Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint mindig...sajnos. Bár én ide sorolnám Obertant is,olyan alap hibákat vétett,hogy nem csoda,h nem teszik be 1-1 komolyabb meccsen.
"Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz 😄 óriási ez a gyerek, lesz ebbõl még óriási sztár."
lesz mit eladni majd a Real-nak<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
viszont a Bebe és Obertan nagyon tetszettek, na nekik pl. lehet még nagy jövõjük a csapatnál, Kikonak semmi. sztem nyáron el is megy...
Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz 😄 óriási ez a gyerek, lesz ebbõl még óriási sztár.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Valaki esetleg tudja, hogy neten lehet-e nézni, mert sajnos most a TV-ben nem tudom.<#szomoru1>#szomoru1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
cserék: Kuszczak, Neville, Rafael, Eikrem, Morrison, Brady, Hernandez
(Bebe-Macheda párosra kiváncsi vagyok)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
dont sell my park
chicharito chant
nani are you ok
óriási ez a kiscsaj komolyan 😄
A Tré-home nemtudott velük dûlõre jutni, és ha a UPC-nek sikerül, akkor könnyen nyerhetnek új elõfizetõket.
aki nagy cégnél van, javaslom, hogy fizessen elõ tányéros Digire. néhány hét alatt felszereleik, 1200 forintos csomagban pedig már ott is van a Digisport. asszem 5000 a beszerelési költség, összesen. megfontolandó.
júpíszí elõbb fogja ingyen adni a mozicsatornákat mint, h digisportjuk legyen 😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Glory, Glory Man. United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
stoke ellen nehéz nyerni, grat a csapatnak, örülök a mexikánó góljainak 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem tudom mi lesz így, ha Rooney visszatér, Javit kötelezõ lenne kezdõként játszatni, de SAF meg nagy Berba-fan.
Scholes helyett Obertan, a szezon legjobb cseréje volt. miért nem lehet ezt a gyereket többször játszatni?
köszönhetjük mindezt a Liverpool gyilkos drukkereinek... na mindegy.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
erre már külön szórakoztató mûsort kéne csinálni 😄
cserének a 80. percben még elmenne.
én tippem, h az Arsenal meg mi is kivéreztetjük õket.