35611
-
#34489 Beszarok, a WHU megveri a Cityt. Mi azért majd biztos szopunk majd ellenük. -
#34488 -
#34487 Meg is van DG utódja, Valdés már a csapatnál folytatja a rehabilitációját :DDD -
#34486 Megint kapot egy nagy verést a Roma(nem az etnikumra gondolok hanem a futball csapatra). -
Zenszkij #34485 egyetértek -
#34484 Tavaly a City 9. forduló után a hetedik volt, szezon végén meg bajnok.
Mondjuk minket ez nem fenyeget, csak érdekesség :D -
#34483 javítok: *mélységekbe. oda meg nem kívánkozom. muringyónak is kellett 1 év, hogy csapatot csináljon, pedig ő top menedzser, LVGnek is kell 1 év, idén legyünk 4be, szorongassuk meg a jelenleg nagyobbak tökeit és kész. -
#34482 A jatekos keret adott, persze melyiteni lehet, de ennyi ido alatt LvG tol sem kene csodat varni, ossze fognak razodni es elobb utobb jonnek az eredmenyek is.
Jose sem tett csoda 3 honap alatt...
"City, Chelsea magasságokba" IMO nem tovabbi jatekosok vaarlasaval tud eljutni a MU. -
#34481 Lélektelen a "csapat" sajnos... :( -
Zenszkij #34480 pontot mentettünk az acélos WBA ellen, micsoda hősies játék volt, látom hosszú lesz az út, mire mi is bevásároljuk magunkat a City, Chelsea magasságokba -
#34479 olne is DG egy olyan "buszert":)
Jovoheten MU - BUSZ ! -
#34478 Nem csalnak a megérzéseim egyelőre.
Köv. 2 meccsre egy 8-10 kapott gólt várok... -
#34477 tudtam h nehéz meccs lesz már csak a válogatott meccsek miatt is.. de ezt be kellet volna valahogy húzni. pont az ilyen meccsek miatt nem reális az h bajnoki címért fogunk küzdeni, dobogóért még oké. -
#34476 Ott meg leixelnek :D Amúgy erre a meccsre a value az 1x volt. -
#34475 Hát ha 2-3 lenne, de ez csak szépségtapasz -
#34474 Akkor legközelebb majd egy hazai meccsen kell rájuk fogadni :) -
#34473 2-2, mit panaszkodtok ? :D -
#34472 VP mikor volt egyáltalán utoljára jó? Év elején valamikor? -
#34471 Azért ez elég nagy szégyen, április óta nem tudtak idegenben semmit felmutatni, ja de 0-3-ról kikapni. -
#34470 kár h Di Maria megsérült.. pedig Adnant kellet volna lehozni nagyon szar napja van, na meg persze RvP meg no comment kapuján kívül akkora fék h hihetetlen. -
#34469 Szerintem vG lassan nézheti a repülő menetrendet. -
#34468 Legalább a döntetlen legyen már meg, nem kell újabb rekorddöntés :D -
pilboy #34467 örömteli, h vannak csapatok, amelyek 2-3 tizit kapnak egy meccsen, mi meg akkor sem, ha éppen röplabdázik az ellenfél -
#34466 Mi, a vereség? Az akkor is meglett volna ha ki sem állnak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.20. 22:35:46 -
Zenszkij #34465 egy WBA-t képtelenek vagyunk megverni, gyalázatos a csapat -
Zenszkij #34464 még meglehet -
#34463 na, talál lesz valami. -
#34462 Ezt már nem értem bazmeg.
Mi kell még ide?
Rekordlóvé, új menedzser, új edzői stáb, kvaliti játékosok, és semmi... -
#34461 Nagyon úgy néz ki ,hogy jön nemsokára a második is. -
#34460 Hát a gyereket olyan üresen hagyták ,hogy akár a kapuig is sétálhatott volna. Nem tudom eldönteni ,hogy most a játékosok ennyire szarok vagy vG. -
#34459 Kérem vissza Moyest! -
pilboy #34458 7 db bal lábas játékos a kezdőben! sztem pl-csúcs :) -
#34457 United starting XI: De Gea, Rafael, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Herrera, Januzaj, Mata, Di Maria, van Persie
nagyon fontos lenne nyerni, főleg h ezután két nagyon nehéz rangadó következik. -
pilboy #34456 jövő héten, esetleges 2 győzelemmel jó lenne szorosabbá tenni a bajnokság élmezőnyét :) -
#34455 Lehet De Gea előtt nem állt busz. -
#34454 3 év meg a kezdet a PL ben nem elég? De szerintem az.. majd év végén meglátjuk, nem sietünk.
Ha jól emlékszem De Gea rosszabbul kezdett a PL ben nem is kicsivel. -
#34453 azt se tudja miről beszél, annyi esze van mint egy földi gilisztának -
pilboy #34452 ellentmondasz magadnak
először azt írod, h cech azért többet tett már le az asztalra...
akkor mi a helyzet a courtois de gea összehasonlítással? itt nem számít, h ki tett le többet???
nem off, csak érdekes -
#34451 En csak azt mondom Cech azert mar tobbet letett az asztalra es ezt bizonyitotta, persze van nemi ev elonye:D Kurtarol csak azt mondom van olyan jo legalabb, mint DG, ne erts felre en elismerem a kapusotokat, legutobb is lenyugozoen vedett nincs kerdes..
Jövőhétvégén rangadó:) -
#34450 főő... kiéget játékos nem tudom minek ide.. VB-n is olyan minősíthetetlen volt