellen X,mikor Berbatov 1-1be volt kapussal szembe,s belelőtte,tudom nincs 'HA' semmiben se,de ilyen kicsi dolgokon múlott.
DE majd jövőre,Glory Man. United!
-
#21315 Fergie a meccs után:
"We know how hard it is to win the title - it's the hardest league in the world and we've won it for the last three years. I congratulate Carlo Ancelotti on a wonderful achievement. He's a good manager and a good guy. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."
-----------
az utolsó mondtadban a lényeg! és igen amíg ő lesz a Főnök, addig féljen is tőlünk bármelyik csapat :) hatalmas reszpekt neki az idei teljesítményért is! -
Pares #21314 Pontosan! -
#21313 hasonlóan izgalmas rivalizálást a következő szezonra is :) -
Pares #21312 Gratulálok a MU-nak a remek idénybeli eredményükért! Nagyon jó riválisnak bizonyultak, mint mindíg! :) -
#21311 szép szezon volt valljuk be. CR távozásakor én álmomban nem hittem h majd a bajnoki címért fogunk hajtani. a bajokság legjobb védelme a miénk, jó lenne egy erős támadósort is hozzávenni a nyáron. Berbatov nem maradhat ez biztos. jövőre az Arsenal és a Pool is alaposan felfog erősödni és a széthajtott Rooneyka már nem lesz elég egyedül.
GLORY MAN U to next season! addig viszont sok jó és izgalmas meccset a VB-n minden résztvevő játékosunknak.
2010-11 a mi szezonunk lesz!!!! -
#21310 grat a chelseanek a bajnoki címhez!!! 1ponttal lemaradni nem szégyen. GG mind2 csapatnak. GLORY GLORY MAN UNITED!!! -
#21309 Welbecket nem akarja beépíteni SAF? Macheda-val ketten nagy MU-sok lehetnek 2-3 év múlva,vagy akár már jövőre,ha van türelme a skótnak! -
#21308 Nem kell elkeseredni, végig kurva szoros volt a szezon. Nyáron kell igazolni valakit Rooney mellé, vagy játszatni valami fiatal tehetséget. -
#21307 Ez a hajó elment :\
Berbatov meg 1 vicc,h nem tud gólt lőni,fejelni,kezelni:D -
#21306 várható volt h a Chelsea ezt nem szarozza el. mi azonban szépen játszottunk, és ez méltó játék a szezonfináléra. Rooneynak még nem ártana gólt rúgdosni, legalább a gólkirály a miénk legyen :) -
#21305 mondjuk még mindig jobb, mintha a 90. percben 0-0 lenne, azthiszem annyi stresszt élnék ott át, amennyi már megártana:D -
#21304 sajnos ez eldőlt -
#21303 gól, de ott is az lesz, 11es és piros lap a wigannek..minden bejön nekik, itt ők lesznek sajnos a bajnokok -
#21302 áh, köszi:) -
#21301 a videó lejátszására katt és megy is :) -
#21300 Bejelentkezem, rámegyek az élő közvetítésekre, és nem jelenik ott meg semmi, csak az, hogy DigiSport TV Kezdés: 2010. május 07. 11:03, péntek
Videó lejátszása
A mérkőzésre nincs néző limit megadva.
-
#21299 mit nem értesz rajta? -
#21298 Valaki légyszives segitsen már, érthetetlen mi a fasz van a digivel -
#21297 vezet a chelsea :( -
#21296 így van hajrá wigan, hajrá MU :)