Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Köszönjük ismét Foster-nek... Szép volt!!!

Glory, Glory Man. United!

rooney8
hát ilyen nincs :@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ez a bíró mért ekkora nyomorék?

rooney8
Berbatov<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
hát ez igen, mire streamet találok már 1el megy a Sunderland :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
nem is tudtam h Vidicnek autóbalesete volt 😮 de tudta vállalni a meccset, sõt õ viseli majd a kapitányi karszalagot 😊

Tyler1
kezdõnk:
---Foster---
-O'Shea-Evans-Vidic-Evra-
-Welbeck-Scholes-Fletcher-Nani-
---Roo-Berba---

Rash87
Kössz<#eljen>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rooney8
digisport-on elvileg lesz, de hát az meg nincs senkinek...<#falbav>

Tyler1
ááááááá annyira tudtam h egyidõben játszanak a magyarok is az U20-on :S:S:S

MR ME
úgytûnik 😞
mind1 úgyse tom látni :S
majd vki egy összefoglalót plz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
szép szülinapi ajándék lenne 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ismét marad a stream a meccsre?

Golyo69
ha már babákról van szó 😄

Wayne Rooney, a Manchester United támadója kihagyhatja a CSZKA Moszkva ellen október 21-én idegenben sorra kerülõ Bajnokok Ligája-mérkõzést, ugyanis felesége erre az idõszakra várja elsõ közös gyermeküket.
"Természetesen ott szeretnék lenni a gyermekem születésénél, amennyiben történik valami, én maradok és nem utazom Moszkvába" - nyilatkozta Rooney, akinek felesége Coleen, egészen pontosan október 24-re, azaz férje 24. születésnapjára várja az ifjú trónörökös érkezését.
A BL-ben egyelõre hibátlan a Manchester: az elsõ fordulóban a Besiktas otthonában diadalmaskodott, kedden pedig a Wolfsburg ellen nyert.

nb1.hu

GGMU

Matthew Prosac
Ayderohan az idõ, bannerfrissítés a hétvégi fordulót követõen lesz (de még aznap). <#pardon1> kicsit kiestem a tér-idõ kontinuumból 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
Ezt egy szebbel is megkoronázhatta volna😄

MR ME
az szép, focicsapatot épít 😄

Atti12
látszik hogy vérbeli csatár, mindig betalál.. <#idiota>

Magic Boy
Úgy látszik túl heves az asszony az ágyban azért van ez a sérülés is. <#vigyor0>

Na meg a pletykák szerint:
Owen negyedszer is apa lesz
A Manchester United angol válogatott labdarúgója, Michael Owen negyedszer is apa lesz. A focista gyerekkori barátnõjével ilyen termékeny.
Negyedszer is apa lesz Michael Owen - árulták el a csatár barátai. A Vörös Ördögök labdarúgójának már három gyermeke született gyermekkori szerelmétõl, Louise-tól; Gemma Rose 6, James Michael 3, Emily May pedig 1 éves - egyelõre nem tudni, hogy mi lesz a negyedik baba neme.

Ha a pontos a közlékeny cimborák információja, akkor nem is fogjuk megtudni, fiúk, vagy lányuk lesz-e, ugyanis Louise meglepetést akar. Owen viszont meg sem állna ötig, nagy álmához, amin a többiek mindig csak viccelõdnek, a kispályás focicsapathoz ugyanis már csak egy gyerek hiányzik.

Ha Owen tartani tudná hálószobai formáját a pályán is, akkor nem lenne gond a Dél-afrikai repülõjegyre, az eddigi Capello által kicsit mostohán kezelt csatár ott lenne a vb-n. A korábbi válogatott labdarúgó egyébként igen termékeny család sarja, szüleinek a most születendõ baba lesz a kilencedik unokájuk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
fantasztikus...

Atti12
Giggsy Tegnap 150. gólját szerezte manchesteri színekben 😊

Gratula neki, és még ugyan ennyit! 😛

Magic Boy
Owen három hétre kidõlt

Ágyéksérüléssel már a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-mérkõzés elején le kellett cserélni Michael Owent: a Manchester United csatára az elsõ diagnózis szerint három hétig harcképtelen.
"Nehéz pontosan meghatározni az ilyen sérüléseknél a felgyógyulás idõtartamát, valószínûleg két-három hétig nem számolhatok vele" - nyilatkozta a meccs után Sir Alex Ferguson, a United menedzsere.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Owennel mi lett?

Atti12
Megvan! 😊

Atti12
Carrick hatalmas gól 😊 Ezt szeretem 😉

MR ME
de gyönyörû volt
2:1

MR ME
így is kell
1:1

Atti12
na ez szép lesz innen :/

MR ME
lol
0:1

Végre eszébe jutott mért kapja a fizetését...

Atti12
kicsit csapkodó a játék :S

Pacal17
berbatov nagyon kûzd

Pacal17
carrick áááááh

ezt nem hiszem el.... Carrick egy az egyben és belelövi a kapusba pfff

Cabell
Berba bejött és egybõl milyen labdákat oszt..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

naaa, Valencia mit hagyott ki

Cabell
Sevilla valami hihetetlen hígagyú..az elrohanok jobboldalon és bebikázom középre címû történeten kívül nemsokmindent tud.

MR ME
gondolom megsérûlhetett

Cabell
Owennel mi van?

Cabell
lovely stuff anderson.

MR ME
thx ez egész tûrhetõ minõségû

Atti12
Atti12
éppen ezzel van a bajom hogy miért csak 1.. 😊 Azért remélem láthatok még MU csoport meccset tvbõl is, mert mostanában még streameket se nagyon találni :S

Jó de most mit vársz, egy csatorna közvetít szerdán. Tieteket legalább leadja 😊

REAL MADRID

Atti12
jaa felvételrõl, a Juve meccs után..

Digi azt adja elvileg.

REAL MADRID

Atti12
Hihetetlen hogy ma se adják a meccsünket.. :S:S

Cabell

"A West Ham iránt érzett tiszteletbõl döntöttem úgy, hogy nem ünneplem meg góljaimat. Õk voltak az elsõ csapatom Angliában, és a szívem mélyén egy részem mindig Kalapácsos lesz," - nyilatkozta az Apacs a Daily Mail-nek.

"Profi szemszögbõl nézve örültem az elsõ találataimnak, de személy szerint örültem volna, ha egy másik csapatot gyõzünk le."

"A United elleni rangadóra is úgy készültem, hogy nem ünneplem meg, ha betalálok, de az aznap kapott rossz fogadtatást követõen megváltozott az álláspontom."

"Biztosra vehetik, hogyha a következõ manchesteri rangadón betalálok, akkor megünneplem majd a gólomat."

Hogy ennek a Teveznek ennyire kevés esze legyen...

egyrészt, nem tudom, mire számított a sok ezer nyilatkozata után, amiben Fergusont szidta..

...másrészt, teljesen fölöslegesen utáltatja meg magát azokkal a szurkolókkal is, akik a távozása után is kiálltak mellette.

Rémesen gyerekes, és teljesen értelmetlen, fölösleges, buta nyilatkozatok.

Ezt a taplóságot tanítják a citynél?<#wow3>

Majd a meccs eredményt látva úgysem fog annyit ünnepelni.

Barnabyka
fú gratula Kassainak mert azért nem mindennapi egy angol bajnok-német bajnok találkozója.

#17722 Na jah, akkor már veszély lenne 😄