Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
---Foster---
-O'Shea-Evans-Vidic-Evra-
-Welbeck-Scholes-Fletcher-Nani-
---Roo-Berba---
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mind1 úgyse tom látni :S
majd vki egy összefoglalót plz 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Wayne Rooney, a Manchester United támadója kihagyhatja a CSZKA Moszkva ellen október 21-én idegenben sorra kerülõ Bajnokok Ligája-mérkõzést, ugyanis felesége erre az idõszakra várja elsõ közös gyermeküket.
"Természetesen ott szeretnék lenni a gyermekem születésénél, amennyiben történik valami, én maradok és nem utazom Moszkvába" - nyilatkozta Rooney, akinek felesége Coleen, egészen pontosan október 24-re, azaz férje 24. születésnapjára várja az ifjú trónörökös érkezését.
A BL-ben egyelõre hibátlan a Manchester: az elsõ fordulóban a Besiktas otthonában diadalmaskodott, kedden pedig a Wolfsburg ellen nyert.
nb1.hu
GGMU
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Na meg a pletykák szerint:
Owen negyedszer is apa lesz
A Manchester United angol válogatott labdarúgója, Michael Owen negyedszer is apa lesz. A focista gyerekkori barátnõjével ilyen termékeny.
Negyedszer is apa lesz Michael Owen - árulták el a csatár barátai. A Vörös Ördögök labdarúgójának már három gyermeke született gyermekkori szerelmétõl, Louise-tól; Gemma Rose 6, James Michael 3, Emily May pedig 1 éves - egyelõre nem tudni, hogy mi lesz a negyedik baba neme.
Ha a pontos a közlékeny cimborák információja, akkor nem is fogjuk megtudni, fiúk, vagy lányuk lesz-e, ugyanis Louise meglepetést akar. Owen viszont meg sem állna ötig, nagy álmához, amin a többiek mindig csak viccelõdnek, a kispályás focicsapathoz ugyanis már csak egy gyerek hiányzik.
Ha Owen tartani tudná hálószobai formáját a pályán is, akkor nem lenne gond a Dél-afrikai repülõjegyre, az eddigi Capello által kicsit mostohán kezelt csatár ott lenne a vb-n. A korábbi válogatott labdarúgó egyébként igen termékeny család sarja, szüleinek a most születendõ baba lesz a kilencedik unokájuk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ágyéksérüléssel már a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-mérkõzés elején le kellett cserélni Michael Owent: a Manchester United csatára az elsõ diagnózis szerint három hétig harcképtelen.
"Nehéz pontosan meghatározni az ilyen sérüléseknél a felgyógyulás idõtartamát, valószínûleg két-három hétig nem számolhatok vele" - nyilatkozta a meccs után Sir Alex Ferguson, a United menedzsere.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2:1
1:1
0:1
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
REAL MADRID
"A West Ham iránt érzett tiszteletbõl döntöttem úgy, hogy nem ünneplem meg góljaimat. Õk voltak az elsõ csapatom Angliában, és a szívem mélyén egy részem mindig Kalapácsos lesz," - nyilatkozta az Apacs a Daily Mail-nek.
"Profi szemszögbõl nézve örültem az elsõ találataimnak, de személy szerint örültem volna, ha egy másik csapatot gyõzünk le."
"A United elleni rangadóra is úgy készültem, hogy nem ünneplem meg, ha betalálok, de az aznap kapott rossz fogadtatást követõen megváltozott az álláspontom."
"Biztosra vehetik, hogyha a következõ manchesteri rangadón betalálok, akkor megünneplem majd a gólomat."
Hogy ennek a Teveznek ennyire kevés esze legyen...
egyrészt, nem tudom, mire számított a sok ezer nyilatkozata után, amiben Fergusont szidta..
...másrészt, teljesen fölöslegesen utáltatja meg magát azokkal a szurkolókkal is, akik a távozása után is kiálltak mellette.
Rémesen gyerekes, és teljesen értelmetlen, fölösleges, buta nyilatkozatok.
Ezt a taplóságot tanítják a citynél?<#wow3>#wow3>
Majd a meccs eredményt látva úgysem fog annyit ünnepelni.