35611
-
#34529 -
#34528 #34523 -
#34527 Büszkék lehettek magatokra, az ilyen stílusotok miatt... Érdekes, angol MU-s ismerőseimmel tök jól el tudtunk beszélgetni a meccsről, hát igen színvonal különbség.
Csak annyit akartam mondani, hogy hajrá nektek ma, remélem egy X-re legalább jók lesztek. Azért furcsa, hogy nektek kell szurkolni...hát így múlik a világ dicsősége..
;) -
pilboy #34526 -
#34525 -
Zenszkij #34524 egyszerűen senkik vagytok hej hej :D, milyen hulladék csapatok vertek meg itthon minket, de a Chelsea képtelen volt rá LOOL
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.27. 13:29:48 -
#34523 "Most erre mit mondjak... Tipikus MU. Utolsó perc, szabadrúgás, gól. Undorító." "Persze, persze, kibaszott szerencsétek volt csak. Tizenegyest sem adott meg a Chelseanek az a bunkó. De hagyjuk... Majd jöttök a Stamfordra ott majd jól el lesztek picsázva."
Nem kell átjönni ide pofázni. Azt hittem ezt a moderátorok világosan lefektették szabályként. Olyan reakciókat kapott amilyet érdemelt. -
Blum #34522 Nem azért árulkodott mert kiosztották (jogosan vagy sem, mindegy) hanem a hangnem miatt. -
#34521 Egyébként nem voltam elégedett ma sem. Bár nem ért volna nagy csalódás, ha a Chelsea megver, de azért ilyen kurva fos teljesítmények láttán 1200-ra ugrik a vérnyomásom. Nem akarom Van Gaalt kritizálni egyelőre, de azért az elég árulkodó, hogy Moyes 2 legjobb mezőnyjátékosa (Januzaj és Mata) lassan a padra se férnek fel. Pedig azt hittem Rooney eltiltása jót fog tenni, de most látszott igazán, hogy egy kurva szar Rooneyt sem tudunk pótolni.
A védelembe pedig kérem vissza Blackett-et, és akármelyik más utánpótlás védőt. -
pilboy #34520 átjön ide az ellen, provokálni, aztán nem bírja elviselni a következményeket és megy árulkodni, mint a megtört óvodás -
pilboy #34519 sőt 1-0 hendikeppel fogom megrakni a győzelmünket -
#34518 Megmondom őszintén bánatos voltam a bekapott gól és a mi gólunk közt de most úgy vagyok, hogy ha leverjük a Cityt valami csoda folytán, akkor elég faszák vagyunk :D -
#34517 szeretnél még büntipontot?:( kicsit fogd vissza magad. -
pilboy #34516 azért nagyjából betolták... drogba is sokszor a 30as vonal körül védekezett...igaz, még 0-0-nál is -
#34515 mert a gól után olyan jó volt a csúzli h simán megérdemelték volna nem? olyan passzívan játszottak a gól után h rossz volt nézni, kb. ettől rosszabb csak az lett volna ha megint betoljátok a buszt hátra.. -
#34514 Pozitívum: Nem kaptunk ki
Robinnak meg remélem jót tesz majd ez a gól mert nagyon szarul játszik mostanában -
#34513 Most mit sírsz itt? A saját majom emberetek hozta össze a kiállítását, meg a pontvesztést. Sokat nem csináltatok ti sem a gólotok előtt és után.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.26. 19:06:57 -
pilboy #34512 +1
-
#34511 az ilyen szerencsétlen cselszis buta csúnya senkik bánatán úgy tudok röhögni. csicskának születtél, úgy is halsz meg. -
#34510 :DDDDD -
Pares #34509 Persze, persze, kibaszott szerencsétek volt csak. Tizenegyest sem adott meg a Chelseanek az a bunkó. De hagyjuk... Majd jöttök a Stamfordra ott majd jól el lesztek picsázva. -
pilboy #34508 amilyen volt a chelsead mentalitása... undorító, nem véletlen a sok megérdemelt lap
a stoke-hoz tudnám hasonlítani ;)
Utoljára szerkesztette: pilboy, 2014.10.26. 18:56:58 -
#34507 muhahaha -
Pares #34506 Most erre mit mondjak... Tipikus MU. Utolsó perc, szabadrúgás, gól. Undorító. -
pilboy #34505 robiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
megérdemeltük
vagyis inkább a chelsea érdemelte meg -
pilboy #34504 furcsa, h ez a chelsea az első simán... -
#34503 Néhány játékoson, ha nem lenne vörös mez, el sem tudnám képzelni, hogy a Unitedben játszanak.
A nyári 150 milliós költekezésnek a fele semmit nem ér, DM és Blind érte meg a kifizetett pénzt (utóbbi a legolcsóbb volt mind közül). -
#34502 Man Utd XI against Chelsea: De Gea, Rafael, Smalling, Rojo Shaw, Blind, Januzaj, Mata, Di Maria, Fellaini, van Persie. #MUFC
-
#34501 jóreggelt :D -
Zenszkij #34500 azt álmodtam, megint kikaptunk -
#34499 Ahol most a United :DD -
Blum #34498 Ja vagy úgy...
Ha a múltban nem is voltunk riválisok de a City - Utd meccs mindig nagy érdeklődést váltott ki és ha a bajnokság szintjén nem is de a városban mindenképp nagy jelentősége volt. Amúgy meg az elmúlt pár év alapján nyugodtan nevezhetjük egymást riválisnak. -
Zenszkij #34497 a City -
Blum #34496 Mármint ki hol volt 10 éve? -
Zenszkij #34495 városi rivális, hagyjad már, hol voltak 10 éve LOOL -
Blum #34494 Persze, logikus de mégse mondhatom azt, hogy bárcsak nyerne a városi rivális ...az olyan mintha magamat rúgnám lágyékon :D -
pilboy #34493 sztem nektek jobb lenne, ha mi nyernénk...
nem hinném, h mi esélyesek vunk a bajnoki aranyra -
Blum #34492 Az a sok kapura rúgás nem igazán volt nagy lehetőség. (kivéve 2-3 jelenet) Ez a statisztika tényleg jónak néz ki és az alapján érthetetlen, hogy nem nyertünk de a meccset nézve nem túl meglepő. Meg egyébként is jól összevan rakva a West Ham, eleve sokat sejtető volt, hogy a meccs előtt is a 4. helyen álltak. (vagy az 5. helyen?..mindegy) Megérdemelte a West Ham a győzelmet, ez van.
Lényeg, hogy ti holnap játszatok egy X-et
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.25. 16:31:06 -
#34491 Azért komoly, hogy 70%-os labdabirtoklással, meg közel kétszer annyi kapura rúgással sem lehetett betörni őket.
Nem is értem, hogy mi mit bohóckodunk, a WHU tavaly sehol nem volt, a Sotonnak nyáron elvitték az edzőjét, meg az összes épkézláb játékosát, és 3. helyen állnak (ami nem sokára valszínű 2. lesz). Aztán ha holnap még kikapunk, akkor leszünk 8-9. helyen, a Chelsea meg 8 pontra lesz a Citytől is. -
Blum #34490 Irdatlan 1X volt ez a meccs, nagyon összevan rakva ez a WHU.