35611

• Jim Morrison
  • pilboy
    32 éves lesz májusban
  • Zenszkij
    végre erősítünk
  • Tyler1
    A hírek szerint Dani Alves megegyezett a Uniteddel, miután a Barca nem kívánja meghosszabbítani a szerződését, ami jövő nyáron lejár.

• rooney8
    összességében én is elégedett vagyok De Gea-val, de azért azt én sem jelenteném ki, hogy a PL legjobb kapusa. azért nincs mindig a helyzet magaslatán, de az tény, hogy még fiatal, úgyhogy minden adott, hogy majd a PL legjobb kapusa legyen :D
  • Tyler1
    Nincs itt feszültség, ezek tények, mióta DG itt van kétszer Hart lett az év kapusa, tavaly meg Cech.
  • attiGT
    ha szerinted kurtoa meg cse jobb kapus mint De Gea akkor te vagy az elfogult es nem en
  • contraste
    Na mert te most megmutattad mennyire ertlems vagy:) Tobbi MU-st jaratod ezzel le, semmi offenzivat nem mondtam, pusztan annyit, hogy kicsit elfogult vagy De Geaval szemben. Jo kapus, de nem a legjobb.

Tyler: valoban nincs meg, de ennyibol is latszik, h hozza ugyanazt, amit 3 evig Atletiben.

Ha ez valakinek feszultseg kelto, vele van a baj, ez pusztan egy vitatema, erre van a forum nem? Amugy meg vannak itt olyanok, akik ezt normalisan kezelek, vegyel roluk peldat.

Blummal is lehet ertelmesen vitazni, raadasul a City Chelsea van harcban iden az aranyert, megsem parazza tul senki... Remelem ezt fel tudod fogni, es lehet bekesen is diskuralni.

• Blum
    Ez pont, hogy nem szubjektív vélemény hanem objektív tény. Senkit nem uszítottam, nem fröcsögtem és nem szemétládáztam az MU-t. Az, hogy City szurkoló vagyok az tény, igaz. De hogy egy akármilyen témában miért ne beszélgethetnék akármelyik csapat szurkolóival akármelyik topikban azt szerintem még te se tudod.

Egyébként meg van City fórum ahol szoktam beszélgetni és ha szidni kell titeket akkor ígérem, hogy majd átmegyek oda :-)
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.15. 06:41:10
  • Darthmushroom
    nem baj, ha lehet értelmesen vele/ük kommunikálni, de az h egy ilyen saját véleménnyel idejön az felesleges mert csak szítja a feszültséget.
  • Tyler1
    Miért baj ez amíg akárkivel lehet értelmesen kommunikálni? :) pl. #34420
  • Smithie
    Meg a city drukkerek is ide jarnak, ha mar naluk nincs sok tema... :D
  • Blum
  • attiGT
    és akkor jött a citys majom beárulni .DD pont olyan buták mint a csapatuk :ADS
  • attiGT
    viccesz. kotródj már anyádba te féreg, senkit nem érdekelsz a szar csapatoddal. beszélgess magaddal az abramovic topicban.
  • Tyler1
    Courtoisnak még 10 meccse sincs a PL-ben :D
  • contraste
    Legjobb PL kapus?:D ez azert oriasi tulzas. Cech jobb, es Courtois minimum egy szint, ha nem jobb.
  • Darthmushroom
    am én őt későbbiekben nagyon el se tudtam volna képzelni a csapatban, mert akkor tájt kezdtünk átállni egy gyorsabb/kreatívabb játékra amibe Ő szerintem nem is illet volna mivel Ő tipikus befejező csatár volt. következő szezonba érkezett ugyebár Tevez, és a nagy trióval (Roo,Ronaldo,Tevez) elég tetszetős meg gyors focit is játszottunk.
  • Darthmushroom
    utolsó átigazolási napon már voltak olyan pletykák h közel volt a megegyezés a norvég klubbal meg vele is.
  • pilboy
    "Nistelrooy: talán az egyetlen jó példa, de mondjuk ha az nézzük h mennyi támadónk volt akkor tényleg valakinek menni kellett azon a nyáron "
    aki olvasta saf könyvét, az tudhatja, h rvn-nek is mennie kellett, mert "bomlasztotta" az egységet

el tudnám képzelni nálunk (a későbbiekben)... kicsit messi stílus és még csak 16 lesz :o
  • Darthmushroom
    Becks: összeveszett Fergivel azért ment
    CR: mindig hangoztatta h egyszer a Madridban akar játszani
    Pogba: türelmetlen volt, hiába akart vele a klub hosszabbítani Ő nem várta meg a saját idejét (arról nem is beszélve h még messze nem volt sztár)
    Nistelrooy: talán az egyetlen jó példa, de mondjuk ha az nézzük h mennyi támadónk volt akkor tényleg valakinek menni kellett azon a nyáron (Roo,Smith,Ole,Saha téltől meg Larsson is Smith lábtörése miatt)
    Forlán: szinte semmit nem mutatott itt a tehetségéből pedig azt nem lehet mondani h nem kapott lehetősége (szintén nem volt még sztár)
  • HunnernesKonge
    Most komolyan nézzetek már rá Van Gaal-ra el tudjátok képzelni erről a fasziról, hogy a harmatgyenge védelmünket valamilyen szinten összetartó meccseket nyerő kapust elenged bagóért? Ne röhögtessetek már.
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.10.14. 14:50:06
  • attiGT
    én valamiért hiszek abban, hogy ez a totál új éra változtat ezen a sémán és megtartjuk a legjobbjainkat ezután. pénz az dől a kasszába, amennyiben az eredmények is jönnek a következő 2-3 évben akkor nem látom értelmétt, hogy pl De Gea miért hagyna itt minket. Realba is pont annyi spanyolul beszélő van lassan mint nálunk :D
  • Tyler1
    Forlan, Pogba is rossz példa, ezek itt szint alatt teljesítettek. Az már mindegy, hogy más bajnokság, más csapatában hogy illeszkedtek be.
  • Zenszkij
    abszolút nem idevág amit írsz, ugyanis a csapat filozófiája már szinte, hogy a legjobbakat mindig eladják, lásd Becks, CR7, Nistelrooy, Paul Pogba, hogy csak párat soroljak fel, Giggs az extra kivétel, Forlant is kipicsázták, és a spanyol liga egyik legjobb góllövője lett
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.14. 13:48:47
  • attiGT
    kétlem, hogy ismered a MU-t
  • Zenszkij
    ismerve a MU-t, kizártnak tartom, hogy nem adják el, és szerintem pont az ilyen húzásokért nem leszünk egy ideig bajnokok
  • Smithie
    Ez kurv@jo... Remelem nem megy el, nagyon csalodott lennek... Meg minek nekik ennyi kapus? Most vettek a nyaron valami kalacskeput, az nem jo?
  • Darthmushroom
    Az értéke nem olyan sokba befolyásolja az eladási árat... ettől függetlenül mind2t sokkal többért el lehetne adni. 1.ez az érték egy foci honlap szerinti becsült csak 2. egy eladás sokban függ attól h milyen hosszú szerződése van 3. attól h elvágyódik e vagy a klub nem számít e már rá többé
  • Blum
    Sajnos ez az `ertekbecsloket` nem erdekli. Ha egy csapat rossz formaban van akkor a legnagyobb sztarok erteke is meredeken esik, fuggetlenul attol, hogy a csapathoz merten milyen teljesitmenyt nyujt. De Gea eseteben ez a zuhanas azert nem olyan hatalmas mert o kapus. Ahhoz, hogy egy kapus ara nagyot zuhanjon aranylag sokkal szembeotlobben kell romlania a teljesitmenynek...ez pedig pusztan a futball nyers filozofiajabol fakad.
  • Tyler1
    Oké, hogy a csapatforma befolyásolja az értékét, de így nem ronthatja le annak ellenére, hogy jóval meghaladja a fejlettségi szintje a 3 évvel ezelőtti formáját. Ráadásul évről évre fejlődik, míg mondjuk az említett 2 játékos teljesítménye romlott, ráadásul ők kiöregedőben vannak.
  • Blum
    Ha egy csapat rosszul szerepel akkor a játékosok értéke is zuhanó repülésbe kezd. Mondjuk de Gea esetében erről nincs szó de ez az indok arra, hogy miért stagnál és nem pedig emelkedik. Illetve év elejéhez képest egy hangyányival emelkedett is.

Például Rooney:
    2013.01 - 57,2M euro
    Jelenleg 39,6M

Vagy Van Persie:
    2013.07 - 39.6M euro
    Jelenleg 29M
  • Tyler1
    18m fontért vettük, a mostani piaci értéke meg 18m EURO? Azaz kevesebb, mint 15m font? Az hogy jött ki?
  • attiGT
    én akkor sem adnám De Gea-t de ez az én saját véleményem. Már most a legjobb PL kapus és még kibaszott fiatal...
  • ReszegKoldus
    adják a pénzt + mellé CR-t :D
  • Zenszkij
    Frankó! Jöhet az újabb Barthez éra :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.13. 13:17:08
  • Darthmushroom
    McNair is megsérült...

Én komolyan mondom h nem tudom mi folyik a klubnál, de az elmúlt évekbe ennyi sérültet én komolyan nem láttam... ez már embertele,n h folyamat 10 sérült legyen egy ekkora klubnál. ez akkora vicc h nem lehet überelni főleg h most húztunk még 1 embert abba a stábba.
  • contraste
    Láttam a végét a meccsnek, nagyokat védett De Gea, jók ezek az Atletiből jövő játékosok:D
  • Tyler1
    Ez Cechnek is tetszett :)

• attiGT
    9