35611

• rooney8
    köszi, hnap le is szedem :)
    kíváncsi vagyok cook-ra, nem tudom elképzelni ilyen szerepbe :DD
  • Tyler1
    torrent + felirat :)
  • rooney8
    linket tudsz adni? :D
  • Smithie
    LIKE!
  • Tyler1
    csak nehogy a döntőn is csak ilyen legyen Pep arca

• Golyo69
    én is vagyok vele :D:D
  • Rash87
    A statisztika semmire se jó, bár most nem bánnám,ha bejönne:D
  • Darthmushroom
    Van der Saarnak mekkora búcsú lenne egy bl serleggel visszavonulni. omg be le se merek gondolni :D (valszeg Scholes-nak ugyanígy )
  • Golyo69
    egy kis statisztika az nso-ról:D

Két évvel ezelőtt is a Barcelona és a Manchester United játszotta a döntőt a legrangosabb európai kupában. A legutóbbi három alkalommal – amikor „újrajátszottak” egy finálét – az első meccsen vesztes csapat nyert.

ez jó előjel nekünk :D
  • Rash87
    Nagyon lebecsülnek minket :\
    Mondjuk én is Barca-t tartom esélyesebbnek, bár annyira nem derült ki,hogy mennyire erősek pl. a Real ellen,mert amit a Real csinált,az nem foci volt :)
  • Golyo69
    sztem meg mi leszünk a "vendég" csapat

de ahogy nézem nem csak sztem...
    unibet:
    FC Barcelona - Manchester United 1,95 3,35 4,15
    jó nagy szorzó van ránk::D meg kéne még most rakni :D:D
  • Cabell
    Hát imádni fogom a meccset úgy, hogy végre nekünk szurkol majd a többség.

Nagy különbség lesz 2009-hez képest, amikor kb mi voltunk a bolygó legutáltabb csapata (mert jók voltunk) és mindenki a Barcáért szorított, most ez fordítva lesz.

Persze ki tudja meddig lesz így, ha jövőre mondjuk elkezd jó lenni az Ajax, akkor majd idővel rájuk próbálnak majd meg mindenféle undoríót meg csaló jelzőket rásütni...:D
  • Darthmushroom
    mert én úgy jegyeztem meg h végig mi voltunk a pártfogoltak a visszavágóra negyed elődöntőbe és a döntő be is a mi águnk az. de nem 100!
  • Darthmushroom
    én úgy emléxem h mi leszünk "hazain" sorsolárról így rémlik
  • Tyler1
    mondjuk a mezes témában nem vagyok biztos
  • Tyler1
    mi leszünk "idegenben", mivel később kerültünk be, vagyis idegenbeli mezben kéne elvileg játszanunk.

de szép is lenne, ha a Wembley-ben nyernénk meg a BL-t, lehet ez lesz Fergie uccsó döntője, szóval legenda lehetne az a meccs, talán túlszárnyalva a 99-es drámát is.
    Guardiola fogalmazott szépen a döntőről: "haza ért a futball" - hát itt egy angol csapatnak európai kupát nyerni.....úúúáááá megfogalmazhatatlan érzés :)
  • rooney8
    valahol mintha azt olvastam volna, hogy ők lesznek az első számú mezükbe, de ez nem biztos :D
  • Cabell
    azt különben nem tudja valaki, hogy mi leszünk szép fehérben, vagy ők lesznek valamelyik ronda kukáscuccukban?:D
  • Cabell
    és most akkor lehet gőzerővel hangolódni a hétvégére, bár őszintén szólva a BL döntő annyira büszkévé tesz mint szurkolót, hogy az ereimet mostmár biztosan nem fogom felvágni
  • Tyler1
    micsoda kiemelkedő játék volt ez kérem, a 4-5-1 meglepetése :D hát le a kalappal, nem vártam 4 gólt, főleg nem ezektől az emberektől! GLORY
  • Rash87
    Ahhoz képest,hogy egyesek annyit láttak a csapatban még a legelején,h max. a csoportból továbbjutunk, ahhoz képest fasza kis döntő lesz
  • Cabell
    És jó látni azoat a játékosokat az Old Traffordon döntőbe jutni, akik tavaly is megtettek ezért mindent - Vale, Gibson, Fletcher, Nani..
  • Golyo69
    helyes :D egy normális szurkoló :d

GRAT A CSAPATNAK! GLORY MU!!
  • Cabell
    Na megvan, hát sima volt, így nem akkora dráma, de azért akárhogy is nagy dolog, sőt óriási dolog, hogy BL döntőben vagyunk, függetlenül attól, hogy itt milyen eredményt érünk majd el, ezt abszolút nem gondoltam volna a szezon elején...
  • rooney8
    huhúú döntőbe vagyunk srácok :D
  • Cabell
    Neuer plusz 3 millió mondjuk
  • Cabell
    nem am nem, tegnap adebayornál is kiírták h misses next match
  • hedonist
    Azért ezt nem sokan mondhatják el magukról, h egy meccs alatt megduplázzák a négy év alatt gyűjtött góljai számát:)

Amúgy grat a döntőbe jutáshoz, azért csak az angol csapatnak fogok drukkolni! Persze csak a hétvége után
  • Cabell
    nane tényleg?:O
  • rooney8
    ki mennyit tesz arra, hogy owen megint lesérül? :D
  • rooney8
    beindult a srác :D
  • Cabell
    na mostmár 4 év alatt 4et!:D
  • Cabell
    ezzaaaz! Pont ma nevettem rajta hogy Anderson 4 év alatt 2 gólt lőtt, mostmár 3-mat:D
  • rooney8
    ott is van anderson gólja :D
  • MR ME
    már nem úgy van h döntő elött törlik a lapokat, szal csak az nem játszhat aki pirosat kap?
  • Cabell
    Evra jön...:\ csak azért nem örülök, mert ő veszélyeztetett
  • Cabell
    Neuer plusz 5 millió
  • Cabell
    Vale fantasztikus, csak amennyit rohan egyre valószínűbb h a cfc ellen nem kezd majd..
  • Rash87
    Eléggé visszavettünk a 2. félidőben :\
  • Cabell
    Jön Edu...az kemény gyerek:S