Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
"ez fasza meccs volt, bár kellett hozzá a mi balfaszkodásunk. Gibson, Evans, Kiko rettenetes teljesítményt nyújtottak."

Mint mindig...sajnos. Bár én ide sorolnám Obertant is,olyan alap hibákat vétett,hogy nem csoda,h nem teszik be 1-1 komolyabb meccsen.

"Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz 😄 óriási ez a gyerek, lesz ebbõl még óriási sztár."

lesz mit eladni majd a Real-nak<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
ez fasza meccs volt, bár kellett hozzá a mi balfaszkodásunk. Gibson, Evans, Kiko rettenetes teljesítményt nyújtottak.
viszont a Bebe és Obertan nagyon tetszettek, na nekik pl. lehet még nagy jövõjük a csapatnál, Kikonak semmi. sztem nyáron el is megy...
Javi meg milyen gólokat szerez nem igaz 😄 óriási ez a gyerek, lesz ebbõl még óriási sztár.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
az egész csapatnak Borsócska az egyetlen színfoltja jelenleg.. 😊

rooney8
és vezetünk 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

na menny a faszomba😮 gyönyörû!!

Tyler1
hát mit csinált a kisgyerek beszarok 😄D

rooney8
sokáig vezettünk 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Atti12
Bebe gól 😄

Tyler1
viszont Kiko idegesítõen láthatatlan már meccsek óta(már amikor játszik).

Magic Boy
Jól küzd az biztos.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pacal17
Bébé jó lehet még egykét év múlva

Magic Boy
Köszi találtam egy használhatót.

Tyler1
szokásos helyen találod a streameket 😊

Magic Boy
Mikor bizonyítsanak a fiatalok, ha nem most?

Valaki esetleg tudja, hogy neten lehet-e nézni, mert sajnos most a TV-ben nem tudom.<#szomoru1>

Darthmushroom
tiszta A keret 😄😄😄😄😄😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
kezdõnk:United: Amos; W Brown, Smalling, J Evans, Fabio; Park, Gibson, Carrick, Obertan; Bebe, Macheda

cserék: Kuszczak, Neville, Rafael, Eikrem, Morrison, Brady, Hernandez

(Bebe-Macheda párosra kiváncsi vagyok)

Rash87
Tegnap láttam Tv-ben,fasza reklám 😄

DONGUBA
En lakik csepel😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1

Tyler1
Emily Jane Bestre keressetek rá tube-on, kb. 4 éves kiscsaj és United indulókat énekel 😄 tök aranyos 😄

Voyager5
Ha van egy kis csöppnyi esze a UPC-nek akkor, megfog állapodni a Digivel.
A Tré-home nemtudott velük dûlõre jutni, és ha a UPC-nek sikerül, akkor könnyen nyerhetnek új elõfizetõket.
giornalista
te laksz Csepelen? vagy valamelyik másik topiktárs? én a helyi Net-TV nevû szolgáltatónál vagyok. nem éppen olcsó, viszont kifejezetten rugalmas szolgáltató.

aki nagy cégnél van, javaslom, hogy fizessen elõ tányéros Digire. néhány hét alatt felszereleik, 1200 forintos csomagban pedig már ott is van a Digisport. asszem 5000 a beszerelési költség, összesen. megfontolandó.
Tyler1
a kisebbeknél egyre több helyen lesz elérhetõ.
júpíszí elõbb fogja ingyen adni a mozicsatornákat mint, h digisportjuk legyen 😊

hedonist
UPC-nál tuti nem lesz gondolom😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Milyen szolgáltatónál jön be nektek a Digi? Mindenkinél hallom,h már nekik is bejött,nálam meg semmi :\

hedonist
ja, nem is értettem Adam Johnson miért nem játszott, egyik legjobbjuk sztem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ugyanolyan verhetõ, mint a chelsea. néztem a wolves elleni meccsüket és egyszerûen nem érdemeltek gyõzelmet. nem sokat mutattak õk sem. szerencséjükre a kiscsapat nem használta ki a helyzeteit...
stoke ellen nehéz nyerni, grat a csapatnak, örülök a mexikánó góljainak 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
verhetõ a City, emberhátrány ide v oda. Silván kívül értelmes játékot mástól nem láttam.

banok
Stoke-Manchester United 1-2
http://videos.sapo.pt/czTknNFNW3VaAewBQCZP

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vki összefoglalót plíz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Elsõ idegenbeli gyõzelmünk, s ha így nézzük,nagy lépés 😊

MR ME
akkor legalább nyertünk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
1-2 nekünk

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
na 1:1 lett?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
nevetséges komolyan, h 90 percbõl 30-at focizunk. gól után megint leszartuk a meccset. Berbatov meg visszaesett a tavalyi formájába, elszarakodja a helyzeteket ahelyett h rárúgja.
nem tudom mi lesz így, ha Rooney visszatér, Javit kötelezõ lenne kezdõként játszatni, de SAF meg nagy Berba-fan.

Scholes helyett Obertan, a szezon legjobb cseréje volt. miért nem lehet ezt a gyereket többször játszatni?

giornalista
az a baj, hogy örökre kitiltják õt is, pedig nem csinált semmi rosszat, cska örült egy kibaszott gólnak.

köszönhetjük mindezt a Liverpool gyilkos drukkereinek... na mindegy.
limperatore
szurkoló h befutott és ölelte a többieket 😄😄😄😄😄😄 mekkora király

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

giornalista
durva ez így nagyon, de király! some spirit, after all!
Pacal17
Na bumm

és valóban nem... :/

Tyler1
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
erre már külön szórakoztató mûsort kéne csinálni 😄

Pacal17
Majd szólok. 😄

giornalista
ez a meccs nem lesz 1-0.
giornalista
de annak meg minek... a 80. percben egy jó védõt kellene beküldeni, nem szegény Garryt. össze-vissza lefutják, nem értem, hogy mi a fenének kell kezdetni. Rafael pont kezdett formába lendülni, ott van De Laet is, én õt tehetségesnek tartom.
Tyler1
Neville-t már hova erõltetjük? annyi esélye van a legtöbb jáékossal szemben, h megkésve felrúgdossa õket...
cserének a 80. percben még elmenne.

giornalista
nem is mondtam még: 21-én, a születésnapomon megjelent a szolgáltatónk kínálatában a Digisport 😊)
giornalista
azt szoktam mondani, hogy a kis szöglet egy taktikai tévedés, de most mégis, nagyon jól jött. pedig már legyintettem, amikor Evra újfent kifutott. fantasztikus gól!
Tyler1
x lenne a legjobb, de inkább az Arsenal nyerjen. egyrészt mert inkább az Ágyusok mögött végezzünk mint a City mögött, másrészt meg nekünk is mindjárt velük lesz meccsünk, ami akármennyire is gáz a csapat, mocskos kemény meccs lesz. szóval majd a nagyok ellen megmutathatják magukat.

én tippem, h az Arsenal meg mi is kivéreztetjük õket.

giornalista
ezen a City-Arsenalon nekünk nincs jó eredmény, basszus 😞 leszámítva az ikszet, de abban meg nem hiszek. ha a City nyer, elhiszik, hogy jók, elhúznak. ha az Arsenal, akkor meg még több csapat marad elõttünk. sehogy se jó ez.
giornalista
majd ha valami hiteles oldal megírja, ezer felkiáltójel nélkül, akkor el lehet hinni...